Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειμαι ο μονος που περιμενει το λεπτο απ οτι φαινεται...

εχει κανεις καποια πληροφορια για το μοντελο με τη 1800 μπαταρια? ειτε 1 ειτε 2 γιγα ραμ δε με απασχολει και πολυ

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από τη στιγμή που βγαίνει έκδοση με 3000mah και 1GB RAM, το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω σε αυτήν. Θα βγει και πιο οικονομικά, αλλά και δεν πιστεύω πως η διαφορά της RAM είναι τέτοια ώστε με τις εφαρμογές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή να γίνει αντιληπτή. Μόλις δω πως πήραν αρκετοί το basic, θα πάω λογικά γι' αυτό. Αρκεί να είναι με τη μεγάλη μπαταρία
Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

δε χοντρυνε

απλα με τη μαυρη λωριδα γυρω ολο το παχος ειναι μαυρο

ενω πριν με την ασημι εβλεπες μερος του παχους μαυρο και μερος ασημι

Διάβασα καθυστέρηση μέχρι μέσα Ιουνίου για το Advanced. Έτσι όπως το πανε σε λίγες μέρες είναι το Google I/O που μάλλον θα ανακοινώσουν το Nexus 5 ή ανανεωμένο Nexus 4 οπότε πολλοί θα πάρουν τα κουβαδάκια τους για άλλες παραλίες.

Αν μιλούσαμε για συσκευές με ίδιο κόστος τότε ναι θα υπήρχαν αυτοί που θα πήγαιναν στο nexus.εδώ όμως μιλάμε για συσκευές που έχουν το μισό κόστος από τις επώνυμες.αυτός λοιπόν που έχει αποφασίσει να δώσει μέχρι 250€ δε θα δώσει 500€ για το επώνυμο

ειμαι ο μονος που περιμενει το λεπτο απ οτι φαινεται...

εχει κανεις καποια πληροφορια για το μοντελο με τη 1800 μπαταρια? ειτε 1 ειτε 2 γιγα ραμ δε με απασχολει και πολυ

για 12,για 15 του μαη γραφουν ολοι...

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

μη φατε εχουμε γλαροσουπα :P ακου εκει nexus 5

παρτε το 4 που επιτελους κυκλοφορει ελλαδα και μια χαρα ειστε

μη φατε εχουμε αστακο ακου εκει 6589

αυτος παλιωσε ηδη εχουμε τα πρωτα 6589Τ με 1,5GHz cpu

http://www.gizchina.com/2013/05/06/umi-x2-turbo-to-be-released-with-updated-1-5ghz-mt6589t-chip-50000-available-from-15th-may/

Edited by akaloith

Αν μιλούσαμε για συσκευές με ίδιο κόστος τότε ναι θα υπήρχαν αυτοί που θα πήγαιναν στο nexus.εδώ όμως μιλάμε για συσκευές που έχουν το μισό κόστος από τις επώνυμες.αυτός λοιπόν που έχει αποφασίσει να δώσει μέχρι 250€ δε θα δώσει 500€ για το επώνυμο

Μάλλον έχεις μπερδευτεί.

320€ κάνει το Nexus 4 16gb από Αγγλία και λιγότερο από 300€ από Αμερική.

Και επειδή και εγώ περίμενα το G4, αλλά βαρέθηκα να περιμένω, είμαι εδώ και μια βδομάδα κάτοχος μεταχειρισμένου Nexus που μου κόστισε μόλις 260€ από Αγγλία.

Από το περιμένω να δώσω 200€ στο κινητό φάντασμα που έτσι και αλλιώς έχει χαμηλότερες επιδόσεις και λιγότερη υποστήριξη, προτίμησα το μεταχειρισμένο τούμπανο της Google.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Από το περιμένω να δώσω 200€ στο κινητό φάντασμα που έτσι και αλλιώς έχει χαμηλότερες επιδόσεις και λιγότερη υποστήριξη, προτίμησα το μεταιρισμένο τούμπανο της Google.

Την καλυτερη δουλεια εκανες φιλε!

Από το περιμένω να δώσω 200€ στο κινητό φάντασμα που έτσι και αλλιώς έχει χαμηλότερες επιδόσεις και λιγότερη υποστήριξη, προτίμησα το μεταχειρισμένο τούμπανο της Google.

Μπορεί να είναι τούμπανο όπως λες αλλά να σε δω αν σου χαλάσει η φιξαρισμένη μπαταρία μετά από την εγγύηση τι θα κάνεις...

Ας μην μιλήσω για την έλληψη microsd card slot που σου δένει τα χέρια...

Κατά τα άλλα , ναι το G4 θα μας γκαστρώσει μέχρι να βγει αλλά εαν δεν το βιάζεται κάποιος (για τη 2GB έκδοση μιλάω) τότε είναι το best value for money (όταν και εαν βγει)

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

για καποιους ειναι η 2η σιμ που κανει τα κινεζικα μονοδρομο.

οποιος δεν θελει κινητο με 2 σιμ δεν εχει λογο να παρει κινεζικο.

καλυτερα μεταχειρισμενο επωνυμο με γγυηση παρα καινουριο κινεζικο χωρις υποστηριξη στα ιδια χρηματα

o 6589 με τον 6589t ειναι pin to pin compatible

διαφορες ειναι 1,2Ghz vs 1,5Ghz

και gpu 286Mhz vs 357Mhz

ο κοσμος θελει προφανως το jiayu g4 premium με 6589Τ και φαινεται πολυ πιθανο οτι κατι τετοιο θα συμβει και ισως γι αυτο η καθυστερηση ωστε μια και καλη να φορεσει τη νεα cpu

o 6589 με τον 6589t ειναι pin to pin compatible

διαφορες ειναι 1,2Ghz vs 1,5Ghz

και gpu 286Mhz vs 357Mhz

όντως, εδώ όλες οι λεπτομέρειες :

http://www.gizchina.com/2013/05/08/what-are-the-differences-between-mediatek-mt6589m-mt6589-and-mt6589t-soc/

και τα σχόλια τους λενε οτι θα ήθελαν το Jiayu G4 Αdvanced με τον 6589Τ (για Χριστουγενιατικο δώρο) :D

κι εγω ..... ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ (για το bug-free Jiayu G4-Αdvanced ...... όποτε κι αν βγει) ;):shifty:

Edited by GAVEL
JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

μπα το συγκεκριμενο εχει ανακοινωθει καιρο τωρα.

αλλο καλυτερο ΔΕΝ εχει ανακοινωθει καν και σε τοσο χαμηλες τιμες δεν υπαρχει περιθωριο βελτιωσης

στα 1.5Ghz θα ναι πληρως ανταγωνιστικο για τη τιμη του

μιας που εχουν φαει τρελη καθυστερηση οι 2gb ram συσκευες τις βλεπω τελικα να πασαρονται με τη νεα cpu και γιατι οχι, ειδικα οι 1080

και τελικα μηπως με τον 6589t λυθουν ως δια μαγειας ολα τα θεματα με τα 2gb ram?

παρτε το g4 basic με τη 3000 μπαταρια και το 1gb ram μιας που μικροτερο του δυσκολα θα βρειτε

τα τυρακια απο τους κινεζους τελειωμο δεν εχουν

Edited by akaloith

http://www.fastcardtech.com/JiaYu-G4

Τα πρώτα 100 κομμάτια είναι πλέον in-stock. Και από ότι φαίνεται με 2GB Ram :lol:

Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

http://www.fastcardtech.com/JiaYu-G4

Τα πρώτα 100 κομμάτια είναι πλέον in-stock. Και από ότι φαίνεται με 2GB Ram :lol:

''1GB RAM(2GB Ram is optional)'' , με 1 GB είναι.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Συγγνωμη λεει οτι το Presell τελειωνει... 15/8/2013 ή εμενα κανουν πουλακια τα ματια λογω ωρας?

http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.html

Καλημέρα παίδες!

Τώρα τελευταία έχουν μπει και σε 'μένα σκέψεις αγοράς κινέζικης συσκευής καθώς προσφέρουν πολλά, δίνοντας λίγα ευρώ γι' αυτά!

Όπως αρκετοί με απασχολούν κυρίως θέματα με την ακτινοβολία και την πραγματική αυτονομία της μπαταρίας, καθώς ένα τετραπύρηνο κινητό σίγουρα θα τραβάει πολλά resources με αποτέλεσμα να διαρκεί το πολύ μία μέρα (ίσως και παραπάνω) με μέτρια χρήση.

Έχω δει το συγκεκριμένο στο geekbuying και μου αρέσει αρκετά μπορώ να πω. Είναι η έκδοση με τα 32GB ROM / 2GM RAM και είναι σχετικά λεπτό γι' αυτά που δίνει. Η μπαταρία του είναι στα 3000 mAh, αλλά έχω δει και άλλες κινεζιές με καλές μπαταρίες στα χαρτιά, να είναι για πέταμα στην ουσία.

Όπως επίσης το SAR σε ένα τέτοιο θηρίο (λέμε τώρα) θα είναι αρκετό. Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι δίκαρτο. Δεν έχω βρει πουθενά πληροφορίες για το SAR -και βέβαια δε ψάχνω εδώ να μου πείτε για αυτό-, αλλά γενικά κινητά με τον MTK6589 σε τι τιμές παίζουν συνήθως;

Ευχαριστώ και περιμένω παρατηρήσεις και οδηγίες από άλλους που έχουν ήδη στα χέρια τους κινητό με αυτό το CPU, ή γενικά όσοι έχουν κινέζο στα χέρια τους!

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!

Ευχαριστώ!

Καλημέρα παίδες!

Τώρα τελευταία έχουν μπει και σε 'μένα σκέψεις αγοράς κινέζικης συσκευής καθώς προσφέρουν πολλά, δίνοντας λίγα ευρώ γι' αυτά!

Όπως αρκετοί με απασχολούν κυρίως θέματα με την ακτινοβολία και την πραγματική αυτονομία της μπαταρίας, καθώς ένα τετραπύρηνο κινητό σίγουρα θα τραβάει πολλά resources με αποτέλεσμα να διαρκεί το πολύ μία μέρα (ίσως και παραπάνω) με μέτρια χρήση.

Έχω δει το συγκεκριμένο στο geekbuying και μου αρέσει αρκετά μπορώ να πω. Είναι η έκδοση με τα 32GB ROM / 2GM RAM και είναι σχετικά λεπτό γι' αυτά που δίνει. Η μπαταρία του είναι στα 3000 mAh, αλλά έχω δει και άλλες κινεζιές με καλές μπαταρίες στα χαρτιά, να είναι για πέταμα στην ουσία.

Όπως επίσης το SAR σε ένα τέτοιο θηρίο (λέμε τώρα) θα είναι αρκετό. Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι δίκαρτο. Δεν έχω βρει πουθενά πληροφορίες για το SAR -και βέβαια δε ψάχνω εδώ να μου πείτε για αυτό-, αλλά γενικά κινητά με τον MTK6589 σε τι τιμές παίζουν συνήθως;

Ευχαριστώ και περιμένω παρατηρήσεις και οδηγίες από άλλους που έχουν ήδη στα χέρια τους κινητό με αυτό το CPU, ή γενικά όσοι έχουν κινέζο στα χέρια τους!

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!

Ευχαριστώ!

εχει ανοιξει ηδη θεμα για αυτο το κινητο,ψαξε πιο κατω θα το δεις.