kostas_bas Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Στις αρχές Μαρτίου είπα να πάρω το Alcatel 997D μετά από ψάξιμο αποφάσισα να πάρω το Lenovo P770, μετά το Newman N2 και αφού είδα το Jiayu G4 σταμάτησα την αναζήτηση. Μέχρι μέσα Μαΐου περιμένω μετά ψάχνω για εναλλακτική ή για κάποιο από τα άνωθι (και πάλι). Πολύ καλό value for money το G4 αλλά η υπομονή έχει και όριο. Στην ίδια φάση αναμονής του G4 είμαι κι εγώ. Με βλέπω για Newman N2 ή ZOPO ZP950+ όμως γιατί έχω αγανακτήσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Στην ίδια φάση αναμονής του G4 είμαι κι εγώ. Με βλέπω για Newman N2 ή ZOPO ZP950+ όμως γιατί έχω αγανακτήσει.... Έτσι όπως πάτε σύντομα θα ξεχάσετε τον 6589 και θα περιμένετε τον 6599 http://www.gizchina.com/2012/09/26/mediatek-launching-8-core-mt6599-with-lte-early-next-year/ Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_bas Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Ας πάρουμε έναν καλό 4πύρηνο τώρα και μετά βλέπουμε. Μέχρι το 2014 θα έχουνε βγάλει και 16πύρηνο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Έτσι όπως πάτε σύντομα θα ξεχάσετε τον 6589 και θα περιμένετε τον 6599 http://www.gizchina.com/2012/09/26/mediatek-launching-8-core-mt6599-with-lte-early-next-year/ αυτο που λες δεν ισχυει. κι εγω ετσι περιμενα τον 6575 (ισως με λιγοτερη καθυστερηση) αργοτερα τον 6577 (μεγαλυτερη καθυστερηση) και τωρα τον 6589 (καθυστερηση οχι μεγαλυτερη απο την αντιστοιχη του 6577). απλα εχουν μαθει οι εταιρειες πως να μας βαζουν στο τριπακι και μας πετανε το τυρακι απο νωρις. Μετα νομιζουμε εμεις πως περιμενουμε πολυ, στην πραγματικοτητα απλα εχουμε μαθει το τι θα ερθει μετα απο πολυ νωρις. ο 6599 που λες θα ειναι του χρονου, early next year λεει , δηλαδη φεβρουαριο μαρτιο του 14 τουλαχιστο. Πλεον ο 6589 ειναι μονοδρομος για καινουριο δικαρτο. Εγω θα περιμενω τελικα να δοκιμαστει για παιδικες ασθενεις το g4 και μετα θα το αγορασω. Το τοποθετω καπου στα μεσα μαιου, αρχες ιουνιου. Το καλο πραγμα αργει. Ακομα δεν υπαρχει καποιο με ιδια ή καλυτερα χαρακτηριστικα διαθεσιμο σε αυτες τις διαστασεις. Ιδανικα θα ηθελα καποιο 4αρι εγω με οσο το δυνατον μικροτερες διαστασεις και βαρος περι τα 100γραμμαρια.. που τετοια τυχη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 ο 6599 που λες θα ειναι του χρονου, early next year λεει , δηλαδη φεβρουαριο μαρτιο του 14 τουλαχιστο. Πλεον ο 6589 ειναι μονοδρομος για καινουριο δικαρτο. Το post έγινε Σεπτέμβριο του 2012, άρα μιλούσε για early του 2013. Σίγουρα μια εταιρεία σαν την MediaTek δεν θα κάτσει όταν οι υπόλοιποι βγάζουν 8πύρηνα και σίγουρα θα έχει κάτι έτοιμο ήδη. Το θέμα είναι πως ακόμη έχουν προβλήματα με τον 6589 και τα 2Gb RAM, στον 6599 θα δώσουν βάρος; Δική μου πρόβλεψη είναι να ακούμε για πρώιμα μοντέλα σε κάνα 3μηνο, και τέλη της χρονιάς να βγούν τα κανονικά. Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Εγω θα περιμενω τελικα να δοκιμαστει για παιδικες ασθενεις το g4 και μετα θα το αγορασω. Το τοποθετω καπου στα μεσα μαιου, αρχες ιουνιου. Το καλο πραγμα αργει. Ακομα δεν υπαρχει καποιο με ιδια ή καλυτερα χαρακτηριστικα διαθεσιμο σε αυτες τις διαστασεις. Ιδανικα θα ηθελα καποιο 4αρι εγω με οσο το δυνατον μικροτερες διαστασεις και βαρος περι τα 100γραμμαρια.. που τετοια τυχη.. Γεια σου Χρυσόστομε :happy: κυριολεκτικά copy-paste συμφωνούμε :lol: Το καλο πραγμα αργει εδω κοντευουμε να φαμε τον μισο Απριλιο ...... τι εμεινε ?......4-6 βδομαδες ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Κάποιες σελίδες πριν, είχε ειπωθεί ότι ενδέχεται να έχει usb otg και miracast, έχουμε κάτι νεότερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Ιδανικα θα ηθελα καποιο 4αρι εγω με οσο το δυνατον μικροτερες διαστασεις και βαρος περι τα 100γραμμαρια.. που τετοια τυχη.. Για μας που ειμαστε "των μικρων" αυτο εδω http://www.minideal.net/original-zte-u950-quad-core-smart-phone-1gb-ram-4gb-rom.html δεν μας κανει? Δεν εχει βεβαια τα προσοντα του G4 αλλα ειναι λιγο μικροτερο και διαθεσιμο.. να μας κρατησει μεχρι να παρουμε οχταπυρηνο..:lol::lol::lol: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Για μας που ειμαστε "των μικρων" αυτο εδω http://www.minideal.net/original-zte-u950-quad-core-smart-phone-1gb-ram-4gb-rom.html δεν μας κανει? Δεν εχει βεβαια τα προσοντα του G4 αλλα ειναι λιγο μικροτερο και διαθεσιμο.. να μας κρατησει μεχρι να παρουμε οχταπυρηνο..:lol::lol::lol: αυτο που εχω εχει ηδη πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα απο το ΖΤΕ εκτος απο τον επεξεργαστη, και μαλιστα στις ιδιες διαστασεις επισης δεν ειναι δικαρτο εχω 8αρα εχει 5αρα, θα παρω 13αρα καμερα εχω qHD εχει wVGA θα παρω 720p τελος και σημαντικοτερο διαστασεις το g4 ειναι πολυ μπροστα εχω σοβαρο τηλεφωνο να κανω τη δουλεια μου (newman n1) , θα κανω την αναβαθμιση οταν ωριμασουν τα πραγματα. Το κριμα σε αυτους που περιμενουν χωρις να εχουν κατι να κανουν τη δουλεια τους , και ειναι σαν να τους κοροιδευει η jiayu με το περιμενε. Και παλι ομως, αν καποιος βιαζεται ειναι μονοδρομος το jiayu g3 στα 180 δολαρια αμεσα διαθεσιμο http://www.minideal.net/promotion-for-jiayu-g3.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 (edited) Και παλι ομως, αν καποιος βιαζεται ειναι μονοδρομος το jiayu g3 στα 180 δολαρια αμεσα διαθεσιμο υπάρχει και το Jiayu G2S με 4 ιντσες & καταπληκτική οθονη, τελεια ποιοτητα κατασκευης, σωστη τιμη, χαλια GPS :(, κλπ κλπ εγω που εχω και τα 2 (το G3 εγω και το G2S ο μικρος γιος μου) τα συγκρίνω κάθε μερα ..... και ζηλεύω τον γιο μου :O γιατι το G2S ειναι μια γλύκα :happy: και σκασίλα μου η 8αρα καμερα και το ψόφιο GPS...... σαν τηλεφ λειτουργεί ΑΨΟΓΑ με 167 Ευρουλινια και μολις αγοράσω το G4, θα κληρονομήσει ο μεγάλος μου γιος το G3 (και ας γκρινιάζει οτι ειναι παντόφλα) Edited April 13, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Αναλόγως τις ανάγκες του καθενός. Εμένα το GPS πρέπει να λειτουργεί, δε συμβιβάζομαι . Και την καλή Καμερα επίσης την εκτιμώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Άκουσα για το Xiomi M3 σήμερα, με Snapdragon 800. Μέχρι να βγει το G4 καλά κρασιά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 (edited) Άκουσα για το Xiomi M3 σήμερα, με Snapdragon 800. Μέχρι να βγει το G4 καλά κρασιά. Eχω την εντυπωση οτι ηδη βγηκε στην κυκλοφορια το Xiomi M2s με τα παραπανω χαρακτηριστικα στα 390 eur περιπου!!:) http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_mi2s_3g_android_4_1_quad_core_1_7ghz_2gb_ram_32gb_rom_4_3_inch_capacitive_touchscreen_gps_wifi-4647-eur.html Edited April 13, 2013 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 ξεχνας τον παραγοντα δικαρτο που για καποιους ειναι μονοδρομος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. April 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 εχω χαθει στο τοπικ, δεν ειμαι σιγουρος πλεον πιο θεμα εχει :P GAVEL εσυ δεν ελεγες οτι εχει υπεροχο gps? τωρα ειναι ψοφιο? δε θυμαμαι εχω πραγματικα μπερδευτει με τον ογκο των ασχετων πληροφοριων που εχω λαβει στις τελευταιες σελιδες. αν εσεις βγαζετε ακρη οκ παω πασο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 απο αυτα που λετε ".... ακομα και λιγοτερο απο ενα λεπτο ειναι πολυ ..." θεωρώ οτι το GPS ειναι ψοφιο ;) οτι πληροφοριες μου δινετε, αυτες επιστρεφω πισω :p Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Άκουσα για το Xiomi M3 σήμερα, με Snapdragon 800. Μέχρι να βγει το G4 καλά κρασιά. Το Μi3 θα κάνει άλλο τόσο για να βγει. Δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό παρά φήμες ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. April 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 (edited) ααα εγω καταλαβα ψωφιο = δεν κλειδωνει 1 λεπτο = αργο κλειδωμα = γρηγορο κλειδωμα κατ εσε :P Οκ και τρομαξα γιατι για το star οντως φωφιο βγαζουν το gps του καποιοι Edited April 13, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 (edited) επειδή ειχα και καθαρόαιμο σκέτο GPS 7ιντσο Κινέζο, που παλι στο >1< λεπτο κλείδωνε (και αυτο με IGO Primo), οταν άρχισα να χρησιμοποιώ κινητα για GPS, ολα σχεδον ειχαν την ιδια χρονική ανταπόκριση. Ετσι λοιπον θεωρησα οτι αυτος ο χρονος ειναι ο standard Οταν εδω διαβασα οτι δεν ειναι τοσο σωστο να κανει κοντα ενα λεπτο να κλειδωσει, τοτε θεώρησα οτι οι (φτηνές) Κινεζουμπες ειναι ψόφιες, ενω οι πιο ακριβες ειναι πιο γρηγορες. That's all folks που λεει κι ο Elmer Fudd :D Αυτο ομως που ειναι σχήμα οξύμωρο, ειναι οτι παρολο που εχει μια πολυ ωραια, φωτεινή οθόνη το G2S, δεν εχει αυτη την φινα αισθηση αφης που εχει η Gorilla Glass του G3 !! (που εχει πιο μουντη οθονη) Τι να κανεις ..... ουδεν καλον αμιγές κακου Ας ελπισουμε οτι στο G4 θα συνδυάσουν τα 2 καλα μαζι Edited April 13, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 ααα εγω καταλαβα ψωφιο = δεν κλειδωνει 1 λεπτο = αργο κλειδωμα = γρηγορο κλειδωμα κατ εσε :P Οκ και τρομαξα γιατι για το star οντως φωφιο βγαζουν το gps του καποιοι εμενα το πρωι μου βρηκε 9 δορυφορους σε 1 λεπτο με το gps test φυσικα σαν ασχετος που ειμαι λιγα σημαινει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Eχω την εντυπωση οτι ηδη βγηκε στην κυκλοφορια το Xiomi M2s με τα παραπανω χαρακτηριστικα στα 390 eur περιπου!!:) http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_mi2s_3g_android_4_1_quad_core_1_7ghz_2gb_ram_32gb_rom_4_3_inch_capacitive_touchscreen_gps_wifi-4647-eur.html Καλό το 25000 στο Antutu, αλλά ακριβό πολύ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 ποιο το νοημα του 25000 στο antutu ας μου εξηγησει καποιος?? εγω με 6000 περιπου και δεν εχω κανενα κολλημα ή καποια εφαρμογη που να μην τρεχει και να καθυστερει. προφανως εχω εξαιρεσει τα βαρυα 3d παιχνιδια, ομως χωρις χειριστηριο και σε αλλα κινητα που προσπαθησα ηταν αποτυχια. με 200€ παιρνω ps vita αμα θελω παιχνιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Το Pandawill αναφερει: Hello, all members! I just got the news that the manufacturer delayed the release of Jiayu G4 to 15th.May. Sorry to keep you waiting! Αρα 1 μηνα υπομονη ακομα, τουλαχιστον!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Το Pandawill αναφερει: Hello, all members! I just got the news that the manufacturer delayed the release of Jiayu G4 to 15th.May. Sorry to keep you waiting! Αρα 1 μηνα υπομονη ακομα, τουλαχιστον!!! Εντάξει είναι τραγικοί! Δηλαδή μέχρι να δούμε αν είναι και ποιοτικό από κάποιον άλλο καλό Ιούλιο, ελπίζω πλέον σε Neo n003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Το Pandawill αναφερει: Hello, all members! I just got the news that the manufacturer delayed the release of Jiayu G4 to 15th.May. Sorry to keep you waiting! Αρα 1 μηνα υπομονη ακομα, τουλαχιστον!!! Eδω αλλα λεει, υποσχεται οτι θα το στειλει απο 5-15 Μαιου το αργοτερο! http://www.fastcardtech.com/JiaYu-G4 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts