Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ακουγεται καλο !!

με την sgpost πως παει το πραγμα ?!? δεν εχει φοβο να χαθουν ?? και λεει οτι καθυστερουν πολυ !!

εσυ ολα με sgpost τα εφερες ?

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι, απο απλο ταχυδρομειο ειναι καλυτερα. ερχεται πιο γρηγορα και τουλαχιστο εγω δεν εχω χασει κατι. εχω παραγγελει και απο αλλο site με sgpost. σου δινουν και tracknumber για να βλεπεις την εξελιξη της αποστολης

ακουγεται καλο !!

με την sgpost πως παει το πραγμα ?!? δεν εχει φοβο να χαθουν ?? και λεει οτι καθυστερουν πολυ !!

οτι εχω φερει με singpost ηρθε στην ωρα του,μην σε ανησυχει καθολου,και με τρακινγκ νο το βλεπεις ονλαιν μεχρι που φτανει στο αεροδρομιο,μετα ο ελτα το εχει χεσει το πραγμα,πηρα τηλεφωνο γιατι δεν εδειχνε τιποτα και το κινητο ηταν ηδη στο ταχυδρομειο της περιοχης μου.Αναπτυξη

Παιδιά κάποιος εδώ στο φόρουμ έγραψε πως το παράγγειλε από το ebay. Τι έγινε με αυτό του ήρθε, ή τον κορόιδεψαν τελικά;

μετα ο ελτα το εχει χεσει το πραγμα,πηρα τηλεφωνο γιατι δεν εδειχνε τιποτα και το κινητο ηταν ηδη στο ταχυδρομειο της περιοχης μου.Αναπτυξη

ναι ρε !!!.... ειναι τρομερό με τα ΕΛΤΑ :mad: να εχει ερθει εδω και 4-5 μερες το ριμαδι και να μην μου το φερνουν, ώσπου πηγα εγω στο Πατημα Χαλανδριου και το πηρα ο ιδιος ...... tragic :O

δηλαδή με sgpost ερχετε ως Ελλαδα και μετα ποιος το φερνει σπιτι ?!? ή παει στο απλο Ταχυδρομειο και μετα εγω παω εκει και το παραλαμβανω ?? (σαν συστημενο δηλαδη)

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

ναι ρε !!!.... ειναι τρομερό με τα ΕΛΤΑ :mad: να εχει ερθει εδω και 4-5 μερες το ριμαδι και να μην μου το φερνουν, ώσπου πηγα εγω στο Πατημα Χαλανδριου και το πηρα ο ιδιος ...... tragic :O

δηλαδή με sgpost ερχετε ως Ελλαδα και μετα ποιος το φερνει σπιτι ?!? ή παει στο απλο Ταχυδρομειο και μετα εγω παω εκει και το παραλαμβανω ?? (σαν συστημενο δηλαδη)

το φερνει ο ταχυδρομος κανονικα συστημενο ειναι,αν δεν εισαι εκει αφηνει σημειωμα και το παραλαμβανεις την επομενη απο το ταχυδρομειο με την ταυτοτητα σου.

τελειο !!... το φοβόμουνα να το δοκιμάσω και ετσι πλήρωνα 30-35$ κερατιάτικα σαν μ@κακ@ς καθε φορα που εφερνα κατι :(

και απο τελωνείο ?!?!....... μην εχουμε τιποτα ανακοπές :confused:

τελειο !!... το φοβόμουνα να το δοκιμάσω και ετσι πλήρωνα 30-35$ κερατιάτικα σαν μ@κακ@ς καθε φορα που εφερνα κατι :(

και απο τελωνείο ?!?!....... μην εχουμε τιποτα ανακοπές :confused:

απο οσο εχω διαβασει στα φορουμς εδω δεν εχει συμβει σε κανεναν και απο προσωπικη πειρα 4 φορες που μου ηρθαν κινητα και ταμπλετ δεν ειχα κανενα προβλημα,απλα τους λεω να γραψουν χαμηλη τιμη για το τελωνειο απο εξω απο το δεμα αν και το κανουν και απο μονοι τους.

θαυμα !!! ..... με γλίτωσες 30-35$ απο την επομενη παραγγελία μου ....... ΚΕΡΝΑΩ μπύρες :lol: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ

και μια και βρήκα Παπα ..... :p ...... αν θες να φερεις περισσοτερα απο ενα κινητα .... ενδείκνυται να τα ζητησω και τα δυο μαζι στην ιδια παραγγελεια ή οχι ?

μηπως λογο αυξημένου ογκου, μηπως πανε τελωνειο ? και αν συμφερει στα μεταφορικά? διπλασιαζουν τα μεταφορικά ή απλως ανεβαζουν λιγο το κοστος ??

Edited by GAVEL

θαυμα !!! ..... με γλίτωσες 30-35$ απο την επομενη παραγγελία μου ....... ΚΕΡΝΑΩ μπύρες :lol: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ

τιποτα,γιαυτο ειμαστε εδω,κι εγω εμαθα απο αλλους

και μια και βρήκα Παπα ..... :lol: ...... αν θες να φερεις περισσοτερα απο ενα κινητα .... ενδείκνυται να τα ζητησω και τα δυο μαζι στην ιδια παραγγελεια ή οχι ?

μηπως λογο αυξημένου ογκου, μηπως πανε τελωνειο ? και αν συμφερει στα μεταφορικά? διπλασιαζουν τα μεταφορικά ή απλως ανεβαζουν λιγο το κοστος ??

και μια και βρήκα Παπα ..... :lol: ...... αν θες να φερεις περισσοτερα απο ενα κινητα .... ενδείκνυται να τα ζητησω και τα δυο μαζι στην ιδια παραγγελεια ή οχι ?

δεν το εχω κανει ποτε,οποτε λαθος θα σου πω,οι περισσοτερες εταιρειες προσφερουν δωρεαν μεταφορικα,αν ειναι με singpost θα τα εφερνα ξεχωριστα,αλλα και παλι ισως καποιος αλλος το γνωριζει καλυτερα,με την δικη μου λογικη ενα μεγαλυτερο δεμα ισως προκαλεσει το τελωνειο.Αλλα ειπαμε δεν το εχω κανει.

έγινε, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ-πολύ

και κατι ασχετο .......

Παράθεση από kallair

γίνεται μια προσπάθεια μετάφρασης στα ελληνικά της lewa OS ROM. Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει ας μπει εδώ.

http://androidtranslator.etomaszow.eu/LewaOS-4.1/?lang=el

μετά από συνομιλία που είχα με αυτόν που έχει το project, τα μεταφρασμένα αρχεία αυτός τα χρησιμοποιεί για την Lewa OS ROM στα JiayuG3, Newman N1, Umi X1, ZTE V970.

Όποιος μπορεί και έχει όρεξη, ας βοηθήσει.

Edited by GAVEL

έγινε, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ-πολύ

και κατι ασχετο .......

φιλε σε εμενα το λινκ δεν λειτουργει οποτε παραθετω το λινκ σε περιπτωση που δεν δουλευει και σε αλλους :) http://androidtranslator.etomaszow.eu/LewaOS-4.1/?lang=el

OFFTOPIC ξερει κανεις τι σημαινει το ratio; ειναι στο ραδιοφωνο...

φιλε σε εμενα το λινκ δεν λειτουργει

τωρα λειτουργει ;) http://androidtranslator.etomaszow.eu/LewaOS-4.1/?lang=el

ακουγεται καλο !!

Με singapore post είναι πολύ ασφαλής επιλογή.

Έτσι ήρθε το ταμπλετ μου από Κίνα μέσα σε 8 μέρες Αθήνα.

Χωρίς κανένα πρόβλημα με τελωνείο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

κανεις δεν το εχει παρει ακομα

Παιδιά κάποιος εδώ στο φόρουμ έγραψε πως το παράγγειλε από το ebay. Τι έγινε με αυτό του ήρθε, ή τον κορόιδεψαν τελικά;

εγω παντως δεν περιμενω να απαντησει

Καλημέρα σε όλους.

Παιδια ελληνική ρομ δεν εχει βγει ακόμα για κανένα μοντέλο της jiayu? ούτε για g2 g3;

Στις αρχές Μαρτίου είπα να πάρω το Alcatel 997D μετά από ψάξιμο αποφάσισα να πάρω το Lenovo P770, μετά το Newman N2 και αφού είδα το Jiayu G4 σταμάτησα την αναζήτηση.

Μέχρι μέσα Μαΐου περιμένω μετά ψάχνω για εναλλακτική ή για κάποιο από τα άνωθι (και πάλι). Πολύ καλό value for money το G4 αλλά η υπομονή έχει και όριο.

Καλημέρα σε όλους.

Παιδια ελληνική ρομ δεν εχει βγει ακόμα για κανένα μοντέλο της jiayu? ούτε για g2 g3;

δες 10 ποστ πιο πανω στο #636