Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πως αποθηκεύω τις φωτογραφίες που τραβάω με το proshot?

Δεν σου τις αποθηκεύει αυτόματα στο Camera Roll;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Πως αποθηκεύω τις φωτογραφίες που τραβάω με το proshot?

Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται μόλις τις τραβάς στις φωτογραφίες.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Παιδιά θέλω να αγοράσω κάποιες εφαρμογές, πρέπει να πάω εκεί που λέει καταχώρηση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας να δώσω τον αριθμό της και θα μπορέσω να κάνω τις αγορές;

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Στο tapatalk πολλές φορές μερικά links δεν εμφανίζονται σωστά, άλλοτε κανονικά που μπορείς να τα επιλέξεις και να ανοίξεις τον σύνδεσμο και άλλοτε σαν ένα μεγάλο κείμενο με διάφορα σύμβολα. Είναι πρόβλημα της εφαρμογής ή θέμα σε μένα και την συσκευή μου;

Στο tapatalk πολλές φορές μερικά links δεν εμφανίζονται σωστά, άλλοτε κανονικά που μπορείς να τα επιλέξεις και να ανοίξεις τον σύνδεσμο και άλλοτε σαν ένα μεγάλο κείμενο με διάφορα σύμβολα. Είναι πρόβλημα της εφαρμογής ή θέμα σε μένα και την συσκευή μου;

Ναι και σε μένα το κάνει.Δεν το έχουν διορθώσει

Κάνεις ένα refresh την σελίδα και στο δείχνει κανονικά μετά.Βλακεία είναι αλλά είναι μια λύση

Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται μόλις τις τραβάς στις φωτογραφίες.

Δικιο εχεις,κατι εχει παιχτει με την ημερομηνια που τις αποθηκευει...

ρε παιδια μονο σε εμνα κρασαρει το ucbrowser? το εβγαλα και το επανεγκατεστησα, αλλα οποτε ανοιγω πολα ταμπ (πανω απο 6), κρασαρει και μετα δεν θυμαται τι ειχα ανοιχτο...με εχει τρελανει...

ρε παιδια μονο σε εμνα κρασαρει το ucbrowser? το εβγαλα και το επανεγκατεστησα, αλλα οποτε ανοιγω πολα ταμπ (πανω απο 6), κρασαρει και μετα δεν θυμαται τι ειχα ανοιχτο...με εχει τρελανει...

Και σε μένα κρασάρει και χωρίς να έχω ανοίξει πολλά ταμπ.

Καλησπέρα παιδιά.

Λοιπόν επανέρχομαι με το θέμα των ειδοποιήσεων. Σε L920 με Cyan και όλες τις ρυθμίσεις τακτοποιημένες στο ''ειδοποιήσεις+ενέργειες'', οι push notifications μου έρχονται όταν το θυμούνται. Σε skype, viber τίποτα. Στο facebook απλά εμφανίζεται ο αριθμός στο tile αλλά banner ή ήχος γιοκ. Μόνο messenger κάτι γίνεται. Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν έχει κάτσει καλά η Cyan. Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι τέτοιο. Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι hard reset. Από soft reset και uninstall/reinstall άλλο τίποτα.

Καμμιά γνώμη;;

Προσπάθησα να κάνω μια αγορά περνώντας την πιστωτική μου κάρτα στο πεδίο αγορά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ,έκανα ότι μου ζήτησε αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να μου κρατήσει τα στοιχεία για να ολοκληρωθεί η αγορά λέγοντας μου ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα ,μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Edit:Το έκανα και ήδη έκανα τις πρώτες μου αγορές........

Edited by duc

Καλησπέρα παιδιά.

Λοιπόν επανέρχομαι με το θέμα των ειδοποιήσεων. Σε L920 με Cyan και όλες τις ρυθμίσεις τακτοποιημένες στο ''ειδοποιήσεις+ενέργειες'', οι push notifications μου έρχονται όταν το θυμούνται. Σε skype, viber τίποτα. Στο facebook απλά εμφανίζεται ο αριθμός στο tile αλλά banner ή ήχος γιοκ. Μόνο messenger κάτι γίνεται. Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν έχει κάτσει καλά η Cyan. Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι τέτοιο. Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι hard reset. Από soft reset και uninstall/reinstall άλλο τίποτα.

Καμμιά γνώμη;;

Από σήμα πως τα πας? Αν έχεις καλό τότε προχωράς σε hard reset. Κάνε αντίγραφο ασφαλείας, κράτησε και τα αρχεία σου στο pc και είσαι οκ. Δεν θα κουραστείς ιδιαίτερα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλησπέρα παιδιά.

Καμμιά γνώμη;;

στο σκαιπ πλεον εχω μεγαλο θεμα και εγω. δεν ερχεται τιποτα. με το τελευταιο απντειτ στρταβωσε η δουλεια. δεν ειχα θεμα με τη cyan...

Από σήμα πως τα πας? Αν έχεις καλό τότε προχωράς σε hard reset. Κάνε αντίγραφο ασφαλείας, κράτησε και τα αρχεία σου στο pc και είσαι οκ. Δεν θα κουραστείς ιδιαίτερα.

στο σκαιπ πλεον εχω μεγαλο θεμα και εγω. δεν ερχεται τιποτα. με το τελευταιο απντειτ στρταβωσε η δουλεια. δεν ειχα θεμα με τη cyan...

Montoya αυτό θα κάνω μάλλον. Σήμα έχω μια χαρά και κινητής και data.

Φίλε ambition skype και viber έχω και γω τα μεγαλύτερα προβλήματα. Το θέμα είναι πως ούτε και πριν τη Cyan θυμάμαι να είχα τις τέλειες push ειδοποιήσεις. Μου έρχεται να πάω να πάρω κανα One M8 να ξενοιάσω, αλλά σε 1320 φίλου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, πράγμα που με κάνει να απορώ!:wacko:

Καλησπέρα παιδιά.

Καμμιά γνώμη;;

Κι εγω μια απτα ιδια, ειδικα το viber ειναι για κλαματα, οποτε θελει κι αν θελει ερχονται τα μνματα....

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω το πεταξα παλι και δουλευω παλι εξπλορερ...αφου δεν βρηκα ακρη ...

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γνωριζει κανεις αν κανω hard reset το 930 πρεπει να ξαναπληρωσω το ''μηνιατικο'' για το Flash sports ? Οταν αλλαξα παντως απο 1020 σε 930 πριν 20 μερες, ξαναπληρωσα γιατι εγραφε trial...

Εχω στειλει μαιλ αλλα χλωμο το κοβω να απαντησουν..

Κι εγω μια απτα ιδια, ειδικα το viber ειναι για κλαματα, οποτε θελει κι αν θελει ερχονται τα μνματα....

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω το πεταξα παλι και δουλευω παλι εξπλορερ...αφου δεν βρηκα ακρη ...

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γνωριζει κανεις αν κανω hard reset το 930 πρεπει να ξαναπληρωσω το ''μηνιατικο'' για το Flash sports ? Οταν αλλαξα παντως απο 1020 σε 930 πριν 20 μερες, ξαναπληρωσα γιατι εγραφε trial...

Εχω στειλει μαιλ αλλα χλωμο το κοβω να απαντησουν..

Ρε παιδιά σε εμένα δουλεύουν μια χαρά όλα, και στο 930 και στο 625 οι ειδοποιήσεις έρχονται μια χαρά, εγώ ξενερώνω μόνο στο ότι ενώ δουλεύω μόνο δεδομένα στο κινητό το viber με δείχνει εκτός σύνδεσης συνέχεια και μόνο όταν μιλάω με δείχνει εντός.

Με τον ΙΕ αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα; Συνέχεια με πετάει έξω και όταν πατάω πίσω με πηγαίνει 10 σελίδες πριν, το ίδιο και όταν βρίσκομαι στο μενού με τις καρτέλες και πάω να πατήσω κάποια, με πηγαίνει πάλι 10 σελίδες πίσω.

κι εγώ δεν έχω το παραμικρό θέμα (Nokia lumia 1020)

Ακόμα κι ο UC Browser εμένα μου έχει καθησει τέλεια, δεν έχει κρασάρει ούτε μια φορά και στο μόνο που έχω παράπονο είναι πως όταν πατάω επάνω στο Nick Name μου δεν μου εμφανίζει τις επιλογές για να πατήσω και έτσι πρέπει να μικρύνω εντελώς το ζούμ για να το καταφέρω αυτό.

Με τον ΙΕ αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα; Συνέχεια με πετάει έξω και όταν πατάω πίσω με πηγαίνει 10 σελίδες πριν, το ίδιο και όταν βρίσκομαι στο μενού με τις καρτέλες και πάω να πατήσω κάποια, με πηγαίνει πάλι 10 σελίδες πίσω.

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω εγώ, εκτός απο αυτó που ανέφερα πιο πάνω με τον UC......πως όταν πατάω επάνω στο Nick Name μου δεν μου εμφανίζει τις επιλογές για να πατήσω και έτσι πρέπει να μικρύνω εντελώς το ζούμ για να το καταφέρω αυτό.

Edited by duc

Δοκίμασες να κάνεις καμιά διαγραφή ιστορικού στον IE, Αλέξανδρε;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Καλησπέρα παιδιά!

Η κοπέλα μου έχει κάνει μια ηχογράφηση με την εφαρμογή Voice Recorder Pro+. Δεν ήξερε ότι αποθήκευση στο onedrive μπορεί να γίνει για ηχογραφήσεις μέχρι μιας ώρας, και τώρα έχει μια σημαντική ηχογράφηση 2 ώρες σχεδόν (κάτι λιγότερο) και δεν μπορεί να την μετακινήσει. Με μια πρόχειρη αναζήτηση δεν την βρήκαμε όταν συνδέσαμε τη συσκευή (Lumia 520) με τον υπολογιστη. Υπάρχει κάποια λύση; Είτε να βρούμε το αρχείο είτε να το ανεβασουμε στο one drive, (αγοράζοντας premium πακέτο, ή σπάζοντάς το μεσω του κινητου σε δύο μέρη με μια άλλη εφαρμογή;)

Ευχαριστώ :)

Δοκίμασες να κάνεις καμιά διαγραφή ιστορικού στον IE, Αλέξανδρε;

Αυτό το έκανε και πριν και μετά το φλασάρισμα όπου διαγράφτηκε το ιστορικό.

Σε Lumia 530 προσπαθώντας να βάλω τον messenger μου βγάζει error code 80070490. Υπάρχει κάποια λύση;

Για ρίξε μια ματιά εδώ.. windows.microsoft.com/en-us/windows/windows-update-error-80070490#1TC=windows-7