Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλές γιορτές σε όλους!

Ερωτησούλα...

Για Κωνσταντινούπολη, κάποια εφαρμογή?

Κυρίως για συγκοινωνίες, και αν υπάρχει κάποιος offline οδηγός.

Ευχαριστώ!

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μην χάσετε κ το δεύτερο μέρος του αφιερώματος των εφαρμογών:

Οι καλύτερες εφαρμογές για Windows Phone smartphones (Μέρος 2ο)

Powerd by OnePlus 7 Pro

εχω κατεβασει τον ccplayer

ανοιγω την ταινια κανονικα

φορτωνω υποτιτλους ( subtitles on με κοκκινο χρωμα )

δεν εμφανιζονται ομως οι υποτιτλοι

αρχειο ταινιας - .mp4

αρχειο υποτιτλων - .srt

Μηπως θελει καποια ρυθμιση για την κωδικοποιηση ?

ΕDIT : εκανα μετονομασια τους υποτιτλους ακριβως το ιδιο ονομα με το αρχειο βιντεο και οχι σε αλλο φακελο και λειτουργει

μεσα στην εφαρμογη διαλεξα auto detection για την γλωσσα.

Edited by Nirvana19
λύση

Παιδιά το live tiles του Store σας δουλεύει; Εμένα οχι, πάω στις ρυθμίσεις το τσεκάρω το ξε τσεκάρω πατάω με Wi-Fi χωρίς Wi-Fi αλλά πάλι δεν ξεκινάει.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

duc said:
Παιδιά το live tiles του Store σας δουλεύει; Εμένα οχι, πάω στις ρυθμίσεις το τσεκάρω το ξε τσεκάρω πατάω με Wi-Fi χωρίς Wi-Fi αλλά πάλι δεν ξεκινάει.

Μόνο στην Αμερική δουλεύει προς το παρόν όπως τα περισσότερα άλλωστε.....

hatzisnik said:
Μόνο στην Αμερική δουλεύει προς το παρόν όπως τα περισσότερα άλλωστε.....

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου,καλή χρόνιά!

duc said:
Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου,καλή χρόνιά!

Καλή χρονιά να έχουμε...

Υγεία και ευτυχία

Blue skies καλές προβλέψεις μέτριο σε εμφάνιση.

Το έχω βολευτεί αρκετά,για δοκιμάστε το και πείτε γνώμες ;)

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Zaxos7 said:
Πως αποθηκεύω τις φωτογραφίες που τραβάω με το proshot?

Δεν σου τις αποθηκεύει αυτόματα στο Camera Roll;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Zaxos7 said:
Πως αποθηκεύω τις φωτογραφίες που τραβάω με το proshot?

Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται μόλις τις τραβάς στις φωτογραφίες.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Παιδιά θέλω να αγοράσω κάποιες εφαρμογές, πρέπει να πάω εκεί που λέει καταχώρηση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας να δώσω τον αριθμό της και θα μπορέσω να κάνω τις αγορές;

Στο tapatalk πολλές φορές μερικά links δεν εμφανίζονται σωστά, άλλοτε κανονικά που μπορείς να τα επιλέξεις και να ανοίξεις τον σύνδεσμο και άλλοτε σαν ένα μεγάλο κείμενο με διάφορα σύμβολα. Είναι πρόβλημα της εφαρμογής ή θέμα σε μένα και την συσκευή μου;

cb600f said:
Στο tapatalk πολλές φορές μερικά links δεν εμφανίζονται σωστά, άλλοτε κανονικά που μπορείς να τα επιλέξεις και να ανοίξεις τον σύνδεσμο και άλλοτε σαν ένα μεγάλο κείμενο με διάφορα σύμβολα. Είναι πρόβλημα της εφαρμογής ή θέμα σε μένα και την συσκευή μου;

Ναι και σε μένα το κάνει.Δεν το έχουν διορθώσει

Κάνεις ένα refresh την σελίδα και στο δείχνει κανονικά μετά.Βλακεία είναι αλλά είναι μια λύση

vastegial_74 said:
Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται μόλις τις τραβάς στις φωτογραφίες.

Δικιο εχεις,κατι εχει παιχτει με την ημερομηνια που τις αποθηκευει...

ρε παιδια μονο σε εμνα κρασαρει το ucbrowser? το εβγαλα και το επανεγκατεστησα, αλλα οποτε ανοιγω πολα ταμπ (πανω απο 6), κρασαρει και μετα δεν θυμαται τι ειχα ανοιχτο...με εχει τρελανει...

BURNIN_AMBITION said:
ρε παιδια μονο σε εμνα κρασαρει το ucbrowser? το εβγαλα και το επανεγκατεστησα, αλλα οποτε ανοιγω πολα ταμπ (πανω απο 6), κρασαρει και μετα δεν θυμαται τι ειχα ανοιχτο...με εχει τρελανει...

Και σε μένα κρασάρει και χωρίς να έχω ανοίξει πολλά ταμπ.

Καλησπέρα παιδιά.

Λοιπόν επανέρχομαι με το θέμα των ειδοποιήσεων. Σε L920 με Cyan και όλες τις ρυθμίσεις τακτοποιημένες στο ''ειδοποιήσεις+ενέργειες'', οι push notifications μου έρχονται όταν το θυμούνται. Σε skype, viber τίποτα. Στο facebook απλά εμφανίζεται ο αριθμός στο tile αλλά banner ή ήχος γιοκ. Μόνο messenger κάτι γίνεται. Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν έχει κάτσει καλά η Cyan. Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι τέτοιο. Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι hard reset. Από soft reset και uninstall/reinstall άλλο τίποτα.

Καμμιά γνώμη;;

Προσπάθησα να κάνω μια αγορά περνώντας την πιστωτική μου κάρτα στο πεδίο αγορά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ,έκανα ότι μου ζήτησε αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να μου κρατήσει τα στοιχεία για να ολοκληρωθεί η αγορά λέγοντας μου ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα ,μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Edit:Το έκανα και ήδη έκανα τις πρώτες μου αγορές........

Edited by duc

mandoctor said:
Καλησπέρα παιδιά.

Λοιπόν επανέρχομαι με το θέμα των ειδοποιήσεων. Σε L920 με Cyan και όλες τις ρυθμίσεις τακτοποιημένες στο ''ειδοποιήσεις+ενέργειες'', οι push notifications μου έρχονται όταν το θυμούνται. Σε skype, viber τίποτα. Στο facebook απλά εμφανίζεται ο αριθμός στο tile αλλά banner ή ήχος γιοκ. Μόνο messenger κάτι γίνεται. Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν έχει κάτσει καλά η Cyan. Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι τέτοιο. Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι hard reset. Από soft reset και uninstall/reinstall άλλο τίποτα.

Καμμιά γνώμη;;

Από σήμα πως τα πας? Αν έχεις καλό τότε προχωράς σε hard reset. Κάνε αντίγραφο ασφαλείας, κράτησε και τα αρχεία σου στο pc και είσαι οκ. Δεν θα κουραστείς ιδιαίτερα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

mandoctor said:
Καλησπέρα παιδιά.

Καμμιά γνώμη;;

στο σκαιπ πλεον εχω μεγαλο θεμα και εγω. δεν ερχεται τιποτα. με το τελευταιο απντειτ στρταβωσε η δουλεια. δεν ειχα θεμα με τη cyan...

montoya_42 said:
Από σήμα πως τα πας? Αν έχεις καλό τότε προχωράς σε hard reset. Κάνε αντίγραφο ασφαλείας, κράτησε και τα αρχεία σου στο pc και είσαι οκ. Δεν θα κουραστείς ιδιαίτερα.

BURNIN_AMBITION said:
στο σκαιπ πλεον εχω μεγαλο θεμα και εγω. δεν ερχεται τιποτα. με το τελευταιο απντειτ στρταβωσε η δουλεια. δεν ειχα θεμα με τη cyan...

Montoya αυτό θα κάνω μάλλον. Σήμα έχω μια χαρά και κινητής και data.

Φίλε ambition skype και viber έχω και γω τα μεγαλύτερα προβλήματα. Το θέμα είναι πως ούτε και πριν τη Cyan θυμάμαι να είχα τις τέλειες push ειδοποιήσεις. Μου έρχεται να πάω να πάρω κανα One M8 να ξενοιάσω, αλλά σε 1320 φίλου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, πράγμα που με κάνει να απορώ!:wacko:

mandoctor said:
Καλησπέρα παιδιά.

Καμμιά γνώμη;;

Κι εγω μια απτα ιδια, ειδικα το viber ειναι για κλαματα, οποτε θελει κι αν θελει ερχονται τα μνματα....

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

BURNIN_AMBITION said:

Εγω το πεταξα παλι και δουλευω παλι εξπλορερ...αφου δεν βρηκα ακρη ...

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γνωριζει κανεις αν κανω hard reset το 930 πρεπει να ξαναπληρωσω το ''μηνιατικο'' για το Flash sports ? Οταν αλλαξα παντως απο 1020 σε 930 πριν 20 μερες, ξαναπληρωσα γιατι εγραφε trial...

Εχω στειλει μαιλ αλλα χλωμο το κοβω να απαντησουν..