montoya_42 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Παιδιά το ρώτησα και πιο πριν αλλά δεν απάντησε κάποιος οπότε επανέρχομαι και ρωτάω, Η Nokia camera με την Lumia camera τι διαφορά έχουν; Και κάτι ακόμα, υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει record την οθόνη του κινητού για όση ώρα δουλεύουμε; Πχ στο Android υπάρχει το SCR Recorder Pro. Nokia camera Kai Lumia camera είναι ακριβώς το ίδιο. Απλά μετονομάστηκε. Μήπως εννοείς την Microsoft camera? Αυτή είναι κατωτερη της lumia camera Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Σε μένα συνεχίζει να δουλεύει το prognoza με τον κωδικό που είχε στείλει ο προγραμματιστής, αλλά οι προβλέψεις και κυρίως οι θερμοκρασίες είναι ότι ναναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Σε μένα συνεχίζει να δουλεύει το prognoza με τον κωδικό που είχε στείλει ο προγραμματιστής, αλλά οι προβλέψεις και κυρίως οι θερμοκρασίες είναι ότι ναναι. εγω που εβαλα και το accuweather παντως διπλα να τα τσεκαρω το prognoza πιο καλη προβλεψη ειχε.αλλα ειναι και στιγμες που οντως πεφτει αρκετα εξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 και το bing/msn weather έχει βελτιωθεί πολύ. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 εγω που εβαλα και το accuweather παντως διπλα να τα τσεκαρω το prognoza πιο καλη προβλεψη ειχε.αλλα ειναι και στιγμες που οντως πεφτει αρκετα εξω. Αυτή την στιγμή το MSN μου δείχνει 0 βαθμούς και το prognoza -6!. Κρίμα μάλλον θα το εγκαταλείψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Για τον καιρό η εφαρμογή της microsoft είναι πάρα πολύ καλή αλλά και αυτή παίρνει τιμές από το accuweather. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Για τον καιρό η εφαρμογή της microsoft είναι πάρα πολύ καλή αλλά και αυτή παίρνει τιμές από το accuweather. Και ποια άλλη; Επίσης έχω ένα σχετικά σπαστικό πρόβλημα με το myAppFree. Κάθε τόσο μου έρχεται ειδοποίηση για την εφαρμογή της ημέρας, την οποία έχω ήδη δει και δεν θέλω να την κατεβάσω. Γιατί επιμένει κάθε τρεις και λίγο; Και φαίνεται και στο tile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 (edited) Σαν ακρίβεια προβλέψεων, πουθενά δεν έχω βρει απόλυτη λύση στο θέμα καιρός. Σχετικά καλές στην πρόβλεψη, και οι εφαρμογές του Weather channel https://www.windowsphone.com/en-us/store/app/weather/afae337c-41d2-df11-9eae-00237de2db9e https://www.windowsphone.com/en-us/store/app/weather/2676904a-3c87-4647-a7c0-5d0c0886c7a1 (Lumia) Μερικές χρήσιμες εφαρμογές για location based reminders, Memlocation https://www.windowsphone.com/en-us/store/app/memlocation/790a7402-bcac-4154-b389-44dcaee7101f για αποστολή αρχείων σε Wifi τοπικό δίκτυο, Wifi Sender https://www.windowsphone.com/en-us/store/app/wifi-sender/254cecaa-2d33-4443-8a8b-8364b5cfabfa ή οποιες ανάλογες δωρεάν εφαρμογές που θα τις βρείτε στο store Edited December 30, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Και ποια άλλη; Επίσης έχω ένα σχετικά σπαστικό πρόβλημα με το myAppFree. Κάθε τόσο μου έρχεται ειδοποίηση για την εφαρμογή της ημέρας, την οποία έχω ήδη δει και δεν θέλω να την κατεβάσω. Γιατί επιμένει κάθε τρεις και λίγο; Και φαίνεται και στο tile. Γιατί δεν απενεργοποιείς τα push notifications από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής??? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Πάντως το https://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/amazing-weather-hd/c7ac43c5-5d99-4e65-913d-e92e253e9e99 είναι ότι καλύτερο σε προβλέψεις από όσα έχω δοκιμάσει. Από την παρασκευή μου είχε δείξει ότι σήμερα θα χιόνιζε και γενικά όποτε το τσεκάρω πέφτει μέσα τις περισσότερες φορές. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Γιατί δεν απενεργοποιείς τα push notifications από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής??? Γιατί θέλω να με ειδοποιεί. Μια φορά όμως,όχι όσες φορές θυμάται αυτό. Το prognosa δίνει για την παρασκευή -21!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Γιατί θέλω να με ειδοποιεί. Μια φορά όμως,όχι όσες φορές θυμάται αυτό. Το prognosa δίνει για την παρασκευή -21!!! Βάλε τον καιρό της ms να ξενοιάσεις.;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Βάλε τον καιρό της ms να ξενοιάσεις.;) Αυτό έχω κι εγώ και ησύχασα.....άψογες προβλέψεις! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Βάλε τον καιρό της ms να ξενοιάσεις.;) Αν εννοείς την εφαρμογή που υπήρχε στο τηλέφωνο, ναι (και) αυτήν έχω με live tile φυσικά. Απλά το prognoza είχε ωραίο θέμα στην οθόνη κλειδώματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Αν εννοείς την εφαρμογή που υπήρχε στο τηλέφωνο, ναι (και) αυτήν έχω με live tile φυσικά. Απλά το prognoza είχε ωραίο θέμα στην οθόνη κλειδώματος. Μήπως όμως έτσι χάνουμε την ουσία (σωστή πρόγνωση)? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Μήπως όμως έτσι χάνουμε την ουσία (σωστή πρόγνωση)? Συμφωνώ. Το MSN δείχνει πιο σωστό, άσχετα που δεν είναι τόσο όμορφο. Πάντως για ακριβέστερη πρόβλεψη στο android χρησιμοποιώ το poseidon. Αν βγει και για WP θα είναι πολύ καλή περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Καλές γιορτές σε όλους! Ερωτησούλα... Για Κωνσταντινούπολη, κάποια εφαρμογή? Κυρίως για συγκοινωνίες, και αν υπάρχει κάποιος offline οδηγός. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Μην χάσετε κ το δεύτερο μέρος του αφιερώματος των εφαρμογών: Οι καλύτερες εφαρμογές για Windows Phone smartphones (Μέρος 2ο) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) εχω κατεβασει τον ccplayer ανοιγω την ταινια κανονικα φορτωνω υποτιτλους ( subtitles on με κοκκινο χρωμα ) δεν εμφανιζονται ομως οι υποτιτλοι αρχειο ταινιας - .mp4 αρχειο υποτιτλων - .srt Μηπως θελει καποια ρυθμιση για την κωδικοποιηση ? ΕDIT : εκανα μετονομασια τους υποτιτλους ακριβως το ιδιο ονομα με το αρχειο βιντεο και οχι σε αλλο φακελο και λειτουργει μεσα στην εφαρμογη διαλεξα auto detection για την γλωσσα. Edited December 31, 2014 by Nirvana19 λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Παιδιά το live tiles του Store σας δουλεύει; Εμένα οχι, πάω στις ρυθμίσεις το τσεκάρω το ξε τσεκάρω πατάω με Wi-Fi χωρίς Wi-Fi αλλά πάλι δεν ξεκινάει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Παιδιά το live tiles του Store σας δουλεύει; Εμένα οχι, πάω στις ρυθμίσεις το τσεκάρω το ξε τσεκάρω πατάω με Wi-Fi χωρίς Wi-Fi αλλά πάλι δεν ξεκινάει. Μόνο στην Αμερική δουλεύει προς το παρόν όπως τα περισσότερα άλλωστε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Μόνο στην Αμερική δουλεύει προς το παρόν όπως τα περισσότερα άλλωστε..... Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου,καλή χρόνιά! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου,καλή χρόνιά! Καλή χρονιά να έχουμε... Υγεία και ευτυχία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Blue skies καλές προβλέψεις μέτριο σε εμφάνιση. Το έχω βολευτεί αρκετά,για δοκιμάστε το και πείτε γνώμες ;) Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Πολύ καλό στις προβλέψεις και με Live tile είναι το ρώσικο Gismeteo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts