manom18x Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Στις 31 Δεκεμβριου αγορασα απο Αμερικη την Ringke fusion για το nexus μου το θεμα ειναι οτι ακομα και σημερα(16/1) το δεμα βρισκεται στην Αμερικη (απο το tracking code). Τοσο πολυ καθυστερησε σε εσας? Παράθεση www.androidgreece.gr TWITTER: http://twitter.com/manom18x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Στις 31 Δεκεμβριου αγορασα απο Αμερικη την Ringke fusion για το nexus μου το θεμα ειναι οτι ακομα και σημερα(16/1) το δεμα βρισκεται στην Αμερικη (απο το tracking code). Τοσο πολυ καθυστερησε σε εσας? Επεσες μέσα στις γιορτές..Το tracking μην το επιστευεσαι τόσο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manom18x Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Επεσες μέσα στις γιορτές..Το tracking μην το επιστευεσαι τόσο.. Σ ευχαριστω. Δεν ξερω αν εκανα βλακεια που δεν το αγορασα απο το Amazon της Αγγλιας μηπως την ειχα πιο γρηγορα.... Παράθεση www.androidgreece.gr TWITTER: http://twitter.com/manom18x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Σ ευχαριστω. Δεν ξερω αν εκανα βλακεια που δεν το αγορασα απο το Amazon της Αγγλιας μηπως την ειχα πιο γρηγορα.... Έχω πάρει και απο ebay και απο amazon.co.uk,τον ίδιο χρονο έκανε απο την rearth.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manom18x Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Μπα φιλε κ εγω νομιζα οτι θα ερθει γρηγορα αλλα απο αυτα που διαβαζω κανει κανενα μηνα....Μακαρι να ερθει πιο νωρις φιλε αλλα δεν το βλεπω... Παράθεση www.androidgreece.gr TWITTER: http://twitter.com/manom18x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Και εγώ,παραγγελία 29/12,αποστολή 30/12 με DHL Global Mail και ακόμα τίποτα.Λογικά από βδομάδα. Το Tracking κολλημένο in transit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Πάντως μην περιμένετε dhl courier,ο ταχυδρόμος θα την φέρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Bαλθήκατε όλοι να μου μαυρίσετε την ψυχή βραδυάτικα! Θα βγώ να πλακωθώ στα ουϊσκια! :sorry: Αμα είναι να το πάρεις κατάκαρδα πες μου διεύθυνση να σου στείλω την δικιά μου μέχρι να παραλαβεις..:-p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Μόλις την έφερε ο ταχυδρόμος! :D 18 μέρες έκανε το θέμα.Την περίμενα λίγο καλύτερη να πω την αλήθεια,στην μια γωνια από τις τέσσερις έχει ένα σημαδάκι σαν μικρό γρέζι από την κόλληση.Επίσης η πλάτη μου κάνει φουσκάλα(μάλλον δεν έκανα κάτι σωστά?Η φεύγει με τον καιρό?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 @nikpoth καθάρισε με ενα πανακι το πίσω μέρος του κινητού και την θήκη και δεν θα κανει φουσκαλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manom18x Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 @nikpoth στο tracking code γραφει οτι ακομα βρισκεται στην Αμερικη η θηκη? Παράθεση www.androidgreece.gr TWITTER: http://twitter.com/manom18x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Μόλις το κοίταξα αδερφέ.Πράγματι, in transit γράφει ακόμα, όπως έγραφε από την μέρα που ξεκίνησε από εκεί.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manom18x Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Με εδωσες μεγαλη χαρα νομιζα οτι η δικια μου σκαλωσε πουθενα....Ευχαριστω Παράθεση www.androidgreece.gr TWITTER: http://twitter.com/manom18x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Καλησπέρα. Να πω κι εγώ την εμπειρία μου από αυτά τα ακουστικά Bluetooth http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=221261761860 τα οποία παρέλαβα σήμερα. Πολύ καλά και όμορφα και πολύ γρήγορη αποστολή. Είχα πριν τα Sony mw600 αλλά κάποιο καλώδιο κόπηκε και δεν ακουγα από το ένα ακουστικό. Τα Sony είχαν πολύ ανώτερο ήχο. Ότι πληρωσεις παίρνεις. Θα προσπαθήσω να βρω ανταλλακτικό για τα παλιά όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Υπάρχει κάτι παρόμοιο με τα ακουστικά του φίλου από πάνω που να έχει και radio fm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Αν ενδιαφέρεται κάποιος έχω mw600 χρησιμοποιημένο ελάχιστα στο κουτί του με ολα τα παρελκόμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Και εγώ ακόμα με το MW600 κάνω άριστα την δουλειά μου. 2 τηλέφωνα έχω αλλάξει και αυτό δεν παίρνει χαμπάρι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω το καλώδιο από mw600 αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει....... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Μετα απο το πολύ καλό protector της spigen,είπα να δοκιμασω της xtremequard αλλά δεν μου άρεσε..Τώρα είμαι μεταξύ ringke screen protector και τζάμι..Τι προτείνεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Μετα απο το πολύ καλό protector της spigen,είπα να δοκιμασω της xtremequard αλλά δεν μου άρεσε..Τώρα είμαι μεταξύ ringke screen protector και τζάμι..Τι προτείνεται;; Χρησιμοποιώ το screen protector της ringke περίπου 6 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν τό έχω αλλάξει και είναι σαν καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Τελικά την βρήκα την άκρη με τα ακουστικά του mw600. Παρήγγειλα από έναν τύπο στην Ταϊλάνδη και μου ήρθαν σήμερα. Αυθεντικά Sony γύρω στα €20. Σαν καινούργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Τελικά την βρήκα την άκρη με τα ακουστικά του mw600. Παρήγγειλα από έναν τύπο στην Ταϊλάνδη και μου ήρθαν σήμερα. Αυθεντικά Sony γύρω στα €20. Σαν καινούργια. 20€ μόνο τα ακουστικά; 35€ είχα πάρει όλο το σετ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 20€ μόνο τα ακουστικά; 35€ είχα πάρει όλο το σετ. Σορυ. $20. Μου αρέσει πολύ η ποιότητα του ήχου γι αυτό και τα πήρα τα ακουστικά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Έχει κανένας το γνήσιο bumper??Ξεβαφει και αυτό τόσο εύκολα στο γκρι πλαίσιο και στα κουμπιά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Το έχω εγώ το γνήσιο εδώ και περίπου 7 μήνες. Και όχι δε ξεβάφει καθόλου. Συνάδελφος που έχει πάρει ένα από eBay έχει μαυρίσει σχεδόν όλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts