haris_led Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Ωραία, θα πάρω κάποιο της anker τότε και θα γράψω εντυπώσεις όταν μου έρθει. Αυτό το μικρό, το κραγιόν, είναι για μία φουλ φόρτιση περίπου; Ίσως βολεύει περισσότερο καθώς είναι μικρό και πιο ελαφρύ από αυτό που πόσταρα. Αυτό έχω πάρει. Γράφει 3000mah, αλλά όλες οι μπαταρίες αυτές λένε ψέμματα (δεν ξέρω τον λόγο) και πραγματικά δίνουν 70% του αναγραφόμενου. Οπότε θα σου δώσει 2100mah φόρτισης (όση είναι και του κινητού) που θα φορτίσουν 0->100% το κινητό. Εμένα με έχει ικανοποιήσει πάντως. Και στο nexus 7 το περσινό φόρτισε περίπου ένα 48% της μπαταρίας (η οποία είναι 4200) μέχρι να ψοφήσει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Αυτό έχω πάρει. Γράφει 3000mah, αλλά όλες οι μπαταρίες αυτές λένε ψέμματα (δεν ξέρω τον λόγο) και πραγματικά δίνουν 70% του αναγραφόμενου. Οπότε θα σου δώσει 2100mah φόρτισης (όση είναι και του κινητού) που θα φορτίσουν 0->100% το κινητό. Εμένα με έχει ικανοποιήσει πάντως. Και στο nexus 7 το περσινό φόρτισε περίπου ένα 48% της μπαταρίας (η οποία είναι 4200) μέχρι να ψοφήσει! :) Ναι, αυτό διαβάζω, ότι πάντα είναι λιγότερο απ' ότι λένε. Καλύτερα λοιπόν μία των 5000 τουλάχιστον, μήπως θέλει και κανένας άλλος να φορτίσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 αν το αφησεις ετσι θελει πολυ προσοχη και παντα καλτσα...... αλιως θα σου πρότεινα να βάλεις την sgp dual crystal την εχω σχεδον 6 μηνες και ειναι παρα πολυ καλη!!!!Μετα υπαρχουν και πιο φτηνες η xtremeguard και screenknight που μπαινουν με νερο.. Η SGP στις 12 λίρες είναι γενικα; δεν την έχουν και σε πολλά μαγαζιά. Στο αγγλικό με τα μεταφορικα βγαίνει 20 λίρες! Πολλά είναι πιστεύω. Εκτός εαν υπάρχει κάπου αλλού σε πιο νορμάλ τελική τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Η SGP στις 12 λίρες είναι γενικα; δεν την έχουν και σε πολλά μαγαζιά. Στο αγγλικό με τα μεταφορικα βγαίνει 20 λίρες! Πολλά είναι πιστεύω. Εκτός εαν υπάρχει κάπου αλλού σε πιο νορμάλ τελική τιμή ναι όντως έχει ανέβει η τιμη γιατι δεν την πουλαν αλλο στην εταιρεία... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 παδιια το Nokia Bh-111 ειναι πληρως λειτουργικο με το nexus 4..αλλαγη τραγουδιου,επανακληση κτλπ.. http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/42094-thumb/Nokia-Bluetooth-Stereo-Headset-BH-111-white-3.jpg Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 παδιια το Nokia Bh-111 ειναι πληρως λειτουργικο με το nexus 4..αλλαγη τραγουδιου,επανακληση κτλπ.. http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/42094-thumb/Nokia-Bluetooth-Stereo-Headset-BH-111-white-3.jpg 99,9% δεν κάνει , τα του nokia δουλευουν σε άλλο πρωτόκολλο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Εχει κανεις αυτο?????http://www.ebay.com/itm/LG-WCP-300-Qi-Wireless-Charger-Pad-for-Nexus4-Galaxy-s4-Optimus-G-Pro-Accessory-/221280591334?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&var=&hash=item338559dde6 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 99,9% δεν κάνει , τα του nokia δουλευουν σε άλλο πρωτόκολλο ε πως δεν κανει ρε μαστορα..αφου σου λεω το δοκιμασα...:X Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Απλα για να μπορείς να αλλάξεις τραγούδια θα πρέπει μια φορά στην αρχή να ανοίξεις την μουσική και μετά τέλος.. Τον χειρίζεσαι από το bluetooth Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Αδελφέ είδα το καλώδιο και νόμιζα ότι ήταν ενσυρματο και όχι bt :-[:-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 ειμαι ετοιμος για την carbon της dbrand.... τι λεει αξίζει?? εχει κ μπροστα screen το πακέτο?? τι υφή εχει γιατι φοραω την Ringke Fusion κ δεν θελω να κολαει..... ποσο βγήκε η τιμη με μεταφορικά αν το έχει παρει κάποιος απο την ιδια την εταιρεία?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 ειμαι ετοιμος για την carbon της dbrand.... τι λεει αξίζει?? εχει κ μπροστα screen το πακέτο?? τι υφή εχει γιατι φοραω την Ringke Fusion κ δεν θελω να κολαει..... ποσο βγήκε η τιμη με μεταφορικά αν το έχει παρει κάποιος απο την ιδια την εταιρεία?? Περίμενε κάνα 20ημερο να σου πω εντυπώσεις..Έχω παραγγείλει ηδη 2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Περίμενε κάνα 20ημερο να σου πω εντυπώσεις..Έχω παραγγείλει ηδη 2.. ποσο σου βγηκαν με μεταφορικά? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 ποσο σου βγηκαν με μεταφορικά? 15-16ευρω τα 2 carbon..δεν το ήξερα οτι ηθελες να παρραγειλω άλλο ενα..3canadian dollar είναι τα μεταφορικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 15-16ευρω τα 2 carbon..δεν το ήξερα οτι ηθελες να παρραγειλω άλλο ενα..3canadian dollar είναι τα μεταφορικά.. :blink: 3 θελω.....δεν πειράζει... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Περίμενε κάνα 20ημερο να σου πω εντυπώσεις..Έχω παραγγείλει ηδη 2.. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας που έρχεται θα τα έχεις στο σπίτι σου. Θυμήσου το ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας που έρχεται θα τα έχεις στο σπίτι σου. Θυμήσου το ;) Μακάρι..Θα ενημερωσω.. Παιδιά πουλάει κανένας το γνήσιο ασύρματο φορτιστη;Μπορω να διαθεσω 20-25 ευρώ.. Αν θέλει κάποιος ας στείλε ενα pm.. Edited November 16, 2013 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dio1 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 χρησιμοποιεί κανείς το υπερκινητό σε (αξιόπιστη) βάση για μοτοσυκλέτα? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 χρησιμοποιεί κανείς το υπερκινητό σε (αξιόπιστη) βάση για μοτοσυκλέτα? :confused: πολυ καλο post!!!θα με ενδιεφερε και εμενα!!!θα κανω ενα search στο ebay..... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μου ήρθε η προστασία οθόνης screenknight αλλά με το σαπούνι και το νερό κάτι δεν πήγε καλά και έχω 2-3 φουσκαλες και σε ένα σημείο έχει κολλήσει κάποια βρωμιά πιθανόν ίνα από το πανάκι της συσκευασίας..... Δηλαδή αποτυχία με λίγα λόγια..... Και η επιφάνεια είναι σαν φλοιός πορτοκαλιού... Είναι φυσιολογικό; Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία; Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μου ήρθε η προστασία οθόνης screenknight αλλά με το σαπούνι και το νερό κάτι δεν πήγε καλά και έχω 2-3 φουσκαλες και σε ένα σημείο έχει κολλήσει κάποια βρωμιά πιθανόν ίνα από το πανάκι της συσκευασίας..... Δηλαδή αποτυχία με λίγα λόγια..... Και η επιφάνεια είναι σαν φλοιός πορτοκαλιού... Είναι φυσιολογικό; Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία; φιλε εχω βαλει xtremeguard με τον ιδιο τροπο οι φουσκαλες φευγουν μονες τους μετα απο λιγες μερες δεν χρειαζετε πιεση για να τις βγαλεις.......για το χνουδι δεν μου εχει τυχει καθως φροντιζω να εχω απο πανω φακο για να βλεπω καλα την οθονη....θα σου προτειναι να την βγαλεις και να την ξαναβαλεις.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 φιλε εχω βαλει xtremeguard με τον ιδιο τροπο οι φουσκαλες φευγουν μονες τους μετα απο λιγες μερες δεν χρειαζετε πιεση για να τις βγαλεις.......για το χνουδι δεν μου εχει τυχει καθως φροντιζω να εχω απο πανω φακο για να βλεπω καλα την οθονη....θα σου προτειναι να την βγαλεις και να την ξαναβαλεις.... Την έβγαλα για να αφαιρέσω το χνουδι αλλά ήταν κολλημένο στην μέσα πλευρά και δεν ήθελα να το πιεσω περισσότερο μην το πληγωσω! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Την έβγαλα για να αφαιρέσω το χνουδι αλλά ήταν κολλημένο στην μέσα πλευρά και δεν ήθελα να το πιεσω περισσότερο μην το πληγωσω! βγαλτην και ξαναπερασε την με σαπουνονερο αφαιροντας και το χνουδι.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Μου ήρθε η προστασία οθόνης screenknight αλλά με το σαπούνι και το νερό κάτι δεν πήγε καλά και έχω 2-3 φουσκαλες και σε ένα σημείο έχει κολλήσει κάποια βρωμιά πιθανόν ίνα από το πανάκι της συσκευασίας..... Δηλαδή αποτυχία με λίγα λόγια..... Και η επιφάνεια είναι σαν φλοιός πορτοκαλιού... Είναι φυσιολογικό; Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία; Τελικά τους είπα το πρόβλημα... Μου ζήτησαν φωτογραφίες και όταν τις είδαν μου έκαναν άμεσο refund. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 ηρθε ενα bumper που παρηγγειλα απο ebay γυρω στα 4-5Ε αν θυμαμαι καλα..μια χαρα εναι η ποιοτητα του,,φαινεται το κινητο να ειναι ενα με το bumper.. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts