Stinger Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Καλημέρα παιδιά, θα μπορούσε κάποιος να μου βάλει μια φωτό ή ένα link ακόμα καλύτερα από το original φορτιστή του N4? Επίσης ας μου επιβεβαιώσει κάποιος τα Ah (1.2Α γράφει στο playstore αλλά λέει ότι είναι region specific..). Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Καλημέρα. Αν θες κι άλλη πες το. edit:ηθελες να ειναι με ευρωπαικο βισμα,? Edited November 10, 2013 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Καλημέρα. Αν θες κι άλλη πες το. edit:ηθελες να ειναι με ευρωπαικο βισμα,? Ωραίος ευχαριστώ. Νομίζω πως ο EU αλλάζει μόνο το κάτω μέρος που μπαίνει μέσα στην Μπρίζα.. Πάντως 1.2Α αυτό με ένοιαζε περισσότερο. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Γίνεται να βάζω το κινητο στην τηλεόραση με HDMI για να βλέπω ταίνιες; Αν ναι ποιο καλώδιο πρέπει να πάρω; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Γίνεται να βάζω το κινητο στην τηλεόραση με HDMI για να βλέπω ταίνιες; Αν ναι ποιο καλώδιο πρέπει να πάρω; Ψάξε για slimport στο eBay.Κανένα 5ευρώ κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Εβγαλα σήμερα το screen protector (ματ) που είχα απο την αρχή. Η συσκευή ομορφηνε. τουλαχιστον 10 επίπεδα πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Εβγαλα σήμερα το screen protector (ματ) που είχα απο την αρχή. Η συσκευή ομορφηνε. τουλαχιστον 10 επίπεδα πανω πιο είχες?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Puro. Αν έχετε να προτεινετε κάποιο διακριτικό να αγοράσω τώρα δεκτό. Αν και είναι τόσο ομορφο που μάλλον θα μείνει έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Puro. Αν έχετε να προτεινετε κάποιο διακριτικό να αγοράσω τώρα δεκτό. Αν και είναι τόσο ομορφο που μάλλον θα μείνει έτσι. αν το αφησεις ετσι θελει πολυ προσοχη και παντα καλτσα...... αλιως θα σου πρότεινα να βάλεις την sgp dual crystal την εχω σχεδον 6 μηνες και ειναι παρα πολυ καλη!!!!Μετα υπαρχουν και πιο φτηνες η xtremeguard και screenknight που μπαινουν με νερο.. Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 αν το αφησεις ετσι θελει πολυ προσοχη και παντα καλτσα...... αλιως θα σου πρότεινα να βάλεις την sgp dual crystal την εχω σχεδον 6 μηνες και ειναι παρα πολυ καλη!!!!Μετα υπαρχουν και πιο φτηνες η xtremeguard και screenknight που μπαινουν με νερο.. Κι εγώ την έχω την sgp περίπου 6 μήνες και είναι σαν καινούργιες Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Έχω "κάλτσα". Screen protector θα ξαναβαλω. Απλα ποτε δεν το είχα χωρις και είναι εκπληκτική η αίσθηση χωρίς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Λίγο γενική η ερώτηση μου, αλλά έχει δοκιμάσει κανείς εξωτερικό φορτιστή; Κάτι τέτοιο δηλαδή http://goo.gl/VwZkat Αυτή η μάρκα είναι αξιόπιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλά ξέρω κοσμο που χρησιμοποιεί και σε νεξους 4. Αργή φόρτιση γενικά. Και όχι πολύ ενέργεια. +4-5 ώρες. Ο συγκεκριμένος που εβαλες είναι μεγαλυτερος βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλά ξέρω κοσμο που χρησιμοποιεί και σε νεξους 4. Αργή φόρτιση γενικά. Και όχι πολύ ενέργεια. +4-5 ώρες. Ο συγκεκριμένος που εβαλες είναι μεγαλυτερος βέβαια. Ενδεικτικά το έβαλα το συγκεκριμένο καθώς δεν έχω ιδέα τι να πάρω. Το θέλω για όταν ταξιδεύω μόνο. Όταν κάνω ταξίδια είμαι πάντα στο όριο (κυρίως στην Ελλάδα που δεν έχει ρεύμα πουθενά στα μέσα) και βαρέθηκα να αναγκάζομαι να μη χρησιμοποιώ το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλά ξέρω κοσμο που χρησιμοποιεί και σε νεξους 4. Αργή φόρτιση γενικά. Και όχι πολύ ενέργεια. +4-5 ώρες. Ο συγκεκριμένος που εβαλες είναι μεγαλυτερος βέβαια. Φίλε δε ξέρω που το διάβασες αλλά δεν ισχύει. Εγώ έχω της ανκερ αυτό που είναι σαν κραγιόν με 3000 mah και φορτίζει με τη μέγιστη ταχύτητα που έχω μετρήσει με το battery monitor widget, 45% την ώρα. Για τον φίλο που θέλει να πάρει, είναι μια επιλογή που θα του λύσει τα χέρια. Απλά πρέπει να κουβαλάει και την μπαταρία μαζί. Επίσης οι φίλοι μου το ζητάνε όλη την ώρα οπότε καλύτερα μην το δείχνεις και πολύ χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Δεν το διάβασα το είδα. Δίνει 4-5 ώρες επιπλέον μπαταρία. Προφανώς μιλάμε για διαφορετικό προϊον. Και το διευκρινησα οτι δεν έχει καμια σχεση με αυτό του λινκ και οτι είναι πολύ μικρο. Προσωπικά για τα ταξίδια χρησιμοποιώ φορτιστη αυτοκίνητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Έχω παραγγείλει κ περιμένω αύτη τη βδομάδα λογικά power bank σχετικα φτηνό.Το ίδιο ακριβως το είχε η wind 19.90!θα γράψω εντυπώσεις μόλις το πάρω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Φίλε δε ξέρω που το διάβασες αλλά δεν ισχύει. Εγώ έχω της ανκερ αυτό που είναι σαν κραγιόν με 3000 mah και φορτίζει με τη μέγιστη ταχύτητα που έχω μετρήσει με το battery monitor widget, 45% την ώρα. Ωραία, θα πάρω κάποιο της anker τότε και θα γράψω εντυπώσεις όταν μου έρθει. Αυτό το μικρό, το κραγιόν, είναι για μία φουλ φόρτιση περίπου; Ίσως βολεύει περισσότερο καθώς είναι μικρό και πιο ελαφρύ από αυτό που πόσταρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Λίγο γενική η ερώτηση μου, αλλά έχει δοκιμάσει κανείς εξωτερικό φορτιστή; Κάτι τέτοιο δηλαδή http://goo.gl/VwZkat Αυτή η μάρκα είναι αξιόπιστη; Το έχω αναφέρει εδώ σε παλιότερο post μου. Έχω τον Energizer 4001 με 2 εξόδους φόρτισης και όλα τα γνωστά βύσματα μέσα στο πακέτο. Τον είχα πάρει 30€ περίπου πριν αρκετά χρόνια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 εγω εχω παρει αυτο αλλα απο αλλο πωλητη,λιγο πιο φτηνα και δεν εχει τις επιλογες για μοντέλο κινητο(που ειναι και χαζο που τις εχει,εκτος αν εχεις iphone). τεσπα,καλο ειναι,βγαζει περιπου 1,5 φορτιση,και λιγο παραπανω.το κινητο φορτιζει σαν να ειναι στο δικο του φορτιστη,ισως λιγο πιο αργα. μεγεθος οπως φαινετε και στη φωτο διπλα στο Iphone. παντως αν επερνα παλι,θα επερνα το γνησιο του . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Το έχω αναφέρει εδώ σε παλιότερο post μου. Έχω τον Energizer 4001 με 2 εξόδους φόρτισης και όλα τα γνωστά βύσματα μέσα στο πακέτο. Τον είχα πάρει 30€ περίπου πριν αρκετά χρόνια. Καλό, αλλά το βρίσκω αρκετα ακριβό στο amazon. εγω εχω παρει αυτο αλλα απο αλλο πωλητη,λιγο πιο φτηνα και δεν εχει τις επιλογες για μοντέλο κινητο(που ειναι και χαζο που τις εχει,εκτος αν εχεις iphone). τεσπα,καλο ειναι,βγαζει περιπου 1,5 φορτιση,και λιγο παραπανω.το κινητο φορτιζει σαν να ειναι στο δικο του φορτιστη,ισως λιγο πιο αργα. μεγεθος οπως φαινετε και στη φωτο διπλα στο Iphone. παντως αν επερνα παλι,θα επερνα το γνησιο του . Πολύ πρακτικό φαίνεται κι αυτό. Ψάχνοντας και στο xda μάλλον για anker ή powergen με βλέπω. Είναι φθηνά και τα έχει στο amazon όπου θα έχω δωρεάν έξοδα αποστολής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Επειδή δεν βλέπω να εχει μείνει σε κανεναν xtremeguard..Ψηνεται κανενας για καινουργια παραγγελια??Ισχυει ακομα το -80%.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Καλό, αλλά το βρίσκω αρκετα ακριβό στο amazon. Πολύ πρακτικό φαίνεται κι αυτό. Ψάχνοντας και στο xda μάλλον για anker ή powergen με βλέπω. Είναι φθηνά και τα έχει στο amazon όπου θα έχω δωρεάν έξοδα αποστολής. Μένεις Ελλάδα ή εξωτερικό; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Εξωτερικό κυρίως. Απ' ότι είδα στην Ελλάδα, ενώ πριν λίγους μήνες είχε την επιλογή για πάνω από 25 ευρώ να στο στείλει δωρεάν, τώρα την έβγαλαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Εξωτερικό κυρίως. Απ' ότι είδα στην Ελλάδα, ενώ πριν λίγους μήνες είχε την επιλογή για πάνω από 25 ευρώ να στο στείλει δωρεάν, τώρα την έβγαλαν. Αυτό θα σου έλεγα. Τα δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα έχουν σταματήσει από το αγγλικό Αμαζον από το καλοκαίρι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts