Jump to content

[Nexus 4] Αξεσουάρ

DoctorM
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την τσίμπησα καθώς δεν ξέρω αν θα μου βγει καλή μία φθηνή από το ebay που έχω παραγγείλει και ας μην είναι πράσινη :p

και εγώ επίσης με την σειρά μου. :D απλά περιμένω να έρθει και η Ringke Fusion. είδωμεν

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγώ την πήρα πριν λίγες μέρες.

Αν εξαιρέσεις ένα σημάδι σαν από υγρασία που έκανε στο τζαμακι, κατά τα άλλα πολύ καλή εφαρμογή.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

εχει κανεις καμια θηκη για το νεξους 4 ? ψαχνω και δεν ξερω τι να παρω

όπως είπε και ο φίλος ο haki σε παραπάνω ποστ. μην το σκέφτεσαι :)

https://www.rearthusa.com/google-nexus-4-hybrid-fusion-case

Εμενα παλι η ringke είναι η καθημερινη μου θήκη και έχω και σιλικόνης,flip,pouch..Δεν την αλλαζα με κάποια άλλη..

H πιο αθλια θηκη που ειχα σε κινητο.

Διαβασε τα Post εδω με ενα search.

λες να παραγγείλω και μία τέτοια? :)

http://tpu-cases.com/index.php?main_page=product_info&cPath=46_76&products_id=306

H πιο αθλια θηκη που ειχα σε κινητο.

Διαβασε τα Post εδω με ενα search.

Την εχω δυο μερες.Αθλια δεν ειναι σε καμια περιπτωση.Ταιριαζει τελεια στο κινητο,τα κουμπια πατιουνται πανευκολα,δινει ογκο αλλα οχι πολυ και με την διαφανη πλατη βλεπεις την πισω οψη του κινητου που ειναι υπεροχη.Αρνητικα ειναι οτι εχει λιγο χειροτερο grip περιμετρικα και χανεται η απιστευτη αισθηση που δινει το κινητο γυμνο(αλλα αυτο ισχυει σε καθε θηκη).Αντε και οι δακτυλιες στην πλατη.

Παντως ειμαι οριακα να το αφησω χωρις θηκη!Ας

οψεται οτι εχω μια μπεμπα 2.5 ετων και φοβαμαι μην το κανει θρυψαλα.Παντως η αισθηση που δινει το κινητο γυμνο,ουτε screen ptotector,ειναι τελεια.

Την εχω δυο μερες.Αθλια δεν ειναι σε καμια περιπτωση.Ταιριαζει τελεια στο κινητο,τα κουμπια πατιουνται πανευκολα,δινει ογκο αλλα οχι πολυ και με την διαφανη πλατη βλεπεις την πισω οψη του κινητου που ειναι υπεροχη.Αρνητικα ειναι οτι εχει λιγο χειροτερο grip περιμετρικα και χανεται η απιστευτη αισθηση που δινει το κινητο γυμνο(αλλα αυτο ισχυει σε καθε θηκη).Αντε και οι δακτυλιες στην πλατη.

οψεται οτι εχω μια μπεμπα 2.5 ετων και φοβαμαι μην το κανει θρυψαλα.Παντως η αισθηση που δινει το κινητο γυμνο,ουτε screen ptotector,ειναι τελεια.

Συμφωνω και εγω.εχω μια παρομοια της krusell.ωραια αισθηση.βεβαια χανω το φοντο της πλατης.αλλα οκ.

Νέος κάτοχος Nexus 4 (από σπόντα καθώς έχω Galaxy Nexus και δε στόχευα να αλλάξω τόσο γρήγορα κινητό). Από τα ενδιαφέροντα features του Nexus 4 σε σχέση με το Galaxy Nexus είναι η ασύρματη φόρτιση και έψαξα στο thread για παλαιότερα σχετικά posts αλλά χάθηκα λίγο. Συγχωρέστε με λοιπόν και βοηθήστε με αν μπορείτε :)

Στο Amazon είδα ότι ο original ασύρματος φορτιστής πάει 70+ λίρες που σημαίνει ότι δε παίζει. Είδα ότι διάφοροι από την Κίνα κυμαίνονται σε πιο λογικές τιμές 20-30 ευρώ αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένω από αυτούς. Είναι ο χρόνος φόρτισης σε αυτούς τους φορτιστές αντίστοιχος της κανονικής φόρτισης; Έχετε αγοράσει κάποιο συγκεκριμένο με τον οποίο είσαστε ευχαριστημένοι; 20-30 ευρώ δεν είναι πολλά αλλά θα προτιμούσα να μη τα δώσω αν είναι να απαιτείται διπλάσιος-τριπλάσιος χρόνος για να φορτίσει ή αν δεν είναι αξιόπιστος (προβλήματα επαφής για παράδειγμα).

Μια καλή και επώνυμη λύση είναι ο LG WCP 300. Μπορείς να τον βρεις amazon , ebay
Υπογραφή....

Νέος κάτοχος Nexus 4 (από σπόντα καθώς έχω Galaxy Nexus και δε στόχευα να αλλάξω τόσο γρήγορα κινητό). Από τα ενδιαφέροντα features του Nexus 4 σε σχέση με το Galaxy Nexus είναι η ασύρματη φόρτιση και έψαξα στο thread για παλαιότερα σχετικά posts αλλά χάθηκα λίγο. Συγχωρέστε με λοιπόν και βοηθήστε με αν μπορείτε :)

Στο Amazon είδα ότι ο original ασύρματος φορτιστής πάει 70+ λίρες που σημαίνει ότι δε παίζει. Είδα ότι διάφοροι από την Κίνα κυμαίνονται σε πιο λογικές τιμές 20-30 ευρώ αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένω από αυτούς. Είναι ο χρόνος φόρτισης σε αυτούς τους φορτιστές αντίστοιχος της κανονικής φόρτισης; Έχετε αγοράσει κάποιο συγκεκριμένο με τον οποίο είσαστε ευχαριστημένοι; 20-30 ευρώ δεν είναι πολλά αλλά θα προτιμούσα να μη τα δώσω αν είναι να απαιτείται διπλάσιος-τριπλάσιος χρόνος για να φορτίσει ή αν δεν είναι αξιόπιστος (προβλήματα επαφής για παράδειγμα).

Εχουν αναφερθει πολλα σχολια για αυτους τους φορτιστες στις προηγουμενες σελιδες.

Amazon Fire stick 4k max

Και εμένα η ringke fusion είναι η καθημερινή μου θήκη, καθαρά λογο μικρού όγκου αλλά και διαφανής πλάτης και ας έχω και απο τις πρωτες που τα κουμπιά δεν πατιουνται εύκολα... Συστήνεται ανεπιφύλακτα!!

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Εγώ πήρα αυτό και περιμένω να έρθει. Οπότε αν θες περίμενε να γράψω εντυπώσεις.

http://www.ebay.co.uk/itm/331020928512

Δεν απαιτείται πολύς παραπάνω χρόνος για φόρτιση, στα χαρτιά μάλιστα υποτίθεται ότι θα φορτίζει στον ίδιο χρόνο με τον κανονικό φορτιστή

Έχει κανεις την Ringke Fusion να μου την πουλησει; δεν θέλω να την παραγγειλω γιατί με χρι να ερθει θα έχω πουλησει το κινητό!!!

Με ψήσατε πήρα και εγώ την Ringke Fusion κακές επιρροές :lol: πιστεύω είναι καλή επένδυση η έξτρα προστασία και όποτε τη βαριέμαι αλλάζω και σε bumper :D Περιμένω και 2 μαύρα bumpers από eBay και dx-box :)
Not a fanboy. Just a minimal fan.

Εγώ πήρα αυτό και περιμένω να έρθει. Οπότε αν θες περίμενε να γράψω εντυπώσεις.

http://www.ebay.co.uk/itm/331020928512

Δεν απαιτείται πολύς παραπάνω χρόνος για φόρτιση, στα χαρτιά μάλιστα υποτίθεται ότι θα φορτίζει στον ίδιο χρόνο με τον κανονικό φορτιστή

Σε ευχαριστώ, θα περιμένω! Αυτή που είπε πριν ο Στέφανος φαίνεται καλή περίπτωση αλλά έχει τουλάχιστον 40 ευρώ.

Για μενα ειναι αθλια, πως να το κανουμε? :lol:

Ποιοτικα και αναλογικα της τιμης της, η πιο απογοητευτικη θηκη που ειχα ποτε.

Ασχημη ποιοτητα, ειδικα στο πισω διαφανες πλαστικο. Που να μην ηταν και σε προσφορα μιση τιμη.

Μετα απο σχεδον μιας βδομαδας χρησης αυτου του σετ μπορω να πω οτι για τα 4,7 ευρω που κανει αξιζει και με το παραπανω.

Το holder φαινετε σταθερο,αλλα να πω οτι το εχω βαλει με τετοιο τροπο ωστε να ακουμπαει λιγο στο ταμπλο,(οποτε δεν ξερω αν σε τιποτα παπουρια-λακουβες αν κουναει).η βεντουζα επιασε ευκολα,δεν ξερω βεβαια ποσο θα κρατησει (αλλα για 4 ευρω:) )

Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οταν δεν εχω το κινητο πανω,μερικες φορες κανει λιγο θορυβο(απο τα αυτακια δεξια-αριστερα) αλλα ακουγετε μονο οταν εχει πολυ ησυχια.Ο θορυβος παντως μειωνετε αρκετα αν εχω τελειως ανοικτα τα "αυτακια".

Η θηκη,εφαρμοζει μια χαρα στο κινητο,τα πληκτρα πατιούνται σχετικα το ιδιο,και η κορνιζα δεν αφηνει να ακουμπαει η οθονη κατω.(εμενα μου φαναιτε οτι και χωρις την θηκη οτι ειναι λιγο σκληρα τα πλαϊνά πληκτρα οποτε δεν καταλαβαινω μεγαλη διαφορα.)

Edited by leftko

Μετα απο σχεδον μιας βδομαδας χρησης αυτου του σετ μπορω να πω οτι για τα 4,7 ευρω που κανει αξιζει και με το παραπανω.

Το holder φαινετε σταθερο,αλλα να πω οτι το εχω βαλει με τετοιο τροπο ωστε να ακουμπαει λιγο στο ταμπλο,(οποτε δεν ξερω αν σε τιποτα παπουρια-λακουβες αν κουναει).η βεντουζα επιασε ευκολα,δεν ξερω βεβαια ποσο θα κρατησει (αλλα για 4 ευρω:) )

Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οταν δεν εχω το κινητο πανω,μερικες φορες κανει λιγο θορυβο(απο τα αυτακια δεξια-αριστερα) αλλα ακουγετε μονο οταν εχει πολυ ησυχια.Ο θορυβος παντως μειωνετε αρκετα αν εχω τελειως ανοικτα τα "αυτακια".

Η θηκη,εφαρμοζει μια χαρα στο κινητο,τα πληκτρα πατιούνται σχετικα το ιδιο,και η κορνιζα δεν αφηνει να ακουμπαει η οθονη κατω.(εμενα μου φαναιτε οτι και χωρις την θηκη οτι ειναι λιγο σκληρα τα πλαϊνά πληκτρα οποτε δεν καταλαβαινω μεγαλη διαφορα.)

Έχω αλλάξει πολλές τέτοιες βεντούζες για διάφορα κινητά μου.

Δυστυχώς έχουν ζωή 1-3 μήνες το πολύ.

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ μόλις παρήγγειλα αυτόν.

Γράφουν καλά σχόλια στο xda, οπότε θα δούμε! :rolleyes:

Σου ήρθε ο φορτιστής;;

Σου ήρθε ο φορτιστής;;

Sorry που σε κρεμάω, είμαι αθήνα για εξεταστική και τον παρήγγειλα στα χανιά. Θα είχα γυρίσει αν δεν είχαν απεργίες οπότε το review μπορεί να αργήσει μερικές βδομάδες, αν δεν αλλάξει κάτι! :O

Πάντως δεν έχει φτάσει ακόμα ούτως ή άλλως!

• The title was changed to [Nexus 4] Αξεσουάρ