Jump to content

[Nexus 4] Αξεσουάρ

DoctorM
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για την προστασια του πισω μερους ζελατινα ξερουμε ελληνικο μαγαζι να πουλαει.εψαξα και στο skroutz και σε ολα τα καταστηματα και δεν βρηκα.ειπα να το παρω απο ebay αλλα θα αργησει .οποιος γνωριζει ας μου πει
salonika city :thanks:

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σημερα παρελαβα την Ringke Fusion .πιστευω ειναι must για καθε κατοχο.πολυ καλα υλικα ωραια αισθηση και φυσικα η διαφανη πλατη για τα χαζευεις την πισω οψη του κινητου. Το παρηγγειλα απο ebay και ηρθε απο αμερικη σε 20 μερες..αξιζε την αναμονη πιστευω

έχεις screen protector στην πλατη??? κανει νερα??

IPhone 15 Pro 

Σημερα παρελαβα την Ringke Fusion .πιστευω ειναι must για καθε κατοχο.πολυ καλα υλικα ωραια αισθηση και φυσικα η διαφανη πλατη για τα χαζευεις την πισω οψη του κινητου. Το παρηγγειλα απο ebay και ηρθε απο αμερικη σε 20 μερες..αξιζε την αναμονη πιστευω

Eιναι αθλια κατασκευαστικα. Μεγεια. :lol:

έχεις screen protector στην πλατη??? κανει νερα??

Δεν εχω βαλει τιποτα στη πλατη.η συσκευασια δεν εχει ζελατινα για την πλατη.. εχει ενα αυτοκόλλητο αλλα ειναι προφανως για να βαλεις καποια ζωγραφια και να καθεται καλα στο τζαμακι. ειναι ελαφρως πιο μεγαλο απο την πλατη του κινητου οποτε δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σαν protector.

Υπογραφή....

Eιναι αθλια κατασκευαστικα. Μεγεια. :lol:

Αμφιβάλλω... Έχω δει πραγματικά άθλιες θήκες τόσα χρόνια και σίγουρα δεν θα κατέτασα την Ringke Fusion μέσα σε αυτές.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

συνιστώ nexus 4 bumper , πολύ καλή εφαρμογή και ότι όλα τα κουμπιά / υποδοχές είναι σωστά

http://dx-box.com/lg-google-nexus-4-e960-bumper-case.html

Ακριβως την ίδια έχω,κ σε χρωμα.τα σπάει.είναι άψογη κ τα κουμπιά πατανε τέλεια.δεν είναι τόσο λαστιχένιο.είναι λίγο πιο σκληρό απο λάστιχο.όσο πρεπει..

Δημήτρης

Να βαλω και το δικο μου γιατι ζηλεψα...

Κ αυτό το χρωμα το εψηνα.αλλά δεν μ αρέσει το καρμπον απο πίσω.θέλω να φαίνεται το Νexus! :D

Δημήτρης

Κ αυτό το χρωμα το εψηνα.αλλά δεν μ αρέσει το καρμπον απο πίσω.θέλω να φαίνεται το Νexus! :D

Οι πιο πολοι αυτο μου λενε.θελουν γυαλι

Ούτε η Ringke έχει θέμα με τα κουμπιά πάντως, την έχω από τότε που αγόρασα το τηλέφωνο και ουσιαστικά έχω ξεχάσει ότι φοράει θήκη.
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Να βαλω και το δικο μου γιατι ζηλεψα...35209[/ATTACH][ATTACH]35210[/ATTACH]

Ίδιο "setup" αλλά με μαύρο bumper :-) Εγώ που έχω το αυτοκόλλητο 3Μ μια χαρά φαίνεται το nexus

Ίδιο "setup" αλλά με μαύρο bumper :-) Εγώ που έχω το αυτοκόλλητο 3Μ μια χαρά φαίνεται το nexus

Στα σχεδια μου εχω και τη δερματινη πλατη της dbrand με μαυρο bumper

Αμφιβάλλω... Έχω δει πραγματικά άθλιες θήκες τόσα χρόνια και σίγουρα δεν θα κατέτασα την Ringke Fusion μέσα σε αυτές.

Ok οι tpu ειναι χειροτερες. Αλλα τετοια φθηνοκατασκευη με τετοια τιμη πουθενα. Εφυγε την ημερα που ηρθε. :lol:

http://www.expansys.com.gr/lg-wired-headset-for-google-nexus-4-black-with-microphone-249746/

Τα παραπάνω είναι τα επίσημα ακουστικά για το nexus; Δεν τα βρήκα σε κανένα άλλο μαγαζί με ελληνική αντιπροσωπεία

Ρε παιδιά είδα το eshop έχει καλές προσφορές για Bluetooth ακουστικά.

Πιο προτείνεται να πάρω απο αυτά;

Γενικά ποιο προτινετε σαν Bluetooth ακουστικό για το LG μας ;

Δεν θέλω να έχω πρόβλημα με αποσυνδέσεις...Και να χάνω κλήσεις...

Ή μήπως προτείνετε να πάω σε ενσύρματα ακουστικά ;

Και αν αυτά είναι καλύτερα ποια προτείνεται;

Edited by supermario

Ρε παιδιά είδα το eshop έχει καλές προσφορές για Bluetooth ακουστικά.

Πιο προτείνεται να πάρω απο αυτά;

Γενικά ποιο προτινετε σαν Bluetooth ακουστικό για το LG μας ;

Δεν θέλω να έχω πρόβλημα με αποσυνδέσεις...Και να χάνω κλήσεις...

Ή μήπως προτείνετε να πάω σε ενσύρματα ακουστικά ;

Και αν αυτά είναι καλύτερα ποια προτείνεται;

Τα MW600 είναι δοκιμασμένα και αξιόπιστα.

Ψάξε και προηγούμενα post που ρωτούσε κάποιος πρόσφατα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια αυτη η θηκη ειναι γνησια??αξιζει να την παρει κανεις??

http://www.ebay.com/itm/LG-Bumper-Case-for-Google-Play-Nexus-4-New-Nexus-4-Bumper-Black-8gb-16gb-/350857407954?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item51b0bb2dd2

V10 for Vendetta

Παιδια αυτη η θηκη ειναι γνησια??αξιζει να την παρει κανεις??

http://www.ebay.com/itm/LG-Bumper-Case-for-Google-Play-Nexus-4-New-Nexus-4-Bumper-Black-8gb-16gb-/350857407954?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item51b0bb2dd2

Γνήσια είναι,δεν ξέρω κατα ποσο διάφορα έχει με το bumper των 4 ευρώ.. Εγώ προτιμησα των 4 ευρώ!!

Γνήσια είναι,δεν ξέρω κατα ποσο διάφορα έχει με το bumper των 4 ευρώ.. Εγώ προτιμησα των 4 ευρώ!!

Την εχω παρει εγω , γνησια δειχνει !!!!

Σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος ειμαι , οποτε την συνιστω ανεπιφυλακτα !!

Γνησια πρεπει να ειναι γιατι πισω εχει το ολογραμμα και το barcode της lg.αν προσεξετε στις μαιμου δε το εχει αυτο

έχει κάποιος βρει που πουλάνε τον ασύρματο?

EBay και Amazon έχει τα πάντα

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εχθές το βράδυ είχα την πρώτη πτώση του κινητού :ninja:

Έμεινε σαν καινούργιο ευτυχώς, η ballistic τα έβγαλε τα λεφτά της! Δε θα ζούσε το κινητό με άλλη θήκη έτσι όπως έπεσε με τη γωνία... κάτι θα είχε σπάσει σίγουρα.

in other news, κανένα καλό screen protector έχουμε; έχω ακόμα το stock!

Εχθές το βράδυ είχα την πρώτη πτώση του κινητού :ninja:

Έμεινε σαν καινούργιο ευτυχώς, η ballistic τα έβγαλε τα λεφτά της! Δε θα ζούσε το κινητό με άλλη θήκη έτσι όπως έπεσε με τη γωνία... κάτι θα είχε σπάσει σίγουρα.

in other news, κανένα καλό screen protector έχουμε; έχω ακόμα το stock!

Δοκίμασε SGP ultra crystal, εμένα με ικανοποιεί απόλυτα

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

• The title was changed to [Nexus 4] Αξεσουάρ