GeorgeX21 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 παιδια τι σας λεει αυτη η θηκη??? ακριβη μεν..http://www.casefanatic.com/lg/lg-nexus-4-e960/casefanatic-nexus-4-kommandant-ulta-thin-aluminium-metal-e960-case/ Την παρήγγειλα χθες. Όταν μου έρθει θα ενημερωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Δεν μου φαίνεται και πολύ φθηνός πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 ποια θήκη προτιμάτε http://www.amazon.co.uk/Poetic-Borderline-Bumper-Google-Warranty/dp/B00AG0D52O/ref=pd_cp_ce_2 ή http://www.amazon.co.uk/Black-Google-Selling-Premium-Package/dp/B00B7QGT6U/ref=pd_cp_ce_2 Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Εχω τη fusion εγω.πολυ καλη και μια χαρα προστασια.στην αρχη ειχα καπακι πλατης το κανε πιο λεπτο τ κινητο.γι αυτο σκεφτομαι ν τη δωσω τη fusion Edited April 21, 2013 by diver86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 ποια θήκη προτιμάτε http://www.amazon.co.uk/Poetic-Borderline-Bumper-Google-Warranty/dp/B00AG0D52O/ref=pd_cp_ce_2 ή http://www.amazon.co.uk/Black-Google-Selling-Premium-Package/dp/B00B7QGT6U/ref=pd_cp_ce_2 Εχω τη fusion,ειναι ψιλο οκ(του δινει ογκο) με καλη προστασια Προσωπικα το εχω με bumper και το χαιρομαι :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Επίσης αυτός ο πολύ φτηνός ασύρματος φορτιστής φαίνεται να κάνει δουλειά. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι παρόμοιο; http://www.amazon.co.uk/Wireless-Charging-Powermat-Standard-Charger/dp/B00BS8BJ7Q/ref=reg_hu-rd_add_1_dp Υπαρχει ο ιδιος στο ebay με 25 Ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Υπαρχει ο ιδιος στο ebay με 25 Ε Link αγαπητέ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Έχει πάρει κανεις κανένα bumber φθηνό και καλό; Εννοώ όχι τόσο ακριβό όσο το γνήσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Πήρα ενα ζευγαρι ακουστικά χονευτα και το καλώδιο είναι σαν πατημένο μακαρονι δηλαδή Πλατή. Αυτό είναι καλό δεν μπερδεύονται τα καλώδια. Λέω να πάρω σαν αυτά που φοράνε οι DJ.. Είναι στην μόδα.. Ουτε να σου πέφτουν και θα ακούς λες και είσαι σε στούντιο.. Βέβαια λίγο μεγάλα είναι....;) Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Έχει πάρει κανεις κανένα bumber φθηνό και καλό; Εννοώ όχι τόσο ακριβό όσο το γνήσιο. http://www.aliexpress.com/item/7-colors-in-stock-1PCS-for-Google-Nexus-4-E960-2-1-bumper-case-smartphone-mobilephone/843095212.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 το πηρα εγω..αλλα δεν μου ηρθε ακομα..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Εγώ το πήρα και ήρθε σήμερα... Ικανοποιητικο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 http://www.aliexpress.com/item/7-colors-in-stock-1PCS-for-Google-Nexus-4-E960-2-1-bumper-case-smartphone-mobilephone/843095212.html Επισης παιζει και εδω το ιδιο , οπου το ebay εχει για εμενα μια καλυτερη σιγουρια για τα χρηματα σου.. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Σχετικά με τα ακουστικά : δοκίμασα τα παλιά του htc desire HD και παίζουν κανονικά. Και στα αυτιά και στο μικρόφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Πόσο το μεγαλώνει το κινητό το bumper αλήθεια; Σαν αίσθηση μιλάω... Ειδικά σε σχέση με μια απλή, φτηνή λεπτή back cover (περιμένω μια διάφανη τώρα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Για handsfree πήρα αυτά μετά από αποτυχημένες δοκιμές με samsung και παίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Παίδες οι Wireless charger από Κίνα όλοι λένε ότι δίνουν 500-700ma output. Δηλαδή το κόβω κανένα 3ώρο με 4ώρο για φουλ φόρτιση. Παίζουν όμως και τίποτα καλύτεροι για πιο γρήγορα;πχ στα 1000ma? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 το πηρα εγω..αλλα δεν μου ηρθε ακομα..!! Μολις μου ηρθε το bymperaki..(σε πρασινο το παραγκλειλα..μαυρο μου ηρθε...παλιο γιδια) Μια χαρ φαινετε..πολυ κομψο κ σκετικα κραταει πολυ καλα το κινητο..!!!Πολυ καλη εφαρμογη στα κουμπια φωνης...στο καρφακι για τα ακουστικα..!!ολα καλα..!! παραδοση σε 15 μερες..!!αν ηταν κ το σωστο χρωμα θα ημουν 100% κομπλε..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Αν θες στ αγοραζω εγω bumperaki.μ αρεσει το μαυρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Θα το σκεφτώ κ αν είναι θα σου απαντήσω...!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Μολις μου ηρθε το bymperaki..(σε πρασινο το παραγκλειλα..μαυρο μου ηρθε...παλιο γιδια) Μια χαρ φαινετε..πολυ κομψο κ σκετικα κραταει πολυ καλα το κινητο..!!!Πολυ καλη εφαρμογη στα κουμπια φωνης...στο καρφακι για τα ακουστικα..!!ολα καλα..!! παραδοση σε 15 μερες..!!αν ηταν κ το σωστο χρωμα θα ημουν 100% κομπλε..!! Εύκολο, λες στον πωλητή ότι σου έστειλε λάθος χρώμα και σου στέλνει δωρεάν καινούριο... Το κουμπί on off πατιεται εύκολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Μολις μου ηρθε το bymperaki..(σε πρασινο το παραγκλειλα..μαυρο μου ηρθε...παλιο γιδια) Μια χαρ φαινετε..πολυ κομψο κ σκετικα κραταει πολυ καλα το κινητο..!!!Πολυ καλη εφαρμογη στα κουμπια φωνης...στο καρφακι για τα ακουστικα..!!ολα καλα..!! παραδοση σε 15 μερες..!!αν ηταν κ το σωστο χρωμα θα ημουν 100% κομπλε..!! Μου ήρθε κ μένα σε μαυρο σήμερα!βέβαια μαύρο παραγγειλα.άψογη εφαρμογή.θα μ λείψει η αισθηση όπως το είχα σκετο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Από eBay το παραγγείλατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Υπάρχει OEM dock station για το nexus; Γενικά το dock το μόνο που προσφέρει είναι ότι το τηλέφωνο δεν κάθετε με την πλάτη κάτω ή έχει επιπλέον λειτουργίες και αν ναι ποιες είναι αυτές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Από eBay το παραγγείλατε; απο aliexpress Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts