Jump to content

[Nexus 4] Αξεσουάρ

DoctorM
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια τι σας λεει αυτη η θηκη???

ακριβη μεν..http://www.casefanatic.com/lg/lg-nexus-4-e960/casefanatic-nexus-4-kommandant-ulta-thin-aluminium-metal-e960-case/

Την παρήγγειλα χθες. Όταν μου έρθει θα ενημερωσω.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω τη fusion εγω.πολυ καλη και μια χαρα προστασια.στην αρχη ειχα καπακι πλατης το κανε πιο λεπτο τ κινητο.γι αυτο σκεφτομαι ν τη δωσω τη fusion Edited by diver86

Εχω τη fusion,ειναι ψιλο οκ(του δινει ογκο) με καλη προστασια

Προσωπικα το εχω με bumper και το χαιρομαι :)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Επίσης αυτός ο πολύ φτηνός ασύρματος φορτιστής φαίνεται να κάνει δουλειά.

Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι παρόμοιο;

http://www.amazon.co.uk/Wireless-Charging-Powermat-Standard-Charger/dp/B00BS8BJ7Q/ref=reg_hu-rd_add_1_dp

Υπαρχει ο ιδιος στο ebay με 25 Ε

Υπαρχει ο ιδιος στο ebay με 25 Ε

Link αγαπητέ;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πήρα ενα ζευγαρι ακουστικά χονευτα και το καλώδιο είναι σαν πατημένο μακαρονι δηλαδή Πλατή. Αυτό είναι καλό δεν μπερδεύονται τα καλώδια. Λέω να πάρω σαν αυτά που φοράνε οι DJ.. Είναι στην μόδα.. Ουτε να σου πέφτουν και θα ακούς λες και είσαι σε στούντιο.. Βέβαια λίγο μεγάλα είναι....;)
Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Έχει πάρει κανεις κανένα bumber φθηνό και καλό; Εννοώ όχι τόσο ακριβό όσο το γνήσιο.

http://www.aliexpress.com/item/7-colors-in-stock-1PCS-for-Google-Nexus-4-E960-2-1-bumper-case-smartphone-mobilephone/843095212.html

το πηρα εγω..αλλα δεν μου ηρθε ακομα..!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Επισης παιζει και εδω το ιδιο , οπου το ebay εχει για εμενα μια καλυτερη σιγουρια για τα χρηματα σου..

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Σχετικά με τα ακουστικά : δοκίμασα τα παλιά του htc desire HD και παίζουν κανονικά. Και στα αυτιά και στο μικρόφωνο.

Πόσο το μεγαλώνει το κινητό το bumper αλήθεια; Σαν αίσθηση μιλάω... Ειδικά σε σχέση με μια απλή, φτηνή λεπτή back cover (περιμένω μια διάφανη τώρα...)

Παίδες οι Wireless charger από Κίνα όλοι λένε ότι δίνουν 500-700ma output.

Δηλαδή το κόβω κανένα 3ώρο με 4ώρο για φουλ φόρτιση.

Παίζουν όμως και τίποτα καλύτεροι για πιο γρήγορα;πχ στα 1000ma?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

το πηρα εγω..αλλα δεν μου ηρθε ακομα..!!

Μολις μου ηρθε το bymperaki..(σε πρασινο το παραγκλειλα..μαυρο μου ηρθε...παλιο γιδια)

Μια χαρ φαινετε..πολυ κομψο κ σκετικα κραταει πολυ καλα το κινητο..!!!Πολυ καλη εφαρμογη στα κουμπια φωνης...στο καρφακι για τα ακουστικα..!!ολα καλα..!!

παραδοση σε 15 μερες..!!αν ηταν κ το σωστο χρωμα θα ημουν 100% κομπλε..!!

Θα το σκεφτώ κ αν είναι θα σου απαντήσω...!!

Μολις μου ηρθε το bymperaki..(σε πρασινο το παραγκλειλα..μαυρο μου ηρθε...παλιο γιδια)

Μια χαρ φαινετε..πολυ κομψο κ σκετικα κραταει πολυ καλα το κινητο..!!!Πολυ καλη εφαρμογη στα κουμπια φωνης...στο καρφακι για τα ακουστικα..!!ολα καλα..!!

Εύκολο, λες στον πωλητή ότι σου έστειλε λάθος χρώμα και σου στέλνει δωρεάν καινούριο... Το κουμπί on off πατιεται εύκολα;

Μου ήρθε κ μένα σε μαυρο σήμερα!βέβαια μαύρο παραγγειλα.άψογη εφαρμογή.θα μ λείψει η αισθηση όπως το είχα σκετο

Δημήτρης

Υπάρχει OEM dock station για το nexus;

Γενικά το dock το μόνο που προσφέρει είναι ότι το τηλέφωνο δεν κάθετε με την πλάτη κάτω ή έχει επιπλέον λειτουργίες και αν ναι ποιες είναι αυτές;

• The title was changed to [Nexus 4] Αξεσουάρ