mandiom Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Παιδιά εσκέφτομαι κι εγώ θήκε flip αλλά έχω μια σοβαρή απορία. Το κινητό κρατιέται με μαγνητάκι; Διότι αναφέρεται ξεκάθαρη οδηγία να μην εκτίθεται σε μαγνητικά πεδία και δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα είναι καλό να το έχεις πάνω σε ένα μαγνήτη όλη την ώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrakas13 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Υπάρχουν καλά και σχετικά οικονομικά ακουστικά που να δουλεύουν καλά? Έχω κάποια που μου ξέμειναν από το iphone 3g αλλά δεν φαίνεται να δουλεύουν τόσο καλά με το Nexus.Έχουν πολύ χαμηλή ένταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Εγώ πήρα τα original για samsung SG2/SG3 και δουλεύουν και ως ακουστικά και ως handsfree. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Καλησπέρα, έπειτα μετά από 5 χρόνια με ένα C902, κάτοχος και γω πλέον ενός Nexus 4 , από USA. 8άρι Μαζί πήρα, και Ringke Fusion, Skinomi UltraClear front, ακουστικά handsfree original Samsung SG2/SG3 (δουλεύουν κανονικά) και μια θήκη που το χωράει (είναι για SG3) Pull Tab, leather. http://www.ebay.com/itm/GENUINE-SAMSUNG-HANDSFREE-HEADSET-HEADPHONES-EARPHONES-FOR-GALAXY-S-2-II-I9100-B-/160833389607?pt=UK_Mobile_Home_Phones_Bluetooth_Acc_ET&hash=item25726ac427 http://www.ebay.com/itm/PULL-TAB-PU-LEATHER-POUCH-COVER-CASE-only-fits-SAMSUNG-I9300-GALAXY-S3-/251154792630?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=550180508672&hash=item3a79fe00b6 http://www.ebay.com/itm/Black-Google-Nexus-4-Ringke-Fusion-Premium-Hybrid-Hard-Case-Cover-Eco-Package-/271163370688?pt=PDA_Accessories&hash=item3f2298acc0 http://www.ebay.com/itm/Skinomi-Ultra-Clear-Shield-Screen-Protector-Film-Cover-Guard-for-Google-Nexus-4-/350713956000?pt=PDA_Accessories&hash=item51a82e46a0 Η θήκη χωράει τέλεια το κινητό, αλλά όχι με την Ringke, οπότε Fail. H skinomi, καλή δεν φαίνεται καν οτι ειναι στο κινητό αλλά λαδώνει από τις δαχτυλιές, και στις άκρες σαν να άφησε μικροφυσαλίδες.. όντως θέλει 24-36 ώρες για να στρώσει καλά. όμως μάλλον στην μια γωνιά το παρακανα και την ξεχείλωσα..κάτω αριστερά. Xωρίς την Ringke κουκλι!!!!! Με την Ringke, σαν τηλεκοντρόλ του παπού με προστατευτικό. Μερικές φωτό που ανέβασα http://s247.photobucket.com/user/netrino-photo/slideshow/MyNexus4 υγ> super must apps για nexus που βλέπουμε :P ? θέλω εκείνο που όταν φορτίζει και είναι σβηστή οθόνη, να δείχνει την μπλέ ροδέλα που φορτίζει (σαν το orb) όπου εσωτερικά δείχνει το τις εκατό % καλως μας ηρθες!!!! γομαρευει πολυ το κινητο ετσι.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 ρε παιδια απο τις 27 του μηνος παρηγγειλα απο ebay την ringke fusion και δεν εχει ερθει ακομα...επειδη δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο το εξωτερικο ειναι κομπλε τετοια καθυστερηση η μηπως ηρθε η ωρα να επικοινωνησω με τον πωλητη;Α την θηκη την παρηγγειλα απο το ebay shop της εταιριας που την φτιαχνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Περίμενε ακόμα. Συνηθως κανει κανα μηνα, μεσολαβησε και το πασχα των καθολικων οποτε θα καθυστερησει κι αλλο.. Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 παρελαβε κανεις το bumper με τα 7,50 ευρω που πηραμε..?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 παρελαβε κανεις το bumper με τα 7,50 ευρω που πηραμε..?? Οχι ακομα!Το περιμενω και γω! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) ρε παιδια απο τις 27 του μηνος παρηγγειλα απο ebay την ringke fusion και δεν εχει ερθει ακομα...επειδη δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο το εξωτερικο ειναι κομπλε τετοια καθυστερηση η μηπως ηρθε η ωρα να επικοινωνησω με τον πωλητη;Α την θηκη την παρηγγειλα απο το ebay shop της εταιριας που την φτιαχνει... Ασε.3 πουλάκια καθονται.Θα κανει κανένα μήνα.Δες στο tracking που σου έχει δώσει ο πωλητής πού βρίσκεται το πακετο 28/3 παραγγελία απο eBay ...ακόμα έρχεται http://db.tt/ciaf15fZ Edited April 15, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ασε.3 πουλάκια καθονται.Θα κανει κανένα μήνα.Δες στο tracking που σου έχει δώσει ο πωλητής πού βρίσκεται το πακετο 28/3 παραγγελία απο eBay ...ακόμα έρχεται http://db.tt/ciaf15fZ απλα δεν μου δουλευει το tracking που μου εχει δωσει ρε γμτ...δεν βγαζει τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με τις τιμές.. Ποια μέθοδος τελικά αξίζει πιο πολύ; Να το παραγγείλω από Play Store η να το πάρω από εδώ μεταχειρα/καινούργιο;:wacko: Μπορείτε να μου πείτε τιμές για το κάθε Nexus; Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Επειδή έχω κουραστεί να τσεκάρω πότε θα ξανά γίνει διαθέσιμο στο Google Play το Bumper, είπα να προχωρίσω στην αγορά μίας εκ των δύο παρακάτω θηκών. 1) http://www.amazon.com/Google-Ringke-Selling-Premium-Package/dp/B00B7QGT6U 2)http://www.spigen.com/cell-phone/google/nexus-4/google-nexus-4-case-ultra-thin-air-series.html Ποια απο τις παραπάνω θεωρείτε καλύτερη; Έχοντας αγοράσει στο παρελθόν προιόντα της SGP μπορώ να πω πως τις περισσότερες φορές έμεινα ευχαριστημένος, το θέμα τώρα είναι πως για την συγκεκριμένη SGP Thin Air για το Nexus 4 διαβάζω πως κουμπώνει λίγο χαλαρά στο τηλέφωνο! Έχει κάποιος αγοράσει την SGP; Να μου πει αν ισχύουν αυτά που διάβασα! Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Επειδή έχω κουραστεί να τσεκάρω πότε θα ξανά γίνει διαθέσιμο στο Google Play το Bumper, είπα να προχωρίσω στην αγορά μίας εκ των δύο παρακάτω θηκών. 1) http://www.amazon.com/Google-Ringke-Selling-Premium-Package/dp/B00B7QGT6U 2)http://www.spigen.com/cell-phone/google/nexus-4/google-nexus-4-case-ultra-thin-air-series.html Ποια απο τις παραπάνω θεωρείτε καλύτερη; Έχοντας αγοράσει στο παρελθόν προιόντα της SGP μπορώ να πω πως τις περισσότερες φορές έμεινα ευχαριστημένος, το θέμα τώρα είναι πως για την συγκεκριμένη SGP Thin Air για το Nexus 4 διαβάζω πως κουμπώνει λίγο χαλαρά στο τηλέφωνο! Έχει κάποιος αγοράσει την SGP; Να μου πει αν ισχύουν αυτά που διάβασα! Η sgp έχω διαβάσει ότι γλιστράει πολύ, το έχουν πει κι εδώ κάποια παιδιά στο φόρουμ. Όπως και η ringke slim (την οποία έχω παραγγείλει και λογικά θα την έχω τέλος εβδομάδας). Αν θες πολύ λεπτή, μπορείς να κοιτάξεις επίσης την nillkin από eBay. Σε bumper, πολλοί προτιμούν το poetic (στο amazon θα το βρεις) καθώς είναι πιο λεπτό από το OEM. Από τις 2 που έβαλες νομίζω καλύτερα η fusion, αφού σου αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Η sgp έχω διαβάσει ότι γλιστράει πολύ, το έχουν πει κι εδώ κάποια παιδιά στο φόρουμ. Όπως και η ringke slim (την οποία έχω παραγγείλει και λογικά θα την έχω τέλος εβδομάδας). Αν θες πολύ λεπτή, μπορείς να κοιτάξεις επίσης την nillkin από eBay. Σε bumper, πολλοί προτιμούν το poetic (στο amazon θα το βρεις) καθώς είναι πιο λεπτό από το OEM. Από τις 2 που έβαλες νομίζω καλύτερα η fusion, αφού σου αρέσει. Τελικά παράγγειλα και τις δύο που παρέθεσα από αμαζον θα δω ποια μου ταιριάζει καλύτερα και θα στείλω την άλλη πίσω. Απλά η sgp thin air έχει μέσα στην συσκευασία και ένα ultra crystal screen protector κάτι το οποίο είναι αρκετά θετικό. Μόλις παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Τελικά παράγγειλα και τις δύο που παρέθεσα από αμαζον θα δω ποια μου ταιριάζει καλύτερα και θα στείλω την άλλη πίσω. Απλά η sgp thin air έχει μέσα στην συσκευασία και ένα ultra crystal screen protector κάτι το οποίο είναι αρκετά θετικό. Μόλις παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις. Η sgp γλυστράει και δεν ξέρω αν έχουν διορθώσει την περιοχή που είναι το κουμπί του on/off (είναι λίγο βαθιά η τρύπα).H ringle δεν γλυστράει (τουλάχιστον άποψη μου) απλά δίνει παραπάνω όγκο. Το bumper δεν είναι διαθέσιμο στο playstore ή απλά εσύ δεν μπορείς να το παραγγείλεις? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Επειδή έχω κουραστεί να τσεκάρω πότε θα ξανά γίνει διαθέσιμο στο Google Play το Bumper, είπα να προχωρίσω στην αγορά μίας εκ των δύο παρακάτω θηκών. 1) http://www.amazon.com/Google-Ringke-Selling-Premium-Package/dp/B00B7QGT6U 2)http://www.spigen.com/cell-phone/google/nexus-4/google-nexus-4-case-ultra-thin-air-series.html Ποια απο τις παραπάνω θεωρείτε καλύτερη; Έχοντας αγοράσει στο παρελθόν προιόντα της SGP μπορώ να πω πως τις περισσότερες φορές έμεινα ευχαριστημένος, το θέμα τώρα είναι πως για την συγκεκριμένη SGP Thin Air για το Nexus 4 διαβάζω πως κουμπώνει λίγο χαλαρά στο τηλέφωνο! Έχει κάποιος αγοράσει την SGP; Να μου πει αν ισχύουν αυτά που διάβασα! Στο αγγλικό το δείχνει διαθέσιμο.Αν εχεις κάποιο φιλο/η Αγγλία θα μπορέσεις να το παρεις Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Οποιος ψαχνεται για θηκη του προτεινω ανεπιφυλακτα την diztronic tpu! Εχω ανεβασει και φωτο πριν καποιο καιρο εδω εαν θελει καποιος να την δει. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Έχει αγοράσει κανείς fish eye lens για το νεξους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Έχει αγοράσει κανείς fish eye lens για το νεξους? Tι ειναι αυτο και τι κανει? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Οποιος ψαχνεται για θηκη του προτεινω ανεπιφυλακτα την diztronic tpu! Εχω ανεβασει και φωτο πριν καποιο καιρο εδω εαν θελει καποιος να την δει. Πολύ καλή φαίνεται. Στο πάτημα των κουμπιών αντιδράει καλά; Σκεφτόμουν να την πάρω χθες, αλλά για αρχή πήρα την ringke slim. Νομίζω η diztronic για περισσότερη προστασία είναι ότι πρέπει. Επίσης πίστευα ότι ο χρόνος παράδοσης ήταν πιο μεγάλος, θετικό αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Παιδιά να ρωτησω σε πόση ωρα φορτιζει το κινητό περιπου... Εμένα η φόρτιση απο πρίζα διαρκεί πανω απο 2 μισή ώρες είναι φυσιολογικό; Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Παιδιά να ρωτησω σε πόση ωρα φορτιζει το κινητό περιπου... Εμένα η φόρτιση απο πρίζα διαρκεί πανω απο 2 μισή ώρες είναι φυσιολογικό; καθόλου δεν είναι.....τι φορτιστή χρησιμοποιείς ? κανέναν 500 αρι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Το έχω πάρει απο αγλλια και μένω και Αγγλία τον δικο του χρησιμοποιώ... Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 καθόλου δεν είναι.....τι φορτιστή χρησιμοποιείς ? κανέναν 500 αρι ? Τι εννοείς; εμένα κάνει 3 ώρες με τον δικό του. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 εγω τωρα δοκιμαζω με του iphone να δω αν θα εχει διαφορα.. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts