Jump to content

[Nexus 4] Αξεσουάρ

DoctorM
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει ενα αξιοπιστο bluetooth headset για αγορα που να το εχει δοκιμασμενο με το nexus και να μην του κανει συχνες αποσυνδεσεις οπως πολλοί αναφερουν???

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν το κανουν ολες.

Δε παθαινει τιποτα. Το απορροφας με το πανακι που σου δινουν.

Οχι με χαρτι οπως ειπε ενα μελος εδω γιατι απλα θα γεμισει χνουδι, το πανακι που δινουν δεν βγαζει.

Αν εχεις μια βασικη δεξιοτητα βαλτο.

Στεγνες εχω βαλει και εχουν φυγει στο δευτερολεπτο, δε μπορω να εχω protector τοσο κοντο επειδη δε μπορει να λυγισει και να καλυψει τις κυρτες πλευρες και να το νιωθω κανοντας swipe απο τα ακρα και να παταω σε τοση (φτηνη) πλαστικουρα, οποτε δε μπορω να σου προτινω κατι, μπορουν σιγουρα αλλα μελη.

Να υποθέσω οτι δε φοράς την ringke fusion έτσι;

μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει ενα αξιοπιστο bluetooth headset για αγορα που να το εχει δοκιμασμενο με το nexus και να μην του κανει συχνες αποσυνδεσεις οπως πολλοί αναφερουν???

SonyEricsson VH410. Το καλύτερο από όσα έχω δοκιμάσει και εξαιρετικά φθηνό:)

Τελικα την εβαλα την xtremeguard αφου την ξαναπλυνα.Εκανα το λαθος να μην δω το βιντεο πως να την βαλεις με αποτελεσμα να εχει καποιες μικροεκδορες.Μπηκε καλα παντως και θα περιμενω αυριο να δω πως θα ειναι μεχρι να παρω κατι αλλες.Εχει βαλει κανεις fullbodykit?Αξιζει?
Δημήτρης

Τελικα την εβαλα την xtremeguard αφου την ξαναπλυνα.Εκανα το λαθος να μην δω το βιντεο πως να την βαλεις με αποτελεσμα να εχει καποιες μικροεκδορες.Μπηκε καλα παντως και θα περιμενω αυριο να δω πως θα ειναι μεχρι να παρω κατι αλλες.Εχει βαλει κανεις fullbodykit?Αξιζει?

Εγω που εχω παρει φουλ σκινομι, το φοραει το περιμετρικο γιατι το bumper θα το σκισει το κινητο...

Γενικα με bumper και protector χανω το μισο κινητο, οποτε παιρνω το dhd νιωθω ελευθερος. :p

Λογω δουλειας (πιο επικυνδυνης πλεον) δεν γινεται αλλιως...

Εγω που εχω παρει φουλ σκινομι, το φοραει το περιμετρικο γιατι το bumper θα το σκισει το κινητο...

Γενικα με bumper και protector χανω το μισο κινητο, οποτε παιρνω το dhd νιωθω ελευθερος. :p

Λογω δουλειας (πιο επικυνδυνης πλεον) δεν γινεται αλλιως...

Θελω τοσο πολυ να το εχω χωρις τπτ γαιτι ειναι τελειο.Αλλα μπρος στον φοβο μη παθει τπτ μαλλον θα βαλω κ γω γυρω γυρω :lol:

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Να υποθέσω οτι δε φοράς την ringke fusion έτσι;

Oχι ακομα..τη πηρα σημερα, σε δυο μερες θα την εχω βαλει και θα το δω.

Oχι ακομα..τη πηρα σημερα, σε δυο μερες θα την εχω βαλει και θα το δω.

Τελικά την xtremeguard την έβγαλα σήμερα και την πέταξα. Άθλια στην αφή. Πάμε για άλλα.

Δημήτρης

Εγώ έχω βάλει τις μεμβράνες της SGP παντα αυτές εβαχα κ στο iPhone και είμαι ευχαριστημένος . είναι βεβαια πιο κοντή δεν καλύπτει πλήρως την οθόνη αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Νομιζω όμως πως η υφή τους στο iPhone ηταν λίγο καλύτερη . Στο ιφονε Τις είχα μπροστά και πίσω πανω απο χρονο και ηταν μια χαρα...δεν έχω δοκιμάσει ποτέ άλλες για να κάνω μια σύγκριση απλα λέω την εμπειρία μ με αυτή την εταιρεία.

μια μερα μετα την τοποθετηση της μεβρανης με νερο.. το αποτελεσμα ειναι θεαματικο.. παιδια οποιος δυσκολευεται να τοποθετησει τις dry ζελατινες, πιστευω με νερο θα τις βαλουν πιο ευκολα και το αποτελεσμα ειναι εξισου καλο με μια τελεια τοποθετηση.

Χτες πηρα 2 ζελατινες απο xtrememobile και 1 puro antifinger απο public.τις πρωτες 2 δε μου κατσαν καλα.βαζω τη puro χαλια κ αυτη.τη βγαζω τη πλενω κανονικα κ τη τοποθετω με τα νερα.το αποτελεσμα απιστευτο.ειναι ματ η ζελατινα.

Ποιοτητα ηχου σε μουσικη?Εχουν καθαρο βαθυ μπασο ή βουιζουν?

Αυτά νομίζω πως έχει το note 2 που έχω. Εμένα δε μου κάνουν για μουσική, ψιλομάπα είναι, αλλά τα συγκρίνω με κανονικά ακουστικά για μουσική sennheiser, shure κλπ. Επομένως ανάλογα τις απαιτήσεις σου.

Ποιοτητα ηχου παρα πολυ καλη. Ξανα τονιζω με franko kernel.

Νταξει δεν εννοω συγκριση με κορυφαιες εταιρειες αλλα αν παιζουν σχετικα καλα ρε παιδι μου.

Ναι βρε γιαυτο σε ρωτησα :) και εγω με franco ειμαι.Εχεις ρυθμισει το volume boost καπου π.χ. 4 5 6 ή οπουδηποτε?Κανει διαφορα με αυτα?

Χθες το βραδυ τα παρελαβα και ακομα δε δοκιμασα με volume boost! :p Η ποιοτητα ειναι πολυ καλη χωρις καμια ρυθμιση. ( Η εφαρμογη AwesomeBEATS δουλευει με frankο? Γνωριζουμαι? )

Παρέλαβα σήμερα και είμαι εντελώς απογοητευμένος. Η ποιότητα σε κλήση ήταν τόσο χάλια που νόμιζα ότι από την άλλη πλευρά της γραμμής υπήρχε κάτι μπροστά στο μικρόφωνο (π.χ. ύφασμα ή μαξιλάρι). Ανάλογα χάλια και με τη μουσική.

Το κουμπάκι παίζει κανονικά.

Να τα πάω πίσω;

Edited by rama

Πηρα τη Ringke hybrid...

Θελει σιγουρα protector ενδιαμεσα...οτι περασει απο τις τρυπες τριβεται μεταξυ γυαλιου και πλαστικου.

Εχει ανασηκωμενη ραχη τουλαχιστον και δεν θα γρατσουνιστει συντομα το πλαστικο.

Επισης ειναι φτηνοκατασκευη. Tη πηρα με προσφορα 13 USD και ηταν ηδη πολλα.

Δε νομιζω να τη προτιμησω.

Πηρα τη Ringke hybrid...

Θελει σιγουρα protector ενδιαμεσα...οτι περασει απο τις τρυπες τριβεται μεταξυ γυαλιου και πλαστικου.

Εχει ανασηκωμενη ραχη τουλαχιστον και δεν θα γρατσουνιστει συντομα το πλαστικο.

Επισης ειναι φτηνοκατασκευη. Tη πηρα με προσφορα 13 USD και ηταν ηδη πολλα.

Δε νομιζω να τη προτιμησω.

Εννοείς τη ringke fusion ε? Κι εγώ την πήρα πριν λίγες μέρες... Την περίμενα λίγο πιο ποιοτική όπως λες αλλά οκ. Έχω και protector για πίσω αλλά δεν το χω βάλει... Εσύ έχεις βάλει και δείχνει οκ? Γιατί νομίζω ότι κάπου διάβασα ότι πιέζεται στο πλαστικό και κάνει "νερά"

Ποια θηκη προστατευει περισσοτερο το κινητο και δεν το γρατζουναει εσωτερικα??? Η Ringke Fusion ή η Nillkin Super Frosted Shield ?

Εχετε να προτινετε καποια αλλη ???

Εννοείς τη ringke fusion ε? Κι εγώ την πήρα πριν λίγες μέρες... Την περίμενα λίγο πιο ποιοτική όπως λες αλλά οκ. Έχω και protector για πίσω αλλά δεν το χω βάλει... Εσύ έχεις βάλει και δείχνει οκ? Γιατί νομίζω ότι κάπου διάβασα ότι πιέζεται στο πλαστικό και κάνει "νερά"

Ναι την fusion.

Ειχε προσφορα μιση τιμη και τη πηρα.

Ναι, δειχνει μια χαρα με το protector αλλα δε μαρεσει ποιοτικα.

Παντως ο Philips φορτιστης αξιζε τα 35€.. Να ηταν λιγο φθηνοτερος γενικα να παρω ακομα μερικους για το κομοδινο/γραφειο...

Σημερα τον δοκιμασα... Το πετας πανω και φορτιζει.. Ποσο πιο απλο;

Αυτος που ειχε το eshop ειναι ο φορτιστης σου;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ναι αυτος ειναι τον εχω παρει και εγω

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

Οντως καλη φαση ο ασυρματος φορτιστης...ειναι βολικο πχ αντι να το αφηνεις απλα στο τραπεζι, να το αφηνεις πανω σ αυτον κι οσο φορτισει. Το να το βαζοβγαζεις στο φορτιστη ομως δε θα επηρεασει αρνητικα την μπαταρια?

Παιδια με την ringke fusion υπαρχει νοημα να βαλω protector στην πλατη? Νομιζω καπου διαβασα οτι κανει ενα περιεργο εφε.

Με την Xtreme Guard πίσω η Fusion κάνει νερά, γιατί το protector είναι λίγο sticky και κολάει το πλαστικό πάνω του. Μπορώ να βάλω και φωτό να δείτε (το απόγευμα).

Ναι την fusion.

Ειχε προσφορα μιση τιμη και τη πηρα.

Ναι, δειχνει μια χαρα με το protector αλλα δε μαρεσει ποιοτικα.

Θα συμφωνήσω, δεν με ικανοποίησε ποιοτικά. Άσε που μου γλιστράει. Μάλλον θα πάω σε κάτι άλλο, bumper ίσως;

Θα συμφωνήσω, δεν με ικανοποίησε ποιοτικά. Άσε που μου γλιστράει. Μάλλον θα πάω σε κάτι άλλο, bumper ίσως;

Κ γω τελικά εκεί θα πάω σε bumper

Δημήτρης

• The title was changed to [Nexus 4] Αξεσουάρ