Jump to content

Sudden death

wickerman_3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες επειδη σκεφτομαι πολυ σοβαρα να προβω στην αγορα του s3 απλου ή του 4g(lte) μοντελου και θελω να μαθω αν παρουσιαζει το φαινομενο sleep of death.

Γιατι τωρα εχω το galaxy s2 i9100 και οσο ειχα την 4.0.3 μου το παρουσιαζε πολυ συχνα με αποτελεσμα να το παω στο samsung service και απ' οτι μου ειπαν του αλλαξανε πλακετα και απο τοτε με την 4.0.3 δεν μου το ξανα-εκανε ποτε.

Πριν μερικους μηνες του περασα την 4.1.2 και δουλευε μια χαρα αλλα χτες μου το εκανε για πρωτη φορα με την 4.1.2(Την επισημη ελληνικη) εννοειτε οτι οταν την περασα ειχα κανει τα καταλληλα wipes & factory defaults ετσι.

φιλε μου αν το παρεις και βαλεις ( αν δεν εχει ) μια απο τις τελευταιες εκδοσεις δεν θα εχεις κανενα προβλημα, εχει βγει πολυ καλη συσκευη

• Απαντήσεις 426
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι εννοεις να βαλω μια απο τις τελευταιες εκδοσεις?

Αν εννοεις την τελευταια επισημη εκδοση android τοτε εννοειτε ρε φιλος οτι θα βαλω αυτη λες να το εχω με την παλια...

Επισης γνωριζει κανεις απο που μπορουμε να δουμε σε ενα κινητο samsung galaxy s3 classic ή 4g lte αν ειναι παλιας παρτιδας ή καινουργιας γιατι καπου διαβασα οτι τα παλιας παρτιδας ειχαν θεματα sleep of death.

Αυτα τα 150 και 200 μερες που λετε τι ακριβως ειναι ρε παιδια?

Επισης εγω εχω ενα samsung galaxy s2 με τα εξης χαρακτηριστικά:

pda: i9100xwlsw

phone: i9100xxms3

h/w: mp 1.000

rfcalldate: 2012.11.8

csc: i9100xxlsb

Edited by fits13

• 2 weeks later...
Τελικά ούτε αυτό έπιασε .

Το τηλέφωνο πάνω που πήγαινε να στρώσει άρχιζε τις επανεκινήσεις . Χρειάστηκε να κάνω πολλές φορές επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και να το δουλεψω και χωρίς εφαρμογές (είπα μήπως και έφταιγαν αυτές ) αμε δε .!!!! Δεν μου έκανε την χάρη να λειτουργήσει σψστά.Σε κάθε επαναφορά και διαφορετικά προβλήματα . Το έχω στείλει από τις 19-06-13 στο service της Smartec και ενώ αρχικά δεν διαπίστωσαν ελάττωμα όπως και τις προηγούμενες φορές που το πήγα στο service Θεσσαλονικης, αρνήθηκαν την αντικατάσταση της συσκευής επικαλούμενοι ότι δεν παρουσιάζει πρόβλημα.

Τελικά στην επιμονή μου να το εξετάσουν σχολαστικά -για να γλυτώσω τα πηγαιν'έλα βρέθηκαν μπορστά στο πρόβλημα , το οποίο όμως δεν γνωρίζουν από που προέρχεται άρα και την λύση του . Η δε Samsung Greece συνεχίζει να αρνείται την αντικατάσταση της συσκευής , παρά μόνο εφόσον ξαναπαρουσιάσει το πρόβλημα. Και αναρωτιέμαι έχω αγοράσει το τηλέφωνο πριν οκτώ μήνες και τους τελευταίους τέσσερις πηγαινοέρχεται στα service. Πόσο ακόμη να υπομένω την όλη κατάσταση ??? και πότε θα δεήσουν και θα αποφασίσουν οι καρεκλοκένταυροι διευθυντές να δώσουν έγκριση για αντικατάσταση της συσκευής μου ????

Τελικά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και αρκετή ταλαιπωρία έγινε αντικατάσταση της συσκευής μου με άλλη νέα, και εδώ και 15 ημέρες που την έχω στην κατοχή μου δοκιμάζω τα πάντα . Το τηλέφωνο πετάει και εύχομαι να παραμέινει έτσι . Τελικά είχε πρόβλημα η συσκευή και άδικα παιδευόμουν τόσο καιρό .

Τελικά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και αρκετή ταλαιπωρία έγινε αντικατάσταση της συσκευής μου με άλλη νέα, και εδώ και 15 ημέρες που την έχω στην κατοχή μου δοκιμάζω τα πάντα . Το τηλέφωνο πετάει και εύχομαι να παραμέινει έτσι . Τελικά είχε πρόβλημα η συσκευή και άδικα παιδευόμουν τόσο καιρό .

Αντε καλοριζικο...να το χαρεις οπως του αξιζει.:)

• 1 month later...

Έχω στα χέρια μου ένα i9300 16gb το οποίο ούτε ανοίγει ούτε φορτίζει ούτε κάνει απολύτως τίποτα.

Η μπαταρία την μέτρησα είναι καλή. Ο φορτιστής κι αυτός οκ.

Μετά από αρκετό ψάξιμο βλέπω ότι μάλλον είναι sudden death επειδή ο φίλος μου το έπαθε ξαφνικά ενώ το τηλέφωνο το είχε στην τσέπη.

Έψαξα λίγο στο youtube και υπάρχουν κάποιοι που αλλάζουν το emmc chip της μνήμης και δουλεύει.

Άλλοι αλλάζουν το emmc του ρεύματος.

Άλλοι κάνουν κάτι με το jtag και διάφορα τέτοια.

Απόδειξη δεν υπάρχει είχε αγοραστεί μεταχειρισμένο το τηλέφωνο και στο service δεν το δέχονται.

Τι μπορώ να κάνω?

Σκέφτομαι να παραγκείλω emmc αλλά δεν ξέρω ποιο απο τα 2 έχει πρόβλημα αυτό της μνήμης ή αυτό του ρεύματος.

Nokia 8800 Scirocco

Έχω στα χέρια μου ένα i9300 16gb το οποίο ούτε ανοίγει ούτε φορτίζει ούτε κάνει απολύτως τίποτα.

Μετά από αρκετό ψάξιμο βλέπω ότι μάλλον είναι sudden death επειδή ο φίλος μου το έπαθε ξαφνικά ενώ το τηλέφωνο το είχε στην τσέπη.

Έψαξα λίγο στο youtube και υπάρχουν κάποιοι που αλλάζουν το emmc chip της μνήμης και δουλεύει.

Απόδειξη δεν υπάρχει είχε αγοραστεί μεταχειρισμένο το τηλέφωνο και στο service δεν το δέχονται.

Τι μπορώ να κάνω?

Σκέφτομαι να παραγκείλω emmc αλλά δεν ξέρω ποιο απο τα 2 έχει πρόβλημα αυτό της μνήμης ή αυτό του ρεύματος.

Έχεις δει καλά πως γίνεται; Αν έχεις τα μέσα, άντερα και θέληση κάντο.

Εγώ π.χ. ούτε κατά διάνοια.

Έχεις δει καλά πως γίνεται; Αν έχεις τα μέσα, άντερα και θέληση κάντο.

Εγώ π.χ. ούτε κατά διάνοια.

Άντερα και θέληση έχω τα εργαλεία δεν έχω και αυτό το ψάχνω.

Nokia 8800 Scirocco

Τι μπορώ να κάνω?

Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος, πέρα από το να το πας στο service φίλε μου και θα σου πω γιατί: Έπαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα που περιγράφεις και στην αρχή στο service μου είπαν ότι φταίει το chip της μνήμης. Περιμέναμε ανταλλακτικό από Αθήνα, το άλλαξαν, αλλά δεν έφτιαξε. Μετά δοκιμάσαν να αλλάξουν και το emmc του ρεύματος αλλά τζίφος και πάλι. Έτσι αναγκάστηκαν και μου άλλαξαν όλη την πλακέτα (ουσιαστικά όλο το hardware δηλαδή εκτός της κάμερας, της οθόνης και των κουμπιών). Με λίγα λόγια δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 100% τι φταίει ώστε να παραγγείλεις κάτι και να είσαι σίγουρος ότι θα κάνεις την δουλειά σου. Πολύ ρίσκο για μια συσκευή που καινούργια κάνει 280 ευρώ πλέον.

Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος, πέρα από το να το πας στο service φίλε μου και θα σου πω γιατί: Έπαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα που περιγράφεις και στην αρχή στο service μου είπαν ότι φταίει το chip της μνήμης. Περιμέναμε ανταλλακτικό από Αθήνα, το άλλαξαν, αλλά δεν έφτιαξε. Μετά δοκιμάσαν να αλλάξουν και το emmc του ρεύματος αλλά τζίφος και πάλι. Έτσι αναγκάστηκαν και μου άλλαξαν όλη την πλακέτα (ουσιαστικά όλο το hardware δηλαδή εκτός της κάμερας, της οθόνης και των κουμπιών). Με λίγα λόγια δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 100% τι φταίει ώστε να παραγγείλεις κάτι και να είσαι σίγουρος ότι θα κάνεις την δουλειά σου. Πολύ ρίσκο για μια συσκευή που καινούργια κάνει 280 ευρώ πλέον.

Δεν είναι δικιά μου η συσκευή είναι σχεδόν για πέταμα άχρηστη εντελώς κάθεται στο συρτάρι.

Μάλλον δεν έκαναν καλά την δουλειά στο service γι αυτό.

Τέλος πάντων θα δω τι θα κάνω έτσι κι αλλιώς η συσκευή θα μείνει έτσι άχρηστη.

Nokia 8800 Scirocco

Δεν είναι δικιά μου η συσκευή είναι σχεδόν για πέταμα άχρηστη εντελώς κάθεται στο συρτάρι.

Μάλλον δεν έκαναν καλά την δουλειά στο service γι αυτό.

Τέλος πάντων θα δω τι θα κάνω έτσι κι αλλιώς η συσκευή θα μείνει έτσι άχρηστη.

Δεν διαφωνώ. Εγώ στο είπα για να μην δώσεις λεφτά για ανταλλακτικό, το οποίο παίζει η πιθανότητα να μην φτιάξει την συσκευή.

Δεν διαφωνώ. Εγώ στο είπα για να μην δώσεις λεφτά για ανταλλακτικό, το οποίο παίζει η πιθανότητα να μην φτιάξει την συσκευή.

η πιθανότητα επειδή επισκευάζω κινητά είναι μεγάλη να φτιάξει...

γίνεται και με άλλο τρόπο αλλά δεν έχω το riff και το jtag τα οποία κι αυτά θέλουν λεφτά για να τα πάρω.

Nokia 8800 Scirocco

• 1 month later...

Καλησπερα, εχει 2 ωρες που ενω μιλουσα στο τηλεφωνο(ειχε μπαταρια), αυτο εκλεισε ξαφνικα και δεν ανοιγει με τιποτα. Του εβγαλα την μπαταρια για κανα μισαωρο, το εβαλα να φορτισει, τιποτα. Ουτε το λαμπακι αναβει ουτε γινεται κατι.

Επισης δεν μπαινει καν σε recovery mode. Το δοκιμασα 2-3 φορες ολο απο την αρχη αλλα δεν ανταποκρινεται.

Το κινητο το πηρα τον Αυγουστο απο το birdphone, ειναι το Galaxy s3 19300 των 16Gb.

Λετε να προκειται για sudden death? Δεν υποτιθεται οτι ειχαν σταματησει τα προβληματα αυτα;

Κι αν ναι, εγω πρεπει να το στειλω στην samsung για αντικατασταση;

Καλησπερα, εχει 2 ωρες που ενω μιλουσα στο τηλεφωνο(ειχε μπαταρια), αυτο εκλεισε ξαφνικα και δεν ανοιγει με τιποτα. Του εβγαλα την μπαταρια για κανα μισαωρο, το εβαλα να φορτισει, τιποτα. Ουτε το λαμπακι αναβει ουτε γινεται κατι.

Επισης δεν μπαινει καν σε recovery mode. Το δοκιμασα 2-3 φορες ολο απο την αρχη αλλα δεν ανταποκρινεται.

Το κινητο το πηρα τον Αυγουστο απο το birdphone, ειναι το Galaxy s3 19300 των 16Gb.

Λετε να προκειται για sudden death? Δεν υποτιθεται οτι ειχαν σταματησει τα προβληματα αυτα;

Για αυτό υπάρχουν οι εγγυήσεις.

Μην το σκέφτεσαι. Δευτέρα πρωί στο σέρβις με την απόδειξη.

Για αυτό υπάρχουν οι εγγυήσεις.

Μην το σκέφτεσαι. Δευτέρα πρωί στο σέρβις με την απόδειξη.

Απλα δεν υπαρχει service στην περιοχη μου και πρεπει να το παω σε αλλη πολη η να το στειλω. Anyway, θα περιμενω μεχρι Δευτερα να επικοινωνησω. Ευχαριστω πολυ!

• 1 month later...

Επανερχομαι στο ιδιο θεμα,πριν ενα μηνα εστειλα το κινητο μου μεσω ενος συνεργαζομενου της Samsung στην Εταιρεια με αιτιολογηση "Νεκρο" και μετα απο περιπου 2 εβδομαδες το πηρα πισω. Ο αντιπροσωπος μου ειπε οτι μου αλλαξαν "τα παντα" μεσα στο κινητο. Ολα καλα μεχρι πριν λιγες μερες που εκλεισε μια φορα κ ανοιξε μετα απο λιγη ωρα. Δεν εδωσα σημασια. Σημερα ξανα τα ιδια, αλλα πολλες φορες. Κλεινει κ ανοιγει μετα απο λιγα λεπτα. Τι λετε; να παρω πρωτα τηλ στο service ή να το στειλω παλι κατευθειαν; Προφανως και υπαρχει καποιο προβλημα..και οταν μου ειπε οτι αλλαξαν τα παντα μεσα και τον ρωτησα τι, μου ειπε "ολα ολα". Οποτε ιδεα δεν εχω τι εφταιγε και πριν.

Update: Και τωρα μου βγαζει συνεχεια οτι δεν ειναι δυνατος ο εντοπισμος της καρτας sim,να επανεκκινησω το τηλεφωνο..

Edited by ilianna

Επανερχομαι στο ιδιο θεμα,πριν ενα μηνα εστειλα το κινητο μου μεσω ενος συνεργαζομενου της Samsung στην Εταιρεια με αιτιολογηση "Νεκρο" και μετα απο περιπου 2 εβδομαδες το πηρα πισω. Ο αντιπροσωπος μου ειπε οτι μου αλλαξαν "τα παντα" μεσα στο κινητο. Ολα καλα μεχρι πριν λιγες μερες που εκλεισε μια φορα κ ανοιξε μετα απο λιγη ωρα. Δεν εδωσα σημασια. Σημερα ξανα τα ιδια, αλλα πολλες φορες. Κλεινει κ ανοιγει μετα απο λιγα λεπτα. Τι λετε; να παρω πρωτα τηλ στο service ή να το στειλω παλι κατευθειαν; Προφανως και υπαρχει καποιο προβλημα..και οταν μου ειπε οτι αλλαξαν τα παντα μεσα και τον ρωτησα τι, μου ειπε "ολα ολα". Οποτε ιδεα δεν εχω τι εφταιγε και πριν.

Προφανώς αυτά που άλλαξαν δεν ήταν αυτά που έπρεπε. Να ζητήσεις αντικατάσταση. Έχεις δικαίωμα λόγω μη εκπλήρωσης των αναμενόμενων, λόγω ελαττωματικού προϊόντος. Να επιμείνεις μέχρι την αντικατάσταση, ισχυριζομενος οτι σου προκαλεί ζημιά η μη λειτουργία της συσκευής. Έτσι κι αλλιώς η μαμά αναλαμβάνει τις εγγυήσεις.

Προφανώς αυτά που άλλαξαν δεν ήταν αυτά που έπρεπε. Να ζητήσεις αντικατάσταση. Έχεις δικαίωμα λόγω μη εκπλήρωσης των αναμενόμενων, λόγω ελαττωματικού προϊόντος. Να επιμείνεις μέχρι την αντικατάσταση, ισχυριζομενος οτι σου προκαλεί ζημιά η μη λειτουργία της συσκευής. Έτσι κι αλλιώς η μαμά αναλαμβάνει τις εγγυήσεις.

Δηλαδη αν το απαιτησω κτλ δεν μπορουν να αρνηθουν; Προφανως και κατι δεν εγινε καλα, για να υπαρχει ακομα προβλημα..

Δηλαδη αν το απαιτησω κτλ δεν μπορουν να αρνηθουν; Προφανως και κατι δεν εγινε καλα, για να υπαρχει ακομα προβλημα..

Βεβαίως μπορούν να αρνηθούν. Φυσικά δεν θα καταφύγεις στα δικαστήρια για αυτό.

Γίνε πειστικός στο ότι αφού δεν φτιάχνεται, να αντικατασταθεί καθότι δεν μπορείς να το εμπιστεύεσαι πλέον.

Να μιλήσεις με την επίσημη αντιπροσωπία και να τους ενημερώσεις. Να επιμένεις με ευγένεια αλλά και αποφασηστικότητα. Οι συσκευές χαλάνε, για αυτό υπάρχουν οι εγγυήσεις. Αν τους το εξηγήσεις θα το καταλάβουν και θα σταθείς ότι δεν μπορείς να μένεις χωρίς τηλέφωνο και να ζητήσεις ένα άλλο μέχρι να φτιαχτεί η αλλαχθεί το δικό σου.

Βεβαίως μπορούν να αρνηθούν. Φυσικά δεν θα καταφύγεις στα δικαστήρια για αυτό.

Γίνε πειστικός στο ότι αφού δεν φτιάχνεται, να αντικατασταθεί καθότι δεν μπορείς να το εμπιστεύεσαι πλέον.

Να μιλήσεις με την επίσημη αντιπροσωπία και να τους ενημερώσεις. Να επιμένεις με ευγένεια αλλά και αποφασηστικότητα. Οι συσκευές χαλάνε, για αυτό υπάρχουν οι εγγυήσεις. Αν τους το εξηγήσεις θα το καταλάβουν και θα σταθείς ότι δεν μπορείς να μένεις χωρίς τηλέφωνο και να ζητήσεις ένα άλλο μέχρι να φτιαχτεί η αλλαχθεί το δικό σου.

Μιλησα με την εταιρεια και μου ειπε να το στειλω παλι και αφου το δει ο τοπικος αντιπροσωπος να κανω ισως αιτημα για πιθανη αντικατασταση. Ευχαριστω για τις πληροφοριες παντως..

• 1 month later...

Γειά σε ολους σκέφτωμαι νά πάρω το S3, εχει σήμερα 219€, αυτά που εχουν ειναι απο Γερμανία, παίζει ακόμα το Sudent death η εχει λυθεί 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του? εχει πάρει κανείς τελευταία, και εχει τσεκάρει αν εχει το insane emmc chip μέσα?

Εχω προβληματιστεί με αυτό και το σκέφτωμαι..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υποτίθεται πως αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί με rom update σύμφωνα με αυτό. Σε συσκευή που αγοράστηκε την Τρίτη, σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα η συσκευή (πολωνική) δεν είναι από αυτές που παρουσιάζουν το πρόβλημα. Edited by gms

Υποτίθεται πως αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί με rom update σύμφωνα με αυτό. Σε συσκευή που αγοράστηκε την Τρίτη, σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα η συσκευή (πολωνική) δεν είναι από αυτές που παρουσιάζουν το πρόβλημα.

Υποτίθεται οτι φτιάχτηκε (λυση ανάγκης ) αλλά το memory chip είχε το πρόβλημα. Απο που το πήρες, γιατί κάποια μαγαζιά απο skroutz που πήρα μου ειπαν ότι οι παρτίδες είναι από Γερμανια

Από ότι γνωρίζω οι πρώτες παρτίδες είχαν πρόβλημα πλέον δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιες συσκευές.
Nokia 8800 Scirocco

Ένα πολύ μικρό ποσοστό είχε το πρόβλημα και μετά από τους τρείς τέσσερις μήνες που διαβάζαμε για αυτό το θέμα ξεχάστηκε.

Το δικό μου είναι γερμανικό έχει το insane chip που υποτίθεται πως όλα με αυτό παρουσίαζαν πρόβλημα αλλά εδώ και ενάμιση χρόνο πάει άψογα.

Σε 3 συσκευές που αγοράστηκαν αυτό το μήνα δεν είδα πρόβλημα.

Έχω στα χέρια μου ένα s2 με το συγκεκριμένο ολοκληρωμένο που έχει πρόβλημα αλλά είναι 3 χρονών και δεν έχει πάθει τίποτα.

Είχαν patch άρει κάτι από ότι είχε; διαβάσει παλαιότερα μέσα στο λειτουργικό η Samsung και δεν υπήρχε πρόβλημα μετά.

Νομίζω από 4.1 και πριν ήταν τα προβλήματα.

Nokia 8800 Scirocco