Jump to content

Sudden death

wickerman_3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου ήρθε και εμένα η αναβάθμιση σε 4.1.2 και ενώ πριν ήταν είχα:

AP : I9300XXDLIH

CP: I9300XXDLID

Τώρα είναι:

AP:I9300XXELLB

CP:I9300XXELLA

Απ' ότι διάβασα η LLA έχει τη διόρθωση. Με την αναβάθμιση λοιπόν φτιάχτηκε και το sudden death;

Μην χτυπάτε εάν ρωτώ μπαρούφα...Είμαι ολίγον αρχάριος στο android.

• Απαντήσεις 426
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου ήρθε και εμένα η αναβάθμιση σε 4.1.2 και ενώ πριν ήταν είχα:

AP : I9300XXDLIH

CP: I9300XXDLID

Τώρα είναι:

AP:I9300XXELLB

CP:I9300XXELLA

Απ' ότι διάβασα η LLA έχει τη διόρθωση. Με την αναβάθμιση λοιπόν φτιάχτηκε και το sudden death;

Μην χτυπάτε εάν ρωτώ μπαρούφα...Είμαι ολίγον αρχάριος στο android.

Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγεί, υποθέσεις κάνουμε όλοι. Κάποιοι πιο έμπειροι στο XDA πιστεύουν ότι με τις νέες αναβαθμίσεις (όπως η δική σου) έχει μπεί ένα "μπάλωμα" στο πρόβλημα.

Αν είναι πραγματικό πρόβλημα και η "λύση" είναι οριστική λύση θα το δείξει ο χρόνος.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Καλημέρα και απο μένα. Αγόρασα χθες τον γαλαξία (με 16gb) , και είδα ότι το emmc chip εχει revision 0xf7. Ελπίζω να μην πεθάνει το κινητάκι :)

Καλημέρα και απο μένα. Αγόρασα χθες τον γαλαξία (με 16gb) , και είδα ότι το emmc chip εχει revision 0xf7. Ελπίζω να μην πεθάνει το κινητάκι :)

αυτο είναι νέα έκδοση και απ ότι φαίνεται είσαι από τους πρώτους. λογικά αυτή η έκδοση δεν θα έχει προβλήματα.

αυτο είναι νέα έκδοση και απ ότι φαίνεται είσαι από τους πρώτους. λογικά αυτή η έκδοση δεν θα έχει προβλήματα.

1ον αυτο πως το βλεπουμε? και 2ον σημερα μου ηρθε OTA η αναβαθμιση σε 4.1.2 (το αγορασα απο Γερμανο-Cosmote 16αρι με firmware 1.400) λετε να γλιτωσω το θανατο η θα γινει καρβουνακι.σας ρωτω γιατι ειμαι noobas ενω εσεις εχετε μαυρη ζωνη στα κινητα.

Αν έχεις ελαττωματικό τηλέφωνο (που στατιστικά δεν έχεις), θα σου πεθάνει, όπως όλες οι ελαττωματικές συσκευές. Οι 4.1.2 πάντως περιέχουν το ελιξίριο μακροζωϊας... οπότε είσαι καλυμμένος.

Θα το ξαναπώ, κι ας μη χρειάζεται: Σταματήστε να αγχώνεστε και ευχαριστηθείτε το υπέροχο τηλέφωνό μας...

Edited by Tyxerakias
- Alex

Δεν έχει σχέση η αναβάθμιση με το "sudden death". Αν έχεις ελαττωματικό τηλέφωνο (που στατιστικά δεν έχεις), θα σου πεθάνει, όπως όλες οι ελαττωματικές συσκευές. Οι 4.1.2 πάντως περιέχουν το ελιξίριο μακροζωϊας... οπότε είσαι καλυμμένος.

Θα το ξαναπώ, κι ας μη χρειάζεται: Σταματήστε να αγχώνεστε και ευχαριστηθείτε το υπέροχο τηλέφωνό μας...

φιλε ευχαριστω πολυ.σημερα ειδα και φωτο απο το S 4 και επαθα !!!!μακαρι η κινηταρα μας να ζησει γιατι λογω ΔΝΤ πλεον δινουμε περιουσια για να το αποκτησουμε.

Καλησπερα παιδια... Πριν 1-2 μηνες κλαπηκε το arc S μου, και την εβγαζα τοσο καιρο με το Aino που ξεθαψα σε κατι συρταρια!

Εχω παθει πλακα ομως με το sg3! Για να ειμαι ειλικρινεις, περα απο τις αρκετα ενδιαφερουσες προδιαγραφες του, δεν μου ειχε τραβηξει ποτε ιδιαιτερα την προσοχη (σιγουρα οι φωτο στο ιντενετ αδικουν ιδιαιτερα τα υλικα και την κατασκευη του νομιζω) , μεχρι π το επιασα στ χερια μου! Εκει σκαλωσα! Τι να λεμε!

Λεω λοιπον να το παρω σε λευκο! Βλεποντας ομως αυτο το thread μπερδευτικα λιγακι... Αξιζει η αγορα του ρε παιδια τελικα? Θα παρει σαφες θεση η samsung στο προβλημα αυτο π εχει εμφανιστει? Τα ατυχα παιδια που τους καηκαν απο το forum, ταλαιπωρηθηκαν με την διαδικασια της επισκευης? Και για το τελος, μολις τ παρω στ χερια μου ποιες θα ηταν οι απαραιτητες αναβαθμισεις που θα ηταν καλο να γινουν?

Ευχαριστω πολυ παιδια!

Καλησπερα παιδια... Πριν 1-2 μηνες κλαπηκε το arc S μου, και την εβγαζα τοσο καιρο με το Aino που ξεθαψα σε κατι συρταρια!

Εχω παθει πλακα ομως με το sg3! Για να ειμαι ειλικρινεις, περα απο τις αρκετα ενδιαφερουσες προδιαγραφες του, δεν μου ειχε τραβηξει ποτε ιδιαιτερα την προσοχη (σιγουρα οι φωτο στο ιντενετ αδικουν ιδιαιτερα τα υλικα και την κατασκευη του νομιζω) , μεχρι π το επιασα στ χερια μου! Εκει σκαλωσα! Τι να λεμε!

Λεω λοιπον να το παρω σε λευκο! Βλεποντας ομως αυτο το thread μπερδευτικα λιγακι... Αξιζει η αγορα του ρε παιδια τελικα? Θα παρει σαφες θεση η samsung στο προβλημα αυτο π εχει εμφανιστει? Τα ατυχα παιδια που τους καηκαν απο το forum, ταλαιπωρηθηκαν με την διαδικασια της επισκευης? Και για το τελος, μολις τ παρω στ χερια μου ποιες θα ηταν οι απαραιτητες αναβαθμισεις που θα ηταν καλο να γινουν?

Ευχαριστω πολυ παιδια!

Μη σε ανησυχεί τίποτα, χτύπα το. Απλά όταν το πάρεις, για να σου φύγει η κάθε υποψία πέρνα μια 4.1.2 rom, αν δεν είναι ήδη περασμένη. :)

- Alex

Ευχαριστω πολυ παιδια!

Μην το σκεφτεσαι..προχωρα εγγυημενα ,δεν θα ξανακοιταξεις τιποτα αλλο

HTC HD2 (best of the best)

HTC EVO 3D

SAMSUNG GALAXY S3/ S4

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!

Οταν λες custom rom λες για καποια νεα official?

Δεν σου λέει για custom, για official 4.1.2, που το πιθανότερο είναι να φοράει ή να αναθμιστεί από μόνο του.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Thanks... Πρεπει μου φαινετε να κοιταξω καποια θεμα αν υπαρχει εστω στο φορουμ που να αναφερει μια αξηγηση για της ορολογιες του android γιατι εχω μεινει πισω!

Μην το σκεφτεσαι..προχωρα εγγυημενα ,δεν θα ξανακοιταξεις τιποτα αλλο

μαλλον θα κοιταξει φιλε και μαλιστα σε κανα 3μηνο που ερχεται το S 4 !!!!

Aναλογος φιλε... Μετα ισως παραπαει το μαλλι!

Προσωπικα με ικανοποιει πληρως, ανταγονιζετε τα περισσοτερα μοντελα της αγορας, και πλεον το βρισκεις σε πολυ καλη τιμη! οσον αφορα το s3

Aναλογος φιλε... Μετα ισως παραπαει το μαλλι!

Προσωπικα με ικανοποιει πληρως, ανταγονιζετε τα περισσοτερα μοντελα της αγορας, και πλεον το βρισκεις σε πολυ καλη τιμη! οσον αφορα το s3

εννοιτε φιλε και μενα που εχω το S 3 μονο 20 μερες με καλυπτει ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.αφου εδωσα το HTC Desire S που ειχα και κατευθειαν ειδα την διαφορα.....πραγματικα ο γαλαξιας τα σπαειιιιιιιιιι.....

Ρε παιδιά μια ερώτηση, επειδή βλέπω ότι παίζει άγχος για root gustom rom κτλ σε ένα κινητό με καμένη mobo πως μπορούν να δουν τι έχεις κάνει;

Όλα καλά.

Ρε παιδιά μια ερώτηση, επειδή βλέπω ότι παίζει άγχος για root gustom rom κτλ σε ένα κινητό με καμένη mobo πως μπορούν να δουν τι έχεις κάνει;

Αν δεν ανάβει δε μπορούν.

Ας είχε γράψει ο μετρητής σου και 666 :lol:

κσλημέρα .

πριν 5 λεπτα είδα την συσκευή νεκρή δεν αντιδρούσε με τίποτα

Εβγαλα θήκη έβγαλα ,μπαταρία έβγαλα μικροsd.

Τελικά δούλεψε μήπως έιναι τα προκαταρτικά του ξαφνικού θανάτου??

ΥΓ--σορρυ που δεν κοιτώ τα υπόλοιπα ποστ αλλά είμαι πολύ πιεσμένος από χρόνο για να κάνω κάτι τέτοιο.

ΥΓ2- ο νέος bootloader όντω ς κάνει δουλειά ή τζάμπα θα ασχοληθώ??

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

κσλημέρα .

ΥΓ--σορρυ που δεν κοιτώ τα υπόλοιπα ποστ αλλά είμαι πολύ πιεσμένος από χρόνο για να κάνω κάτι τέτοιο.

Aυτό μπορείς να το πάθεις με οποιαδήποτε συσκευή.

Για το ΥΓ1 σόρυ αλλά δε σε δικαιολογεί.Αν θες να μάθεις τι και πως, πρέπει να διαβάσεις.

Για το ΥΓ2 τσάμπα.

κσλημέρα .

Αυτό μου το έκανε κι εμένα αρκετά συχνά πριν λίγο καιρό και είχα ρωτήσει το ίδιο. Θυμήθηκα όμως...Έσβησα μια εφαρμογή (ευτυχώς βάζω λίγες πλέον και συγκεκριμένες) και μέχρι στιγμής όλα ΟΚ. Η εφαρμογή ήταν η "ΠΡΏΤΕΣ ΒΟΉΘΕΙΕΣ".

Αυτό μου το έκανε κι εμένα αρκετά συχνά πριν λίγο καιρό και είχα ρωτήσει το ίδιο. Θυμήθηκα όμως...Έσβησα μια εφαρμογή (ευτυχώς βάζω λίγες πλέον και συγκεκριμένες) και μέχρι στιγμής όλα ΟΚ. Η εφαρμογή ήταν η "ΠΡΏΤΕΣ ΒΟΉΘΕΙΕΣ".

Θα έπρεπε να ονομάζεται τότε ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ :D

Αυτά πάντως είναι μαθήματα.Γιατί ακούω ότι φταίει η ρομ, καταραμένη samsung, καταραμένη google κλπ και στο 99% των κολλημάτων φταίνε οι κάθε λογής εφαρμογές που βάζουμε στο κινητό μας.

Δε χρειάζεται πανικός :cool:

Θα έπρεπε να ονομάζεται τότε ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ :D

Αυτά πάντως είναι μαθήματα.Γιατί ακούω ότι φταίει η ρομ, καταραμένη samsung, καταραμένη google κλπ και στο 99% των κολλημάτων φταίνε οι κάθε λογής εφαρμογές που βάζουμε στο κινητό μας.

Δε χρειάζεται πανικός :cool:

αχ φιλε μου Στρατο τι ξενερωμα εχω φαει ρε συ με αυτην την *******

δεν με αφηνει να το χαρω οπως θελω, να το τρελλανω στα φλασσαρισματα

σκεφτομαι μην με αφησει και ειμαι custom κτλ

βλεπω οτι η samsung αλλαξε και το chip και εχω φρικαρει

βεβαια παιζει και το ενδεχομενο να βαζει αυτο το chip για ξεστοκαρισμα λογω οτι τα 32αρια δεν εχουνε πωλησεις και μην ξεχναμε οτι φτανει το S4

πλεον δεν ξερω τι να πιστεψω.

αχ φιλε μου Στρατο τι ξενερωμα εχω φαει ρε συ με αυτην την *******

δεν με αφηνει να το χαρω οπως θελω, να το τρελλανω στα φλασσαρισματα

σκεφτομαι μην με αφησει και ειμαι custom κτλ

βλεπω οτι η samsung αλλαξε και το chip και εχω φρικαρει

βεβαια παιζει και το ενδεχομενο να βαζει αυτο το chip για ξεστοκαρισμα λογω οτι τα 32αρια δεν εχουνε πωλησεις και μην ξεχναμε οτι φτανει το S4

πλεον δεν ξερω τι να πιστεψω.

Εγω καθε μερα φλασαρω οτι μου αρεσει ώσπου καποια στιγμη τρωει κολληματα και θελει να ξανα περασω την ρομ μετα απο λιγο καιρο.. Και για να κανω δοκιμες το theme μου μπορει να φλασαρω και 30 φορες την ημερα... Το εχω πανω απο 6 μηνες και εχω την εφαρμογή πρωτες βοηθειες απο την μερα που βγηκε.. Κανενα προβλημα ομως... Εχουμε να ακούσουμε ακομα...

Εγω καθε μερα φλασαρω οτι μου αρεσει ώσπου καποια στιγμη τρωει κολληματα και θελει να ξανα περασω την ρομ μετα απο λιγο καιρο.. Και για να κανω δοκιμες το theme μου μπορει να φλασαρω και 30 φορες την ημερα... Το εχω πανω απο 6 μηνες και εχω την εφαρμογή πρωτες βοηθειες απο την μερα που βγηκε.. Κανενα προβλημα ομως... Εχουμε να ακούσουμε ακομα...

τι να πω ρε φιλε

πολυ περιεργα πραγματα

συγχαρητηρια και για το theme

ειναι πολυ ωραιο :)

εγω πριν παρω το S3 ειχα ενα evo 3d και ειμουνα και beta sytem και graphic tester σε εναν ιταλο ενωνοματι mvakious

το ειχα λιωσει μιλαμε

χειροτερα απο σενα

χαχαχαχαχαχαχαχαχ

αλλα τωρα την εχω κανει ψωνιο με αυτα που ακουω

παντως σε γενικες γραμμες η Samsung ειναι απαραδεκτη

το λειτουργικο δουλευει με αλλη φιλοσοφια σε σχεση με την htc

πολυ κακη διαχειριση ραμ

ευτυχως που υπαρχουν και οι custom και ψιλοδιορθωνουν την κατασταση ;)

Edited by cocous