Jump to content

Ελλάς@Euro 2004: ΤΟ ΠΗΡΑΜΕΕΕΕ!!!!!!

Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εμένα το ίδιο. Και εκεί που μπαίνει η λογοκρισία, σαν να μπήκε χέρι dj μου φαίνεται. Δεν πρέπει να το κάνανε τα ημισκούμπρια, διοτι κόβει και λόγια νορμάλ. Προχειροδουλειά μου φαίνεται.

• Απαντήσεις 397
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς αναρτήσεις

rom04

Τοτε γεννηθικα 🤕

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer (10 Ιούλ. 2004 , 01:15)

Κι εμένα το ίδιο. Και εκεί που μπαίνει η λογοκρισία, σαν να μπήκε χέρι dj μου φαίνεται. Δεν πρέπει να το κάνανε τα ημισκούμπρια, διοτι κόβει και λόγια νορμάλ. Προχειροδουλειά μου φαίνεται.

Μπράβο και αυτό παρατήρησα στο 1:52 κόβει το μελάνι - Κατσουράνη!

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

χέρι dj λολ! :p Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεν λέει τπτ για τον Ζαγοράκη! :confused:

Ουπς , το άκουσα το κανονικό χθες στις ειδήσεις και έχει πράγματι μερικές διαφορές.Ξαναρχίζω το ψάξιμο τώρα για το κανονικό

Ubuntu Linux

Aφού το ψάχνετε το θέμα άξια παλλικάρια,βρες τε και των <Φίλοι για πάντα>με τίτλο ΕΘΝΙΚΑΡΑ_ΟΜΑΔΑΡΑ,που είναι και αυτό πολύ καλό... :happy: :)

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Ακόμα και με το "κουτσουρεμένο" εγώ έχω πορωθεί... αλλά και όπως όλος ο υπόλοιπος λαός περιμένω το ολόκληρο :up:

Aντε αγόρι μου, βοήθα την κατάσταση. Μια φορά το πήραμε, ας έχουμε όλα τα αναμνηστικά της επιτυχίας.

Mια φορά...μέχρι την επόμενη ;)

paidia twra akousa sto sporfm kikloforhse to spot se single me to xelakh titlos nikhtes

twra akousa eksantlithike 30000 antitypa platinenio

ORISTIKO: O OTTO MENEI STHN ELLADA DHLWSE AFTHN THN STIGMH ORISTIKA KAI AMETAKLHTA.

DE THA GREMISW OTI EXTISA STHN ELLADA EIPE.

BRAVO TOU AKSIOS,KAI AS TOU DINOUN 11000000 EURO

Kαι κει που είχα την αίσθηση ότι μας τον κλέβουν... ο ΡΕΧΑΚΛΗΣ τους γύρισε την πλάτη.

Otto Rehhagel wird nicht Bundestrainer!

http://www.sports.de

Don't criticize... what you can't understand...!

Στο Mega πριν απο λιγο εδειξε και δηλωσεις του Μπεκενμπαουερ που επιβεβαιωνουν την ειδηση.

Ο ΟΤΤΟ μεχρι και το 2006 στην Ελλαδα!

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Σοβαρά ρε παιδιά; Μένω έκπληκτος. Τα σημάδια έδειχναν πως θα φύγει. Τώρα ειμαι πραγματικά αισιόδοξος οτι θα πετύχουμε στην συνέχεια. Ανέβηκε φυσικά ακόμα περισσότερο στην υπόληψή μου ο Οτο.

Πάνω που είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι θα έπρεπε να ψάξουμε για αντικαταστάτη... Yay! :D

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Polla ta lefta alla na paei ekei me ti omada?Dld na mpatarei kai na ton diwxoun ws xaramofah.Allwste kai ta prim ths Fifa an paei kala thn Ellada einai ikanopoihtika.Deite kai alliws:

An erthei na meinei sthn Ellada,poios tha dextei na tou parei xrhmata px peripteras,tarifas kafetzhs etc?

egw pistevw emeine giati hthele na krathsei ton logo tou

kai epeidh de dexthke o beckenbauer na tou dwsei ton apolito elegxo dld na einai o apolitos boss.

alla k pou tha brei o rexaklhs ton hlio kai tetia anagnwrish apo ton kosmo?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo (11 Ιούλ. 2004 , 03:03)

Ή όπως λέμε... "Τι προτιμάς? Βασιλιάς στο χωριό ή πρίγκιπας στην πόλη?" ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo (11 Ιούλ. 2004 , 03:03)

egw pistevw emeine giati hthele na krathsei ton logo tou

kai epeidh de dexthke o beckenbauer na tou dwsei ton apolito elegxo dld na einai o apolitos boss.

Καλή η αναγνώριση από τον κόσμο αλλά... μεταξύ μας τώρα... στην Ελλάδα είμαστε, αν κάτσει μια στραβή (ποδόσφαιρο είναι) και χάσει από καμία Αλβανία στα προκριματικά ξέρεις πόσοι θα τον βρίζουν; Και πόσοι παντογνώστες θα βγουν και θα λένε "τα λέγαμε εμείς";

Για μένα το ότι μένει (αν επιβεβαιωθεί από τον ίδιο γιατί από πληροφορίες τρίτων άλλο τίποτα) είναι μεγάλο ρίσκο και δεν περίμενα να το πάρει. Το ότι ρισκάρει και δεν φεύγει τώρα με τις δάφνες του θα πρέπει να πείσει και τον τελευταίο Έλληνα το τι αξίζει αυτός ο άνθρωπος :!:

Έχει την τελευταία ευκαιρία στη ζωή του να πραγματοποιήσει το όνειρό του (να γίνει προπονητής στη Γερμανία) και μάλιστα με το παγκόσμιο στην έδρα του που σημαίνει ότι έχει μεγάλες πιθανότητες για διάκριση. Κι αν δεν έλθει η διάκριση η γκρίνια δεν θα είναι μεγάλη για τον ίδιο γιατί η Γερμανία έχει ήδη πιάσει πάτο (για τα κυβικά της και την ιστορία της).

Από την άλλη με την Ελλάδα έκανε μια πορεία που για να την ξεπεράσει πρέπει να φτάσει τελικό Μουντιάλ... Κι αν δεν φτάσει και αποκλειστεί από τα προκριματικά όπως μένουν τόσες και τόσες ομαδάρες στον κόσμο... δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του.

Αν τελικά μείνει μπράβο του, χαλαρά παίρνω διαρκείας στην Εθνική άκουσα ότι βγαίνουν αυτόν τον μήνα.

KCB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB (11 Ιούλ. 2004 , 11:57)

..........χάσει από καμία Αλβανία στα προκριματικά ξέρεις πόσοι θα τον βρίζουν; Και πόσοι παντογνώστες θα βγουν και θα λένε "τα λέγαμε εμείς";

Για μένα το ότι μένει (αν επιβεβαιωθεί από τον ίδιο γιατί από πληροφορίες τρίτων άλλο τίποτα) είναι μεγάλο ρίσκο και δεν περίμενα να το πάρει. Το ότι ρισκάρει και δεν φεύγει τώρα με τις δάφνες του θα πρέπει να πείσει και τον τελευταίο Έλληνα το τι αξίζει αυτός ο άνθρωπος :!:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ το έχετε καταλάβει? Έχετε ξυπνήσει από το όνειρο??? :p Ποιος να βγει και τι να του πει ρε παιδιά? :o Μήπως ξεχνάτε τις εποχές Παπαποστόλου. Εποχές Τσιαντάκη. Τις πέτρινες εποχές κλπ κλπ? Κανείς δεν μπορεί να του πει τπτ. Μας έφερε εκεί που ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ;)

Έχει την τελευταία ευκαιρία στη ζωή του να πραγματοποιήσει το όνειρό του (να γίνει προπονητής στη Γερμανία) και μάλιστα με το παγκόσμιο στην έδρα του που σημαίνει ότι έχει μεγάλες πιθανότητες για διάκριση. Κι αν δεν έλθει η διάκριση η γκρίνια δεν θα είναι μεγάλη για τον ίδιο γιατί η Γερμανία έχει ήδη πιάσει πάτο (για τα κυβικά της και την ιστορία της).

Κάτι παραπάνω θα γνωρίζει! Σωστά το είπες. Ηταν το ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ. Το ότι τόσο πολύ το ήθελε αλλά δεν πάει.......... "εμένα μου λέει ότι πιθανός φοβάται την Γερμανική παράγκα" (OHH ΥΕS!!!!) :whistle:

Από την άλλη με την Ελλάδα έκανε μια πορεία που για να την ξεπεράσει πρέπει να φτάσει τελικό Μουντιάλ...

Ας είμαστε ρεαλιστές!!! Μακάρι να πάμε καλά στο Μουντιάλ. Αλλά κι αυτό που έγινε δεν είναι λίγο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (11 Ιούλ. 2004 , 12:08)

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ το έχετε καταλάβει? Έχετε ξυπνήσει από το όνειρο??? :p Ποιος να βγει και τι να του πει ρε παιδιά? :o Μήπως ξεχνάτε τις εποχές Παπαποστόλου. Εποχές Τσιαντάκη. Τις πέτρινες εποχές κλπ κλπ? Κανείς δεν μπορεί να του πει τπτ. Μας έφερε εκεί που ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ;)

Κάτι παραπάνω θα γνωρίζει! Σωστά το είπες. Ηταν το ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ. Το ότι τόσο πολύ το ήθελε αλλά δεν πάει.......... "εμένα μου λέει ότι πιθανός φοβάται την Γερμανική παράγκα" (OHH ΥΕS!!!!) :whistle:

Ας είμαστε ρεαλιστές!!! Μακάρι να πάμε καλά στο Μουντιάλ. Αλλά κι αυτό που έγινε δεν είναι λίγο.

OK μόλις είδα τη δήλωση του Μπεκενμπάουερ ότι ο Ρεχάγκελ μένει Ελλάδα οπότε μπορούμε επισήμως να πανηγυρίσουμε.

@supernet: Συμφωνώ μαζί σου. Δεν είπα ότι εγώ θα τον βρίζω :!: :) Άλλωστε στο τέλος γράφω για διαρκείας αν πρόσεξες! Και ανήκω σ'αυτούς που πήγαιναν στο γήπεδο όταν χάναμε από κάτι Λευκορωσίες στο ΟΑΚΑ.

Διαφωνώ μόνο και επιμένω στο ότι θα υπάρξουν αχάριστοι-άχρηστοι που θα γκρινιάξουν. Μιλάω για τους "Γεωργίου" αν θέλεις να το κάνω πιο συγκεκριμένο που μίλαγαν και κατά τη διάρκεια του Euro.

Ελπίζω κι εγώ να μην τους ξαναδωθεί η ευκαιρία. :D

KCB

Καλά αυτός (Γεωργίου) έσβησε. Όσα δόντια του απέμειναν, πρέπει να πέσανε! Κατά το: "Του πέσανε τα μαλιά, μ'αυτά που είδε". :lol:

αλήθεια, καμιά πληροφορία με τα διαρκείας?

Btw pedia shmera deixnh h NET ton teliko gia osous 8eloun na to grapsoun,den 8umame akribws ti wra alla kapou apo tis 6 kai meta einai extes egrapsa thn tsexia kai shmera 8a grapsw kai ton teliko :)

Pou tous pirame ta swbraka kiriolektika :lol:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (11 Ιούλ. 2004 , 12:54)

Btw pedia shmera deixnh h NET ton teliko gia osous 8eloun na to grapsoun,den 8umame akribws ti wra alla kapou apo tis 6 kai meta einai extes egrapsa thn tsexia kai shmera 8a grapsw kai ton teliko :)

Pou tous pirame ta swbraka kiriolektika :lol:

Σήμερα 18.30 στη ΝΕΤ : ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ(E)

:up:

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

EPOXH PAPAPOSTOLOU ti mou thimises afton pou ta ksere ola kai den ebale ton thwma ton mavro na paiksei giati den htan kalos.

etsi k etsi to xalasane to athlima,oloi aftoi oi egefaloi