Jump to content

Ελλάς@Euro 2004: ΤΟ ΠΗΡΑΜΕΕΕΕ!!!!!!

Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet ( 6 Ιούλ. 2004 , 00:31)

Η μελωδία του συνθήματος, μιξαρισμένη με beataki.

ξερει κανεις που να το βρουμε???? ήταν μεγαλη πορωση...

λένε πως βλέπεις την απάντηση γραμμένη στη σελήνη

• Απαντήσεις 397
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς αναρτήσεις

rom04

Τοτε γεννηθικα 🤕

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo ( 6 Ιούλ. 2004 , 03:33)

@ agelopas den symbolizan thn aek alla to byzantio aftes oi shmaies.de nomizw pws einai kati mempto kai afto ellada htan,kai istoria

Ναι το ξερω οτι δεν ηταν για την αεκ αλλα που κολλαει το βυζαντιο.

Να φερουμε και το λαβαρο του παλαιων πατρων γερμανου τοτε και καμια επιγραφη σε πλακα των αρχαιων.

Εχουμε το σταυρο στη σημαια μας,δεν χρειαζονται αυτοι οι χριστοδουλοι..

Επισης δειτε το edited σχολιο μου με τις φωτογραφιες απο ολοκληρη τη χθεσινη μερα σε 3 διαφορετικα σημεια. :!: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=467985#post467985 :!:

Mutilator :shifty:

Το γκολ του τελικού από την αγγλική τηλεόραση

Η εισβολή του οπαδού της Barca

Και τα 2 .mpeg super ποιότητας (9.5 και 13 mb περίπου)

Και αρχίζω να φοβάμαι μήπως ενδώσει ο Ότο στην ενδεχόμενη πρόταση της Γερμανικής ομοσπονδίας και μας πει auf wiedersehen. Δύσκολο να αρνηθείς πρόταση της πατρίδας σου, όσο κι αν έχεις δεθεί με μας. Έχει πει ότι έχει 2 γερμανικές καρδιές και 1 ελληνική. Πώς θα γίνει να του κάνουμε καμιά μεταμόσχευση και να το πάμε στην παράτα?....

Παιδιά, πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε το τραγούδι του SporFM. (Αυτό το μπιτάκι με τα remixes απ' τις περιγραφές του Χελάκη που ακουγόταν χτες στο Καλλιμάρμαρο όταν έφτασε το πούλμαν).

Όποιος ξέρει ας δώσει κανα link.

:blink:

Ρε παιδιά το πήραμε τελικά ε? Να μην αγχώνομαι οτι θα μας το ζητήσουν πίσω γιατί πολλά ακούω από ισπανούς , γάλλους άγγλους κτλ ότι δεν το αξίζαμε και ανυσηχώ!! Καραγκιόζηδες!!

Να πω και το δικό μου story. Δυστηχώς ή ευτυχώς την ώρα του αγώνα παντρεύοταν ή μάλλον γινόταν το γαμήλειο γλέντι μια πολύ καλής μου φίλης. Η κακομοίρα η κοπέλα μετα από πολλά απειλητικά τηλ συμπεριλαμβανομενου και εμένα αναγκάστηκε να δώσει 1000 ευρώ έξτρα και να βάλει γιγαντοοθόνη μέσα στα αστέρια γλυφάδας για να τον δούμε οπότε καταλαβαίνεται πως μέχρι τις 12 όλο το γλέντι είχε διακοπεί για να δούμε τον αγώνα! Όμως αυτό που συνέβει μετά ίσως ήταν η καλύτερη εμπειρία για μένα έβλεπες τους πάντες να χορεύουν να τρελαίνονται γιατί είχαμε 2 χαρές τον γάμο και τη νίκη!! Πραγματικά συγκινητικές στιγμές. Πιστεύω πως είναι ένας εύκολος τρόπος να μη ξεχάσει ποτέ ο γαμπρός την επέτειο του γάμου του!!! Χιχι και 50 χρόνια μετά θα της πηγαίνει λουλούδια αλλιώς΄θα είναι απαράδεκτος!! Anyway κατα τις 5 τελιώνει το γλέντι και βλέπεις μια μαξοστοιχεία με στολισμένα αμάξια να πηγαίνουμε όλοι Ομόνοια!! Τι τρέλα θέε μου μέχρι της 8 να πανηγυρίζουμε!!! Ίσως απ'τις καλύτερες μέρες της ζωής μου!!!

Τώρα 4 σχόλια να κάνω και κλείνω:

1) Θέλω να κάνω παράπονα στην εθνική γιατι ένα μήνα τώρα εξαιτίας της έχω κάνει τη διαδρομή ζωγράφου - ομόνοια πάω για τσιγάρα και έρχομαι δεν αντέχω άλλο!!

2) Να κατηγορήσω ξανά την εθνική γιατί δεν πήγα χτες δουλειά και μου επρηξε τ'αρχ**α σήμερα ο boss που δεν πήρα καν τηλ να ενημερώσω

3) Να ευχαριστήσω το κράτος για την τέλεια χθεσινή μέρα!! Μου είχε λείψει πολύ ο χριστόδουλος η μπακογιάννη και τα άλλα τόσο μα τόσο αξιολάτρευτα πρόσωπα που μοιράσαν αυτά τα τόσο όμορφα μπιχλιμπίδια στους ανάξιους αθλητές μας!! Τι ωραία τι καλά ευτυχώς δηλαδή γιατι το ευρωπαικό κύπελο τι να το κάνουν ενώ τα μετάλεια της Αθήνας εεεε άλλο πράγμα!!!

4) Και με πολλή συγκίνηση (είμαι απο τους ανθρώπους που δεν κλαίω αν και μάλλον τις τελευτάιες μέρες πρέπει να αναθεωρήσω πολλά για το χαρακτήρα μου) Θέλω να κατηγορήσω και να καταγείλω την εθνική που μέχρι πρότεινος χαιρόμουν τρελά που το σεπτέμβρη φεύγω Λονδίνο και θα γλύτωνα από το μπουρδ***λο Ελλάδα και με έκαναν όχι μόνο να ξαναποκτήσω την εθνική μου περηφάνεια αλλά και να στενοχωριέμαι που θα χάσω αυτή την ομορφιά του έλληνα, το πάθος μας!!!

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το 2004 για μένα είναι η μοναδική χρονιά που οι έλληνες χαίρονταν που είναι έλληνες και οι ξένοι λυπούνται που δεν έχουν ελληνικό αίμα μέσα τους!

Ας γίνει ότι θέλει με την ολυμπιάδα για μένα έχει ξεχυλίσει η κανάτα της περηφάνειας και έτσι κι αλλιώς δεν χωράει άλλο.....

Παιδιά, πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε το τραγούδι του SporFM. (Αυτό το μπιτάκι με τα remixes απ' τις περιγραφές του Χελάκη που ακουγόταν χτες στο Καλλιμάρμαρο όταν έφτασε το πούλμαν).

Ναι ήταν τρομερό! Πορωτικό!

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrispetsas ( 6 Ιούλ. 2004 , 10:56)

Ντροπή σου που είχες χάσει την εθνική σου υπερηφάνεια και χαιρόσουν που θα μείνεις Λονδίνο...

Ντροπή μου? Μμμμμ ίσως... αν και για να πω την αλήθεια είμαι περήφανος για τους έλληνες για την ελλάδα και για αυτά τα 23 παιδιά που κατάφεραν το αδύνατο! Το να είσαι εθνικά περήφανος όμως δεν θα έπρεπε να περιορίζεται σε μερικά περιστασιακά γεγονότα και στη χώρα μας σπάνια κάτι πέρα από τον αθλητισμό και μερικούς ξεχωριστούς ανθρώπους μου ξυπνάνε αυτό το συναίσθημα!! Απο πολιτική διοίκηση κτλ κτλ άστα να πάνε! Γι αυτό χαίρομουν που θα πάω Αγγλία!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JimBs ( 5 Ιούλ. 2004 , 00:20)

Έλεος ρε παιδιά! Τι δουλειά έχει το ποδόσφαιρο με το myphone;

Καλά τώρα το είδα και ακόμη γελάω!!!! Ελπίζω να το έγραψες για πλάκα το μυν αλλιώς φίλε μου πρέπει ή να βρίσκεσαι στο βόρειο πόλο και να μην καταλαβαίνεις τι ακριβώς συμβαίνει ή να γεννήθηκες χτες!! Δεν σε καταλαβαίνω θα ντρεπόμουν και να πατήσω τα πλήκτρα για να γράψω κάτι τέτοιο!

Πολύ λυπάμαι που γράφεις κάτι τέτοιο :down: :cry: :down:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 6 Ιούλ. 2004 , 02:15)

υγ.Οι σημαιες με το δικεφαλο που κολλουσαν???

Ο δικέφαλος είναι το σήμα της Ορθοδοξίας και του Βυζαντίου, εκτός από το σήμα της ΆΕΚ!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 6 Ιούλ. 2004 , 12:06)

Ο δικέφαλος είναι το σήμα της Ορθοδοξίας και του Βυζαντίου, εκτός από το σήμα της ΆΕΚ!

...τα οποία έχουν σχέση με το Euro και την Εθνική όσο και ο Χριστόδουλος με την εντομολογία :p

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix ( 6 Ιούλ. 2004 , 11:08)

...τα οποία έχουν σχέση με το Euro και την Εθνική όσο και ο Χριστόδουλος με την εντομολογία :p

Τπ Βυζάντιο έχει σχέση με τον Ελληνισμό περίπου 1000 χρόνια!

Αγγέλοπα ωραίες οι φωτογραφίες:P

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 6 Ιούλ. 2004 , 12:15)

Τπ Βυζάντιο έχει σχέση με τον Ελληνισμό περίπου 1000 χρόνια!

Σωστά. Από τότε που οι αυτοκράτορες κατέστρεφαν τους αρχαίους ναούς, απαγορευαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχτιζαν εκκλησίες με τα μάρμαρα των "ειδωλολατρικών" ναών εξαφανίζοντάς τους.

Τη σχέση του με το Euro και το ποδόσφαιρο δεν κατανοώ που τη βλέπεις.

Να μην τα ξαναπω. Με πρόλαβαν οι άλλοι και το... κομμένο τηλέφωνο.

:!: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ στους οργανωτές και ομιλητές του χτεσινού φιάσκου. :!:

Μόνο η Π*Α*Π*Α*Ρ*Ο*Λ*Ο*Γ*Ι*Α του γενειοφόρου ήταν ικανή να καταφέρει το ακατόρθωτο, να διώξει τον κοσμο από το γήπεδο, μαζί και μένα.

ΑΙΣΧΟΣ!!! τπτ άλλο.

Το μόνο καλό που βγήκε από την εκδήλωση ήταν τα γιουχαίσματα στον εκφωνητή που νόμιζε ότι ήταν σε παιδική κατασκήνωση, στον ρασοφόρο και κυρίως στον πρόεδρο της ΕΠΟ... εκεί ναι, εκεί έπεσε γέλιο!

ΆΜΑ ΠΙΑ! Έμαθαν όλοι οι Α*Σ*Χ*Ε*Τ*Ο*Ι ξαφνικά ότι έχουμε εθνική ποδοσφαίρου! :mad: Μόνο σημαίες της χρυσής αυγής δεν είδαμε!!! :wacko:

---------------------------------

Ακόμα δεν έχω πιστέψει τι ακριβώς έγινε... Ευτυχώς είχα την πρόνοια να γράψω σε βίντεο τον αγώνα... Το έχω δει τρεις ή τέσσερεις φορές από προχτες... :geek:

Eίμαστε πια... πρωταθλητέεεες!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 6 Ιούλ. 2004 , 11:20)

Να μην τα ξαναπω. Με πρόλαβαν οι άλλοι και το... κομμένο τηλέφωνο.

:!: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ στους οργανωτές και ομιλητές του χτεσινού φιάσκου. :!:

Μόνο η Π*Α*Π*Α*Ρ*Ο*Λ*Ο*Γ*Ι*Α του γενειοφόρου ήταν ικανή να καταφέρει το ακατόρθωτο, να διώξει τον κοσμο από το γήπεδο, μαζί και μένα.

ΑΙΣΧΟΣ!!! τπτ άλλο.

Το μόνο καλό που βγήκε από την εκδήλωση ήταν τα γιουχαίσματα στον εκφωνητή που νόμιζε ότι ήταν σε παιδική κατασκήνωση, στον ρασοφόρο και κυρίως στον πρόεδρο της ΕΠΟ... εκεί ναι, εκεί έπεσε γέλιο!

ΆΜΑ ΠΙΑ! Έμαθαν όλοι οι Α*Σ*Χ*Ε*Τ*Ο*Ι ξαφνικά ότι έχουμε εθνική ποδοσφαίρου! :mad: Μόνο σημαίες της χρυσής αυγής δεν είδαμε!!! :wacko:

Πράγματι, όσο ανεκδιήγητο (<που το θυμήθηκα; απλά ήταν η μόνη λέξη που ταιρίαζει!) ήταν το κλίμα από την άφιξη το ελ.βεν. μέχρι την άφιξη στο Καλλιμάρμαρο, τόσο ξενέρωμα έπεσε αμέσως μετά.

Αλλά αλήθεια, τι θα μπορούσαν να κάνουν οι διοργανωτές; Προσοχή, όχι τι ΔΕΝ θα μπορούσαν να κάνουν..!

Ο Χριστόδουλος αιφνιδιάστηκε και όσοι το είδαν στην TV μόλις ο Κωστάλας τον κάλεσε έκανε μια χειρονομία σαν να έλεγε «τι με φωνάζεις τώρα;»...

Και επιτέλους, οκ για Eurovision ο Κωστάλας αλλά τόση φλωριά δε χωράει σε μια τέτοια γιορτή.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix ( 6 Ιούλ. 2004 , 11:18)

Σωστά. Από τότε που οι αυτοκράτορες κατέστρεφαν τους αρχαίους ναούς, απαγορευαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχτιζαν εκκλησίες με τα μάρμαρα των "ειδωλολατρικών" ναών εξαφανίζοντάς τους.

Τη σχέση του με το Euro και το ποδόσφαιρο δεν κατανοώ που τη βλέπεις.

Η σημαία του Βυζαντίου έχει σχέση με τον Ελληνισμό και την εθνική ομάδα, την νίκη της οποιάς γιορτάζαμε!

Bαριέμαι να συζητήσω για χιλιοστή φορά αν Ελληνισμός σημαίνει μόνο 5ος αιώνας πΧ!

πάλι καλά που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε όσα έπρεπε να πεί και έπρεπε ν ακουστούν από χθες... κάλλιο αργά παρά ποτέ (εθνικό μας μοτό).

υγ. για τελευταία φορά, να σταματήσουν ορισμένοι χαρακτηρισμοί οι οποίοι μόνο άσχετοι είναι με το θέμα αλλά και τείνουν να γίνουν και γραφικοί...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 6 Ιούλ. 2004 , 12:23)

Η σημαία του Βυζαντίου έχει σχέση με τον Ελληνισμό και την εθνική ομάδα, την νίκη της οποιάς γιορτάζαμε!

Χέσ___κα αν βρισκόταν ή όχι η σημαία του Βυζαντίου στο Στάδιο και αν έχει σχέση με την εθνική ομάδα (που δεν έχει). Αυτό που μου την σπάει είναι να είναι μόνιμα πρώτη μούρη όλοι εκείνοι που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την προσπάθεια και την επιτυχία των ποδοσφαιριστών. Όταν μάλιστα φοράνε ράσο, είναι κεντρικοί ομιλητές και μοιράζουν μετάλλια, ενώ ο Ζαγοράκης λέει μόνο τρεις λέξεις και οι παίκτες καμία τότε είναι που γίνομαι Τούρκος!! :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 6 Ιούλ. 2004 , 12:23)

Ο Χριστόδουλος αιφνιδιάστηκε και όσοι το είδαν στην TV μόλις ο Κωστάλας τον κάλεσε έκανε μια χειρονομία σαν να έλεγε «τι με φωνάζεις τώρα;»...

Ναι, πες μας ότι δεν ήθελε :lol: :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Wappy ( 6 Ιούλ. 2004 , 12:35)

υγ. για τελευταία φορά, να σταματήσουν ορισμένοι χαρακτηρισμοί οι οποίοι μόνο άσχετοι είναι με το θέμα αλλά και τείνουν να γίνουν και γραφικοί...

Ειλικρινά αδυνατώ να κατανοήσω γιατί μόνο στο myphone δεν μπορούμε ελεύθερα να σχολιάσουμε το χθεσινό φιάσκο, με το οποίο σήμερα ασχολούνται όλες οι εφημερίδες και συζητιέται παντού, στα σούπερ μάρκετ, στις πλατείες, στα περίπτερα και στα κανάλια (εκτός κρατικών φυσικά :whistle: )

Δε προσβάλλει κανείς τα πιστεύω των άλλων, απλάκρίνουμε τη χθεσινή κενολογία και φλυαρία των διάφορων πολιτικών και θρησκευτικών προσώπων που κατέστρεψαν την τελετή υποδοχής των ηρώων μας

Τι το εκτός κανόνων υπάρχει σε αυτό; :worry:

Ξέρετε κάτι που με έκανε να ξενερώσω! Δεν ξέρω πόσοι είσασταν ομόνοια την κυριακή. Κατά τις 6 το πρώι όταν πήγαμε όλοι από ομόνοια σύνταγμα στοθς τσολιάδες και λέγαμε τα συνθήματα πέφτει και το κωλορατσιστικό 'Δεν θα γίνεις έλληνας ποτέ αλβανέ αλβανέ' Ξενέρωσα απόλυτα έφυγα επι τόπου. Τι καραγκιόζηδες θεε μου χρυσαυγήτες και μαλακ***ες κωλοκωλημένα άτομα! Πανυγηρίζει όλη η Ελλάδα για τα παιδιά της και αυτοί λένε τις παπ**ριες τους!! Α ρε ξύλο που θέλετε κάτι τέτοιοι χαλάνε την εικόνα μας!!

Και κάτι ακόμη δεν με νοιάζει το βυζάντιο δεν με νοιάζει 5πχ. Ναι ήταν ιστορικές περιόδοι που άκμασε ο ελληνισμός. Αυτά είναι παρελθόν. Την ιστορία τη κρατάμε στις καρδιές μας και χτίζουμε πάνω σε αυτή αλλά δεν χρειάζεται να την βγάζουμε στη επιφάνεια κάθε φορά που κάτι καλό ή κακό συμβαίνει για να καλυφθούμε ή να τονίσουμε τα γεγονότα!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Wappy ( 6 Ιούλ. 2004 , 12:35)

Έχεις δίκιο, αλλά όταν περιμένεις κάτω από τον ήλιο αρκετές ώρες, σε πατάνε, σε σπρώχνουνε, αλλά εσύ περιμένεις υπομεντικά για να αποθεώσεις τους ήρωες της εθνικής και έρχεται ξαφνικά ένας (λογοκρισία) και σου ζαλίζει τα @@@ με ότι άσχετο και (λογοκρισία) του έρθει στο μυαλό και δεν αφήνει τους παίκτες να μιλήσουν και να χαιρετίσουν τον κόσμο πώς νιώθεις;;;;

Εγώ ένιωσα μ@λ@κ@ς και σηκώθηκα και έφυγα... και δεν πρόκειται να την ξαναπατήσω έτσι. Την επόμενη φορά θα τους αφήσω να χαίρονται...

Το εθνικό ποδοσφαιρικό παραλήρημα

Του ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ενα απόλυτα λογικό ον (σαν τον Mister Spock από το Star Trek) θα έλεγε πως είμαστε παράφρονες. Ο Αντλερ θα ανέλυε τη συμπεριφορά μας με αναφορές σε συμπλέγματα και αναπλήρωση. Ο Μαρξ θα σκεφτόταν ότι το ποδόσφαιρο είναι το νέο όπιο των λαών.

Αποδείχθηκε πάντως ότι είχαμε απόλυτη ανάγκη αυτή την επιβεβαίωση της εθνικής μας υπόστασης - έστω και στα γήπεδα. Αλλά γιατί;

Είμαστε μια μικρή χώρα με μεγάλο εγώ. Φορτωμένοι ιστορία και μύθους. Με τον υψηλότερο δείκτη εθνικής υπερηφάνειας στην Ευρώπη (97%), πιστεύουμε στο «ελληνικό δαιμόνιο» και την ελληνική εξυπνάδα που ξεφτιλίζει κάθε κουτόφραγκο. Διαθέτουμε και ιδιωτικό Θεό («Ο Θεός της Ελλάδος»). Βλέπουμε τον εαυτό μας σαν περιούσιο λαό.

Η σύγκρουση του μυθικού υπερτροφικού εγώ μας με την πραγματικότητα μας καταθλίβει. Νιώθουμε ότι θα έπρεπε να έχουμε ειδική αναγνώριση και μεταχείριση και όταν δεν τις εισπράττουμε, λέμε ότι μας ρίχνουν. Γινόμαστε ανασφαλείς και γκρινιάρηδες. Βλέπουμε συνωμοσίες να μας απειλούν, αισθανόμαστε μόνοι και ανάδελφοι σε έναν κόσμο εχθρικό.

Ετσι εγκλωβιζόμαστε μέσα στον άγονο εθνικισμό μας. Τα «εθνικά δίκαια» γίνονται εθνικά παράπονα. Η εξωτερική πολιτική αντιμετωπίζεται συναισθηματικά (μας αγαπούν - δεν μας αγαπούν - φιλέλληνες - μισέλληνες). Διψάμε για αναγνώριση, αποδοχή και θαυμασμό. Η παραμικρή επιτυχία ενός Ελληνα επιστήμονα ή αθλητή, που σε άλλες χώρες καταγράφεται στις αρμόδιες στήλες, εδώ γίνεται πρωτοσέλιδη είδηση.

Και να λοιπόν που η αναγνώριση, η επιτυχία, ο θαυμασμός μάς παρέχονται τώρα πλουσιοπάροχα. Είναι να μην παραληρούμε από ευτυχία;

Ας χαρούμε την ευφορία που χαρίζει αυτή η διάκριση. Να μην ξεχνάμε όμως ότι την αποκτήσαμε χάρη στη στρατηγική ιδιοφυΐα ενός Γερμανού προπονητή που μπόρεσε να αξιοποιήσει και να αναδείξει τα προσόντα μιας ομάδας Ελλήνων. Αυτός και η δυτική προπαίδεια των ποδοσφαιριστών του έκαναν τη διαφορά. Οσοι ισχυρίζονται ότι νίκησαν οι ελληνικές «ψυχάρες», απλά παραλογίζονται. Τις ίδιες -και καλύτερες- ψυχάρες είχαμε κι όταν τρώγαμε εφτάρες.

Και ίσως όταν περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός και η κατάπληξη, να μείνει ένα χρήσιμο μάθημα. Με τις «ψυχάρες» σκέτες δεν γίνεται τίποτα. Αν όμως οργανωθούν και συνεργαστούν με βάση ένα ορθολογικό σχέδιο, τότε μπορούν να πάνε πολύ μακριά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 6 Ιούλ. 2004 , 12:06)

Nαι το ειπαμε και παραπανω,αλλα ο σταυρος της Ελληνικης σημαιας τι ρολο παιζει τοτε? :worry:

Thanks.. :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 6 Ιούλ. 2004 , 12:20)

Μόνο σημαίες της χρυσής αυγής δεν είδαμε!!!

Καλα να ξερες ποσοι ηταν εκει απο δαυτους..

Στην ομονοια δεν ειδες τα πεσιματα που εκαναν?

20 ατομα σε εναν..:down:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ctony_a ( 6 Ιούλ. 2004 , 12:44)

πέφτει και το κωλορατσιστικό 'Δεν θα γίνεις έλληνας ποτέ αλβανέ αλβανέ' Ξενέρωσα απόλυτα έφυγα επι τόπου. Τι καραγκιόζηδες θεε μου χρυσαυγήτες και μαλακ***ες κωλοκωλημένα άτομα! Πανυγηρίζει όλη η Ελλάδα για τα παιδιά της και αυτοί λένε τις παπ**ριες τους!! Α ρε ξύλο που θέλετε κάτι τέτοιοι χαλάνε την εικόνα μας!!

Αυτο με τους αλβανους δεν με πειραξε τοσο για διαφορους λογους.

Αυτο που με τσαντισε ηταν που πηγαν να την πεσουν σε ενα γυφτο στην ομονοια επειδη κραταγε την ελληνικη σημαια και αυτος προσπαθουσε να τους εξηγησει οτι αγαπαει την Ελλαδα.

Δεν θελουν ξυλο,σκοτωμα θελουν.

Mutilator :shifty:

μερικοι απο σας ειχατε παει εκει.......μπραβο σας. :)

για μας που το ειδαμε απο την τηλεοραση ηταν κατι τραγικο!!!

βλεπαμε 2 ωρες τα παιδια της εθνικης μας να χορευουν και να τραγουδουν μεσα στο λεωφορειο.........τους βλεπαμε και λεγαμε ......τι θα γινει μολις βγουν εξω;χαμοςςςςςςςςςς

ε βγηκαν και τους καθισαν σε κατι καρεκλες να ακουσουν τον παπα :mad:

εβλεπες στα κοντινα της τηλεορασης τις φατσες τους....ειχαν ξενερωσει ολοι........ηθελαν να φυγουν........να πανε ομονοια.....να φωναξουν......αλλα δεν τους αφηναν :(

μπραβο σε οσους γιουχαραν αυτους τους καραγκιοζηδες που χαλασαν μια γιορτη.

και ας πει καποιος στην ντορα οτι δεν εφεραν το κυπελλο στην αθηνα.....στην ΕΛΛΑΔΑ το εφεραν!!!!!

και ας παει να φρεσκαρει λιγο τα γερμανικα της γιατι griecheland σημαινει Ελλαδα :p

τωρα φερτε μας και την Βραζιλια!!!!!! :p :p :p :p

Ελλαςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i ( 6 Ιούλ. 2004 , 12:41)

Ειλικρινά αδυνατώ να κατανοήσω γιατί μόνο στο myphone δεν μπορούμε ελεύθερα να σχολιάσουμε το χθεσινό φιάσκο, με το οποίο σήμερα ασχολούνται όλες οι εφημερίδες και συζητιέται παντού, στα σούπερ μάρκετ, στις πλατείες, στα περίπτερα και στα κανάλια (εκτός κρατικών φυσικά :whistle: )

Δε προσβάλλει κανείς τα πιστεύω των άλλων, απλάκρίνουμε τη χθεσινή κενολογία και φλυαρία των διάφορων πολιτικών και θρησκευτικών προσώπων που κατέστρεψαν την τελετή υποδοχής των ηρώων μας

Τι το εκτός κανόνων υπάρχει σε αυτό; :worry:

Να το πάρουμε αλλιώς... ο Χριστόδουλος εκπροσωπεί κάτι στο οποίο πολλοί παίκτες πιστεύουν σ αυτό, το μνημόνευσαν, πήραν δύναμη και ευχαρίστησαν... σε πολλούς από αυτούς τους παίκτες δλδ, είπε κάτι, ήταν καλοδεχούμενος σαν εκπρόσωπος έστω και όχι απαραίτητα σαν πρόσωπο.

π.χ. η δήμαρχος Αθήνας τι δουλειά είχε σ αυτή τη τελετή? γιατί είπαν 5 λέξεις οι πολιτικοί μαϊντανοί και δεν είπαν ούτε 5 οι πρωταγωνιστές? γιατί δεν οργανώθηκε κάτι εορταστικό, με προβολή π.χ. των φάσων και των γκολ και των πανυγηρισμών στους δρόμους της Ελλάδας για να συγκινηθούν οι παίκτες και να δούν και να ζήσουν το τι έκαναν, τι κατάφεραν, να τους μεταφέρουμε δλδ το τι πήραμε από αυτούς...

5 σκέψεις που μου ρχονται στο μυαλό από τη χθεσινή παρωδία, μιας και δεν ψάχνω συνεχώς την ευκαιρία να την πω και να βγάλω το άχτι μου στον όποιο μουσάτο... έλεος...