JohnnyBoy2 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Είμαι ακόμη με την 2.6 αλλά δεν αναγνωρίζει τη συσκευή. Επιχείρησα να βάλω το Kies3 αλλά ο Η/Y μου είναι διπύρηνος στα 2 GHz και δεν το τρέχει. Φοβερή αστοχία να πρέπει να έχω τελευταίας γενιάς Η/Υ για να πάρω αντίγραφα των επαφών του κινητού. Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Λοιπόν, η 4.3 θέλει Kies 3 για να συνεργαστεί, διαφορετικά δεν δουλεύει. Επειτα, σε καμμία περίπτωση δεν σου τρέχει για αυτόν το λόγο που αναφέρεις. Το έχω βάλει και σε υπολογιστή pentium 4 @2.4 μονοπύρηνο και windows XP! Ψαξτο λίγο το θέμα, κάτι πρέπει να σου λείπει και δεν τρέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Στη σελίδα της Samsung για το Kies3 γράφει ότι θέλει επεξεργαστή i3 στα 3Ghz. Δεν ξέρω πως τα κατάφερες εσύ. Εμένα μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα όταν πάω να τρέξω το Kies3. Και γενικά ο Η/Υ είναι δυνατός, πρώτη φορά αποδεικνύεται "λίγος" για να τρέξει μια εφαρμογή. Αν κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να φταίει, ας μας δώσει τα φώτα του. Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Για βαλτε τους παρακατω drivers στο pc οσοι εχετε προβλημα με το kies να δουμε----->https://mega.co.nz/#!Od9gnQiR!TnNYPAbfES3O-LXS214xdhZ1CHEaA26w1H_wt_rFWzY Edited January 4, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Μπα, πριν την εγκατάσταση μου έβγαλε μήνυμα ότι οι drivers υπάρχουν ήδη, αλλά πάτησα να συνεχίσει την εγκατάσταση παρόλα αυτά. Ολοκληρώνει την εγκατάσταση χωρίς προβλήματα αλλά όταν πάω να το τρέξω, τίποτε. Το ίδιο μήνυμα σφάλματος με τίτλο "Το σημείο εισαγωγής δεν βρέθηκε".:confused: Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Εσείς τι συμπέρασμα βάζετε από την παρακάτω εικόνα; Λέει ότι το wifi μου ήταν μονίμως ανοιχτό; Μήπως κάτι δεν δουλεύει σωστά; Από την τελευταία φόρτιση το άνοιξα μόνο για καμιά ώρα. Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Στη σελίδα της Samsung για το Kies3 γράφει ότι θέλει επεξεργαστή i3 στα 3Ghz. Δεν ξέρω πως τα κατάφερες εσύ. Εμένα μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα όταν πάω να τρέξω το Kies3. Και γενικά ο Η/Υ είναι δυνατός, πρώτη φορά αποδεικνύεται "λίγος" για να τρέξει μια εφαρμογή. Αν κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να φταίει, ας μας δώσει τα φώτα του. το kies 3 εχει 2 εκδοσεις.οπως κοιτας την οθονη του pc περνα τη δεξια που ειναι και καλα για πιο καινουργια μοντελα η λογισμικα νομιζω.εμενα ετσι δουλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 το kies 3 εχει 2 εκδοσεις.οπως κοιτας την οθονη του pc περνα τη δεξια που ειναι και καλα για πιο καινουργια μοντελα η λογισμικα νομιζω.εμενα ετσι δουλεψε Καταρχήν σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά αυτήν έχω περάσει (Kies3) [Υποθέτοντας ότι μιλάς για την ελληνική σελίδα δηλ. αυτή http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/KIES/]. Η άλλη στα αριστερά είναι η 2.6 που ναι μεν την τρέχει το laptop μου, αλλά δεν αναγνωρίζει το κινητό μου. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι ενώ χρειάζομαι την 3 για να ζευγαρώνει με το κινητό μου (note ii lte αναβαθμισμένο σε Kit kat 4.4.2), την έκδοση αυτή δεν μπορεί να την τρέξει για κάποιο λόγο το laptop και εμφανίζει το μήνυμα που προανέφερα σε μήνυμά μου. ΥΓ: Τελικά η 4.4.2 αφήνει πολύ λιγότερη ram ελεύθερη σε σχέση με την 4.3, ή είναι η ιδέα μου; Γιατί διάβαζα ότι η kitkat είναι η πιο ελαφριά μέχρι στιγμής. ΥΓ2: Το θέμα με το wifi (προ 2 Post) το παρατήρησε κανείς άλλος; Φαίνεται στα στατιστικά της μπαταρίας να είναι μόνιμα ανοιχτό, ενώ δεν είναι έτσι. Μήπως είναι μόνιμα ανοιχτό από μόνο του και έτσι ευθύνεται αυτό για την γρηγορότερη κατανάλωση της μπαταρίας, διότι με την 4.3 είχα δει βελτίωση στην μπαταρία. Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtax Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Εσείς τι συμπέρασμα βάζετε από την παρακάτω εικόνα; Λέει ότι το wifi μου ήταν μονίμως ανοιχτό; Μήπως κάτι δεν δουλεύει σωστά; Από την τελευταία φόρτιση το άνοιξα μόνο για καμιά ώρα. Πήγαινε: Ρυθμίσεις/Wi-Fi , Πάτα menu/Για προχωρημένους/Διατηρήστε ενεργοποιημένο το Wifi..... Αλλαξέ το απο "Πάντα" σε "Μόνο όταν είναι συνδεδεμένο" Παράθεση HTC P3300, HTC HD, HTC HD2, HTC One S (s4) Samsung Note II, S7 Edge, Note 9, S22U, S23U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Ενώ αρχικά μου φάνηκε λογική η παρατήρησή σου (και σε ευχαριστώ για αυτήν), έπειτα από δοκιμή παρατηρώ ότι η μπλε μπάρα του wifi και με αυτόν τον τρόπο φαίνεται συνεχώς πλήρως γεμάτη. Μήπως είναι κανένα ελάττωμα της 4.4.2 στην συγκεκριμένη απεικόνιση; Στους υπόλοιπους με 4.4.2 φαίνεται διακεκομμένη η μπάρα ανάλογα με τις ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις; Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Στη σελίδα της Samsung για το Kies3 γράφει ότι θέλει επεξεργαστή i3 στα 3Ghz. Δεν ξέρω πως τα κατάφερες εσύ. Εμένα μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα όταν πάω να τρέξω το Kies3. Και γενικά ο Η/Υ είναι δυνατός, πρώτη φορά αποδεικνύεται "λίγος" για να τρέξει μια εφαρμογή. Αν κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να φταίει, ας μας δώσει τα φώτα του. Ασε τι γραφει η ΣΑΜ στην σελιδα της. Σου λεω οτι το προγραμμα τρεχει χωρις θεματα. Αν παει αλλου αργα και αλλου γρηγορα αυτο ειναι αλλο θεμα. Οπως βλεπω απο το μηνυμα, σου λειπει καποια βιβλιοθηκη απο την microsoft visual c. Εχεις Ελληνικα windows 7 x86 sp1 φανταζομαι. Τα updates τα εχεις περασει ολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Βασικά έχω win xp με sp3. Intel 2πύρηνο στα 2Ghz και 2GB ram. Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Ελληνικά XP; Αυτό μπορεί να είναι το πρόβλημα. Εχω δει ενα σωρο κουλά με τα συγκεκριμένα. Σίγουρα σου λειπει κάποια βιβλιοθήκη, την οποία και δεν εγκαθιστά το Kies λόγω κουλαμάρας. Πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα. Για ξεκίνα απο το παρακάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Ok σε ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω σύντομα και την επανεγκατάσταση που προτείνεις, αν και χωρίς πολλές προσδοκίες. Και αυτό διότι δοκίμασα και σε άλλο laptop (ιδίων τεχνικών χαρακτηριστικών) με vista και πάλι το ίδιο μήνυμα. Θα ενημερώσω μόλις έχω νέα. Τώρα αναφορικά με το wifi, διαπίστωσα κάτι που ίσως βοηθήσει κάποιον να με βοηθήσει. Η μπάρα του wifi φαίνεται να απενεργοποιείται ΜΟΝΟ όταν βάζω το τηλέφωνο σε κατάσταση πτήσης και ακολουθεί επακριβώς την μπάρα του σήματος δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Ελληνικά XP; Αυτό μπορεί να είναι το πρόβλημα. Εχω δει ενα σωρο κουλά με τα συγκεκριμένα. Σίγουρα σου λειπει κάποια βιβλιοθήκη, την οποία και δεν εγκαθιστά το Kies λόγω κουλαμάρας. Πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα. Για ξεκίνα απο το παρακάτω. Τελικά η διαμοιραζόμενη μέσα στο forum γνώση, είναι πολυτιμότερη από οποιδήποτε εγχειρίδιο χρήσης. Βεβαίως και τρέχει πλέον το Kies3 και επουδενί χρειάζεται Intel core i5 στα 3Ghz, όπως άστοχα υποστηρίζει η Samsung και αναγνωρίζει το κινητό μια χαρά. Ευχαριστώ :) Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisk78 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Καλησπέρα σε όλους.. Έχω το εξής θέμα.. Έχω το n7105 ρουταρισμενο και τρέχω validus rom.. Ενώ έχω αρκετό ελεύθερο χώρο για κάποιο λόγο δεν τον βλέπει.. Κανείς καμιά ιδέα?? Έχω σβήσει όλα τα μεγάλα αρχεία που είχα και τα έχω μεταφέρει στην εξωτ. Κάρτα. Επίσης στο γράφημα του χώρου αποθήκευσης μου στις ρυθμίσεις δείχνει ότι έχω πάνω από το μισό ελεύθερο ( είναι λευκό) και μου δίνει υπόλοιπο 1,8 gb ενώ θα έπρεπε να έχω σίγουρα 6-7 gb.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Γειά σας και καλή χρονιά. Έχω κ εγώ το Ν7105, με custom rom, αλλά πολλές φορές κλείνει από μόνο του και μόνο αν το δω και το ενεργοποιήσω ο ίδιος ξανανοίγει. Κανείς ιδέα τι μπορεί να φταιει; Μπορεί να είναι θέμα μπαταρίας (ξεφορτιζονται πολύ γρήγορα και οι 2 μπαταρίες του που εχω), λογισμικού ή φαίνεται καθαρά hardwarικό ζητημα; Ευχαριστώ. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts