protsimer Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ναι, έχεις δίκιο, αλλά εμφανίζει μόνο για το σύνολο των κλήσεων. Το θέμα είναι κι όλας να εμφανίζεται στην κάθε κλήση ξεχωριστά. Αν κατάλαβα σωστά, η πλειονότητα θέλει τουλάχιστον έναν συνολικό μετρητή για να μην ξεφεύγει απο τα λεπτά του προγράμματος του. Αυτό υφίσταται στα Lumia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Παιδιά να επαναφέρω ένα θέμα σχετικά με τη μπαταρία μου. Έχω το 520 και όταν το έβαζα σε λειτουργία πτήσης το βράδυ έπεφτε αρκετά η μπαταρία του (περίπου 2% ανα ώρα). Νόμιζα ότι είναι η λειτουργία τοποθεσίας που είχα ανοιχτή, την έκλεισα αλλά δεν είδα διαφορά. Μετά νόμιζα ότι είναι οι εφαρμογές που χρησιμοποιούσα για connection tiles (connectivity tiles pro και το quick settings). Έβγαλα τα tiles από την οθόνη έναρξης, το έβαλα σε λειτουργία πτήσης από τις ρυθμίσεις αλλά συνέβει πάλι το ίδιο. WiFi και bluetooth είναι κλειστά και οι εργασίες στο παρασκήνιο είναι μόνο το viber, το here drive, ο καιρός και ένα παιχνίδι που από τη στιγμή που είναι κλειστά το wifi και η τοποθεσία δε νομίζω ότι μπορεί κάποιο να δουλέψει. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Κι όμως, μετρητής κλήσεων υπάρχει στα lumia στο "δίκτυο+" στις ρυθμίσεις. Σε μένα δεν έχει τίποτα, για την ακρίβεια, γράφει με ψιλα γράμματα "Μετρητής φωνητικών κλήσεων" αλλά δεν πατιέται τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Αν κατάλαβα σωστά, η πλειονότητα θέλει τουλάχιστον έναν συνολικό μετρητή για να μην ξεφεύγει απο τα λεπτά του προγράμματος του. Αυτό υφίσταται στα Lumia. Δε θα το ελεγα. Δεν βολεύει σε κάποιον που θέλει να παρακολουθεί τον χρόνο ομιλίας. Χρειάζεται κάτι παρόμοιο με το data sense. Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι λόγω συμβολαίου αλλα πρέπει να γινει κάτι. Ειναι έλλειψη όπως και να το κάνουμε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) Πάντως επιβεβαιώθηκα που δεν ονόμαζα το GDR3 ως "WP8.1". Για να ευλογάμε και λίγο τα γένια μας χεχε Βλέπω ειδήσεις για το επόμενο Update αλλά νομίζω θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση μετά τον Μάρτιο όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση του τμήματος που εξαγοράστηκε απο την Νοκια. Γιατί όμως αυτή η προσμονή για τα 8,1, μάλιστα, απο τότε που κυκλοφόρησαν οι φήμες για τα desktop 8.1! Πόσο νομίζετε ότι θα αλλάξει το περιβάλλον και ανυπομονείτε, όταν ξέρουμε τα GDR updates και σιγά σιγά "στρωνονται" τα πράγματα; Edited January 26, 2014 by aliengoa Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Γιατί όμως αυτή η προσμονή για τα 8,1, μάλιστα, απο τότε που κυκλοφόρησαν οι φήμες για τα desktop 8.1! Πόσο νομίζετε ότι θα αλλάξει το περιβάλλον και ανυπομονείτε, όταν ξέρουμε τα GDR updates και σιγά σιγά "στρωνονται" τα πράγματα; Δε νομιζω οτι ανυπομονει ο υγιης χρηστης ν αλλαξει το περιβαλλον. Μια χαρα το βρισκω.Φρεσκο και διαφορετικο απο τα αλλα 2 os. Προσωπικα θα σου απαντησω οτι περιμενω τις ουσιαστικες προσθηκες που χρειαζεται. Το θεμα ειναι, ποιες θεωρει 'σημαντικες' η ιδια η ms!!! Αυτον τον file manager τον διαβαζω απο την gdr1 και μετα..........κι ασε το κοσμο να ελπιζει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μα πάντα έχεις την προσμονή για κάτι νέο (βελτίωση, προσθήκη ή ότι άλλο). Αυτο δεν σημαίνει ότι υποφέρεις από τις ελλείψεις.....Μιλάω γενικά και όχι ειδικά για τα wp. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theod65 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Κι όμως, μετρητής κλήσεων υπάρχει στα lumia στο "δίκτυο+" στις ρυθμίσεις. Πάντως στο 520 που το ψάχνω τώρα δεν υπάρχει τίποτα σχετικό εκεί... Μόνο μια ρύθμιση για το πλήθος χαρακτήρων των SMS... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Πάντως στο 520 που το ψάχνω τώρα δεν υπάρχει τίποτα σχετικό εκεί... Μόνο μια ρύθμιση για το πλήθος χαρακτήρων των SMS... :rolleyes: Αν το αναβαθμισεις το "δίκτυο+" μέσω sysapp pusher στην τελευταία εκδοση, θα το δεις κάτω κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Αν το αναβαθμισεις το "δίκτυο+" μέσω sysapp pusher στην τελευταία εκδοση, θα το δεις κάτω κάτω. Έχω αναβαθμίσει το "δίκτυο+" αλλά δεν μου βγάζει μετρητή κλήσεων :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Έχω αναβαθμίσει το "δίκτυο+" αλλά δεν μου βγάζει μετρητή κλήσεων :( Τι να πω... Εγώ το βλέπω σε 2 συσκευές της οικογένειας μου. 920 κ 1020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλημέρα...με της εφαρμογές που έχουν πρόβλημα όπως FB έγινε τπτ????Θέλω να πάρω ένα WP.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλημέρα...με της εφαρμογές που έχουν πρόβλημα όπως FB έγινε τπτ????Θέλω να πάρω ένα WP.... τι εννοείς "πρόβλημα" ; Το FB πάντως βελτιώνεται συνεχώς και νομίζω ότι μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι ότι δουλεύει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 όταν είχα στα χέρια μου το SAMSNUG ATIV S η εφαρμογή του FB κολλούσε...Δεν μου εμφάνιζε ειδοποιήσεις και όλα τα σχετικά...Και επειδή ψήνομαι τρελά να αγοράσω το ATIV S θέλω να δω τι γίνεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Πλέον είναι σούπερ η εφαρμογή. Οι ειδοποιήσεις στην ώρα τους μηνύματα κ αυτα το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Τι να πω... Εγώ το βλέπω σε 2 συσκευές της οικογένειας μου. 920 κ 1020 Μα και εγώ το 920 εχω, φοράει την Black και εχω περάσει σχεδόν όλες τις εφαρμογές (εννοείται και το "δίκτυο+") από το sysapp pusher. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Μα και εγώ το 920 εχω, φοράει την Black και εχω περάσει σχεδόν όλες τις εφαρμογές (εννοείται και το "δίκτυο+") από το sysapp pusher. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό.... Mήπως παίζει ρόλο αν είναι branded η rom? Οι δικές μου συσκευές ήταν vodafone που τις έχω φλασάρει με unbranded roms. Αν και το "δικτυο+" απ' όσο γνωρίζω ειναι ξεχωριστή εφαρμογή της Nokia (δεν εξαρτάται άμεσα από τη rom δλδ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 και εγώ με unbranded 925 και περασμένο το δίκτυο+ και την black δεν την έχω την επιλογή για τους μετρητές. Και ενημερωμένη την εφαρμογή έχω. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) και εγώ με unbranded 925 και περασμένο το δίκτυο+ και την black δεν την έχω την επιλογή για τους μετρητές. Και ενημερωμένη την εφαρμογή έχω. Σε εμένα εμφανιζεται ακριβως όπως τη δείχνει η αριστερή εικόνα του άρθρου. http://allaboutwindowsphone.com/flow/item/18921_Nokias_network_Settings_app_ad.php Στο 920 έχω ελληνική unbranded white rom και στο 1020 βρετανική unbranded white rom. Και στις 2 συσκευές εμφανιζεται το call counter. Edited January 27, 2014 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Εγώ με το 620 εμφανίζεται επίσης. Ακόμα δεν έχω πάρει την black. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Με 520 branded vodafone δεν το έχω και έχω περασμένη GDR3 (preview for developers) αλλά όχι ακόμη την black. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Σε εμένα εμφανιζεται ακριβως όπως τη δείχνει η αριστερή εικόνα του άρθρου. http://allaboutwindowsphone.com/flow/item/18921_Nokias_network_Settings_app_ad.php Στο 920 έχω ελληνική unbranded white rom και στο 1020 βρετανική unbranded white rom. Και στις 2 συσκευές εμφανιζεται το call counter. σήμερα το πρωί ξαφνικά (χωρίς να κάνω τίποτα) μου έβγαλε και εμένα την αριστερή εικόνα με τον μετρητή, δεν μου βγάζει όμως την δεξιά για την προώθηση κλήσεων, για την ακρίβεια μου βγάζει μόνο την πρώτη επιλογή για την αναμονή... το κινητό είναι unbranded Croatia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Τελικά απ' αυτα του ακούω εδω, θα πάρει μεγάλη παράταση η αγορά ενός Lumia απο μένα! Τον μετρητή ομιλίας τον θέλω κι εγώ, πάρ' όλο που εχω συμβόλαιο! Το symbian τα έχει όλα αυτα με το παραπάνω! Πολυ βασικές ελλείψεις βλέπω ακομα! Ελπίζω με την 8.1 να βελτιωθούν όλα αυτα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Τελικά απ' αυτα του ακούω εδω, θα πάρει μεγάλη παράταση η αγορά ενός Lumia απο μένα! Τον μετρητή ομιλίας τον θέλω κι εγώ, πάρ' όλο που εχω συμβόλαιο! Το symbian τα έχει όλα αυτα με το παραπάνω! Πολυ βασικές ελλείψεις βλέπω ακομα! Ελπίζω με την 8.1 να βελτιωθούν όλα αυτα! στην 9.1 θελεις να πεις με τους ρυθμους της MS..... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 στην 9.1 θελεις να πεις με τους ρυθμους της MS..... Ας δουμε πρώτα τι ακριβώς βελτιώνουν με την 8.1 και βλέπουμε! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts