Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως κι εμένα με τον μαμά φορτιστή στο 1020 είναι η πιο γρήγορη φόρτιση ever σε συσκευή που είχα...η πιο αποτυχία είναι στο nexus 7...
KTLK

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντως κι εμένα με τον μαμά φορτιστή στο 1020 είναι η πιο γρήγορη φόρτιση ever σε συσκευή που είχα...η πιο αποτυχία είναι στο nexus 7...

Το ίδιο παρατήρησα κι εγώ στο 1020.

Για πείτε ρε παιδιά γνώμες. Διάβασα αυτό χθες και στενοχωρήθηκα αρκετά γιατί περιγράφει και την πραγματικότητα ο τύπος.

Γενικά οι εφαρμογές (του επαγγέλματος κυρίως) αλλά και κάποια ψιλο-features είναι ο λόγος που σκέφτομαι την επιστροφή σε android ή την υπέρβαση σε iOS.

Κατά τα άλλα, το L920 με καλύπτει σε ένα 80% της χρήσης μου.

Edited by mandoctor
Ο λόγ''ω''ς... δεν έχει λόγο να λέγεται.

Ισχύει. Και είναι σχεδόν αυτοκτονικη η αργοπορεια της MS.

Το Android αυτή την στιγμή είναι το καλύτερο OS και χιλιόμετρα μπροστά από τα WP.

Edited by gpgalanis

Εχει γινει αυτη η συζητηση πολλες φορες..γι αυτο εχουμε 4 λειτουργικα και γι αυτο ειναι καλο να επιβιωσουν ολα. Αν δεν σε καλυπτει το ενα πας στο αλλο. Πχ εγω αν αλλαζα (που δεν) θα πηγαινα ή σε blackberry ή σε ios, οι εμπειριες μου με το android δεν ηταν οι καλυτερες..

Χωρίς υπερβολή το Android είναι τα Windows των κινητών. Έχεις άπειρες εφαρμογές συνολικά και πολλές εναλλακτικές για την κάθε ανάγκη ξεχωριστά.

Μάλιστα από το 4.0 και μετά έχει ωριμάσει σε απίστευτο βαθμό και όσα προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος οφείλονται κυρίως στα skins των εταιριών πχ Samsung και Touchwiz πάρα στο Android αυτό καθεαυτο.

Από εκεί και πέρα η MS βγάζει περίπου 10-15 ευρώ για κάθε Android συσκευή που πωλείται λόγω πατεντων οπότε απλά και μόνο ένα ποσοστό αυτών των χρημάτων να έδινε στην εξέλιξη του λειτουργικού και των εφαρμογών θα ήταν πολύ καλύτερα. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι θέμα χρημάτων ή απλά κολλήματος καθώς 4 χρόνια τώρα πάνε με ρυθμούς χελώνας.

Και φυσικά ότι αγόρασαν και έκλεισαν την Nokia είναι εντελώς απαράδεκτο όταν πχ η Motorola πέρασε από την Google στην Lenovo και πλέον επανέρχεται στο προσκήνιο με το Nexus, το Moto X και το 360 ενώ από την άλλη τα WP εδω και 1 χρόνο δεν έχουν παρουσιάσει μια ναυαρχίδα.

Τέλος πάντων μακάρι η MS να αλλάξει μυαλα και να εξελίξει τα WP όχι σήμερα αλλά χθες! Γιατί συμφωνώ ότι χρειαζόμαστε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες ώστε να κερδίζουμε από τον ανταγωνισμό αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνεται αυτό χαριστικα. Εγώ τα 8 τα έχω χρόνια στο W700 μου και ενώ είναι πολύ καλά ως λειτουργικο το Modern περιβάλλον και οι εφαρμογές του είναι για κλάματα. Ομοίως και τα WP και μάλιστα χωρίς την εναλλακτική του desktop. Ελπίζω να αλλάξουν δραστικά τα πράγματα στα 10 αλλά δεν θα παραξενευτω αν οι αλλαγές είναι απλά ελάχιστες. Μακάρι να κάνω λάθος.

Χωρίς υπερβολή το Android είναι τα Windows των κινητών. Έχεις άπειρες εφαρμογές συνολικά και πολλές εναλλακτικές για την κάθε ανάγκη ξεχωριστά.

Μάλιστα από το 4.0 και μετά έχει ωριμάσει σε απίστευτο βαθμό και όσα προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος οφείλονται κυρίως στα skins των εταιριών πχ Samsung και Touchwiz πάρα στο Android αυτό καθεαυτο.

Από εκεί και πέρα η MS βγάζει περίπου 10-15 ευρώ για κάθε Android συσκευή που πωλείται λόγω πατεντων οπότε απλά και μόνο ένα ποσοστό αυτών των χρημάτων να έδινε στην εξέλιξη του λειτουργικού και των εφαρμογών θα ήταν πολύ καλύτερα. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι θέμα χρημάτων ή απλά κολλήματος καθώς 4 χρόνια τώρα πάνε με ρυθμούς χελώνας.

Και φυσικά ότι αγόρασαν και έκλεισαν την Nokia είναι εντελώς απαράδεκτο όταν πχ η Motorola πέρασε από την Google στην Lenovo και πλέον επανέρχεται στο προσκήνιο με το Nexus, το Moto X και το 360 ενώ από την άλλη τα WP εδω και 1 χρόνο δεν έχουν παρουσιάσει μια ναυαρχίδα.

Τέλος πάντων μακάρι η MS να αλλάξει μυαλα και να εξελίξει τα WP όχι σήμερα αλλά χθες! Γιατί συμφωνώ ότι χρειαζόμαστε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες ώστε να κερδίζουμε από τον ανταγωνισμό αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνεται αυτό χαριστικα. Εγώ τα 8 τα έχω χρόνια στο W700 μου και ενώ είναι πολύ καλά ως λειτουργικο το Modern περιβάλλον και οι εφαρμογές του είναι για κλάματα. Ομοίως και τα WP και μάλιστα χωρίς την εναλλακτική του desktop. Ελπίζω να αλλάξουν δραστικά τα πράγματα στα 10 αλλά δεν θα παραξενευτω αν οι αλλαγές είναι απλά ελάχιστες. Μακάρι να κάνω λάθος.

Σε αντίθεση με ότι εχει επικρατήσει, η Ms δεν αγόρασε την Nokia. Απόδειξη το tablet Ν1 που κυκλοφορεί η Nokia και από το 2016 θα βγάλει και smartphones. Γι αυτό η Ms έβγαλε το λογότυπο της Nokia. Γιατί ουσιαστικά δεν της ανήκει. Μη μπερδεύεσαι με την Motorola. Καμια σχέση.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κι όμως είσαι λάθος. Η Nokia όπως την ξέραμε δεν υπάρχει πια. Το ότι έβγαλαν ένα κινέζικης κατασκευής φασον tablet δεν λέει τίποτα. Όλη η τεχνογνωσία, οι εγκαταστάσεις, το προσωπικό του τμήματος κινητής τηλεφωνίας κτλ πέρασε στην Microsoft.

Από την άλλη βέβαια συμφωνω πως μόλις λήξει η συμφωνία τους θα μπορούμε να δούμε ξανά κινητά με το logo της Nokia αλλά στο ξαναλέω πως η Nokia όπως την ξέραμε δεν υπάρχει πια.

Και η επίσημη ανακοίνωση http://news.microsoft.com/2013/09/03/microsoft-to-acquire-nokias-devices-services-business-license-nokias-patents-and-mapping-services/

Edited by gpgalanis

Οι ναυαρχιδες αποτελούν επίδειξη των δυνατοτήτων της κάθε εταιρίας και συμβάλλουν στην προβολή της εικόνας της και του λειτουργικού που χρησιμοποιεί. Πχ ποια ήταν η Samsung πριν το S2 και τι απήχηση είχε μετά τη κυκλοφορία του; Το ίδιο συμβαίνει με το M8, με το G3, με το Ζ3 κτλ. Και μιλώντας για WP θυμάσαι τι μπαμ έκανε το 1020 με τα 41 MP του; Τώρα ποιο υπάρχον μοντέλο WP έχει αντίστοιχο hype;

Άρα οι ναυαρχιδες είναι απαραίτητες για κάθε εταιρία και από εκεί και πέρα εμείς ως χρήστες κερδίζουμε από τον ανταγωνισμό τους. Άλλοι βέβαια τις αγοράζουν από την πρώτη μέρα και άλλοι σε 6 μήνες.

Κι όμως είσαι λάθος. Η Nokia όπως την ξέραμε δεν υπάρχει πια. Το ότι έβγαλαν ένα κινέζικης κατασκευής φασον tablet δεν λέει τίποτα. Όλη η τεχνογνωσία, οι εγκαταστάσεις, το προσωπικό του τμήματος κινητής τηλεφωνίας κτλ πέρασε στην Microsoft.

Από την άλλη βέβαια συμφωνω πως μόλις λήξει η συμφωνία τους θα μπορούμε να δούμε ξανά κινητά με το logo της Nokia αλλά στο ξαναλέω πως η Nokia όπως την ξέραμε δεν υπάρχει πια.

Και η επίσημη ανακοίνωση http://news.microsoft.com/2013/09/03/microsoft-to-acquire-nokias-devices-services-business-license-nokias-patents-and-mapping-services/

Φίλε μου που διαφωνείς για να καταλάβω? Ανέφερες την Motorola. Βλέπεις ομοιότητες? Μπορει η Motorola να βγάλει το 2016 smartphones ανεξάρτητη? Έστω και κινεζιες? Μπορει η Nokia να μην είναι πια η ίδια αλλά είναι ελεύθερη (από το 2016) να ξαναγίνει αν θέλει. Μπορεί να το κάνει αυτό η Motorola? Μπορει η Ms να βγάλει Nokia συσκευές το 2016? Όχι, μόνο το "Lumia" αγόρασε. Άρα όχι, δεν μοιάζουν καθόλου οι δυο περιπτώσεις και είναι ηλίου φαεινότερο.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει με το στρατό προγραμματιστών που έχει. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να βγάλεις 10 ανθρωποχρόνια κώδικα σε ένα βάζοντας περισσότερο κόσμο αλλά εγώ πιστεύω ότι η εταιρία εστιάζει περισσότερο στο άζουρ στο οποίο βγάζει παπάδες.

πολύ καλά πάει και το surface πέρα από το azure που αυτήν την στιγμή ειναι πολύ κερδοφόρο για την εταιρία.

και έχει ακουστεί ότι θα ενωθούν τα δυο τμήματα (surface + κινητά).. ανυπομονώ λοιπόν να δω τι μαγικά θα κάνει η ομάδα του surface

που από ότι λένε ειναι από της καλύτερες και ποιο ολοκληρωμενες ομάδες της MS..

*αν ενωθούν.....

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να μιλάμε για την Nokia και την MS καθώς η ανακοίνωση μιλάει από μόνη της. Αν ποτέ επανέλθει η Nokia θα το κάνει μόνο μέσω Android με τον τρόπο δηλαδή που πολλοί υποστηριζαμε όταν αποφάσισε να αυτοκτονήσει διαλεγοντας αποκλειστικά τα WP. Και επειδή λόγω δουλειάς πηγαίνω συχνά στην Φινλανδία αρκεί να δεις μόνο τα πρόσωπα των Φινλανδων όταν μιλάνε για την Nokia, την MS και τα WP.

Τέλος πάντων ότι έγινε έγινε οπότε ας δούμε καταρχάς ποτέ θα πάρουμε την ρημάδα την Denim και τι θα μας επιφυλαξουν τα 10 και εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε.

Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να μιλάμε για την Nokia και την MS καθώς η ανακοίνωση μιλάει από μόνη της. Αν ποτέ επανέλθει η Nokia θα το κάνει μόνο μέσω Android με τον τρόπο δηλαδή που πολλοί υποστηριζαμε όταν αποφάσισε να αυτοκτονήσει διαλεγοντας αποκλειστικά τα WP. Και επειδή λόγω δουλειάς πηγαίνω συχνά στην Φινλανδία αρκεί να δεις μόνο τα πρόσωπα των Φινλανδων όταν μιλάνε για την Nokia, την MS και τα WP.

Τέλος πάντων ότι έγινε έγινε οπότε ας δούμε ποτέ θα πάρουμε την ρημάδα την Denim και τι θα μας επιφυλαξουν τα 10 και εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε.

Σαφώς και δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε. Απλά πρέπει να διορθώνονται οι ανακρίβειες και να μη συγχέουμε τα πράγματα. Ουσιαστικά η Nokia δεν πουλήθηκε. Αυτο αποδείχτηκε. Δεν υπάρχει εξαγορά όπως πχ με την Motorola.

Διαβάζοντας τα παραπάνω μηνύματα καταλαβαίνω ότι προφανώς δεν είμαι ο μόνος πονεμένος.

Πραγματικά δε με ένοχλει η αργή εξέλιξη του λογισμικού, άντε να περιμένω και πάνω από 1 χρόνο για ναυαρχίδα, αλλά τουλάχιστον από τις υπηρεσίες της MS, ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, περίμενα περισσότερα πράγματα. Να καταλάβω ότι το να πουλήσει μια συνδρομή office στους android-χρήστες θα αποφέρει μεγαλύτερο κέρδος, αλλά το να επωφελούμαι από τις βελτιώσεις των υπηρεσιών της τελευταίος ή και καθόλου, νομίζω είναι απλή κοροϊδία.

Απλά τελικά δε ξέρω πως θα συμπεριφερθεί με τη φημολογούμενη ενοποίηση. Ίσως βρισκόμαστε απλά σε μεταβατική περίοδο για το ''όραμα'' της εταιρίας. Παρατεταμένη. Μεταβατική. Περίοδο.

Καλημέρα.

Χθες είπα για πρώτη φορά να βάλω το ξυπνητήρι και είδα ότι δεν έχει snooze option! Επίσης δεν μπορώ να βάλω οποίο τραγούδι θέλω ως ringtone απλά και μόνο διαλεγοντας το όπως στο Android και χρειάζομαι ξεχωριστή εφαρμογή! Ο Explorer επισης δεν παίζει full screen ενώ στη notification bar έχω μόνο 4 επιλογές και καμιά δεν είναι για data! Α, και με την Cyan δεν μπορώ να κάνω folders αλλά αυτό βέβαια θα αλλάξει όπως διάβασα στην Denim.

Ειλικρινά είναι να απορεί κανείς πως είναι δυνατόν η MS μετά από 4 χρόνια να έχει ακόμα τόσες ελλείψεις και επιπλέον πως είναι δυνατόν οι κάτοχοι WP να δηλώνουν ικανοποιημενοι! Κατά την άποψη μου η MS θέλει πολύ χοντρό κράξιμο μπας και ξυπνήσει και προσφέρει τελικά ένα ολοκληρωμένο λειτουργικό αντί να κοροιδευει επί τόσα χρόνια.

Συμφωνώ με τα παράπονά σου αλλά στα 8.1 και ξυπνητήρι με ό,τι μελωδία ήθελα έβαλα και οποιο ringtone επίσης

Με ζορισε λίγο να πω την αλήθεια να μπουν τα ringtones στον κατάλληλο φακελο αλλά όλα οκ

Καλημέρα.

Χθες είπα για πρώτη φορά να βάλω το ξυπνητήρι και είδα ότι δεν έχει snooze option! Επίσης δεν μπορώ να βάλω οποίο τραγούδι θέλω ως ringtone απλά και μόνο διαλεγοντας το όπως στο Android και χρειάζομαι ξεχωριστή εφαρμογή! Ο Explorer επισης δεν παίζει full screen ενώ στη notification bar έχω μόνο 4 επιλογές και καμιά δεν είναι για data! Α, και με την Cyan δεν μπορώ να κάνω folders αλλά αυτό βέβαια θα αλλάξει όπως διάβασα στην Denim.

Ειλικρινά είναι να απορεί κανείς πως είναι δυνατόν η MS μετά από 4 χρόνια να έχει ακόμα τόσες ελλείψεις και επιπλέον πως είναι δυνατόν οι κάτοχοι WP να δηλώνουν ικανοποιημενοι! Κατά την άποψη μου η MS θέλει πολύ χοντρό κράξιμο μπας και ξυπνήσει και προσφέρει τελικά ένα ολοκληρωμένο λειτουργικό αντί να κοροιδευει επί τόσα χρόνια.

1. To snooze option έρχεται στη denim.

2. Ring tone βάζεις πανευκολα μέσω pc ή με app

3. Full screen υποστηρίζουν άλλοι browsers στο market. Πχ uc browser

4. Φακέλους φτιάχνεις και τώρα με την εφαρμογή "Φάκελοι" της Microsoft Mobile

5. Data toggle switch έρχεται με τη Denim.

Αυτό όμως είναι το θέμα φίλε μου. Όλα έρχονται και όλα στον δρόμο είναι. Έχει μείνει πολύ πίσω και για μια εταιρία με το ειδικό βάρος της MS, αυτό είναι παράλογο. Έρχονται εφαρμογές, έρχονται απλές βασικές λειτουργίες, όλα έρχονται ενώ θα έπρεπε να είναι εδώ προχθές.

Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν κάποιο στέλεχος της MS κρατάει στα χέρια του android ή iOS για τα καθημερινά του και αφήνει πάνω στο γραφείο το Lumia για ξεκάρφωμα lol

Περαν του οτι ερχονται με την denim, λογικα απο αρχες 2015, μπορεις να περασεις και τωρα τα update με αυτα τα χαρακτηριστικα απο το developers' preview.

Χθες πήρα για πρώτη φορά WP8 κινητό (το Nokia 1020) και ειλικρινα τα WP8 και οι εφαρμογές τους είναι μια απογοήτευση. Όχι μόνο σε αριθμό αλλά και σε ποιότητα. Τουλάχιστον 2 χρόνια πίσω σε σχέση με το Android.

Ναι πράγματι, τα windowsphones δεν είναι κατάλληλα για υψήλου επίπεδου IT administrators εξειδικευμένων datacenters πάνω σε oracle κάτω από KVM που χρειάζονται πλήρη monitoring του I/O και του network interface. Δυσκολία ίσως συναντήσουν και οι developers NoSQL βάσεων δεδομένων.

:)

Ούτε καν τα βασικά δεν έχει το λειτουργικό πχ notification toggle για data, ringtone κατευθείαν από τραγούδι κτλ και πρέπει να χρησιμοποιώ 3rd party εφαρμογές. Για να μην μιλήσω για το Facebook, την έλλειψη επίσημης εφαρμογής Dropbox, Strava κτλ ή για την ποιότητα όσων εφαρμογών υπάρχουν.

To Facebook app μια χαρά ικανοποιητικό είναι. Τι σκατά κάνετε όλοι εσείς στο facebook και δεν σας καλύπτει το app; Και το FB Messenger μια χαρά λειτουργεί.

Notification Toogle για data ούτε το iOS δεν έχει. Επίσης έχει πολύ καλό σύστημα συγχρονισμού των emails πάνω στο σπάταλο πρωτόκολλο IMAP. Η μηναία χρήση των data μου έχει πέσει τουλάχιστον κατά 25% από τότε που πήγα σε WP -χρησιμοποιώ 7 imap emails, ένα activesync και το κύριο Microsoft Exchange. Ένα άλλο feature είναι ότι αν ρυθμίσεις πόσα data θέλεις καταναλώσεις, καθώς πλησιάζεις περιορίζει την κατανάλωση.

ΟΚ, δεν υπάρχει dropbox.

(Πειραματίσου πάντως με το OneDrive ή εκτός έχεις αποκλειστικό συμβόλαιο χρήσης με το Dropbox :ninja:).

Απλά είναι απίστευτο το ποσο πίσω είναι το λειτουργικο και οι εφαρμογές του, η ποιότητα των περισσότερων είναι για κλάματα!

Και εγώ ψάχνω ένα καλό client για SFTP με υποστήριξη Encrypted Tunnel με Randomize Nodes Enable :happy:

Πρόσφατα πήγα και εγώ σε windows phone και έγραψα κάπου εδώ στο φόρουμ ένα μεγάλο κείμενο γιατί και εγώ θεωρώ ότι είναι πολύ πίσω.

Για να είμαι δίκαιος όμως, η ms καλύπτει μεγάλα κενά σε κάθε έκδοση.

Αυτό που δεν συμφωνώ είναι ο τρόπος που περιορίζει τα apps ώστε αυτά να καλύψουν τα κενά της. Για παράδειγμα το πληκτρολόγιο.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει με το στρατό προγραμματιστών που έχει. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να βγάλεις 10 ανθρωποχρόνια κώδικα σε ένα βάζοντας περισσότερο κόσμο αλλά εγώ πιστεύω ότι η εταιρία εστιάζει περισσότερο στο άζουρ στο οποίο βγάζει παπάδες.

Επίσης εντάξει γιατί δεν πληρώνει τις εταιρίες να φτιάξουν σοβαρές εφαρμογές; Ας μπει λίγο παραπάνω μέσα. Άλλωστε λεφτά δεν θέλει να βγάλει από τα κινητά και το λειτουργικό όσο από το search δηλαδή πάλι τα services.

Πιάσε πρώτο το κόσμο και μετά κάνε ισολογισμό.

Ελπίζω κάποια φάση να καθαρίσει αυτή η εταιρία από τους δεινόσαυρους που έχει στο τιμόνι. Γιατί έχει πολύ καλά πράγματα να προσφέρει κατά την γνώμη μου. Μόνο το θέμα πατέντες είναι εξωφρενικό και προσβλητικό.

Οι προγραμματιστές της MS τους θέλουμε να φτιάχνουν το OS και άλλα project της Microsoft. Αν είναι δυνατόν να κάθονται να γράφουν apps!!

Διαβάζοντας τα παραπάνω μηνύματα καταλαβαίνω ότι προφανώς δεν είμαι ο μόνος πονεμένος.

Πραγματικά δε με ένοχλει η αργή εξέλιξη του λογισμικού, άντε να περιμένω και πάνω από 1 χρόνο για ναυαρχίδα, αλλά τουλάχιστον από τις υπηρεσίες της MS, ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, περίμενα περισσότερα πράγματα. Να καταλάβω ότι το να πουλήσει μια συνδρομή office στους android-χρήστες θα αποφέρει μεγαλύτερο κέρδος, αλλά το να επωφελούμαι από τις βελτιώσεις των υπηρεσιών της τελευταίος ή και καθόλου, νομίζω είναι απλή κοροϊδία.

Απλά τελικά δε ξέρω πως θα συμπεριφερθεί με τη φημολογούμενη ενοποίηση. Ίσως βρισκόμαστε απλά σε μεταβατική περίοδο για το ''όραμα'' της εταιρίας. Παρατεταμένη. Μεταβατική. Περίοδο.

Που υστερεί το Office για WP έναντι του Office για android και iOS; :blink::blink:

Καλημέρα.

Αν είχες μεγαλύτερη ανάλυση θα είχες 5 icons στο notification center :ninja:

Αυτό όμως είναι το θέμα φίλε μου. Όλα έρχονται και όλα στον δρόμο είναι. Έχει μείνει πολύ πίσω και για μια εταιρία με το ειδικό βάρος της MS, αυτό είναι παράλογο. Έρχονται εφαρμογές, έρχονται απλές βασικές λειτουργίες, όλα έρχονται ενώ θα έπρεπε να είναι εδώ προχθές.

Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν κάποιο στέλεχος της MS κρατάει στα χέρια του android ή iOS για τα καθημερινά του και αφήνει πάνω στο γραφείο το Lumia για ξεκάρφωμα lol

Να φανταστώ δηλαδή ότι το android γράφεται σε ChromeOS; :lol:

Επίσης αντικειμενικά τα WP είναι το μοναδικό οικοσύστημα που οι περισσότερες συσκευές δέχονται major updates :)

@ ChownTuen

Όσο για το ότι οι περισσότερες συσκευές παίρνουν updates θα σου πω 2 πράγματα.

1. Είναι ελάχιστες σε αριθμό

2. Θυμάσαι τι έγινε με τα WP7;

Edited by niotheros
αφαίρεση off topic

1. Όλες οι συσκευές θα πάρουν denim, όλες πήραν Cyan και όλες πήραν Black...

2. Πόσες συσκευές Android 2.3 πήραν 4;

Θα πέσει φωτιά να μας κάψει αν ισχυριζόμαστε ότι τα WP έχει κακή πολιτική των updates.

Ισχύει.

Άλλωστε είναι απλά θεμα μίσους να λες την αλήθεια. Γιατί τα WP7 που σπρωχτηκαν στην αρχή πάρα πολύ και έκαναν όσους τα προτίμησαν beta testers πρέπει να ξεχαστουν. Και όποιος θυμάται καλά δεν είναι ότι δεν πήγαν στα 8 αλλά ότι ούτε καν τις νέες εφαρμογές των 8 δεν μπορούσαν να τρέξουν.

Και φυσικά θα πρέπει να ξεχάσουμε και τα Windows RT που επίσης πήραν στον λαιμό τους πολύ κόσμο.

Τέλος πάντων αν είναι hate να ζητάς τα βασικά και να θέλεις τα WP να προοδευσουν τότε ναι είμαι hater. Η όπως λένε και στο Redplanet όταν κάποιος έχει αντίθετη άποψη από τον πρόεδρο - δήμαρχο - επενδυτή μας είμαι και κρυφοβαζελος.

ΥΓ. 2 από τις 3 συσκευές μου τρέχουν Windows. To 1020 WP8.1 και το Acer W700 μου W8. Τώρα που το σκέφτομαι πέρα από hater είμαι και μαζοχιστης.

Edited by gpgalanis

Μιας και είμαι κι εγώ κάτοχος windows Lumia 1020 θα συμφωνήσω πως το market δεν είναι και από τα καλύτερα έχει μέχρι στιγμής μεγάλη έλλειψη εφαρμογών σε σχέση με android -ios ας ελπίσουμε πως μέχρι την επόμενη αναβάθμιση να δούμε καποια σην στο market όπως και στο λειτουργικό.
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )