Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς ποια είναι η διαδικασία να στείλεις αρχεία σε άλλη συσκευή με NFC; πχ απο Lumia 830 σε Lumia 640XL και αντίστροφα; Το έχει κάνει κανείς;

Φαντάζομαι, θα ακολουθείς την ίδια διαδικασία με το bluetooth. Ενεργοποίηση του nfc, επιλογή του αρχείου και αποστολή μέσω nfc.

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φαντάζομαι, θα ακολουθείς την ίδια διαδικασία με το bluetooth. Ενεργοποίηση του nfc, επιλογή του αρχείου και αποστολή μέσω nfc.

Δεν νομίζω... Διότι για να λειτουργήσει το NFC θέλει να ενεργοποιηθεί και το Bluetooth μαζί και να ενωθούν οι δυο συσκευές, απ' ότι διάβασα κάπου! Απλά δεν ξέρω την λεπτομερή διαδικασία που ακολουθείς στη μία και στην άλλη συσκευή!

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Σόρρυ για την ερώτηση, αλλά επειδή δε ξέρω ακριβώς και θα θελα επιτέλους να μάθω..

1. Σε τι χρησιμεύει η VPN σύνδεση;

2. Πώς μπορώ να τη δημιουργήσω; Έχει χρεώσεις (δεδομένων ή άλλες);

Θυμάμαι παλιά με το Πανεπιστήμιο κάναμε κάτι τέτοια, αλλά τα χρόνια πέρασαν και τα ξέχασα..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Σόρρυ για την ερώτηση, αλλά επειδή δε ξέρω ακριβώς και θα θελα επιτέλους να μάθω..

1. Σε τι χρησιμεύει η VPN σύνδεση;

2. Πώς μπορώ να τη δημιουργήσω; Έχει χρεώσεις (δεδομένων ή άλλες);

Θυμάμαι παλιά με το Πανεπιστήμιο κάναμε κάτι τέτοια, αλλά τα χρόνια πέρασαν και τα ξέχασα..

Νομίζω πως με wp8 δεν θα καταφέρεις κάτι. Μια φόρα που προσπάθησα να συνδεθώ δεν τα κατάφερα. Δεν παίρνω και όρκο όμως.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• 2 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά και κάλως σας βρήκα!

Νέο μέλος εδώ και περίπου 4 μήνες είμαι κάτοχος ενός Microsoft Lumia 640 Dual Sim!

Ήμουν πολύ ευχαριστημένος απο το κινητό μου.. Μεχρι που.... το τελευταίο update της Microsoft μου έβγαλε πρόβλημα μετα την ολοκλήρωση του! Συγκεκριμένα δεν μπορώ να βγάλω βίντεο με το Lumia Camera...

Πατάω το εικονίδιο της εγγραφής video (αυτό που δείχνει την κάμερα) και μετα δεν καταγράφει τίποτα απολύτως, φυσικά ουτε ο counter ξεκινάει να μετράει!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μιας και βγάζω φωτογραφίες κανονικά

Έχω κάνει ολική επαναφορά του κινητού, hard reset, επαναφορά απο το αρχικό αντίγραφο ασφάλειας της πρώτης μέρας που άνοιξα το κινητο μου αλλα.... και πάλι .... χωρίς αποτέλεσμα!

χαρακτηριστικά κινητού :

Microsoft Lumia 640 Dual Sim

Λογισμικο : WINDOWS PHONE 8.1 UPDATE 2

ΕΚΔΟΣΗ ΛΣ: 8.10.15148.160

ΑΡ. ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ : 2.1.2.0

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ : 720Χ1280

Εχετε ιδεα γιατι συμβαινει αυτο;;;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε συμβουλή!

Καλησπέρα παιδιά και κάλως σας βρήκα!

Νέο μέλος εδώ και περίπου 4 μήνες είμαι κάτοχος ενός Microsoft Lumia 640 Dual Sim!

Ήμουν πολύ ευχαριστημένος απο το κινητό μου.. Μεχρι που.... το τελευταίο update της Microsoft μου έβγαλε πρόβλημα μετα την ολοκλήρωση του! Συγκεκριμένα δεν μπορώ να βγάλω βίντεο με το Lumia Camera...

Πατάω το εικονίδιο της εγγραφής video (αυτό που δείχνει την κάμερα) και μετα δεν καταγράφει τίποτα απολύτως, φυσικά ουτε ο counter ξεκινάει να μετράει!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μιας και βγάζω φωτογραφίες κανονικά

Έχω κάνει ολική επαναφορά του κινητού, hard reset, επαναφορά απο το αρχικό αντίγραφο ασφάλειας της πρώτης μέρας που άνοιξα το κινητο μου αλλα.... και πάλι .... χωρίς αποτέλεσμα!

χαρακτηριστικά κινητού :

Microsoft Lumia 640 Dual Sim

Λογισμικο : WINDOWS PHONE 8.1 UPDATE 2

ΕΚΔΟΣΗ ΛΣ: 8.10.15148.160

ΑΡ. ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ : 2.1.2.0

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ : 720Χ1280

Εχετε ιδεα γιατι συμβαινει αυτο;;;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε συμβουλή!

Δοκίμασε με την Microsoft camera και όχι με την Lumia.

• 2 weeks later...

Εχει αντιμετωπίσει κάποιος κολλήματα στην κάμερα; Η εφαρμογή Microsoft camera αλλα και η Lumia Camera κολλάνε συχνά οταν πάω να τις επαναφέρω απο το recent apps menu. Με restart/soft reset συμπεριφέρονται οκ για μερικές μέρες και μετά πάλι τα ίδια. Ειναι οι μόνες που έχω δει τέτοιο πρόβλημα. Η συσκευή ειναι Lumia 920 με WP 8.1 Denim.

ΥΓ: έκανα και hard reset και πάλι τα ίδια. Μάλιστα δεν επανέφερα backup και έστησα απο την αρχή τη συσκευή.

Εχει αντιμετωπίσει κάποιος κολλήματα στην κάμερα; Η εφαρμογή Microsoft camera αλλα και η Lumia Camera κολλάνε συχνά οταν πάω να τις επαναφέρω απο το recent apps menu. Με restart/soft reset συμπεριφέρονται οκ για μερικές μέρες και μετά πάλι τα ίδια. Ειναι οι μόνες που έχω δει τέτοιο πρόβλημα. Η συσκευή ειναι Lumia 920 με WP 8.1 Denim.

ΥΓ: έκανα και hard reset και πάλι τα ίδια. Μάλιστα δεν επανέφερα backup και έστησα απο την αρχή τη συσκευή.

Εχει Microsoft camera η Denim;

Ναι φυσικά.

Πολύ περίεργο. Μήπως καμμία φώτο προκαλεί το πρόβλημα..? Ίσως κάποιο βίντεο που τράβηξες τελευταία..

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

• 2 weeks later...

Έχει προσέξει κανείς πρόβλημα στο store; Εδώ και λίγες μέρες πατάω να γίνουν οι ενημερώσεις και τις αφήνει σε εκκρεμότητα (με wifi..).

Τραγικό επίσης το γεγονός ότι όχι μόνο είναι πίσω ακόμα σε ποικιλία εφαρμογών το store, αλλά και κλασσικές όπως Facebook, Messenger έχουν μείνει πολύ πίσω. Κοιτάμε iOS και Android με τα κιάλια!

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Έχει προσέξει κανείς πρόβλημα στο store; Εδώ και λίγες μέρες πατάω να γίνουν οι ενημερώσεις και τις αφήνει σε εκκρεμότητα (με wifi..).

Τραγικό επίσης το γεγονός ότι όχι μόνο είναι πίσω ακόμα σε ποικιλία εφαρμογών το store, αλλά και κλασσικές όπως Facebook, Messenger έχουν μείνει πολύ πίσω. Κοιτάμε iOS και Android με τα κιάλια!

Σε μένα μια χαρά γίνονται οι ενημερώσεις του store!

Ήρθε η ώρα για 10ρια.....;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ήρθε η ώρα για 10ρια.....;)

Με το 920 δεν πρόκειται να δω 10αρια.. Και με όσα βλέπω για τα 10άρια, αλλά και χωρίς Nokia συσκευή, τα Windows πιθανότατα να μην τα ξανατιμησω.

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

• 3 weeks later...
Πως απενεργοποιώ την αναμονή κλήσης?? Lumia 625.....

Ρυθμισεις> προσθετα> δικτυο+> ρύθμιση> αναμονή κλήσης. Τραβάς πίσω τον διακόπτη!

Edited by evris2013

Παιδιά ένας φίλος με 640XL LTE έχασε τον λογαριασμό outlook απο το κάθετο μενού, ενώ δεν υπάρχει η επιλογή κατάργησης! Ενώ βάζουμε τον σωστό κωδικό για να συγχρονισει το outlook, δεν τον δέχεται και τον ξαναζητάει! Τι μπορούμε να κάνουμε; Γράφει επίσης ότι θέλει και προσοχή ο λογαριασμός outlook! Ειναι με 8.1 update 2!

Παιδιά ένας φίλος με 640XL LTE έχασε τον λογαριασμό outlook απο το κάθετο μενού, ενώ δεν υπάρχει η επιλογή κατάργησης! Ενώ βάζουμε τον σωστό κωδικό για να συγχρονισει το outlook, δεν τον δέχεται και τον ξαναζητάει! Τι μπορούμε να κάνουμε; Γράφει επίσης ότι θέλει και προσοχή ο λογαριασμός outlook! Ειναι με 8.1 update 2!

Φαντάζομαι, για να ζητάει κωδικό και να τον δέχεται, υπάρχει στη λίστα των λογαριασμών, στις ρυθμίσεις.

Όταν λέει "απαιτείται προσοχή", να επιλέξει "άκυρο" ή "όχι" (δε θυμάμαι τι εμφανίζει) και μέσα από τις ρυθμίσεις να δει τι μπορεί να είναι λάθος.

Soft reset έχει κάνει, ε;

Huawei Nova 5T

Φαντάζομαι, για να ζητάει κωδικό και να τον δέχεται, υπάρχει στη λίστα των λογαριασμών, στις ρυθμίσεις.

Όταν λέει "απαιτείται προσοχή", να επιλέξει "άκυρο" ή "όχι" (δε θυμάμαι τι εμφανίζει) και μέσα από τις ρυθμίσεις να δει τι μπορεί να είναι λάθος.

Soft reset έχει κάνει, ε;

Όχι, δεν έκανε!

Πες του να κάνει.

Δεν ξέρει απ' αυτά, οποτε όταν τον ξαναδώ θα του το κάνω εγώ! Αν δεν φτιάξει ομως, θα σας χρειαστώ ξανά! ;)

Άκυρο εμφανίζει κι αυτο το πατήσαμε. Αλλά δεν άλλαξε κάτι!

Edited by evris2013

Είσαι σίγουρος πως είναι για 8.1? Μήπως είναι για Windows 10? Αρκετές εφαρμογές είναι αποκλειστικά για Win10...
Powerd by OnePlus 7 Pro

100%, μπορω να βγαλω snapshot αν ειναι(φανταζομαι γινεται)

edit:what the f_ck!?

Βγαζω snapshot>παω στις εικονες> "Μη υποστηριζομενη μορφη αρχειου".. χαχα Μιλαμε για τη φωτο που εβγαλε το ιδιο το κινητο πριν 2 sec κ τωρα δεν την υποστηριζει? Τοτε πως την εβγαλε? χαχαχα

Λιγες μερες εχει που ασχολη8ηκα με WP κ εχω πειστει οτι μαλλον η apple δεν εχει τα πρωτεια στα πιο η____α ΛΣ τελικα..

edit2: Το οτι 8α εβλεπα censor κ' στη λεξη 'ηλι8ια' για λογους κοσμιοτητας δεν το περιμενα :X

Μηπως να ζητησω κ συγνωμη απ το Λειτουργικο ? :lol:

Edited by whtvr665
Οφείλουμε να εκφραζόμαστε πιο κόσμια