Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...@1600...

...όπως είναι προφανές, πάντα προσέχω τις διατυπώσεις μου...

...σόρυ αλλά, ξαναδιάβασε την καταχώρησή σου και πιστεύω ότι δύσκολα θα διαφωνήσεις ότι το ύφος είναι ελαφρώς εμπρηστικό...

...σόρυ αλλά, φάσκεις + αντιφάσκεις όταν λές αρχικά ότι δεν είσαι power user & δεν σε ενδιαφέρουν οι εφαρμογές και τα επερχόμενα 10άρια αλλά κατόπιν εύχεσαι να έρθουν επιτέλους οι devs και να ευνοηθείς από τη δουλειά τους αλλά και από τη διαφαινόμενη πολύ καλή νέα πλατφόρμα...

Edited by Alex_tz
Hate Me Now Bite Me Later

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κι ομως...ηταν η πρωτη φορα στη ζωη μου που εκανα ΟΤΑ αναβαθμιση...αλλα αυτο εγινε επειδη διαβασα σε αρκετα threads που βρηκα στο Windows Phone Forum (το διεθνες εννοω), οτι η καλυτερη λυση ειναι μεσω ΟΤΑ. Και πως μεσω PC ςινεται με καποιο recovery tool, αν θυμαμαι καλα. Παντως η πλειοψηφια συνιστουσε αναβαθμιση ΟΤΑ, και καποιοι moderators.

Προφιλ ρυθμισεων Δεν με ενδιαφερει (ουτε και στο android το εψαχνα) ειδικα απο την στιγμη που υπαρχουν τα "toogles-buttons" για να το κανεις "αθορυβο" "μονο δονηση" κτλ (αν εννοεις αυτα). Για το μητρωο κλησεων, το εχω αναφερει απο το πρωτο μου μηνυμα (ισως δε το διαβασες μεσα στα πολλα που εγραψα).

Και οχι, δεν ειμαι προκατειλλημμενος. Αν ηταν ετσι, θα εμπαινα απλως να κανω καζουρα στους νυν χρηστες λεγοντας χαριτωμενιές του στυλ....."μουφα τα Windows phone...το δουλεψα λιγο απο ενα φιλο μου...android ruleZ".....και τα συναφη. Οποτε σταματηστε παρακαλω να νομιζετε οτι μπηκα να γραψω τα παραπονα μου αποκλειστικα για να υπονομευσω την Microsoft ή την Nokia!

Επιτελους! καταλαβετε οτι την συσκευη την αγορασα για να την χρησιμοποιω και να την απολαμβανω κι οχι για να την χλευαζω ή να νευριαζω κρατωντας την στο χερι! Ισως η εκπληξη μου ηταν λιγο μεγαλυτερη απο οσο περιμενα και οι αποριες μου να ακουγονται υπερβολικες σε καποιους που εχουν συνηθισει ηδη το λειτουργικο. Ταπεινη μου αποψη μου παντως, ειναι οτι αυτο δεν αναιρει τον υποδεεστερο βαθμο ικανοποιησης συγκριτικα με τον ανταγωνισμο. Κι αυτο το λεω με μεγαλη μου λυπη και χωρις ιχνος χαιρεκακιας.

ΥΓ. Οσον αφορα την παλαιοτητα του 920 (3ετια), δεν ισχυει, τουλαχιστον οσον αφορα τα προβληματα που παραθετω και τα οποια οφειλονται αποκλειστικα στο Software. Γιατι ειμαι βεβαιος οτι και το φρεσκοτερο Lumia 930, τις ιδιες ελλειψεις εχει στο υπομενου "Τηλεφωνο" ή οπουδηποτε αλλου. Κι ετσι για να ξερουμε και τι λεμε το Neo V φοραει 4.0.4 εκδοσης Ιουνιου 2012 και το Lumia 920 φοραει 8.1 Denim εκδοσης Φεβρουαριου 2015. Οπως καταλαβαινετε...δεν περιποιει τιμη η χρονικη διαφορα των σχεδον 3 ετων και με την ελλιπη εικονα που παρουσιαζει το ενα λειτουργικο εναντι του αλλου. Πολυ θα ηθελα να κολακεψω τα Windows 8.1...but it's not the case :mad:

ΥΓ. τόνους...δε βάζω συνειδητά...βάζω μόνο εκεί που χρειάζεται, που είναι απαραίτητο ώστε να μην αλλοιώνεται η ερμηνεία των λέξεων όσων διαβάζουν, πχ, σε λέξεις με διττή σημασία, θα βάλω τον κατάλληλο τόνο ώστε να γίνω αντιληπτός. Θεωρώ άλλωστε ότι απευθύνομαι σε ανθρώπους που αντιλαμβάνονται τη διαφορά ανάμεσα σε διάφορα :cool:

Edited by impreza_sti

Κι ομως...ηταν η πρωτη φορα στη ζωη μου που εκανα ΟΤΑ αναβαθμιση...αλλα αυτο εγινε επειδη διαβασα σε αρκετα threads που βρηκα στο Windows Phone Forum (το διεθνες εννοω), οτι η καλυτερη λυση ειναι μεσω ΟΤΑ. Και πως μεσω PC ςινεται με καποιο recovery tool, αν θυμαμαι καλα. Παντως η πλειοψηφια συνιστουσε αναβαθμιση ΟΤΑ, και καποιοι moderators.

Προφιλ ρυθμισεων Δεν με ενδιαφερει (ουτε και στο android το εψαχνα) ειδικα απο την στιγμη που υπαρχουν τα "toogles-buttons" για να το κανεις "αθορυβο" "μονο δονηση" κτλ (αν εννοεις αυτα). Για το μητρωο κλησεων, το εχω αναφερει απο το πρωτο μου μηνυμα (ισως δε το διαβασες μεσα στα πολλα που εγραψα).

Και οχι, δεν ειμαι προκατειλλημμενος. Αν ηταν ετσι, θα εμπαινα απλως να κανω καζουρα στους νυν χρηστες λεγοντας χαριτωμενιές του στυλ....."μουφα τα Windows phone...το δουλεψα λιγο απο ενα φιλο μου και ειναι μια μ@λ@κι@ και μιση...android ruleZ".....και τα συναφη. Οποτε σταματηστε παρακαλω να νομιζετε οτι μπηκα να γραψω τα παραπονα μου αποκλειστικα για να υπονομευσω την Microsoft ή την Nokia!

Επιτελους! καταλαβετε οτι την συσκευη την αγορασα για να την χρησιμοποιω και να την απολαμβανω κι οχι για να την χλευαζω ή να νευριαζω κρατωντας την στο χερι! Ισως η εκπληξη μου ηταν λιγο μεγαλυτερη απο οσο περιμενα και οι αποριες μου να ακουγονται υπερβολικες σε καποιους που εχουν συνηθισει ηδη το λειτουργικο. Ταπεινη μου αποψη μου παντως, ειναι οτι αυτο δεν αναιρει τον υποδεεστερο βαθμο ικανοποιησης συγκριτικα με τον ανταγωνισμο. Κι αυτο το λεω με μεγαλη μου λυπη και χωρις ιχνος χαιρεκακιας.

ΥΓ. Οσον αφορα την παλαιοτητα του 920 (3ετια), δεν ισχυει, τουλαχιστον οσον αφορα τα προβληματα που παραθετω και τα οποια οφειλονται αποκλειστικα στο Software. Γιατι ειμαι βεβαιος οτι και το φρεσκοτερο Lumia 930, τις ιδιες ελλειψεις εχει στο υπομενου "Τηλεφωνο" ή οπουδηποτε αλλου. Κι ετσι για να ξερουμε και τι λεμε το Neo V φοραει 4.0.4 εκδοσης Ιουνιου 2012 και το Lumia 920 φοραει 8.1 Denim εκδοσης Φεβρουαριου 2015. Οπως καταλαβαινετε...δεν περιποιει τιμη η χρονικη διαφορα των σχεδον 3 ετων και με την ελλιπη εικονα που παρουσιαζει το ενα λειτουργικο εναντι του αλλου. Πολυ θα ηθελα να κολακεψω τα Windows 8.1...but it's not the case :mad:

Αυτό ακριβώς λέω, το Android σε είχε συνηθίσει στις ανάγκες σου, με τον ίδιο τρόπο που και το WP 'η το οποιοδηποτε λειτουργικό ζητά να το κάνει.

Ας πούμε για ποιό λόγο στο Android να μην υπάρχει mail hub και να ψάχνεσαι για gmail εφαρμογή;

Ένας χρήστης προερχόμενος από Wp θα δυσανασχετούσε στο Androdi με αντίστοιχο τρόπο που ο χρήστης Android έχει συνηθίσει στον περιορισμό.

Με την ευκαιρία, συνέκρινες την αναβαθμισιμότητα μέσω PC στο Android οπότε το αντίστοιχο είναι η διαδικασία μέσω PC στο WP.

Και πληροφοριακά, την επόμενη φορά που θα επαναφέρεις το κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, δε θα αρχίσεις από την Portico αλλά από τη Denim.

Κάτι που επίσης θα εκτιμήσεις με τρόπο που δεν το έκανες ήδη, είναι η σταθερότητα του λειτουργικού και η σταθερή εμπειρία χρήσης σε βάθος χρόνου. Με λίγα λόγια και πρακτικά, δε θα χρειαστεί να επανφέρεις το κινητό σε εργοστασιακή κατάσταση εξαιτίας υποβάθμισης της εμπειρίας χρήσης.

Και τέλος παραπάνω ανέφερα κάποια δικά μου σημεία όπως τα προφίλ ρυθμίσεων και το μητρώο ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ κλήσεων (όχι μητρώο κλήσεων σκέτο).

Γιατί απλά έκανα τη σύγκριση με Symbian.

Όπως για να σου αποδείξω πως κάθε φορά που βάζεις κάτι ως σημείο αναφοράς, ακριβώς στοχοθετείς τις απαιτήσεις σου,

κάτι που για μένα δε σου επιτρέπει να συγκρίνεις ξεκάθαρα και καθολικά.

Φιλικά.

ΥΓ: Αναβαθμίσεις παίρνουν τα κινητά και για λόγους ασφάλειας των δεδομένων.

Στα WP θα παίρνεις αναβαθμίσεις που το οποιοδήποτε Android (και να μη βάλω τον παράγοντα αντίστοιχου κόστους αγοράς) δε θα σου προσφέρει ποτέ.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Χαλαρά παιδιά. Υπάρχουν επιλογές για όλους. Άλλοι βολεύονται και άλλοι όχι.

Υ.Γ. Φίλε να βάζεις πάντα τόνους, είναι το σωστό, όπως και να το δει κανείς;

Ας ηρεμήσουμε λίγο, και χωρίς προσβολές και σχόλια να γίνει μια ήρεμη συζήτηση, ώστε να βγει και κάτι από αυτή.

Τελευταιο ποσταρισμα γκρινιας, διοτι απο ενα σημειο και μετα επαναλαμβανομστε. Επιγραμματικα λοιπον...

1) Δε ξερω καν τον όρο (τονιζουμε το ομικρον για πασα παρεξηγηση:lol:, αυτο εννοουσα) Mail Hub. Δε θεωρω ομως πως ανηκει στις δομικες λειτουργιες μιας Τηλεφωνικης Συσκευης.

2) Call Log. το ανεφερα ρητα στα παραπονα μου και προφανως εννοω ενα Πληρες Call Log! με επι μερους μετρητη κλησεων για την συνολικη διαρκεια εισερχομενων, ξεχωριστη για τις εξερχομενες, και αθροιστικα για την Συνολικη Διαρκεια Κλησεων. Ημουν σαφης, εξ αρχης. Και εν τελει αναγνωριζουν κι αλλοι την απουσια του. Κοινως, το ιδιο λεμε, εδω συμφωνουμε...οτι διαφωνουμε με το λειτουργικο.

3) Ευελπιστω οτι αργα ή γρηγορα θα βρω εναλλακτικες εφαρμογες Dialer που θα εξ-υπηρετουν καλυτερα τις αναγκες μου, οχι ως power user, αλλα ως χρηστη της κυριοτερης λειτουργιας ενος τηλεφωνου και δη smartphone.

Θα το πω για τελευταια φορα. Δεν μπηκα να γραψω για να αντιπαρατεθω. Καποιοι απο οσους απαντησαν, καταλαβαν. Αλλωστε τις γνωριζανε τις ελλειψεις καιρο τωρα (οσο χρησιμοποιουν τα τηλεφωναν τους) απλως βρεθηκε ακομη ενας "γκρινιαρης" να οδυρεται για καποια πραγματα...αυτονοητα. Εδειξαν λοιπον κατανοηση, ήσαν ηπιοι και συναινετικοι με τις τοποθετησεις μου, διοτι οτι και να πεις, οτι και να γραψεις, δε γινεται να κρυψεις τις οποιες υπαρκτες ατελειες. Ευχομαι -συντομα- να μετατραπω σε εναν ευτυχη κατοχο και χρηστη του Lumia 920, ωστε να απολαυσω απροσκοπτα και τις υπολοιπες λειτουργιες του τηλεφωνου.

Φιλικα.

Τα παραπάνω προβλήματα του φίλου 1600 τα είχα κι εγώ ερχόμενος όμως απο Symbian και όχι Android! Αλλά δεν νομίζω να τα μετέφερα τόσο παραστατικά και μάλιστα μόλις σε ένα 24ωρο μέσα! Απλά κάνω υπομονή πιστευωντας ότι τα περισσότερα θα λυθούν με την έλευση των Windows 10! Εκεί η εμπειρία χρήσης θα ανεβει κατακόρυφα! Ακούω αρκετά θετικά σχόλια ήδη απο της δοκιμαστικές έκδοσης των 10 που περνάνε κάποιοι πιο τολμηροί συμφορουμήτες, οπότε η τελική έκδοση θα ειναι ακόμα καλύτερη!!!!! :)

@1600 σου εύχομαι όντως να το απολαύσεις το 920 σου!!!!! :)

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Τελευταιο ποσταρισμα γκρινιας, διοτι απο ενα σημειο και μετα επαναλαμβανομστε. Επιγραμματικα λοιπον...

1) Δε ξερω καν τον όρο (τονιζουμε το ομικρον για πασα παρεξηγηση:lol:, αυτο εννοουσα) Mail Hub. Δε θεωρω ομως πως ανηκει στις δομικες λειτουργιες μιας Τηλεφωνικης Συσκευης.

Ξέρεις πόσα πράγματα δεν ανήκουν στις δομικές λειτουργίες μιας Τηλεφωνικής Συσκευής; Τα πάντα, εκτός από την εφαρμογή τηλεφώνου και -ίσως- και την εφαρμογή μηνυμάτων.

2) Call Log. το ανεφερα ρητα στα παραπονα μου και προφανως εννοω ενα Πληρες Call Log! με επι μερους μετρητη κλησεων για την συνολικη διαρκεια εισερχομενων, ξεχωριστη για τις εξερχομενες, και αθροιστικα για την Συνολικη Διαρκεια Κλησεων. Ημουν σαφης, εξ αρχης. Και εν τελει αναγνωριζουν κι αλλοι την απουσια του. Κοινως, το ιδιο λεμε, εδω συμφωνουμε...οτι διαφωνουμε με το λειτουργικο.

Πλήρες call log δεν έχει ούτε καν το Android. Το απαρχαιωμένο Symbian είχε/έχει, αλλά σε κάποιους δεν άρεσε.

3) Ευελπιστω οτι αργα ή γρηγορα θα βρω εναλλακτικες εφαρμογες Dialer που θα εξ-υπηρετουν καλυτερα τις αναγκες μου, οχι ως power user, αλλα ως χρηστη της κυριοτερης λειτουργιας ενος τηλεφωνου και δη smartphone.

Υπάρχουν εναλλακτικές. Η πιο γνωστή είναι η RapDialer.

Θα το πω για τελευταια φορα. Δεν μπηκα να γραψω για να αντιπαρατεθω. Καποιοι απο οσους απαντησαν, καταλαβαν. Αλλωστε τις γνωριζανε τις ελλειψεις καιρο τωρα (οσο χρησιμοποιουν τα τηλεφωναν τους) απλως βρεθηκε ακομη ενας "γκρινιαρης" να οδυρεται για καποια πραγματα...αυτονοητα. Εδειξαν λοιπον κατανοηση, ήσαν ηπιοι και συναινετικοι με τις τοποθετησεις μου, διοτι οτι και να πεις, οτι και να γραψεις, δε γινεται να κρυψεις τις οποιες υπαρκτες ατελειες. Ευχομαι -συντομα- να μετατραπω σε εναν ευτυχη κατοχο και χρηστη του Lumia 920, ωστε να απολαυσω απροσκοπτα και τις υπολοιπες λειτουργιες του τηλεφωνου.

Φιλικα.

Εννοείται ότι είμαστε εδώ για κάθε απορία σου.

Edited by Alex_tz
Huawei Nova 5T

Και όμως. Το Mail Hub είναι ένα μητρώο-διαχειριστής email, στο οποίο εισάγεις όλα τα mail account και εκείνο τα ταξινομεί σε εισερχόμενα, εξερχόμενα κοκ.

Αντίστοιχα με το μητρώο κλήσεων.

Επειδή δεν υπήρχε στο Android, δε σημαίνει πως δεν έπρεπε να το αναζητήσεις με τον ίδιο τρόπο και προηγουμένως.

Ακριβώς δεν αντιλαμβάνεσαι πως ανήκει στις δομικές λειτουργίες μιας τηλεφωνικής συσκευής,

επειδή συνήθσες το προηγούμενο λειτουργικό να στοχοθετεί τις ανάγκες σου.

Αυτό είναι το νόημα, πως αν το συνειδητοποιήσεις, το κάθε λειτουργικό απαιτεί ένα βαθμό εξοικείωσης

επειδή ακριβώς το κάθε λειτουργικό είναι διαφορετικό.

Edited by Alex_tz

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

...αλλα για πολλούς από εμάς παραμενει μια αξιόπιστη τρίτη επιλογή.

...πρώτη & μοναδική κωλοσσέ μου...

(...σόρρυ, κολοσσέ μου ήθελα να πώ:X:X:X) :lol::lol::lol:

...μου αρέσουν τόσο τα 8.1, που αν χαλαστώ τελικά από τα 10άρια, θα χαρίσω το πανέμορφο 830 μου σε κάνα γκομενάκι - οι γυναίκες λατρεύουν τα wp - και δεν θα ξαναπάρω τίποτα...!!!

...τόσο απλό είναι για μένα, που έτσι κι αλλιώς δεν κουβαλάω ποτέ το κινητό μαζί μου...!!!

Hate Me Now Bite Me Later

...πρώτη & μοναδική κωλοσσέ μου...

(...σόρρυ, κολοσσέ μου ήθελα να πώ:X:X:X) :lol::lol::lol:

...μου αρέσουν τόσο τα 8.1, που αν χαλαστώ τελικά από τα 10άρια, θα χαρίσω το πανέμορφο 830 μου σε κάνα γκομενάκι - οι γυναίκες λατρεύουν τα wp - και δεν θα ξαναπάρω τίποτα...!!!

...τόσο απλό είναι για μένα, που έτσι κι αλλιώς δεν κουβαλάω ποτέ το κινητό μαζί μου...!!!

Εγώ νομίζω ότι τα 10αρια θα τα λατρέψει ο κόσμος. Εγώ πάντως δεν γυρνάω πίσω ούτε από την beta.

Όντως στις γυναίκες αρέσει πολύ το στυλ και η απλότητα των Ep. Το εχω παρατηρήσει με πολλές φίλες που τους εδειξα το δικό μου και μετά πήραν wp

Μπορεί να γίνει μια ήρεμη συζήτηση χωρίς προσβολές και ειρωνείες; Διεγράφησαν ποστ.

Είδες ??? Αυτά κανεις και χάνω τα καλύτερα :p:p:p:p

Παιδια καλησπερα.Σκεφτομαι να γυρισω στα παλια λημερια(πρωην symbian).Exω το lg g2 αλλα λογω οτι μου εκαψε πλακετα ξαφνικα δε θελω αλλο να το κρατησω οταν φτιαχθει.Μου αρεσει το Lumia 930 λογω cameras βασικα.Αλλα θελω καποιες εφαρμογες που ειχα στο android: αυτοματη εγγραφη ολων των κλησεων - ειδοποιησεις για εισερχομενα emails απο 3 λογαριασμους που εχω και εαν υπαρχει remote control (τηλεχ/ριο για συσκευες οπως TV ΚΤΛ.)κai ενα τελευταιο που διαβασα για την αγορα της συσκευης απο τον Γερμανο οτι ειναι προβληματικες στην οθονη και υπερθερμανσης...

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Παιδια καλησπερα.Σκεφτομαι να γυρισω στα παλια λημερια(πρωην symbian).Exω το lg g2 αλλα λογω οτι μου εκαψε πλακετα ξαφνικα δε θελω αλλο να το κρατησω οταν φτιαχθει.Μου αρεσει το Lumia 930 λογω cameras βασικα.Αλλα θελω καποιες εφαρμογες που ειχα στο android: αυτοματη εγγραφη ολων των κλησεων - ειδοποιησεις για εισερχομενα emails απο 3 λογαριασμους που εχω και εαν υπαρχει remote control (τηλεχ/ριο για συσκευες οπως TV ΚΤΛ.)κai ενα τελευταιο που διαβασα για την αγορα της συσκευης απο τον Γερμανο οτι ειναι προβληματικες στην οθονη και υπερθερμανσης...

- αυτοματη εγγραφη ολων των κλησεων

Στα WP 8/8.1 δεν υπάρχει ευχέρεια ηχογράφησης κλήσεων, θα δοθεί η δυνατότητα σε λίγο διάστημα με την αναβάθμιση σε Windows mobile 10.

- ειδοποιησεις για εισερχομενα emails απο 3 λογαριασμους που εχω

Πραγματικά αθώα η ερώτηση να με συμπαθάς, με καλή έννοια το λέω, κάθε φορά που την ακούω από χρήστες Android.

Είναι αυτονόητη στα WP η ενσωμάτωση και η ενημέρωση των πολλών mail account που μπορεί να έχει ο χρήστης.

Χωρίς εφαρμογή, out of the box.

- εαν υπαρχει remote control (τηλεχ/ριο για συσκευες οπως TV ΚΤΛ.)

Τηλεχειριστήριο σημαίνει υπέρυθρες φαντάζομαι,

και αν θυμάμαι μια WP συσκευή που διαθέτει υπέρυθρες για τηλεχειρισμό ,

αυτή είναι το HTC One M8 for Windows.

http://www.htc.com/us/smartphones/htc-one-m8-windows/

http://www.windowscentral.com/using-htc-one-m8-windows-tv-remote

Καλησπέρα μια ερωτησούλα βλέπω σε διαφορες φωτογραφίες τα tile να είναι χρωματιστά και σε εμενα τα περισοτερα να είναι διάφανα γιατί γίνετε αυτό?υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αλλάξω?

http://www.windowscentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/larger_wm_brw/public/field/image/2014/09/Lumia_830_hand_lede.jpg?itok=k4ZkgbNt

πχ το onedrive όλες οι εφαρμογές here το tapatalk και ειναι και άλλες πολλές

φιλε @giorgos1966 επειδή τα windows phone δεν έχουν υπέρυθρες μπορείς άμα είναι smart tv με συνδέσει στο internet να την χειριστής υπάρχουν εφαρμογές εγώ που έχω samsung μέσο τις εφαρμογής τα κάνω όλα

Edited by andreas443

spacer.png

Καλησπέρα μια ερωτησούλα βλέπω σε διαφορες φωτογραφίες τα tile να είναι χρωματιστά και σε εμενα τα περισοτερα να είναι διάφανα γιατί γίνετε αυτό?υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αλλάξω?

http://www.windowscentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/larger_wm_brw/public/field/image/2014/09/Lumia_830_hand_lede.jpg?itok=k4ZkgbNt

πχ το onedrive όλες οι εφαρμογές here το tapatalk και ειναι και άλλες πολλές

φιλε @giorgos1966 επειδή τα windows phone δεν έχουν υπέρυθρες μπορείς άμα είναι smart tv με συνδέσει στο internet να την χειριστής υπάρχουν εφαρμογές εγώ που έχω samsung μέσο τις εφαρμογής τα κάνω όλα

Οι περισσότερες εφαρμογές στις ρυθμίσεις τους έχουν επιλογή για το αν θα είναι διάφανο το tile.

Οι περισσότερες εφαρμογές στις ρυθμίσεις τους έχουν επιλογή για το αν θα είναι διάφανο το tile.

ας πούμε το one drive και οι εφαρμογές here κάποτε ήταν μπλε τώρα όχι μπορώ να τα αλλάξω όπως επίσης και το WhatsApp?

spacer.png

ας πούμε το one drive και οι εφαρμογές here κάποτε ήταν μπλε τώρα όχι μπορώ να τα αλλάξω όπως επίσης και το WhatsApp?

Οι εφαρμογές της Ms δεν έχουν τέτοια επιλογή. Αρκετές όμως από τις άλλες έχουν.

Η πλάκα είναι ότι όταν ξεκινησε αυτό με τα διάφανα tile με 8.1 βριζαμε οποια εφαρμογή δεν είχε. Η φωτός που είδες είναι πολύ παλιά από 8.0.

Οι εφαρμογές της Ms δεν έχουν τέτοια επιλογή. Αρκετές όμως από τις άλλες έχουν.

Η πλάκα είναι ότι όταν ξεκινησε αυτό με τα διάφανα tile με 8.1 βριζαμε οποια εφαρμογή δεν είχε. Η φωτός που είδες είναι πολύ παλιά από 8.0.

Σε ευχαριστώ παρα πολύ για τον χρόνο σου να είσαι καλά

spacer.png

Σε ευχαριστώ παρα πολύ για τον χρόνο σου να είσαι καλά

Γι αυτό εγώ δεν χρησιμοποιώ φωτογραφία για wallpaper. Είμαι όπως στα 8. Πολυ πιο ωραίο.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Γι αυτό εγώ δεν χρησιμοποιώ φωτογραφία για wallpaper. Είμαι όπως στα 8. Πολυ πιο ωραίο.

ναι αλλα και πάλι έχουν τα περισσότερα το ίδιο χρώμα εγώ έλεγα να έχω ποικιλία με χρώματα κάθε tile διαφορετικό χρώμα

spacer.png

Γεια χαρά, όσον αφορά στον αριθμό χαρακτήρων στα SMS. Μου φέραν ένα LUMIA 810 από Αμερική. Έχω το κλασικό πρόβλημα με τους χαρακτήρες που ειναι 70 αντί για 160 και το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει η επιλογή για να το φτιάξω. Αρχικά, και ενώ έχω κάνει όλα τα update μέχρι τώρα του λογισμικού δεν υπήρχε στα settings το Network+ μέσα από το οποίο ρυθμίζεις το character set.. Κατεβάζω και εγκαθιστώ το Network+ σαν εφαρμογή. Υπάρχει τώρα κανονικά στο μενού των settings αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει η επιλογή για το character set... Καμιά ιδέα? Δε μπορώ να καταλάβω γιατί? Παίζει η έκδοση των windows και των updates να διαφέρει επειδή το κινητό είναι από Αμερική?

Γεια χαρά, όσον αφορά στον αριθμό χαρακτήρων στα SMS. Μου φέραν ένα LUMIA 810 από Αμερική. Έχω το κλασικό πρόβλημα με τους χαρακτήρες που ειναι 70 αντί για 160 και το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει η επιλογή για να το φτιάξω. Αρχικά, και ενώ έχω κάνει όλα τα update μέχρι τώρα του λογισμικού δεν υπήρχε στα settings το Network+ μέσα από το οποίο ρυθμίζεις το character set.. Κατεβάζω και εγκαθιστώ το Network+ σαν εφαρμογή. Υπάρχει τώρα κανονικά στο μενού των settings αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει η επιλογή για το character set... Καμιά ιδέα? Δε μπορώ να καταλάβω γιατί? Παίζει η έκδοση των windows και των updates να διαφέρει επειδή το κινητό είναι από Αμερική?

Πάνε ρυθμίσεις >δικτυο+>σύνολο χαρακτήρων SMS και πάτα μειωμένο!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Πάνε ρυθμίσεις >δικτυο+>σύνολο χαρακτήρων SMS και πάτα μειωμένο!

Δεν υπάρχει δυστυχώς αυτή η επιλογή στο δίκτυο+ Το αναφέρω στο αρχικό μου ποστ...

Δεν υπάρχει δυστυχώς αυτή η επιλογή στο δίκτυο+ Το αναφέρω στο αρχικό μου ποστ...

Δες αν υπάρχουν ενημερώσεις για την συσκευή σου.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg