Metaladis Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Κάποια συνηθισμένα bugs.. Για το 2ο η λύση είναι το πάτημα του μεσαίου κουμπιού. Για το τρίτο υπάρχουν πολλαπλά τρικ-bugs εκτός από αυτό που δείχνει. Σέρνοντας πάνω ή κάτω και ενώ κινήται να πατήσεις το πισω ή το μεσαίο.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Στο ειπα οτι μια δουλευει μια οχι ... αφου σου δουλεψε οκ τελικά είχες δίκιο σήμερα δεν δουλεύει, και πρέπει να το φτιάξω γιατί δεν θέλω να μου απαντάνε στο hotmail αλλά στο forthnet. Δεν θα σου απαντανε στο hotmail ...απλα θα χρησιμοποιεις σαν διακομιστη εξερχομενων (απο το τηλ) τον σερβερ του hotmail Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Παρατήρησα το εξής παράλογο σήμερα με το κινητό. Χθες εγκατέστησα μια εφαρμογή και απ' ότι κατάλαβα υπερέβην το όριο των εφαρμογών και τις κατηγοριοποίησε αλφαβητικά. Ωστόσο διαγράφοντας μία εφαρμογή καταργήθηκε πάλι η αλφαβητική κατηγοριοποίηση των εφαρμογών στο μενού. Και σήμερα το πρωί που μπήκα στο μενού δεν ήταν κατηγοριοποιημένες οι εφαρμογές. Όμως αργότερα όταν χρειάστηκε να κοιτάξω κάτι διαπίστωσα ότι οι εφαρμογές είναι και πάλι κατηγοριοποιημένες κατ' αλφαβητική σειρά. Δοκίμασα να απεγκαταστήσω μία ή δύο εφαρμογές χωρίς αποτέλεσμα. Δεν είναι λίγο περίεργο που αυτές τις αλλαγές τις έκανε μόνο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Μπορείς να πεις πόσες εφαρμογές πέρασες και έγινε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitruom Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Δεν θα σου απαντανε στο hotmail ...απλα θα χρησιμοποιεις σαν διακομιστη εξερχομενων (απο το τηλ) τον σερβερ του hotmail ακολούθησα τον οδηγό αλλα δεν τα καταφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Μπορείς να πεις πόσες εφαρμογές πέρασες και έγινε αυτό; 25 νομίζω. Αν περιλαμβάνονται και τα παιχνίδια και οι υπολοιπες εφαρμογές που εγκαθίστανται στο φάκελο των παιχνιδιών τότε 30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 ακολούθησα τον οδηγό αλλα δεν τα καταφερα. Που κολησες ? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 25 νομίζω. Αν περιλαμβάνονται και τα παιχνίδια και οι υπολοιπες εφαρμογές που εγκαθίστανται στο φάκελο των παιχνιδιών τότε 30 Όχι πόσες εγκατέστησες εσύ αλλά πόσες έφτασαν όλες οι εφαρμογές (μαζί με τις προεγκατεστημένες) στο σύνολό τους. Όταν κάνεις δεξιά δλδ την αρχική οθόνη πόσες εφαρμογές υπάρχουν; Εγώ έχω 40 και δεν είναι αλφαβητικά. Ρωτάω επειδή δε μ'αρέσει καθόλου να γίνει έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Νομίζω πως είσαι πολύ οριακά. Κάτι για 43 θυμάμαι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Νομίζω πως είσαι πολύ οριακά. Κάτι για 43 θυμάμαι. Κάπου είχα διαβάσει για πάνω από 40 και προσπαθώ (με πολύ δυσκολία) να μη το ξεπεράσω, αλλά κανένας μέχρι τώρα δεν είναι σίγουρος για τον ακριβή αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Πάντως κ μένα αισθητικά με χαλούσε λίγο στην αρχη αλλά τώρα που το συνήθισα δεν μπορώ χωρίς αυτο... Πιάνω στα χέρια μου το 820 της κοπέλας μου κ τσαντίζομαι να σκρολαρω για μια εφαρμογή... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Σίγουρα όλα είναι θέμα συνήθειας αλλά γιατί να προσθέσω καμιά 20αριά (τα γράμματα) καινούρια εικονίδια στη λίστα μου και να μη μπορώ να τα σβήσω μετά; Μου φαίνεται λίγο χαζό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ενώ το να μην βάζεις εφαρμογές για να αποφύγεις αυτή την επιλογή είναι λογικό :lol::lol::lol::lol: Επίσης αν δεν υπήρχε αυτό το μέτρο, όταν θα έβαζες 60-70 εφαρμογές στο κινητό και θα πρέπει να σκρολάρεις 5 λεπτά για να φτάσεις κάτω θα γκρινιάζες ότι η MS δεν σε σκέφτεται :D Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Σίγουρα όλα είναι θέμα συνήθειας αλλά γιατί να προσθέσω καμιά 20αριά (τα γράμματα) καινούρια εικονίδια στη λίστα μου και να μη μπορώ να τα σβήσω μετά; Μου φαίνεται λίγο χαζό... Eιναι θεμα χρηστικοτητας .. Εγω εχω γυρω στις 100 εφαρμογες και θα ηταν αδυνατο να βρω την εφαρμογη που θελω χωρις αυτο ... Ερχομενος απο αλλο λειτουργικο σε δυσκολευει λιγο στην αρχη αλλα μετα φαινεται πολυ λογικο και απαραιτητο.. Ισως πρεπει να μπει μια επιλογη για να μην το εμφανιζει αν δεν το θελεις... Στα 8.1 θα υπαρχει και αλλος τροπος ταξινομησης απο οτι γραφτηκε ..!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Eιναι θεμα χρηστικοτητας .. Εγω εχω γυρω στις 100 εφαρμογες και θα ηταν αδυνατο να βρω την εφαρμογη που θελω χωρις αυτο ... Ερχομενος απο αλλο λειτουργικο σε δυσκολευει λιγο στην αρχη αλλα μετα φαινεται πολυ λογικο και απαραιτητο.. Ισως πρεπει να μπει μια επιλογη για να μην το εμφανιζει αν δεν το θελεις... Στα 8.1 θα υπαρχει και αλλος τροπος ταξινομησης απο οτι γραφτηκε ..!!! ποιος τρόπος????? Εγώ θα ήθελα την δημιουργία φακελων (όχι στην αρχική) αλλα δεν νομίζω για την ώρα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Eιναι θεμα χρηστικοτητας .. Εγω εχω γυρω στις 100 εφαρμογες και θα ηταν αδυνατο να βρω την εφαρμογη που θελω χωρις αυτο ... Ερχομενος απο αλλο λειτουργικο σε δυσκολευει λιγο στην αρχη αλλα μετα φαινεται πολυ λογικο και απαραιτητο.. Ισως πρεπει να μπει μια επιλογη για να μην το εμφανιζει αν δεν το θελεις... Στα 8.1 θα υπαρχει και αλλος τροπος ταξινομησης απο οτι γραφτηκε ..!!! Υπάρχει και άλλος τρόπος Να πατήσεις το κουμπί της αναζήτησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgp16V Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Σιγά σιγά αλλάζουν τα πράγματα http://www.wpcentral.com/google-releases-official-apis-windows-phone-developers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Με το κουμπί της αναζήτησης χάνονται τα γράμματα και μπορείς με ένα κλικ έτσι απλά να ρολλάρεις χωρίς να τα βλέπεις. Είναι ενοχλητικά αλλά οκ..Καλύτερο όντως να βγουνε φάκελοι (στη λίστα), αλλά νομίζω στα 8.1. (ή μπλεδίσια by nokia) θα ταξινομούνται και βάση χρήσης. Καλό θα ήταν και βάση χρόνου εγκατάστασης.. Επίσης και στη μουσική αν είχε επιλογή "πρόσφατα" θα βόλευε αντι να κάνεις λίστα.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Περνάω άλμπουμ τραγουδιών στο κινητό, και πολλά μου τα βγάζει σε έναν φάκελο "UNKNOWN", όπου είναι άσχετοι καλλιτέχνες χύμα. Γίνεται κάτι; Ελπίζω να μην μου πείτε για λίστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 VLC Player for Windows Phone 8.1 No release date yet. WP 8.1 only, certainly not at BUILD. The WP 8.1 Store will be opened only when public version of 8.1 will be available! Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ελπίζω αυτό http://wmpoweruser.com/no-wp8-1-developer-preview-at-build/ να μην ισχύει, θα είναι μεγάλη απογοήτευση να αναβληθεί λίγες μέρες πριν, τα περιμένουμε πως και πως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Ελπίζω αυτό http://wmpoweruser.com/no-wp8-1-developer-preview-at-build/ να μην ισχύει, θα είναι μεγάλη απογοήτευση να αναβληθεί λίγες μέρες πριν, τα περιμένουμε πως και πως... Δεν θα παρουσιαστούν στην Build και η ΝΟΚΙΑ θα παρουσιάσεις συσκευές 2/4 (λογικά με 8.1) ?:confused: Επίσης ο Daniel το έγραψε στο twitter αλλά όχι σε άρθρο στο WPCentral? :wacko: Αντε να δούμε... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Καλώς τα δεχτήκατε http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-core-finished-today Daniel Rubino: Windows Phone 8.1 core is finished today "Late breaking story but we have confirmation that Windows Phone 8.1 has finalized today, at least for the Core team. That’s still not technically a 'Release to Manufacturers' (RTM) because the CXE team still needs to work out a few bugs. That will happen over the next couple of weeks before it is shipped to OEMs to put on new devices. Microsoft is expected to unveil Windows Phone 8.1 next week during Build, where we will bring you the latest coverage live. The Developer Preview release though has been delayed by about a week from the original plan. Still, developers in attendance are expected to get a surprise or two to take home. From Windows Phone Central to the Windows Phone team, congratulations!" Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 :lol: Με πρόλαβες... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 The Developer Preview release though has been delayed by about a week from the original plan. Άρα Developer Preview 1-2 βδομάδες από το BUILD και over the next couple of weeks before it is shipped to OEMs to put on new devices RTM μερικές βδομάδες αργότερα και το 8.1 update για τα Lumia, Nokia Blue πολύ αργότερα (με βάση την ως τώρα εμπειρία) Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts