gesamfunai Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ας δουμε πρώτα τι ακριβώς βελτιώνουν με την 8.1 και βλέπουμε! ε..ενταξει δεν ειναι και ο,τι καλυτερο να δινει update καθε 4-5 μηνες με λιγες αλλαγες/βελτιωσεις...πατα γκαζι ms! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Καλησπέρα και από μένα. Είμαι και γω κάτοχος του Lumia 920 εδώ και 3 μέρες αλλά δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολλά στο forum του windows 8. Προερχόμενος από Symbian δυστυχώς έχω να δηλώσω οτι το λειτουργικό αυτό έχει απαράδεκτες ελλείψεις. Βέβαια το γνώριζα, αλλά ορισμένες πραγματικά σε βγάζουν από τα ρούχα σου. O λόγος που πήγα σε WP8 αντί για android ήταν ότι βρήκα την συγκεκριμένη συσκευή σε εξαιρετική τιμή και ότι βρίσκω βολικά τα 8άρια στο λάπτοπ μου. Δεν μπορώ να πω οτι σαν γενική εικόνα δεν μου αρέσει η συσκευή αλλά ελπίζω κάποια θεματα να τακτοποιηθούνε. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά ισχύει η πληροφορία ότι σε επόμενη αναβάθμιση θα έχουμε και file manager; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Κάτι σαν file manager...απο την στγμη που δεν έχεις προσβασει στο system μην περιμένεις πολλά. Όσο για τις ελλείψεις απλα κάνεις υπομονή αργα αλλα σταθερά βελτιώνονται τα πραγματάκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Καλησπέρα και από μένα. Είμαι και γω κάτοχος του Lumia 920 εδώ και 3 μέρες αλλά δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολλά στο forum του windows 8. Προερχόμενος από Symbian δυστυχώς έχω να δηλώσω οτι το λειτουργικό αυτό έχει απαράδεκτες ελλείψεις. Βέβαια το γνώριζα, αλλά ορισμένες πραγματικά σε βγάζουν από τα ρούχα σου. O λόγος που πήγα σε WP8 αντί για android ήταν ότι βρήκα την συγκεκριμένη συσκευή σε εξαιρετική τιμή και ότι βρίσκω βολικά τα 8άρια στο λάπτοπ μου. Δεν μπορώ να πω οτι σαν γενική εικόνα δεν μου αρέσει η συσκευή αλλά ελπίζω κάποια θεματα να τακτοποιηθούνε. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά ισχύει η πληροφορία ότι σε επόμενη αναβάθμιση θα έχουμε και file manager; Ένας απ' τους λόγους που κρατάω το κινητό του avatar μου ακομα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 σήμερα το πρωί ξαφνικά (χωρίς να κάνω τίποτα) μου έβγαλε και εμένα την αριστερή εικόνα με τον μετρητή, δεν μου βγάζει όμως την δεξιά για την προώθηση κλήσεων, για την ακρίβεια μου βγάζει μόνο την πρώτη επιλογή για την αναμονή... το κινητό είναι unbranded Croatia Εγώ πάλι είχα βρει κάπου την προώθηση κλήσεων, αλλά χωρίς επιλογές, δηλ. on/off.. και δεν έβρισκα χρησιμότητα, απ' τη στιγμή που τη θέλω μόνο σε περίπτωση που σβήσω το κινητό. Το θέμα είναι όμως ότι (μετά από ένα soft reset) δεν τη βρίσκω :wacko: Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portomarko Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Καλησπέρα, μια ερώτηση για κάτι που μάλλον δεν γίνεται με τα 8αρια αλλά γινόταν στα Symbian... Όταν δέχομαι κλήση απο προώθηση (πχ καλουν στο σταθερό μου τηλέφωνο και εκείνο κάνει προώθηση στο κινητό μου) έβγαζε κάποιο ακουστικό με βελάκι στην οθόνη, το οποίο σήμαινε κλήση απο προώθηση . Τα wp8 δεν το έχουν αυτό, υπάρχει κάποια ρύθμιση ή εφαρμογή να μας ενημερώνει για το αν η εισερχόμενη είναι προωθούμενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Καλησπέρα, μια ερώτηση για κάτι που μάλλον δεν γίνεται με τα 8αρια αλλά γινόταν στα Symbian... Όταν δέχομαι κλήση απο προώθηση (πχ καλουν στο σταθερό μου τηλέφωνο και εκείνο κάνει προώθηση στο κινητό μου) έβγαζε κάποιο ακουστικό με βελάκι στην οθόνη, το οποίο σήμαινε κλήση απο προώθηση . Τα wp8 δεν το έχουν αυτό, υπάρχει κάποια ρύθμιση ή εφαρμογή να μας ενημερώνει για το αν η εισερχόμενη είναι προωθούμενη; http://www.windowsphone.com/en-US/how-to/wp8/basics/what-do-the-icons-on-my-phone-mean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portomarko Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Δεν.... Έχει τύχει και με έχουν πάρει απο τράπεζα και εμφανίζεται αυτο το σήμα. Όταν κάνω δοκιμή και καλώ το σταθερό μου απο άλλο τηλ. δεν μου δείχνει τπτ στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Τσεκάρετε Here Maps βγήκε update για τους χάρτες της Ελλάδας 175 mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Τσεκάρετε Here Maps βγήκε update για τους χάρτες της Ελλάδας 175 mb Πωωω, έχουν αρχίσει και δεν μου φτάνουν τα 8 GB του 520.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Πωωω, έχουν αρχίσει και δεν μου φτάνουν τα 8 GB του 520.:( δεν νομίζω ότι είναι 175 mb έξτρα , μολις κοιτάξα πόσο μου πιάνουν οι χάρτες και είναι 182 mb πριν το update ηταν 270 :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 δεν νομίζω ότι είναι 175 mb έξτρα , μολις κοιτάξα πόσο μου πιάνουν οι χάρτες και είναι 182 mb πριν το update ηταν 270 :wacko: Κι εγώ αυτό παρατήρησα. Περίεργο ε; Καλύτερη συμπίεση δεδομένων να υποθέσω;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 οντως οτι το περασα οπως και update βγηκε και για το viber με αρκετες προσθηκες !! :) Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Μπορεί να έχει ξανασχολιαστεί το συγκεκριμένο θέμα, αλλά από την έκδοση των Windows για κινητά τηλέφωνα δε θα περίμενα διαφορετικό τρόπο εισαγωγής του τονισμού στις λέξεις. (σε σχέση με τα κλασικά Pc Windows): πρώτα φωνήεν μετά τόνος ή πρώτα τόνος μετά φωνήεν... Είναι λίγο ενοχλητικό αυτό, και στο τέλος καταλήγεις να μπερδεύεσαι και στο ένα και στο άλλο. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stran Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 έχω κάνει το ερώτημα και στο thread του 520 και με συγχωρείτε για αυτό... μάλλον είναι για εδώ καθώς είναι γενικότερο wp... Σταμάτησε να μου λειτουργεί το power button... Πριν δώσω το τηλέφωνο για service τι θα πρέπει να κάνω για να προστατεύσω την ιδιωτικότητά μου; Εντάξει, fb, viber κτλ τα απεγκαθιστώ... αλλά mail, skydrive κλπ; Αρκεί να το δώσω χωρίς sim; Να αλλάξω απλά κωδικό; Από ό,τι έχω καταλάβει δεν μπορείς απλά να αφαιρέσεις το λογαριασμό σου από το τηλέφωνο και να τον ξαναβάλεις μετά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 έχω κάνει το ερώτημα και στο thread του 520 και με συγχωρείτε για αυτό... μάλλον είναι για εδώ καθώς είναι γενικότερο wp... Σταμάτησε να μου λειτουργεί το power button... Πριν δώσω το τηλέφωνο για service τι θα πρέπει να κάνω για να προστατεύσω την ιδιωτικότητά μου; Εντάξει, fb, viber κτλ τα απεγκαθιστώ... αλλά mail, skydrive κλπ; Αρκεί να το δώσω χωρίς sim; Να αλλάξω απλά κωδικό; Από ό,τι έχω καταλάβει δεν μπορείς απλά να αφαιρέσεις το λογαριασμό σου από το τηλέφωνο και να τον ξαναβάλεις μετά.... Για να είσαι 100% σίγουρος οτι δεν έχεις αφήσει τίποτα μέσα στο κινητό, κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το κινητό γίνεται όπως την πρώτη μέρα που το έβαλες στο κουτί. Μετά όταν το πάρεις πίσω, συγχρονίζεις τα πάντα από τους λογαριασμούς σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) έχω κάνει το ερώτημα και στο thread του 520 και με συγχωρείτε για αυτό... μάλλον είναι για εδώ καθώς είναι γενικότερο wp... Σταμάτησε να μου λειτουργεί το power button... Πριν δώσω το τηλέφωνο για service τι θα πρέπει να κάνω για να προστατεύσω την ιδιωτικότητά μου; Εντάξει, fb, viber κτλ τα απεγκαθιστώ... αλλά mail, skydrive κλπ; Αρκεί να το δώσω χωρίς sim; Να αλλάξω απλά κωδικό; Από ό,τι έχω καταλάβει δεν μπορείς απλά να αφαιρέσεις το λογαριασμό σου από το τηλέφωνο και να τον ξαναβάλεις μετά.... backup και hard reset ρυθμίσεις ----> αντίγραφο ασφαλείας και ρυθμίσεις--->πληροφορίες--->επαναφορά δεν ξέρω τι γινεται αν βγάλεις τον λογαρισμο Microsoft μπορεις να βαλεις κάποιο κωδικο στη lockscreen και να τα αποφυγεις όλα αυτά εφόσον δεν θα χρειαστεί να πειραξουν το software Edited February 1, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stran Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... σε κάθε περίπτωση, το κινητό το δίνεις με τη sim; Και οι ενημερώσεις ελπίζω πως έρχονται ξανά χωρίς πρόβλημα, σωστά; Δε μου έχει ξανατύχει να αφήσω κινητό για service... (πιο πολύ λυπάμαι το progress στο hill climb racing που θα χαθεί :p)... τι ελπίδες δίνετε να καλύπτεται το θέμα χωρίς κόστος; Έχω δει πως δεν είναι πρωτότυπο το φαινόμενο στο 520.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... σε κάθε περίπτωση, το κινητό το δίνεις με τη sim; Και οι ενημερώσεις ελπίζω πως έρχονται ξανά χωρίς πρόβλημα, σωστά; δεν υπάρχει λόγος να δώσεις την sim . Οσο για τις ενημερώσεις ναι θα έρθουν όλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Πωωω, έχουν αρχίσει και δεν μου φτάνουν τα 8 GB του 520.:( Δεν έχει SD το 520; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) Δεν έχει SD το 520; Εχει, αλλά είναι για φώτο και μουσική μονο. Γινεται να χρησιμοποιηθεί και για αποθηκευση άλλων πραγματων, αλλά όχι απευθειας απο το κινητο. Edited February 1, 2014 by highpriest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Εχει, αλλά είναι για φώτο και μουσική μονο. Γινεται να χρησιμοποιηθεί και για αποθηκευση άλλων πραγματων, αλλά όχι απευθειας απο το κινητο. Λάθος, μπορείς να βάλεις και τους χάρτες εκεί. Το έχω κάνει στο 520 της αδερφής μου. Απλά: 1) σβήνεις τον χάρτη από τη μνήμη του κινητού, 2) κατεβάζεις το nokia storage beta (αν δεν κανω λάθος στο όνομα), 3) αλλάζεις μέσα από αυτό τη ρύθμιση για τους χάρτες και 4) κατεβάζεις το χάρτη οπότε πάει στην κάρτα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Λάθος, μπορείς να βάλεις και τους χάρτες εκεί. Το έχω κάνει στο 520 της αδερφής μου. Απλά: 1) σβήνεις τον χάρτη από τη μνήμη του κινητού, 2) κατεβάζεις το nokia storage beta (αν δεν κανω λάθος στο όνομα), 3) αλλάζεις μέσα από αυτό τη ρύθμιση για τους χάρτες και 4) κατεβάζεις το χάρτη οπότε πάει στην κάρτα. Δεν το γνώριζα αυτό, αλλά ο Ελληνικός χάρτης είναι 180ΜΒ. Δεν σώζεται η κατάσταση μόνο από αυτό. Ελπίζω στην 8.1 να το διορθώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Τι πρέπει να κάνω για να μου εμφανίζονται οι αργίες στο ημερολόγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ημερολόγιο> ρυθμίσεις> Αργίες στην Ελλάδα{hotmail} : ενεργοποίηση Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts