Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι μπορεί να είναι το αστεράκι πανω δεξιά;

Οτι το έχεις βάλει σαν αθόρυβο νομιζώ. Δυνάμωσε την ένταση και δες αν αλλάξει

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για πρωτη φορα το κινητο ειναι εντελως απροβληματιστο απο καθε αποψη.

Μολις ειδα οτι δε σηκωνει ακριβως το ιδιο undervolt και ειμαι σε finetuning τωρα αλλα κατα τα αλλα μια χαρα.

Εννοείς σε σχέση με την ΚΚ δεν παίρνει το ίδιο uv;

Εμένα πάντως το ίδιο, -160 κατεβαίνει όπως και πριν.

Πάντως σχετικά με την μνήμη οκ έχω πάνω από διπλάσιες από σένα οπότε λογικό να είμαι μόνιμος με ελεύθερα 500-600mb.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ναι, παντα σε σχεση με την kk. Στα 384 εχει ενα θεματακι μετα απο καποια ωρα με τα 700mV, ειχα καποια restart.

Σχετικα με τη ram, δε ξερω ποσο το επηρεαζουν apps που δεν ειναι ενεργα, αλλα λογικα απο τα διπλα παραπανω που εχεις, ολο και καποιο θα τρεχει.

Post may contain irony.

Με clean install που είσαι, πόσο βγάζεις Antutu;

Χωρίς OC και πες και ποιο kernel φοράς.

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια με την lollipop οπότε ανοίγει το κινητο μου βγαζει μήνυμα "το Android αναβαθμιζεται βελτιστωποιηση της εφαρμογής 1 απο 1. Και κάνει κανένα 10λεπτο να ανοιυ.. Καμία ιδέα;

Με clean install που είσαι, πόσο βγάζεις Antutu;

Χωρίς OC και πες και ποιο kernel φοράς.

"Benchmark" (σε quote γιατι δεν ειναι πραγματικο benchmark αυτο που κανει και ετσι οπως μετραει το antutu το score αλλα αυτη ειναι αλλη συζητηση) δεν κανω γιατι ειναι αχρηστο.

Η εμπειρια χρησης μου ειναι αριστη παντου πλεον και αυτο μετραει.

Εχω franco και δεν τον αλλαζω εχοντας δοκιμασει ολα τα διαθεσιμα.

Post may contain irony.

"Benchmark" (σε quote γιατι δεν ειναι πραγματικο benchmark αυτο που κανει και ετσι οπως μετραει το antutu το score αλλα αυτη ειναι αλλη συζητηση) δεν κανω γιατι ειναι αχρηστο.

Εχω franco και δεν τον αλλαζω εχοντας δοκιμασει ολα τα διαθεσιμα.

Άχρηστο δεν είναι, αλλά μην το αναλύσουμε πάλι γιατί θέλει πολύ κουβέντα αν έχεις τέτοια ¨κολλήματα¨.

Από την άλλη ρωτάω για εγκυκλοπαιδικούς λόγους, μια και είσαι με καθαρό σύστημα και με άλλο κέρνελ, οπότε θα είχε ενδιαφέρον να συγκρίνουμε με μένα που έκανα dirty flash και έχω hell kernel.

Amazon Fire stick 4k max

Λοιπόν επειδή βλέπω συνεχίΖεις με την λέξη "άχρηστο", θα σου πω κάτι γενικό περί benchmark, μήπως και έχεις καταλάβει κάτι αλλιώς.

Αγαπητέ, πολλά πράγματα στην ζωή είναι θέμα benchmark. Από το κινητό που θα πάρεις, τις ρυθμίσεις που θα κάνεις, την δουλειά που θα βρεις, ακόμα και την σύντροφο της ζωής σου.

Απλά μάλλον δεν βλέπεις την σημασία του.

Amazon Fire stick 4k max

Καμια σχεση η αληθινη ζωη με αυτο που συζηταμε τωρα αγαπητε, εσυ τα εχεις μπλεγμενα.

Ακριβως το αντιθετο κανω γιατι πολυ απλα το benchmark δεν αντικατοπτριζει την αληθινη εμπειρια χρησης.*

Αν ηταν ετσι δεν θα εκανα ποτε σωστες επιλογες.

Δωσμου σαν παραδειγμα και την εργοστασιακη καταλωση βενζινης στα αυτοκινητα (το οποιο ειναι ο ορισμος του benchmark) να ολοκληρωθουμε. :lol:

Δεν γνωριζεις καν τι δουλεια κανω και με σκοπια σου λεω την αποψη μου για το συγκεκριμενο θεμα.

Για το κινητο ειναι αχρηστο ομως. Ποσο μαλλον οταν δεν κανεις πραγματικο benchmark αλλα βαζεις το antutu το οποιο δεν ειναι. Λογικα δεν το γνωριζεις.

Δε θα μπω σε τεχνικα, google is your friend, διαβασε. Με αυτο ολοι γραφουν σαν αυθεντιες μετα. :rolleyes:

Παρολαυτα σε πραγματικη χρηση αυτα που μετραει το οποιο benchmark δεν θα τα δεις και δεν (θα επρεπε να) σε ενδιαφερουν. Εννοειται μην αφησεις και το optimization της συσκευης μας, ετσι θα βγαλεις συμπερασμα.

Δεν θα καθομαι να μετραω σαν 15χρονο αν πηρα 1k στο antutu καθε φορα που αλλαζω κατι, οταν απο μετρηση σε μετρηση εχεις τεραστια αποκληση για πολλους μη ελεγχομενους λογους.

Παμ' παρακατ.

*Btw πριν ενα χρονο οταν το δοκιμαζα πριν το ξηλωσω, με νεα libraries και καποια tweeks στο build.prop ειχα βγαλει 28k και το κινητο κολλαγε ακομα και στο scrolling.

Στα 22k χωρις αυτα, η εμπειρια χρησης ειναι καλυτερη.

Edited by niantic
Post may contain irony.

Κρινοντας απο τη δικη μου εγκατασταση, μιας και εχω χζρησιμοποιησει και adobe, δεν εχω καποιο προβλημα σε αυτα που αναφερονται.
Post may contain irony.

Παιδιά ισχύει αυτό που γράφεται στο άρθρο εδώ; http://www.inewsgr.com/194/provlimata-me-to-Android-50-Lollipop.htm

Για το Wi-Fi είναι λαχείο τελικά. Έχω διαβάσει περιπτώσεις που έχει γίνει ευαίσθητο και αρχίζει τους αποσυνδεσεις, σε άλλους κανένα πρόβλημα και σε κάποιους όπως και σε μένα, αργεί μα φορτώσει την λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα.

Με ήχο δεν έχω κάποιο πρόβλημα, ενώ δεν γνωρίζω αν έχω κάτι από Abobe Air για να δοκιμάσω.

Amazon Fire stick 4k max

Κάπου διάβασα ότι με λολιποπ θα μπορούμε να έχουμε περισσότερα στοιχεία για το τι καταναλώνει την μπαταρία μέσο εφαρμογών. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Aκομα να βαλεις τη lollipop? :lol:

Eχουμε ενα battery saver και ενα γραφημα το οποιο δεν ειναι και τοσο χρησιμο.

https://www.google.gr/search?q=battery+graphs+lollipop&safe=off&client=firefox-a&hs=LIg&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=fflb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=KZN5VKahG4reOI7mgKAD&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=672

Post may contain irony.

Παιδια με την lollipop οπότε ανοίγει το κινητο μου βγαζει μήνυμα "το Android αναβαθμιζεται βελτιστωποιηση της εφαρμογής 1 απο 1. Και κάνει κανένα 10λεπτο να ανοιυ.. Καμία ιδέα;

Πότε έκανες αναβάθμιση; Επίσης είχες το napster εγκατεστημένο; Εμένα μου το έκανε το περασμένο Σάββατο λόγω update του napster. Ήμουν ακόμη σε kit kat, και δεν άνοιγε το κινητό. Μετά από sideload του ota της 5 άνοιγε το κινητό, αλλά συνέχιζε να βγάζει το μήνυμα. Δυστυχώς είδα ότι ήταν το napster αφού του έκανα factory reset. Το ίδιο θέμα με εμένα (την ίδια μέρα) είχε και ο γαμπρός μου, που είχε παρόμοιο setup με το δικό μου.

Πιθανολογώ ότι είναι λόγω κάποιας εφαρμογής, πιθανόν του napster αν το έχεις. Δες ποιές έκαναν τελευταία update και ξεκίνα από αυτές να ψάχνεις ποιά φταίει.

Για λύσεις είχα διαβάσει για wipe cache (που δεν έκανε τίποτα), και μετά για factory reset (που δούλεψε). Πιστεύω βέβαια ότι αν είχα βγάλει το napster (αν το είχα ανακαλύψει), δεν θα είχα θέμα.

Δοκίμασε και πες μας

Πότε έκανες αναβάθμιση; Επίσης είχες το napster εγκατεστημένο; Εμένα μου το έκανε το περασμένο Σάββατο λόγω update του napster. Ήμουν ακόμη σε kit kat, και δεν άνοιγε το κινητό. Μετά από sideload του ota της 5 άνοιγε το κινητό, αλλά συνέχιζε να βγάζει το μήνυμα. Δυστυχώς είδα ότι ήταν το napster αφού του έκανα factory reset. Το ίδιο θέμα με εμένα (την ίδια μέρα) είχε και ο γαμπρός μου, που είχε παρόμοιο setup με το δικό μου.

Πιθανολογώ ότι είναι λόγω κάποιας εφαρμογής, πιθανόν του napster αν το έχεις. Δες ποιές έκαναν τελευταία update και ξεκίνα από αυτές να ψάχνεις ποιά φταίει.

Για λύσεις είχα διαβάσει για wipe cache (που δεν έκανε τίποτα), και μετά για factory reset (που δούλεψε). Πιστεύω βέβαια ότι αν είχα βγάλει το napster (αν το είχα ανακαλύψει), δεν θα είχα θέμα.

Δοκίμασε και πες μας

Ναι φίλε μου όντως, με το που έβγαλα το napster εφτιαξε... Ευχαριστώ για τη βοήθεια γιατι είχα απογοητευτει (260 εφαρμογές εχω αντε να εβρισα ποια έφταιγε... )

Εγώ ακόμα δεν την έχω πάρει,αλλά είδα σε ενός φίλου(νέξους 5) χθες ότι έχει ένα θαυμαστικό πάνω στο wifi,όταν ήταν κλειστό, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι σημαίνει...

Επειδή το ανεφερα νωρίτερα.

Πήρα τηλέφωνο στην procordia και μου είπαν ότι η αλλαγή μπαταρίας έχει 15€. Πρέπει να τους το πάω και το κρατάνε 2 ημέρες για να το ελέγξουνε.

Αν είναι μέσα στην εγγύηση μου είπαν να πάρω τηλέφωνο στην LG και θα κανονισουν αυτοί να τους το πάνε και θα την αλλάξουν τζάμπα (αν κατάλαβα καλά) αλλά η διαδικασία θα πάρει περίπου 4 μέρες.

Βασικά η εγγύση για την μπαταρία είναι στους έξι μήνες.

Καθε φορα που παω να κανω μια κληση με ExDialer ή οποιονδηποτε αλλο dialer (π.χ. Dialer One)

με ρωταει "complete action using" και εχω ΜΟΝΟ 2 επιλογες (Phone και Skype). Toν ExDialer ή τον

Dialer One δεν τους βλεπει. Πριν το update σε lollipop δεν ειχα τετοιο προβλημα. Το αντιμετωπιζει

καποιος αλλος? Ξερουμε πως λυνεται?

Ευχαριστω

Σε αναμονη (deep sleep και μονο) στην ωρα ποσο χανετε?

Ημουν στο 1.4% με τα παντα ανοιχτα στην kk και φρανκο.

Ολα στοκ λολιποπ ημουν στο 0% (!!!).

Στο σημερινο υπνο θα τσεκαρω με λολιποπ και φρανκο.

Post may contain irony.

Σε αναμονη (deep sleep και μονο) στην ωρα ποσο χανετε?

Ημουν στο 1.4% με τα παντα ανοιχτα στην kk και φρανκο.

Ολα στοκ λολιποπ ημουν στο 0% (!!!).

Στο σημερινο υπνο θα τσεκαρω με λολιποπ και φρανκο.

Τι εννοείς 0;

Ότι το αφήνεις όλο το βράδυ και δεν χάνεις ούτε 1% στο ποσοστό της μπαταρίας;

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ με το που αναβαθμισα το nexus 4 σε android 5.0 δεν μου δουλεύει το play store μου γράφει δεν υπάρχει ενεργός λογαριασμός ενω υπάρχει το έχει πάθει κανενας άλλος;

Εγώ με το που αναβαθμισα το nexus 4 σε android 5.0 δεν μου δουλεύει το play store μου γράφει δεν υπάρχει ενεργός λογαριασμός ενω υπάρχει το έχει πάθει κανενας άλλος;

Μήπως έχεις πάνω από ένα gmail accounts στη συσκευή; Υπάρχει περίπτωση στο play store να έχει σαν επιλεγμένο άλλο account που δεν έχει ρυθμιστεί για play store.

Τι εννοείς 0;

Ότι το αφήνεις όλο το βράδυ και δεν χάνεις ούτε 1% στο ποσοστό της μπαταρίας;

Nαι. Συνεβη μια και μονο φορα σε οσα χρονια ειχα το κινητο και ηταν εντελως στοκ lollipop. Την ειχα μολις βαλει και ειπα να το πειραξω το επομενο πρωι.

Για να ειμαι σιγουρος οτι δεν εκανα λαθος κοιταξα και το γραφημα και ηταν εντελως ευθυ. Ουτε 1% δεν εχασα. :wacko:

Δυστυχως δεν κρατησα screen γιατι υπεθεσα οτι με franco θα εχω το ιδιο. Αμ δε.

Μετρησα και με franco, ειμαι στο 1% ακριβως την ωρα.

Υπηρξε μια βελτιωση απο το 1.4% που εχανα με kk και franco.

Εσεις?

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το ειχα παθει καποια στιγμη.

Σβησε το primary gmail σου και ξαναβαλτο.

Post may contain irony.

Καλησπέρα!

Να σας ρωτήσω, τι ακουστικά έχετε το κινητό μας; Εγώ δούλευα με τα παλιά που είχα της HTC αλλά σε ένα τράβηγμα κόπηκαν. Παρήγγειλα από ebay αλλά δεν έχουν το δυνατό ήχο και το μπάσο των ακουστικών που είχα. Έχετε να μου προτείνεται κάποια με κανονικά λεφτά και καλό ήχο;

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)