maximos Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μπα εγώ μέχρι το πρωί στις 11 που το έκλεισα δεν την είχα πάρει. Μου ήρθε η θήκη από το 1+ οπότε αποχώρηση από το n4. Δε θα μείνει για πολύ στο συρτάρι αφού θα το πάρει η σύζυγος. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλησπέρα, Τις τελευταίες ημέρες παρατηρώ ότι σε κάποιες εισερχόμενες κλήσεις δεν ανάβει καθόλου η οθόνη.. Για να απαντήσω την κλήση, πρέπει να πιέσω το power button, να ανοίξει η οθόνη και τότε η κλήση είναι υπό μορφή notification στην lockscreen. Αν κάνω διπλό κλικ, μπορώ να απαντήσω την κλήση κανονικά. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Έχεις βάλει κάποια εφαρμογή, για notifications; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iammysterious Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλησπέρα, Τις τελευταίες ημέρες παρατηρώ ότι σε κάποιες εισερχόμενες κλήσεις δεν ανάβει καθόλου η οθόνη.. Για να απαντήσω την κλήση, πρέπει να πιέσω το power button, να ανοίξει η οθόνη και τότε η κλήση είναι υπό μορφή notification στην lockscreen. Αν κάνω διπλό κλικ, μπορώ να απαντήσω την κλήση κανονικά. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Το έχω συνέχεια εδώ και ένα χρόνο.Το συνήθισα . Μπορεί να διορθώνεται με την 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Έχεις βάλει κάποια εφαρμογή, για notifications; Έχω το lightflow και το missed it.. Λες να υπάρχει πρόβλημα με αυτά; Θα δοκιμάσω να τα απενεργοποιήσω και βλέπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 νομίμω πως αυτά φταίνε Δοκιμασε να τα απενεργοποιήσεις τελείως. Εξάλλου στη lolipop οι ειδοποιήσεις μ@μ@νε :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Γνωριζετε αν υπάρχει κάποιος περιορισμός στον ελεύθερο χώρο του κινητου για να γίνει η αναβάθμιση OTA. είναι σχεδόν full και δεν ξέρω πόσα να σβησω Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 350MB ειναι μονο το download. Υπολογισε κι εκεινο το 10% του χωρου κατω απο το οποιο λαμβανεις errors για εγκατασταση εφαρμογων (~1,5GB), νομιζω με 2GB free θα εισαι οκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Γνωριζετε αν υπάρχει κάποιος περιορισμός στον ελεύθερο χώρο του κινητου για να γίνει η αναβάθμιση OTA. είναι σχεδόν full και δεν ξέρω πόσα να σβησω Καλύτερα να υπάρχει τουλάχιστον 1 gb free. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Γνωριζετε αν υπάρχει κάποιος περιορισμός στον ελεύθερο χώρο του κινητου για να γίνει η αναβάθμιση OTA. είναι σχεδόν full και δεν ξέρω πόσα να σβησω 1 γιγα για να είσαι μέσα. Όχι λιγότερο από 900 πάντως. Edit : το λέω αυτό γιατί η ΟΤΑ ζητάει 500 και αν βάλεις και τα 500 που θα κατεβάσει πάει 1. Διορθώστε αν κάνω λάθος. Edited November 20, 2014 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Να ερχοταν κιολας καλα θα ηταν! Το led στις αναπαντητες το φτιαξανε; παω στοιχημα πως οχι.. Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Ακομα περιμενω για την ota, ειπα να μη φλασαρω πρωτη φορα. Εκανα διαγραφη δεδομενων απο τα services αλλα το κινητο τρελαθηκε, εσβησε το google now, δεν εκανε log in στο play store, δεν εκανε sync και αλλα διαφορα. Μολις φτιαχτηκε. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Και γω του χαλασα το συγχρονισμό Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Να ερχοταν κιολας καλα θα ηταν! Το led στις αναπαντητες το φτιαξανε; παω στοιχημα πως οχι.. To κερδισες! Οποτε θυμαται... :p Και γω του χαλασα το συγχρονισμό Για αυτο ενας μηχανικος της Google ειχε αποτρεψει κατηγορηματικα το "τρικ" http://www.androidpolice.com/2013/11/20/google-engineer-dan-morrill-sheds-some-light-on-the-nexus-ota-process-urges-you-to-never-clear-google-service-framework-data/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Οντως υπηρξε προβλημα. Λυθηκε με απλο σβησιμο και επανεγγραφη του primary gmail μου. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 λοιπόν τώρα με την λολιποπ 1ον) εχασα το widget με τις φωτογραφίες 2ον) πώς βάζουμε ήχο κλήσης , τραγούδια που έχω μέσα στην sd 3oν) υπάρχει τρόπος να δείς τι έχεις μέσα στο τηλέφωνό σου κάτι σαν es explorer κτλ? την φάγανε και αυτην την μαμα εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 λοιπόν τώρα με την λολιποπ 1ον) εχασα το widget με τις φωτογραφίες 2ον) πώς βάζουμε ήχο κλήσης , τραγούδια που έχω μέσα στην sd 3oν) υπάρχει τρόπος να δείς τι έχεις μέσα στο τηλέφωνό σου κάτι σαν es explorer κτλ? την φάγανε και αυτην την μαμα εφαρμογή; 1ον) Έφυγε η gallery έμεινε η photos. Χρησιμοποίησε αν θες το Quickpic. 2ον) Όπως και πριν 3ον) Δεν είχε ποτέ file explorer. Ο es δεν ήταν μαμά, τον είχες εγκαταστήσει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 2) θύμισε μου σε παρακαλώ τον τρόπο 3) ναι τον file explorer δεν τον είχε αλλα νομίζω ειχε κάποιον τυπικό να κάνει τα βασικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 2) θύμισε μου σε παρακαλώ τον τρόπο 3) ναι τον file explorer δεν τον είχε αλλα νομίζω ειχε κάποιον τυπικό να κάνει τα βασικά 3)Δεν είχε. Βάλε es. 2)Ρυθμίσεις ήχος επιλογή ήχου κλήσης. Βάλε τους ήχους που θες στον φάκελο notifications πριν. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Όσοι έχουν την 5.0 και την έχουν δουλέψει για κάποιες μέρες,θα παρακαλούσα να μας πουν εκτός από τις αισθητικές βελτιώσεις , αν υπάρχει κάποια βελτίωση όπως το μπαγκ με την κάμερα που το κινητό έκανε μόνο του ριμπούτ,αν πλέον μπορεί να αποθηκεύσει τον προεπιλεγμένο dialer ,βελτίωση μπαταρίας κλπ.Επίσης διαβάζω ότι χρησιμοποιεί περισσότερη ραμ και ότι τρώει κάποια κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Όσοι έχουν την 5.0 και την έχουν δουλέψει για κάποιες μέρες,θα παρακαλούσα να μας πουν εκτός από τις αισθητικές βελτιώσεις , αν υπάρχει κάποια βελτίωση όπως το μπαγκ με την κάμερα που το κινητό έκανε μόνο του ριμπούτ,αν πλέον μπορεί να αποθηκεύσει τον προεπιλεγμένο dialer ,βελτίωση μπαταρίας κλπ.Επίσης διαβάζω ότι χρησιμοποιεί περισσότερη ραμ και ότι τρώει κάποια κολλήματα. Προσωπικά από τότε που έβαλα την 5.0 (πρώτα το Ν6 port πριν καμιά βδομάδα και πρόσφατα την επίσημη), δεν ξαναείχα κόλλημα της κάμερας ή reboot. Για τον dialer δεν ξέρω τι εννοείς. Η μπαταρία έχει μια βελτίωση 5-10%. Για την ραμ νομίζω τα έχουμε πει αρκετές φορές. Κάποιο bug είναι και δεν καθαρίζει την μνήμη ακόμα και αν βγάλεις τα recent tasks. Λογικά θα βγει γρήγορα κάποιο νέο ΟΤΑ, γιατί ήδη σε κάποια port οι XDA dev το έχουν φτιάξει. Κολλήματα δεν έχω δει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η κατανάλωση μπαταρίας με 3g. Την τσακίζει. Δεν ήταν έτσι στην kit Kat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Όσοι έχουν την 5.0 και την έχουν δουλέψει για κάποιες μέρες,θα παρακαλούσα να μας πουν εκτός από τις αισθητικές βελτιώσεις , αν υπάρχει κάποια βελτίωση όπως το μπαγκ με την κάμερα που το κινητό έκανε μόνο του ριμπούτ,αν πλέον μπορεί να αποθηκεύσει τον προεπιλεγμένο dialer ,βελτίωση μπαταρίας κλπ.Επίσης διαβάζω ότι χρησιμοποιεί περισσότερη ραμ και ότι τρώει κάποια κολλήματα. Εχοντας την 5,0 μια βδομαδα τωρα , μπορω να πω οτι η μπαταρια δεν εχει βελτιωθει . Ειδικα με 3g , αδειαζει ακαταπαυστα... Η καμερα failed to initialize περιπου 1 φορα τη μερα , κ επανερχεται μετα απο reboot. Μονο του δεν κανει reboot (ευτυχως).Κολληματα άλλου ειδους , δεν εχω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Επίσης να προσθέσω ότι το μόνο που βοηθάει στην μπαταρία με 3g έστω και ελάχιστα είναι να εκκαθαρίσουν όλες οι πρόσφατες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts