junglist Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 καλησπερα, θα κανω μια ισως χαζη ερωτηση αλλα δεν βρισκω την απαντηση μονος μου. εχω αγορασει το micro sd card reader της Meenoma, υπαρχει καποιοσ τροπος να μπορω να βλεπω τα αρχεια που ειναι περασμενα μεσα στην καρτα (μουσικη φωτογραφιες) απευθειας απο καποιο φακελο η πρεπει να κατεβασω καποια εφαρμογη? ευχαριστω! Με το nexus που κολλάει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Με το nexus που κολλάει; κολλαει στο οτι ειμαι κατοχος nexus4, τοσο απλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 κολλαει στο οτι ειμαι κατοχος nexus4, τοσο απλο... Εσύ παλικάρι μου γράφεις για sd card reader, που καμία σχέση δεν έχει με το nexus, αφού δεν έχει απομονωμένη κάρτα μνήμης. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 (edited) Εσύ παλικάρι μου γράφεις για sd card reader, που καμία σχέση δεν έχει με το nexus, αφού δεν έχει απομονωμένη κάρτα μνήμης. οκ για να καταλαβεις τι εννοω, εχοντας αυτο: http://www.meenova.com/ πως μπορω να δω τα αρχεια που εχω μεσα στο memory stick απο τη συσκευη μου? υπαρχει καποιος φακελος? πρεπει να κατεβασω καποια εφαρμογη? δεν γινεται? μια απαντηση απο καποιον που ισως γνωριζει παρακαλω. να προσθεσω οτι μου το εδωσε ενας φιλος που εχει αλλη συσκευη και ισως απλα να μην ειναι συμβατο με το nexus 4. Edited August 25, 2014 by bili Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 οκ για να καταλαβεις τι εννοω, εχοντας αυτο: http://www.meenova.com/ πως μπορω να δω τα αρχεια που εχω μεσα στο memory stick απο τη συσκευη μου? υπαρχει καποιος φακελος? πρεπει να κατεβασω καποια εφαρμογη? δεν γινεται? μια απαντηση απο καποιον που ισως γνωριζει παρακαλω. να προσθεσω οτι μου το εδωσε ενας φιλος που εχει αλλη συσκευη και ισως απλα να μην ειναι συμβατο με το nexus 4. Από ότι γνωρίζω πρέπει να αλλάξεις Kernel που να το υποστηρίζει και να βάλεις και τροφοδοσία παράλληλα με ένα usb Y cable. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 καλησπερα, θα κανω μια ισως χαζη ερωτηση αλλα δεν βρισκω την απαντηση μονος μου. εχω αγορασει το micro sd card reader της Meenoma, υπαρχει καποιοσ τροπος να μπορω να βλεπω τα αρχεια που ειναι περασμενα μεσα στην καρτα (μουσικη φωτογραφιες) απευθειας απο καποιο φακελο η πρεπει να κατεβασω καποια εφαρμογη? ευχαριστω! Η συσκευή που αναφέρεις είναι σαν ένα οποιοδήποτε φλασάκι, με τη διαφορά ότι είναι compact και δέχεται κάρτες micro sd αντί να ενσωματώνει η ίδια τον αποθηκευτικό χώρο, επομένως ισχύει ότι ισχύει γενικά για σύνδεση usb flash disks, και το οποίο ειναι δυστυχώς αυτό που γράφει ακριβώς από πάνω ο φίλος gialakias. Θέλεις ειδικό kernel και ειδικό καλώδιο για έξτρα ρεύμα. Προσωπικά το χρησιμοποιώ αλλά μόνο επειδή κάνω μεγάλα ταξίδια και θέλω τη μουσική μου μαζί. Για καθημερινή χρήση δεν είναι καθόλου πρακτικό να κρέμονται ένα σωρό καλώδιο (2η τροφοδοσία κτλ.) Είναι ένα από τα μειονεκτήματα της συσκευής. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 κολλαει στο οτι ειμαι κατοχος nexus4, τοσο απλο... Κι εγώ είμαι κάτοχος Nexus 4 και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για αγορά νέας τηλεόρασης. :lol: Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Κι εγώ είμαι κάτοχος Nexus 4 και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για αγορά νέας τηλεόρασης. :lol: εγινε ψιλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Οταν φορτιζεται το κινητο ασυρματα σας βγαζει καποια ειδοποιηση πχ " φορτιζεται ασυρματα"? ή μονο ακουγεται ενα ηχητικο? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Οταν φορτιζεται το κινητο ασυρματα σας βγαζει καποια ειδοποιηση πχ " φορτιζεται ασυρματα"? ή μονο ακουγεται ενα ηχητικο? Μόνο ηχητικό Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Οταν φορτιζεται το κινητο ασυρματα σας βγαζει καποια ειδοποιηση πχ " φορτιζεται ασυρματα"? ή μονο ακουγεται ενα ηχητικο? Ηχητική ειδοποίηση only. Ιδιος ήχος με το NFC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Οταν φορτιζεται το κινητο ασυρματα σας βγαζει καποια ειδοποιηση πχ " φορτιζεται ασυρματα"? ή μονο ακουγεται ενα ηχητικο? Επειδή δε το γνωρίζω αυτό, φορτίζεται το κινητό ασύρματα; Πώς γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Επειδή δε το γνωρίζω αυτό, φορτίζεται το κινητό ασύρματα; Πώς γίνεται αυτό; Είναι από τις λίγες συσκευές που το υποστηρίζει. Αν ψάξεις στο Google για wireless charger qi θα βρεις δεκάρες επιλογές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Καλησπέρα παιδιά, εχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό οτι κατα την διάρκεια της φόρτισης το κινητό κολλάει αρκετά, δοκίμασα και αλλο φορτιστή εκτός απο τον μαμισιο και παλι τα ίδια... Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; έφυγα για μπαταρία λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Καλησπέρα παιδιά, εχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό οτι κατα την διάρκεια της φόρτισης το κινητό κολλάει αρκετά, δοκίμασα και αλλο φορτιστή εκτός απο τον μαμισιο και παλι τα ίδια... Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; έφυγα για μπαταρία λέτε; Όχι όλα κολλάνε αρκετά κατά την φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Εγω παντως δεν μπορω να επιβεβαιωσω κατι αντιστοιχο, ουτε το εχω διαβασει στα φορουμ συχνα ως προβλημα...δεν πας μια βολτα απο το service καλου κακου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Με κάποιους φορτιστες κολλάνε με άλλους όχι. Εγώ το φορτιζω με εναν παλιό Samsung φορτιστη και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Παλαιότερα κάποιοι φορτιστες που χρησιμοποίησα το έκαναν να χάνει ευαισθησία στην αφη Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ακριβώς και στο δικό μου το touch συμπεριφέρεται σαν να τρελαίνεται και το κινητό κάνει αρκετά να ανοίξει τα πάντα, ειδικά όταν φτάνει στο 100%.Δεν νομίζω ότι θα σου κάνουν κάτι στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλησπέρα υπάρχει πουθενά κανένα review που να δείχνει πως δουλεύει το tap & pay ; Ευχαριστώ Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ρε παλικαρια είναι εύκολο να επισκεφθείτε αυτή την σελίδα και να μου πείτε αν σας συμβαίνει το ίδιο? Μόλις το δοκίμασα και έχω το ίδιο πρόβλημα. forbes.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos97 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Παιδιά το κινητό μου ανεβάζει θερμοκρασία ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Παιδιά το κινητό μου ανεβάζει θερμοκρασία ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? :/ Πόσο θερμοκρασία δεν μας είπες. Και πως το κατάλαβες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos97 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Στα 43 πάει κ μερικές φορές στα 45. Το έχω στο χέρι και μόλις μπενω στα προγράμματα ζεσταίνεται μ βγενει κάτι και μ λέει πως το ινσταγραμ φτεει διότι περνάει cpu πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Στα 43 πάει κ μερικές φορές στα 45. Το έχω στο χέρι και μόλις μπενω στα προγράμματα ζεσταίνεται μ βγενει κάτι και μ λέει πως το ινσταγραμ φτεει διότι περνάει cpu πολύ Καλά είσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos97 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Καμιά βοήθεια . για το πως μπορώ να το ελέγξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts