Thn7 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ρε παιδια ειναι φυσιολογικο η μπαταρια να βγαζει 6 ωρες σχεδον με 2 ωρες περιπου ιντερνετ , λιγο μουσικη και οθονη ανοιχτη ? Το εχω το κινητο σχεδον 7 μηνες και δεν εχω πειραξει τπτ , ειναι stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ρε παιδια ειναι φυσιολογικο η μπαταρια να βγαζει 6 ωρες σχεδον με 2 ωρες περιπου ιντερνετ , λιγο μουσικη και οθονη ανοιχτη ? Το εχω το κινητο σχεδον 7 μηνες και δεν εχω πειραξει τπτ , ειναι stock. Αν η περιήγηση στο ίντερνετ γίνεται με δεδομένα,ναι.Το ίδιο πρόβλημα εχω και ρώτησα τα παιδιά εδώ.Αν όμως είσαι με Wifi ,2 ώρες είναι ελάχιστες. Θα έπρεπε σίγουρα 3.30 -4 ώρες και σίγουρα η φωτεινότητα στο αυτόματο ή κοντά στο 30% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Το γεγονος οτι τα factory images της developer preview θα ειναι διαθεσιμα μονο για nexus 5 και 7 σιγουρα δεν ειναι και πολυ ενθαρρυντικο αλλα δεν αποτελει και βεβαιο σημαδι οτι δεν θα παρουμε την αναβαθμιση. Θα ελεγα υπομονη, ψυχραιμια και...αισιοδοξια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Aν θυμάμαι καλά το support είναι 18μηνο, και η L θα βγει το φθινόπωρο. Οπότε ίσως είναι δύσκολο να την πάρουμε, εκτός κι αν δεν βγει nexus 6, όπως λένε οι φήμες, και άρα μπορεί να δώσει και σε εμάς. Ποιός ξέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Aν θυμάμαι καλά το support είναι 18μηνο, και η L θα βγει το φθινόπωρο. Οπότε ίσως είναι δύσκολο να την πάρουμε, εκτός κι αν δεν βγει nexus 6, όπως λένε οι φήμες, και άρα μπορεί να δώσει και σε εμάς. Ποιός ξέρει; Κι εγώ αυτό γνωρίζω. Η υποστήριξη είναι 18μηνη και όχι 24μηνη. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Καλημέρα παιδιά. Το δικό μου nexus, εντελως στοκ,μετά την 4.4.3 όταν πατάω το back button μου εμφανίζει στιγμιαία εικόνες από τις τελευταίες εφαρμογές που άνοιξα. Με την 4.4.4. δεν είδα να αλλάζει κάτι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί αυτό το- ας το πούμε- bug; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Η πλακα θα ειναι, οι Android One συσκευες (φτηνα κινητα με λογικα κανα dual core + 1GB μνημης οπου ειπαν οτι θα εχουν κανονικα update οπως τα Nexus) να παρουν την εκδοση L και εμεις οχι:p Υποθετω οτι δεν ειναι καλο σημαδι που δεν θα παρουμε την preview οπως το Nexus 5 αλλα ποτε δεν ξερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Κι εγώ αυτό γνωρίζω. Η υποστήριξη είναι 18μηνη και όχι 24μηνη. Κι εχει ηδη ληξει με ημερομηνια κυκλοφοριας Νοεμβριο 2012, ποσο μαλλον το φθινοπωρο που θα παρουσιαστει η L...Anyway, that's life :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Θα την πάρουμε ρε παιδιά την έκδοση. Απλά preview έβγαλαν για δύο συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Θα την πάρουμε ρε παιδιά την έκδοση. Απλά preview έβγαλαν για δύο συσκευές. Διαίσθηση ή επιβεβαιωμένη πληροφορία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Κάντε ενα τσεκ εδώ : https://plus.google.com/103324646422003937478/posts/dNbnTw26K6j Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Κάντε ενα τσεκ εδώ : https://plus.google.com/103324646422003937478/posts/dNbnTw26K6j Ευχάριστα νέα, μακάρι να τη δούμε και στο 4 Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Μου ήρθε ενα μικρο upadate χθες και το πέρασα κατευθείαν. Κάτι για ασφάλεια ηταν. Απο τοτε όμως δεν μου ανανενωνει το Google+ έκανα και εκκαθάριση αλλά παλι τίποτα. Συνέβει και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ο λόγος που διατέθηκε προφανώς η preview L έκδοση, είναι για να την πάρουν οι developers και να είναι έτοιμοι όσον αφορά τις εφαρμογές τους στο release date μέσα στο Φθινόπωρο. Όσοι είναι με Nexus 5 & 7 και την έχουν περάσει, γνωρίζετε αν είναι stable και μπορούν να την κρατήσουν ως daily rom, ή αν αργά ή γρήγορα γυρίσουν πάλι σε 4.4.4; Aν θυμάμαι καλά το support είναι 18μηνο, και η L θα βγει το φθινόπωρο. Οπότε ίσως είναι δύσκολο να την πάρουμε, εκτός κι αν δεν βγει nexus 6, όπως λένε οι φήμες, και άρα μπορεί να δώσει και σε εμάς. Ποιός ξέρει; Η Google θα συνεχίσει να βγάζει Nexus. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Κάντε ενα τσεκ εδώ : https://plus.google.com/103324646422003937478/posts/dNbnTw26K6j από αυτό το λινκ πήγαζε η πληροφορία :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 (edited) Ο λόγος που διατέθηκε προφανώς η preview L έκδοση, είναι για να την πάρουν οι developers και να είναι έτοιμοι όσον αφορά τις εφαρμογές τους στο release date μέσα στο Φθινόπωρο. Όσοι είναι με Nexus 5 & 7 και την έχουν περάσει, γνωρίζετε αν είναι stable και μπορούν να την κρατήσουν ως daily rom, ή αν αργά ή γρήγορα γυρίσουν πάλι σε 4.4.4; Η Google θα συνεχίσει να βγάζει Nexus. ;) Έχει μικρό θέματα αλλά γενικά καλά πάει. 24 ώρες την έχω, δεν με έχει πουλήσει. Υγ. 10; λες; Και αν όχι μια χαρά είναι... Edited June 27, 2014 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Έχει μικρό θέματα αλλά γενικά καλά πάει. 24 ώρες την έχω, δεν με έχει πουλήσει. Υγ. 10; λες; Και αν όχι μια χαρά είναι... Εγω διάβασα ότι σε nexus 5 το κινητό ψήνουν ψηνοταν, έσκαγαν reboot συνέχεια και γενικά δεν ήταν καθόλου σταθερή. Αλλά αναμενόμενο από beta version. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Εγω διάβασα ότι σε nexus 5 το κινητό ψήνουν ψηνοταν, έσκαγαν reboot συνέχεια και γενικά δεν ήταν καθόλου σταθερή. Αλλά αναμενόμενο από beta version. Μύθος. Reboot μονο με root apps που δεν είναι συμβατές. Κάτι ψιλό fc και αυτό είναι όλο. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Εντός των επόμενων ημερών θα είναι διαθέσιμη και Για το n4, ήδη ένας dev είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του project L Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Εντός των επόμενων ημερών θα είναι διαθέσιμη και Για το n4, ήδη ένας dev είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του project L Εννοείς ported από το N5 ή το N7 φαντάζομαι, ε; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Εννοείς ported από το N5 ή το N7 φαντάζομαι, ε; Δες εδώ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53751785 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Άσχετο, αλλά μόλις σήμερα παρατήρησα ότι μάλλον η 4.4.4 δεν έκατσε καλά. Έχω το γνωστό πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο. Εμφανίζονται διαθέσιμα μόνο 5.6gb. Θα ξαναφλασαρω system να δω. Ρίξτε μια ματιά και εσείς μήπως έχετε το ίδιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Περασες 4.4.4 stock? Γιατι εδω ολα καλα, κανενα προβλημα...τελευταια φορα που ακουσα για αυτο το bug, ηταν στο forum του Samsung GSII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ποιό είναι το "γνωστό πρόβλημα"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Εάν γίνει εγκατάσταση factory image μερικές φορές ο αποθηκευτικός χώρος εμφανίζεται ο μίσος αντί για 16gb φαίνονται 8gb. Στρώνει με factory reset. Παρατήρησα ότι συμβαίνει όταν είναι ήδη unlocked ο boot loader πριν την εγκατάσταση της factory image. Αν ξεκλειθωθει πριν την εγκατάσταση τότε ο αποθηκευτικός χώρος φαίνεται κανονικά. Σε μένα τουλάχιστον αυτό έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts