Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια ειναι φυσιολογικο η μπαταρια να βγαζει 6 ωρες σχεδον με 2 ωρες περιπου ιντερνετ , λιγο μουσικη και οθονη ανοιχτη ? Το εχω το κινητο σχεδον 7 μηνες και δεν εχω πειραξει τπτ , ειναι stock.

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια ειναι φυσιολογικο η μπαταρια να βγαζει 6 ωρες σχεδον με 2 ωρες περιπου ιντερνετ , λιγο μουσικη και οθονη ανοιχτη ? Το εχω το κινητο σχεδον 7 μηνες και δεν εχω πειραξει τπτ , ειναι stock.

Αν η περιήγηση στο ίντερνετ γίνεται με δεδομένα,ναι.Το ίδιο πρόβλημα εχω και ρώτησα τα παιδιά εδώ.Αν όμως είσαι με Wifi ,2 ώρες είναι ελάχιστες. Θα έπρεπε σίγουρα 3.30 -4 ώρες και σίγουρα η φωτεινότητα στο αυτόματο ή κοντά στο 30%

Το γεγονος οτι τα factory images της developer preview θα ειναι διαθεσιμα μονο για nexus 5 και 7 σιγουρα δεν ειναι και πολυ ενθαρρυντικο αλλα δεν αποτελει και βεβαιο σημαδι οτι δεν θα παρουμε την αναβαθμιση. Θα ελεγα υπομονη, ψυχραιμια και...αισιοδοξια :)

Sony logo.gif

Aν θυμάμαι καλά το support είναι 18μηνο, και η L θα βγει το φθινόπωρο. Οπότε ίσως είναι δύσκολο να την πάρουμε, εκτός κι αν δεν βγει nexus 6, όπως λένε οι φήμες, και άρα μπορεί να δώσει και σε εμάς. Ποιός ξέρει;

Aν θυμάμαι καλά το support είναι 18μηνο, και η L θα βγει το φθινόπωρο. Οπότε ίσως είναι δύσκολο να την πάρουμε, εκτός κι αν δεν βγει nexus 6, όπως λένε οι φήμες, και άρα μπορεί να δώσει και σε εμάς. Ποιός ξέρει;

Κι εγώ αυτό γνωρίζω. Η υποστήριξη είναι 18μηνη και όχι 24μηνη.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Καλημέρα παιδιά. Το δικό μου nexus, εντελως στοκ,μετά την 4.4.3 όταν πατάω το back button μου εμφανίζει στιγμιαία εικόνες από τις τελευταίες εφαρμογές που άνοιξα. Με την 4.4.4. δεν είδα να αλλάζει κάτι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί αυτό το- ας το πούμε- bug;

Η πλακα θα ειναι, οι Android One συσκευες (φτηνα κινητα με λογικα κανα dual core + 1GB μνημης οπου ειπαν οτι θα εχουν κανονικα update οπως τα Nexus) να παρουν την εκδοση L και εμεις οχι:p

Υποθετω οτι δεν ειναι καλο σημαδι που δεν θα παρουμε την preview οπως το Nexus 5 αλλα ποτε δεν ξερεις.

Κι εγώ αυτό γνωρίζω. Η υποστήριξη είναι 18μηνη και όχι 24μηνη.

Κι εχει ηδη ληξει με ημερομηνια κυκλοφοριας Νοεμβριο 2012, ποσο μαλλον το φθινοπωρο που θα παρουσιαστει η L...Anyway, that's life :cool:

Sony logo.gif

Θα την πάρουμε ρε παιδιά την έκδοση. Απλά preview έβγαλαν για δύο συσκευές.

Διαίσθηση ή επιβεβαιωμένη πληροφορία?

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Ευχάριστα νέα, μακάρι να τη δούμε και στο 4

sent from my Nexus 4

Μου ήρθε ενα μικρο upadate χθες και το πέρασα κατευθείαν. Κάτι για ασφάλεια ηταν.

Απο τοτε όμως δεν μου ανανενωνει το Google+ έκανα και εκκαθάριση αλλά παλι τίποτα. Συνέβει και σε εσάς;

Ο λόγος που διατέθηκε προφανώς η preview L έκδοση, είναι για να την πάρουν οι developers και να είναι έτοιμοι όσον αφορά τις εφαρμογές τους στο release date μέσα στο Φθινόπωρο.

Όσοι είναι με Nexus 5 & 7 και την έχουν περάσει, γνωρίζετε αν είναι stable και μπορούν να την κρατήσουν ως daily rom, ή αν αργά ή γρήγορα γυρίσουν πάλι σε 4.4.4;

Η Google θα συνεχίσει να βγάζει Nexus. ;)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

από αυτό το λινκ πήγαζε η πληροφορία :D

Ο λόγος που διατέθηκε προφανώς η preview L έκδοση, είναι για να την πάρουν οι developers και να είναι έτοιμοι όσον αφορά τις εφαρμογές τους στο release date μέσα στο Φθινόπωρο.

Όσοι είναι με Nexus 5 & 7 και την έχουν περάσει, γνωρίζετε αν είναι stable και μπορούν να την κρατήσουν ως daily rom, ή αν αργά ή γρήγορα γυρίσουν πάλι σε 4.4.4;

Η Google θα συνεχίσει να βγάζει Nexus. ;)

Έχει μικρό θέματα αλλά γενικά καλά πάει. 24 ώρες την έχω, δεν με έχει πουλήσει.

Υγ. 10; λες; Και αν όχι μια χαρά είναι...

Edited by Gialakias

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Έχει μικρό θέματα αλλά γενικά καλά πάει. 24 ώρες την έχω, δεν με έχει πουλήσει.

Υγ. 10; λες; Και αν όχι μια χαρά είναι...

Εγω διάβασα ότι σε nexus 5 το κινητό ψήνουν ψηνοταν, έσκαγαν reboot συνέχεια και γενικά δεν ήταν καθόλου σταθερή.

Αλλά αναμενόμενο από beta version.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εγω διάβασα ότι σε nexus 5 το κινητό ψήνουν ψηνοταν, έσκαγαν reboot συνέχεια και γενικά δεν ήταν καθόλου σταθερή.

Αλλά αναμενόμενο από beta version.

Μύθος. Reboot μονο με root apps που δεν είναι συμβατές. Κάτι ψιλό fc και αυτό είναι όλο.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Εντός των επόμενων ημερών θα είναι διαθέσιμη και Για το n4, ήδη ένας dev είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του project L

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εντός των επόμενων ημερών θα είναι διαθέσιμη και Για το n4, ήδη ένας dev είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του project L

Εννοείς ported από το N5 ή το N7 φαντάζομαι, ε;

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Εννοείς ported από το N5 ή το N7 φαντάζομαι, ε;

Δες εδώ...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53751785

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Άσχετο, αλλά μόλις σήμερα παρατήρησα ότι μάλλον η 4.4.4 δεν έκατσε καλά. Έχω το γνωστό πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο. Εμφανίζονται διαθέσιμα μόνο 5.6gb. Θα ξαναφλασαρω system να δω. Ρίξτε μια ματιά και εσείς μήπως έχετε το ίδιο θέμα.

Περασες 4.4.4 stock? Γιατι εδω ολα καλα, κανενα προβλημα...τελευταια φορα που ακουσα για αυτο το bug, ηταν στο forum του Samsung GSII

Sony logo.gif

Εάν γίνει εγκατάσταση factory image μερικές φορές ο αποθηκευτικός χώρος εμφανίζεται ο μίσος αντί για 16gb φαίνονται 8gb. Στρώνει με factory reset.

Παρατήρησα ότι συμβαίνει όταν είναι ήδη unlocked ο boot loader πριν την εγκατάσταση της factory image. Αν ξεκλειθωθει πριν την εγκατάσταση τότε ο αποθηκευτικός χώρος φαίνεται κανονικά. Σε μένα τουλάχιστον αυτό έκανε.

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)