junglist Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Λίγη βοήθεια, παρακαλώ: έκανα εγκατάσταση την 4.4.3 από το factory image (έιχα custom kernel) κι έκτοτε η διάρκεια της μπαταρίας έχει μειωθεί πάρα πολύ. Σήμερα, για παράδειγμα, με ελάχιστη χρήση σε περιοχή με καλό σήμα κι ενεργοποιημένο το wi-fi, έχω ήδη καταναλώσει 22% σε περίπου 6 ώρες. Χθες, έκλεισε μετά από 12 περίπου ώρες χρήσης, με περίπου 1 ώρα ομιλίας. Πρόκειται για κάποιο bug; Ευχαριστώ πολύ! Δηλαδή αν αυτά είναι τα άσχημα, πριν πώς ήσουν; 24 ώρες χρήσης μέχρι να κλείσει με 2 ώρες ομιλίας;; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είμαι ο μόνος που έχω και ΠΑΛΙ πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις; Aυτή τη φορά όχι απλά καθυστερούν, αλλά δεν έρχονται καθόλου!!!!! Είχα reply σε post μου στο G+, pm στο Facebook και κάτι υπότιτλους από σειρές που βλέπω, και δεν πήρα καμία ειδοποίηση. Τί πρόβλημα είναι ρε μαμώτο, από την 1η μέρα που το αγόρασα... :dash: Λοιπόν περίμενα να σιγουρευτώ πρώτα. Όχι μόνο δεν έχω καθυστερήσεις στις ειδοποιήσεις, αλλά συγκεκριμένα στο Yahoo email, πρώτα λαμβάνω ενημέρωση για νέο email στο κινητό και μετά εμφανίζεται στο PC! Tapatalk και αυτό σφαίρα, το ίδιο και Gmail. Facebook όχι τόσο γρήγορα, όσο στο pc, αλλά όχι και άσχημα Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Μάλλον δεν τα έγραψα πολύ ξεκάθαρα: 1η ημέρα 12 ώρες χρήσης με ~1 ώρα χρόνο κλήσεων, 2η ημέρα 22% κατανάλωση μπαταρίας με ~20 λεπτά χρόνο κλήσεων. Πριν την αναβάθμιση με Matr1x kernel είχα περίπου 24 ώρες stand-by με ~2 ώρες οθόνης και ~1 ώρα κλήσεις. Μόλις θυμήθηκα ότι χθες ενεργοποίησα το ART. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 ειμαι rooted και unlock bootloader..το ΟΤΑ θα μου ερθει κανονικα ετσι δεν ειναι..;τρεχω την stock rom..στο nexus 7 (2012) ερχοταν κανονικα θυμαμαι.. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 πραγματικα τα εχω φτυσει με το κινητο..o υπολογιστης δε μου βρισκει κανενα driver..οτι και να βαλω παραμενει αγνωστο..με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω τιποτα...επισης δεν μου μπαινει στο recovery...καμια ιδεα? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Παιδιά πείτε μου και εσείς την γνώμη σας... Είμαι με slim και hells και είμαι πολύ ευχαριστημενος από το κινητό αξίζει να πάω σε στοκ για να πάρω την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Παιδιά πείτε μου και εσείς την γνώμη σας... Είμαι με slim και hells και είμαι πολύ ευχαριστημενος από το κινητό αξίζει να πάω σε στοκ για να πάρω την αναβάθμιση; Όχι γιατί θα την πάρει και η slim σε λίγο. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 όποιος ανταλλάσσει το nexus του με optimus g, pm me.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Νιώθω ότι με έχει ξεχάσει η Google γιατί ακόμα να πάρω ΟΤΑ εγώ χαχαχα. Εννοείται έχω υπομονή. Το κινητό είναι stock ολόκληρο και δεν έχω όρεξη για image και τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sviric Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Φίλε Nikitas,δοκίμασε το εξής: Πήγαινε ρυθμίσεις και μετά εφαρμογές.Σύρε το μενού μεχρι να πας στο όλα. Ανοιξε το πλαισιο υπηρεσιών Google και κάνε εκκαθάριση δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Το έχω κάνει κάνα πεντάρι φορές αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Έγινε τελικά η αναβάθμιση. Έκανα εκκαθάριση, επιτόπου επανεκκίνηση και αμέσως ήρθε η αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Ναι.. Μετά την εκκαθάριση θέλει restart το κινητό Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 μου ηρθε και μενα μετα την εκκαθαριση...το μονο προβλημα που παραμενει ειναι οτι το pc δε μου αναγνωριζει το κινητο..πχ για να μεταφερω αρχεια Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 μου ηρθε και μενα μετα την εκκαθαριση...το μονο προβλημα που παραμενει ειναι οτι το pc δε μου αναγνωριζει το κινητο..πχ για να μεταφερω αρχεια Πήγαινε Settings -> Storage -> Menu -> USB Computer Connection, και δες μήπως είναι απενεργοποιημένο το Media device (MTP). Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Πήγαινε Settings -> Storage -> Menu -> USB Computer Connection, και δες μήπως είναι απενεργοποιημένο το Media device (MTP). solved! ευχαριστω Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 7 μηνες είναι χωρίς ζελατίνα μπρος και πίσω και δεν έχει την μαραμικρη γρατζουνια. Τι την φοράει την gorilla.... Πεταξτε τις ζελατινες και απολαυστε το κινητό σας όσο μπορείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Ναι μόνο που πίσω δεν είναι γορίλας...... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Γι αυτο βαζεις ενα skin της dbrand και εισαι αρχοντας.Το μονο που χρειαζεται προσοχη ειναι το ψευτονικελοπλαστικο που εχει περιμετρικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Αν και δεν ξέρω πως ανοιξαμε την... κουβέντα, η δική μου εμπειρία 4 μήνες τώρα με την γνήσια bumper case της LG είναι πολύ ικανοποιητική. Πλήρης προστασία από γρατζουνιες και στο ευαίσθητο κρύσταλλο στο πίσω μέρος, χωρίς να το καλύπτει, αφήνοντας όλη την ευχαρίστηση στο μάτι. Απλά είναι λίγο τσουχτερή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Αν και δεν ξέρω πως ανοιξαμε την... κουβέντα, η δική μου εμπειρία 4 μήνες τώρα με την γνήσια bumper case της LG είναι πολύ ικανοποιητική. Πλήρης προστασία από γρατζουνιες και στο ευαίσθητο κρύσταλλο στο πίσω μέρος, χωρίς να το καλύπτει, αφήνοντας όλη την ευχαρίστηση στο μάτι. Απλά είναι λίγο τσουχτερή... Αρκετά καλό το bumper αλλά μου έκανε 2 βαθιά χτυπήματα στο νίκελ και αναγκάστηκα και το έβγαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siralexvas333 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 καλημέρα σε όλους...γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω καινούργια μπαταρία για το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 καλημέρα σε όλους...γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω καινούργια μπαταρία για το κινητό? Από εδώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Μπορούμε να βρούμε μεγαλύτερη μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 (edited) Αρκετά καλό το bumper αλλά μου έκανε 2 βαθιά χτυπήματα στο νίκελ και αναγκάστηκα και το έβγαλα Αφού το bumper καλύπτει πλήρως όλη τη νίκελ περίμετρο του κινητού, πως το έπαθες αυτό??? Edited June 8, 2014 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Μπορούμε να βρούμε μεγαλύτερη μπαταρία; Δεν υπάρχει κάτι αξιόπιστο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts