block23 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Οκ ναι αλλά αυτό ισχυει για εμας που φλασαρουμε συνέχεια.Για κάποιον πρωτάρη που το θέλει όπως είναι εννοείται οτι κανει για 2 χρόνια!αυτό έλειπε με 2 g ram ... Έχω xperia x10 και τρώει ακόμα φλασαρίσματα κ είναι αξιοπρεπεστατο.Θέλω να πω οτι σε μαμά κατασταση θα ικανοποιεί για παρα πολύ καιρό ακόμα.Δεν πιστεύω να τον ενδιαφέρει αν θα ανοίγει η εφαρμογή του χρονου μισο δέκατο αργότερα.Σορυ για το σεντόνι lol Eε σιγα σιγα σκοπευω να τα μαθω τα περι flash και custom roms , απλα θελω ενα αξιοπρεπεστατο κινητο , το οποιο παρολο που μπορει να μεινει πισω σε αναβαθμισεις , να μην μου βγαλει τρελα lags. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ακόμα δεν το πήρες; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
block23 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ακόμα δεν το πήρες; :p χαχα τωρα μολις ξυπνησα;P Εφυγααααα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι χαζό: Παρατηρήσατε κι εσείς οτι σταμάτησε να ανοίγει το gallery με swipe από την κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι χαζό: Παρατηρήσατε κι εσείς οτι σταμάτησε να ανοίγει το gallery με swipe από την κάμερα; Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον σε εμένα λειτουργεί κανονικά με 4.4.2 Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixgkami Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι χαζό: Παρατηρήσατε κι εσείς οτι σταμάτησε να ανοίγει το gallery με swipe από την κάμερα; και εμενα μια χαρα ανοιγει, με 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Παιδιά δεν μιλάω για μετά από φωτογράφιση. Αν ανοίξετε την κάμερα, χωρίς να τραβήξετε φώτο, σας πάει με swipe στη συλλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Παιδιά δεν μιλάω για μετά από φωτογράφιση. Αν ανοίξετε την κάμερα, χωρίς να τραβήξετε φώτο, σας πάει με swipe στη συλλογή; σε εμένα σε πάει ( 4.4 έκδοση ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ναι. Μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Άκυρο. Καλά είπα οτι θα ρωτήσω χαζό. Είμαι με φρέσκο install και δεν έχω καμία φώτο στη συλλογή. Μάλλον γι'αυτό δεν το κάνει. Sorry για την αναστάτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 και σε μένα το κάνε στο xperia μου με 4.4 στο 4.4.1 έστρωσε και στο επόμενο update το κάνει πάλι. 1000 φωτο έχω και πάλι από κάμερα με swipe δεν ανοίγουν οι φωτο.. στο nexus όλα ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) Στο nexus 4 έχει πάει κανείς official 4.4.2 ,γιατί εμένα ακόμα να μου έρθει. :cry: official 4.4 kit kat Edited December 11, 2013 by dbalaba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ρε παιδιά κανείς άλλος δεν έχει πρόβλημα με το wifi? Έβαλα τώρα και cyanogenmod 11 με το ραδιο 98 και πάλι κολλάει το internet μέσω wifi :( Υπάρχει περίπτωση να χάλασε η κάρτα wifi? Λέω να δοκιμάσω να γυρίσω σε 4.3 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Εγώ δεν αντιμετώπισα σήμερα με 4.4.2 κανένα θέμα ειτε με WiFi ειτε με data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 το μόνο που τραβάει λίγο ζόρι με τα notifications (και ειδικά στο wifi) είναι το skype, αλλά μάλλον είναι θέμα εφαρμογής. Σαν το facebook και αυτή...κάθε update και χειρότερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) Ρε παιδιά κανείς άλλος δεν έχει πρόβλημα με το wifi? Έβαλα τώρα και cyanogenmod 11 με το ραδιο 98 και πάλι κολλάει το internet μέσω wifi :( Υπάρχει περίπτωση να χάλασε η κάρτα wifi? Λέω να δοκιμάσω να γυρίσω σε 4.3 :( Δεν είχα κανένα θέμα το wi-fi και την 4.4 περασμένη από τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε. Βέβαια δεν έβαλα ποτέ CM... Μόνο με stock και Purity και μερικούς custom kernels αλλά το wi-fi δεν είχε θέμα ποτέ. το μόνο που τραβάει λίγο ζόρι με τα notifications (και ειδικά στο wifi) είναι το skype, αλλά μάλλον είναι θέμα εφαρμογής. Σαν το facebook και αυτή...κάθε update και χειρότερο.. Μιλάμε χαλαρά η πιο άθλια γραμμένη εφαρμογή... Σε ότι κινητό και να την βάλεις νομίζεις ότι μπαίνεις σε slow motion mode. Ενώ είμαι στο skype συνεχώς από pc, από κινητό το αποφεύγω σαν το δ#$%# για να μη σπάνε τα νεύρα μου. Edited December 11, 2013 by mclisme Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Sorry! Διπλό ποστ. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Δεν είχα κανένα θέμα το wi-fi και την 4.4 περασμένη από τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε. Βέβαια δεν έβαλα ποτέ CM... Μόνο με stock και Purity και μερικούς custom kernels αλλά το wi-fi δεν είχε θέμα ποτέ. Μέχρι χθες είχα και γω Purity με τον δικό της και τον franco δοκίμασα! Συνδεδεμένο είναι στο wifi, αλλά σε τακτά διαστήματα (που διαρκούν πολύ) το wifi είναι σα να μην έχει ιντερνετ! (σαν να έπεσε η adsl πχ) Όλα σέρνονται, μερικά app κάνουν time out, τα downloads από play store σταματάνε να κατεβαίνουν κλπ. Το κυριότερο είναι όταν ακούω μουσική streaming (tune in, spotify) και φυσικά σταματάει κάθε 1-2 λεπτά να παίζει :cry: Φοβάμαι ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι ταυτόχρονα χρησιμοποιώ και το bluetooth, το δοκιμάζω τώρα με κλειστό bluetooth να δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ρε παιδιά κανείς άλλος δεν έχει πρόβλημα με το wifi? Έβαλα τώρα και cyanogenmod 11 με το ραδιο 98 και πάλι κολλάει το internet μέσω wifi :( Υπάρχει περίπτωση να χάλασε η κάρτα wifi? Λέω να δοκιμάσω να γυρίσω σε 4.3 :( Εγω μολις εβαλα την 4.4 kit kat το wifi αργει πολυ ενω οτα ειχα την 4.3 πεταγε :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Στο nexus 4 έχει πάει κανείς official 4.4.2 ,γιατί εμένα ακόμα να μου έρθει. :cry: official 4.4 kit kat εγω ναι,και μολις το εμαθα. οι περισσοτεροι πιστευω την εχουν παρει με οτα. η 4.4.1 δεν πηγε σε ολους,η 4.4.2 ηταν γρηγορη ομως(μαλλον). κανε μια εκαθαριση δςδομενων στις υπηρεσειες google,κοιτα 1-2 σελιδες πιο πισω θα βρεις καποια ποστ που λενε το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ήμουν σε 4.4 stock+root. Μόλις απενεργοποίησα το root ήρθε η ΟΤΑ και εγκαταστάθηκε χωρίς προβλήματα. Με τη διαδικασία αυτή χάθηκε το root access και το TWRP. Πως κάνουμε πάλι τα μαγικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Παιζει....τι γίνεται μονο αυτοι έχουν θέμα με το δικο μας κόλπο... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ήμουν σε 4.4 stock+root. Μόλις απενεργοποίησα το root ήρθε η ΟΤΑ και εγκαταστάθηκε χωρίς προβλήματα. Με τη διαδικασία αυτή χάθηκε το root access και το TWRP. Πως κάνουμε πάλι τα μαγικά; Ειμαι με ροοτ με 4.4.1 και εχει ερθει απο χτες το ΟΤΑ της 4.4.2 Στην δικια σου περιπτωση, βαλε καποιο toolkit οπως του Wug και περνα το twrp. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ειμαι με ροοτ με 4.4.1 και εχει ερθει απο χτες το ΟΤΑ της 4.4.2 Στην δικια σου περιπτωση, βαλε καποιο toolkit οπως του Wug και περνα το twrp. Βλέπω ότι το modified boot image που κατεβάζει είναι αυτό της 4.4.0 ακόμα. Να είναι πρόβλημα αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Μάλλον το πρόβλημα με το wifi + bluetooth είναι γενικό, και κατασκευαστικό :O http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=41631 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts