Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ ναι αλλά αυτό ισχυει για εμας που φλασαρουμε συνέχεια.Για κάποιον πρωτάρη που το θέλει όπως είναι εννοείται οτι κανει για 2 χρόνια!αυτό έλειπε με 2 g ram ... Έχω xperia x10 και τρώει ακόμα φλασαρίσματα κ είναι αξιοπρεπεστατο.Θέλω να πω οτι σε μαμά κατασταση θα ικανοποιεί για παρα πολύ καιρό ακόμα.Δεν πιστεύω να τον ενδιαφέρει αν θα ανοίγει η εφαρμογή του χρονου μισο δέκατο αργότερα.Σορυ για το σεντόνι lol

Eε σιγα σιγα σκοπευω να τα μαθω τα περι flash και custom roms , απλα θελω ενα αξιοπρεπεστατο κινητο , το οποιο παρολο που μπορει να μεινει πισω σε αναβαθμισεις , να μην μου βγαλει τρελα lags.

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι χαζό: Παρατηρήσατε κι εσείς οτι σταμάτησε να ανοίγει το gallery με swipe από την κάμερα;

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον σε εμένα λειτουργεί κανονικά με 4.4.2

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι χαζό: Παρατηρήσατε κι εσείς οτι σταμάτησε να ανοίγει το gallery με swipe από την κάμερα;

και εμενα μια χαρα ανοιγει, με 4.4.2

Παιδιά δεν μιλάω για μετά από φωτογράφιση. Αν ανοίξετε την κάμερα, χωρίς να τραβήξετε φώτο, σας πάει με swipe στη συλλογή;

Παιδιά δεν μιλάω για μετά από φωτογράφιση. Αν ανοίξετε την κάμερα, χωρίς να τραβήξετε φώτο, σας πάει με swipe στη συλλογή;

σε εμένα σε πάει ( 4.4 έκδοση )

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Άκυρο. Καλά είπα οτι θα ρωτήσω χαζό. Είμαι με φρέσκο install και δεν έχω καμία φώτο στη συλλογή. Μάλλον γι'αυτό δεν το κάνει.

Sorry για την αναστάτωση.

και σε μένα το κάνε στο xperia μου με 4.4 στο 4.4.1 έστρωσε και στο επόμενο update το κάνει πάλι. 1000 φωτο έχω και πάλι από κάμερα με swipe δεν ανοίγουν οι φωτο.. στο nexus όλα ok

Στο nexus 4 έχει πάει κανείς official 4.4.2 ,γιατί εμένα ακόμα να μου έρθει. :cry:

official 4.4 kit kat

Edited by dbalaba

Ρε παιδιά κανείς άλλος δεν έχει πρόβλημα με το wifi? Έβαλα τώρα και cyanogenmod 11 με το ραδιο 98 και πάλι κολλάει το internet μέσω wifi :(

Υπάρχει περίπτωση να χάλασε η κάρτα wifi? Λέω να δοκιμάσω να γυρίσω σε 4.3 :(

το μόνο που τραβάει λίγο ζόρι με τα notifications (και ειδικά στο wifi) είναι το skype, αλλά μάλλον είναι θέμα εφαρμογής. Σαν το facebook και αυτή...κάθε update και χειρότερο..

Ρε παιδιά κανείς άλλος δεν έχει πρόβλημα με το wifi? Έβαλα τώρα και cyanogenmod 11 με το ραδιο 98 και πάλι κολλάει το internet μέσω wifi :(

Δεν είχα κανένα θέμα το wi-fi και την 4.4 περασμένη από τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε. Βέβαια δεν έβαλα ποτέ CM... Μόνο με stock και Purity και μερικούς custom kernels αλλά το wi-fi δεν είχε θέμα ποτέ.

το μόνο που τραβάει λίγο ζόρι με τα notifications (και ειδικά στο wifi) είναι το skype, αλλά μάλλον είναι θέμα εφαρμογής. Σαν το facebook και αυτή...κάθε update και χειρότερο..

Μιλάμε χαλαρά η πιο άθλια γραμμένη εφαρμογή... Σε ότι κινητό και να την βάλεις νομίζεις ότι μπαίνεις σε slow motion mode. Ενώ είμαι στο skype συνεχώς από pc, από κινητό το αποφεύγω σαν το δ#$%# για να μη σπάνε τα νεύρα μου.

Edited by mclisme
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Sorry! Διπλό ποστ.
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Δεν είχα κανένα θέμα το wi-fi και την 4.4 περασμένη από τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε. Βέβαια δεν έβαλα ποτέ CM... Μόνο με stock και Purity και μερικούς custom kernels αλλά το wi-fi δεν είχε θέμα ποτέ.

Μέχρι χθες είχα και γω Purity με τον δικό της και τον franco δοκίμασα!

Συνδεδεμένο είναι στο wifi, αλλά σε τακτά διαστήματα (που διαρκούν πολύ) το wifi είναι σα να μην έχει ιντερνετ! (σαν να έπεσε η adsl πχ)

Όλα σέρνονται, μερικά app κάνουν time out, τα downloads από play store σταματάνε να κατεβαίνουν κλπ.

Το κυριότερο είναι όταν ακούω μουσική streaming (tune in, spotify) και φυσικά σταματάει κάθε 1-2 λεπτά να παίζει :cry:

Φοβάμαι ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι ταυτόχρονα χρησιμοποιώ και το bluetooth, το δοκιμάζω τώρα με κλειστό bluetooth να δω...

Εγω μολις εβαλα την 4.4 kit kat το wifi αργει πολυ ενω οτα ειχα την 4.3 πεταγε :w00t:

Στο nexus 4 έχει πάει κανείς official 4.4.2 ,γιατί εμένα ακόμα να μου έρθει. :cry:

official 4.4 kit kat

εγω ναι,και μολις το εμαθα. οι περισσοτεροι πιστευω την εχουν παρει με οτα. η 4.4.1 δεν πηγε σε ολους,η 4.4.2 ηταν γρηγορη ομως(μαλλον).

κανε μια εκαθαριση δςδομενων στις υπηρεσειες google,κοιτα 1-2 σελιδες πιο πισω θα βρεις καποια ποστ που λενε το ιδιο.

Ήμουν σε 4.4 stock+root. Μόλις απενεργοποίησα το root ήρθε η ΟΤΑ και εγκαταστάθηκε χωρίς προβλήματα.

Με τη διαδικασία αυτή χάθηκε το root access και το TWRP. Πως κάνουμε πάλι τα μαγικά;

Ήμουν σε 4.4 stock+root. Μόλις απενεργοποίησα το root ήρθε η ΟΤΑ και εγκαταστάθηκε χωρίς προβλήματα.

Με τη διαδικασία αυτή χάθηκε το root access και το TWRP. Πως κάνουμε πάλι τα μαγικά;

Ειμαι με ροοτ με 4.4.1 και εχει ερθει απο χτες το ΟΤΑ της 4.4.2

Στην δικια σου περιπτωση, βαλε καποιο toolkit οπως του Wug και περνα το twrp.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ειμαι με ροοτ με 4.4.1 και εχει ερθει απο χτες το ΟΤΑ της 4.4.2

Στην δικια σου περιπτωση, βαλε καποιο toolkit οπως του Wug και περνα το twrp.

Βλέπω ότι το modified boot image που κατεβάζει είναι αυτό της 4.4.0 ακόμα. Να είναι πρόβλημα αυτό;

Μάλλον το πρόβλημα με το wifi + bluetooth είναι γενικό, και κατασκευαστικό :O

http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=41631

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)