saltofx_v Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Ο Φρανκο επέστρεψε και με την νεα εκδοσούλα η μπαταρία πήρε και άλλο πάνω. Πόσο ακόμα θα αντέξω; :cry: ART, Franco Kernel & Battery Guru εβγαλα 2 μέρες και κάτι με πάνω απο 2.5 ώρες μπαταρία. Αυτοδιαχειριζόμενα Wifi+3g data + sync απο το Battery Guru Πόσο onscreen time έχεις ;αυτό έχει σημασία. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Πόσο onscreen time έχεις ;αυτό έχει σημασία. 2.5 ώρες πρεπει να εννοούσε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Πρέπει να διαγράψεις το userdata.img από το zip, αλλά και να σβήσεις το -w από την εντολή του install μέσα στο flash-all.bat. πιθανώς.. από τα διάφορα που διάβαζα άλλος έλεγε δεν χρειάζεται να βγει το -w άλλος όχι... απλά παραθέτω την εμπειρία μου ότι με σκέτο σβήσιμο του userdata.img και flash-all σβήνονται όλα για το επόμενο φλασάρισμα ελπίζω να είμαι πιο έτοιμος γενικότερα αν μας δώσει κι άλλο update η google... στο μεταξύ επειδή φλάσαρα χωρίς το userdata.img υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο θέμα; να το αφήσω όπως είναι; καλά φαίνεται να πηγαίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 πιθανώς.. από τα διάφορα που διάβαζα άλλος έλεγε δεν χρειάζεται να βγει το -w άλλος όχι... απλά παραθέτω την εμπειρία μου ότι με σκέτο σβήσιμο του userdata.img και flash-all σβήνονται όλα για το επόμενο φλασάρισμα ελπίζω να είμαι πιο έτοιμος γενικότερα αν μας δώσει κι άλλο update η google... στο μεταξύ επειδή φλάσαρα χωρίς το userdata.img υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο θέμα; να το αφήσω όπως είναι; καλά φαίνεται να πηγαίνει... Άφησε το.. Δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Σήμερα μου έτυχε το εξής περίεργο. Είχα φλασάρει πριν 2 εβδομάδες το πρώτο image της Κit Kat, custom recovery και supersu. Είχα κρατήσει κι ένα nandroid backup και μετά άρχισα το σκάλισμα με kernel , busybox κ.α Σήμερα αποφάσισα να κάνω restore το nandroid και να πάρω το τελευταίο μικρό OTA όπως και έγινε. Custom Recovery και root παρέμειναν κανονικά (χωρίς να είμαι και τόσο βέβαιος τώρα που το σκέφτομαι). Αφού πέρασα κάποιες απο τις εφαρμογές που ήθελα πήγα να το γυρίσω απο dalvik σε ART. ...με λίγα λόγια hell broke loose. Ατελείωτο bootloop κι εξαφανισμένη custom recovery. Oύτε με adb μπορώ να συνδεθώ στο κινητό. Με την stock recovery έκανα factory reset και τελικά bootαρε κανονικά. Αντε πάλι απο την αρχή....:wacko: Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Μωρέ παιδιά μονο σε εμένα συμβαίνει; έχετε παρατηρήσει όταν ανοίγεται το wifi να αργεί έως κ 2 λεπτα να συνδεθεί; μετά την 4.4 το παρατηρώ πολύ συχνα ενω δεν θυμάμαι ποτε να το έκανε όσο έχω το κινητό στην κατοχή μου. Να φταίει o Art μήπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Σε εμένα ανοίγει και πιο γρήγορα από την 4.3 , Κάνε ένα τσεκ στο radio Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Τι ακριβως εννοεις φίλε; τι πρεπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 1.Πρώτα από όλα είσαι στοκ; 2.Σου συμβαίνει σε όλα τα ρουτερ που πας να συνδεθείς; 3. Μια επανεκκίνηση του ρουτερ έχεις κάνει; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Mama σε όλα είμαι κ δεν συμβαίνει σε αλλες συσκευές παρα μονο στο nexus.π.χ. αν τύχει να ανοιξω το wifi 6 φορές την μέρα για να συνδεθω τις 4 αργεί πανω απο λεπτο κ είναι κάτι που συμβαίνει μετα την εγκατάσταση 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Βήμα 3 που σου γράφω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Παιδιά έχω κι εγώ ένα πρόβλημα με το Wi-Fi. Ενώ είμαι κανονικά συνδεδεμένος χωρίς πρόβλημα ούτε καθυστερήσεις, όταν αφήνω το κινητό και το ξαναπιανω μετά απο κάποια ώρα μόλις ανοίγω την οθόνη ξανά συνδέεται ακαριαία. Μάλιστα το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι ιδιαίτερα εμφανες όταν έχεις αφήσει στο background να κατεβαίνει κάτι και αυτό έχει σταματήσει. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Μια ερώτηση παιδιά επειδή θα το δώσω το κινητό μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω ώστε να σβήσω τα δεδομένα που έχει μέσα? Σας ευχαριστώ! Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Πάντως εδώ με stock όλα μόλις έβαλα την 4.4 με ΟΤΑ και την γύρισα σε ΑΡΤ. Κάθε φορά που άνοιγα το κινητό μου μου έλεγε "το αντροιντ αναβαθμίζεται" και από κάτω μία εφαρμογή. Έτσι ξαναγύρισα στο άλλο και όλα οκ. Διαφορές που λέτε σε μπαταριά και ταχύτητα δε κατάλαβα εγώ. επίσης δε ξέρω ποια εφαρμογή το κάνει, ανά κάποιες ώρες μου έρχεται μήνυμα από το 12763 (χωρίς να μου βγαίνει στις ειδοποιήσεις ή να κάνει ήχο εισερχόμενου και χωρίς να με χρεώνει) και μέσα γράφει code και έναν αριθμό. Ξέρετε τίποτα γι αυτό; (εγώ σκέφτηκα ότι είναι ή καμιά εφαρμογή που στέλνει μήνυμα επιβεβαίωσης ή η google που στέλνει μήνυμα να δει που είναι το κινητό γιατί έχω βάλει απομακρυσμένο έλεγχο αλλά χωρίς να στέλνει στοιχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Παιδιά έχω κι εγώ ένα πρόβλημα με το Wi-Fi. Ενώ είμαι κανονικά συνδεδεμένος χωρίς πρόβλημα ούτε καθυστερήσεις, όταν αφήνω το κινητό και το ξαναπιανω μετά απο κάποια ώρα μόλις ανοίγω την οθόνη ξανά συνδέεται ακαριαία. Μάλιστα το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι ιδιαίτερα εμφανες όταν έχεις αφήσει στο background να κατεβαίνει κάτι και αυτό έχει σταματήσει. Πάνε στα δίκτυα wifi... Πάτα τις 3 τελιτσες κάτω δεξιά.... Μετά σύνθετα και ενεργοποίησε την επιλογή να μην κλείνει πότε το wifi. Αυτή είναι πολύ παλιά ρύθμιση στο Android δεν είναι κάτι καινούριο. Αν θέλεις απενεργοποιησε και την εξοικονόμηση μπαταρίας στο wifi. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Είμαι με στοκ 4.4 και έχω παρατηρήσει το εξής με τη μπαταρία. Μέχρι να φτάσει η μπαταρία λίγο κάτο από το μισό κρατάει μια χαρά. Οταν όμως φτάνει 40% αρχίζει και αποφορτίζεται πολύ πιο γρήγορα. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον κάτι αντίστοιχο? (Είμαι με Art) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Μια ερώτηση παιδιά επειδή θα το δώσω το κινητό μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω ώστε να σβήσω τα δεδομένα που έχει μέσα? Σας ευχαριστώ! Εφόσον είσαι πλήρως στοκ, νομίζω αρκεί μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. @nikitas τώρα είδα ότι Και εμένα μου έρχεται μήνυμα ανά 12 ώρες περίπου.σκέφτηκα Μήπως είναι το fb που έχω ενεργοποιήσει την γεννήτρια αριθμών, αλλά μόνο όταν χρειάζεσαι κωδικό σου στέλνει Και με αποστολέα Facebook. Εδώ και την εφαρμογή της shell,που Και εκεί έχω βάλει τον αριθμό μου αλλά δεν βρίσκω λίγο να το κάνει αυτή. Μάλλον η Google είναι, Και Ίσως επειδή έχω κλειστώ την τοποθεσία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Βήμα 3 που σου γράφω Φιλέ καλημέρα.κ αυτό το έχω κανει αλλά δεν είδα βελτίωση. Σίγουρα κάτι άλλο φταίει κ θα το βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Φιλέ καλημέρα.κ αυτό το έχω κανει αλλά δεν είδα βελτίωση. Σίγουρα κάτι άλλο φταίει κ θα το βρω. δεν μας είπες όμως...αυτό το κάνει σε όλα τα ρουτερ που πας να συνδεθείς ή μόνο στο συγκεκριμένο ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Σε όλα φίλε. Σε 3 που συνδεθηκα μέχρι στιγμής το κανει. Ενώ την πρώτη θα συνδεθεί με την μια αν το κλείσω κ το ανοιξω μετα απο καμια ωριτσα ας πούμε κανει συνδεθεί μέχρι κ 2 λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) Σε όλα φίλε. Σε 3 που συνδεθηκα μέχρι στιγμής το κανει. Ενώ την πρώτη θα συνδεθεί με την μια αν το κλείσω κ το ανοιξω μετα απο καμια ωριτσα ας πούμε κανει συνδεθεί μέχρι κ 2 λεπτα. τότε κάτι παίζει με το radio.... με πoιο τρόπο πήγες στην 4.4 ? Edited November 30, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Με αυτές τις ρυθμίσεις μου παίζει κανονικά το Wi-Fi. Δοκίμασε να αλλάξεις μπάντα σε 2,4 ή κανάλι στο ρουτερ. Υπάρχει και το WiFi analyzer που σου λέει ποιο κανάλι είναι το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Απο ενημέρωση που μου ήρθε άλλαξαν.θα τσεκαρω κ τις ρυθμίσεις που δίνει ο φίλος απο πανω κ θα επανελθω. Στο πρόγραμμα που αναφερεσαι το έχω αλλά δεν βλέπω να μπορώ να αλλάξω εγώ το κανάλι. Είναι αυτόματο να υποθέσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Υπάρχει ρύθμιση στο μενού του ρουτερ. Συνήθως είναι στο αυτόματο αλλά αλλάζει. Ποιο ρουτερ έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Υπάρχει ρύθμιση στο μενού του ρουτερ. Συνήθως είναι στο αυτόματο αλλά αλλάζει. Ποιο ρουτερ έχεις? το θέμα του λέει ότι δεν είναι μόνο σε ένα ρουτερ για να αλλάξει κανάλι σε αυτό Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts