Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντα είχα την απορία..Ξέρει κανείς τι είναι τα "μετ." και "δωρ" ; http://postimg.org/image/ml0fsw43l/

από τα 2 gb μνήμης πόσα διαθέσιμα και πόσα δεσμευμένα, απλά η μετάφραση είναι χάλια

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχει παρατηρήσει κανένας να κολλάει απίστευτα ο chrome; δυσκολεύεται πολύ να ανοίξει σελίδα κ πιστεύω έγινε μετα την τελευταία αναβάθμιση του chrome που ήρθε πριν 2 μέρες. Το κανει και σε εσάς η δεν το προσεξατε;

Όχι, δεν ήξερα καν οτι υπάρχει αυτό!

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του wifi στα σύνθετα και δες το.

νομιζω εκανα βλακεια και εχω προβλημα.εκανα την ΟΤΑ χτες βραδυ και στην επανεκινηση αργηουσε πολυ να ανοιξει οσπου εκλεισε απο μπαταρια.(στην CWM πριν ανοιξει μου εβγαλε 2 επιλογες οπου πατησα Νο.η μια ηταν για το ρουτ).το φορτισα ολη νυχτα και το ανοιξα το πρωι οπου περιμενα 1μιση ωρα να ανοιξει αλλα ειχε κολλησει στους κυκλους.παω να περασω χειροκινητα την 4,4 αλλα και με τις εντολες απο τον οδηγο και με το τουλκιτ του Wug μου περναει ραδιο και bootloader αλλα μετα κολλαει και λεει οτι δεν βρισκει 2 αρχεια!!ακομα και στην 4,3 που πηγα να περασω το κανει.πριν δοκιμασω χειροκινητα εκανα και wipes και format απο recovery.πλεον δεν δειχνει ουτε τους κυκλους!!δεν ανοιγει καν! any help???? :!::cry::cry:

edit. μου βγαζει οτι λειπουν περιπου 700 mb και το system.img

Μέσω adb δοκίμασες;

προσεξε κανεις αυτο που ανεφερα παραπανω?εχει λιγο λαγκ οταν πας να κανεις κληση η μου φαινεται ?

αν εννοεις οταν πατησεις μια επαφη για να κανεις κληση,για καποιο δευτερο η οθονη ειναι μαυρη.αυτο λες?ναι και εμενα μου το κανει.

Το GEL που εχουμε ολοι ειναι απο το Nexus 5 που εχει μεγαλυτερη οθονη και αναλυση. Για αυτο στο N4 ειναι μεγαλα τα εικονιδια. Αμα το βγαλει η Google και για εμας επισημα, θα το διορθωσει. Αλλιως πρεπει να αλλαχθει το dpi. Ή βαλτε Nova beta.

Ή παρτε τo Nexus 5:p

για να βαλουμε τον nova beta,πρεπει να βαλουμε τον prime και μετα?γιατι στη free εκδοση δεν βρικσω να λεει καπου ουτε beta ουτε tester.

Edited by leftko

Πάντα είχα την απορία..Ξέρει κανείς τι είναι τα "μετ." και "δωρ" ; http://postimg.org/image/ml0fsw43l/

το μετ είναι μεταχειρισμένα (από το used) και το δωρ είναι δωρεάν (από το free)... :lol::lol::lol:

Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις πρώτα διακοπή και μετά εκκαθάριση. Σε εμένα με εκκαθάριση δεν έκανε τίποτα ενώ μετά τη διακοπή και εκκαθάριση εμφανίστηκε το update.

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι μου δούλεψε έτσι.

Μόνο με εκκαθάριση δεν έκανε τίποτα. Το δοκίμασα λίγο πιο μετά με διακοπή-εκκαθάριση, έκανα έλεγχο για ενημερώσεις και μου το έβγαλε αμέσως.

αν εννοεις οταν πατησεις μια επαφη για να κανεις κληση,για καποιο δευτερο η οθονη ειναι μαυρη.αυτο λες?ναι και εμενα μου το κανει.

για να βαλουμε τον nova beta,πρεπει να βαλουμε τον prime και μετα?γιατι στη free εκδοση δεν βρικσω να λεει καπου ουτε beta ουτε tester.

Για την κληση επιβεβαιωνω και εγω. Ειμαι με ART (δεν ξερω αν παιζει ρολο).

Για Nova beta, δες εδω.

Εγώ ρε παιδιά έχω κάνει πολλές φορές εκκαθάριση πλαισίου υπηρεσιών Google είτε με αναγκαστική διακοπή είτε απλά εκκαθάριση αλλά τίποτα. Ούτε ΟΤΑ ούτε τίποτα. Μόνο ότι όταν κάνω εκκαθάριση μου βγάζει στην αρχή ότι έχει να κάνει ενημέρωση συστήματος από 01/01/1970. Καμία άλλη ιδέα για official ΟΤΑ χωρίς image και τα λοιπά.

Εγώ ρε παιδιά έχω κάνει πολλές φορές εκκαθάριση πλαισίου υπηρεσιών Google είτε με αναγκαστική διακοπή είτε απλά εκκαθάριση αλλά τίποτα. Ούτε ΟΤΑ ούτε τίποτα. Μόνο ότι όταν κάνω εκκαθάριση μου βγάζει στην αρχή ότι έχει να κάνει ενημέρωση συστήματος από 01/01/1970. Καμία άλλη ιδέα για official ΟΤΑ χωρίς image και τα λοιπά.

Υπομονή...;)

sent from my Nexus 4

Για όσους δεν θέλουν να περιμένουν την OTA, δεν είναι root ή οτιδήποτε άλλο και γενικά δεν θέλουν να επέμβουν στην συσκευή:

http://www.androidpolice.com/2013/11/21/the-nexus-4-finally-gets-4-4-heres-how-you-can-flash-the-kitkat-krt16s-ota-manually-root-or-unlock-not-required/

να ρωτησω κατι και εγω :

οπως εχω διαβασει μετα απο αναπαντητη το κινητο ξεκλειδωνει μονο του μεχρι να περασει ο χρονος και να κλειδωσει ξανα...

επειδη ειναι κατι που συμβαινει σε ολους, υποψιαζομαι καμια πατατια της google και θελω να ρωτησω αν εχει βρεθει καποια λυση σε αυτο...

ps: εχω απλο κλειδωμα με σουρσιμο μονο και το αναφερω σε περιπτωση που παιζει ρολο...

edit : επειδη το κοιταξα λιγο παραπανω μονος μου φαινεται πως βρηκαν πως υπαρχει θεμα και δουλευουν στην επιλυση του αποτι λενε...αντε με το καλο και γρηγορα...

Edited by nothing

Υπάρχει τρόπος στον Gel να φύγει η πάνω μπάρα αναζήτησης;;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

να ρωτησω κατι και εγω :

οπως εχω διαβασει μετα απο αναπαντητη το κινητο ξεκλειδωνει μονο του μεχρι να περασει ο χρονος και να κλειδωσει ξανα...

επειδη ειναι κατι που συμβαινει σε ολους, υποψιαζομαι καμια πατατια της google και θελω να ρωτησω αν εχει βρεθει καποια λυση σε αυτο...

ps: εχω απλο κλειδωμα με σουρσιμο μονο και το αναφερω σε περιπτωση που παιζει ρολο...

edit : επειδη το κοιταξα λιγο παραπανω μονος μου φαινεται πως βρηκαν πως υπαρχει θεμα και δουλευουν στην επιλυση του αποτι λενε...αντε με το καλο και γρηγορα...

Μέχρι στιγμής δεν έχει φτιαχτεί.Και Ναι Της Google πατάτα είναι.

Αν βάλεις κωδικό pin δεν ξεκλειδώνει.

@Samakos με dalvik Είμαι ακόμα.Αλλά όχι και 2 δευτερόλεπτα.

Κατι αλλο,που δεν ξερω αν ειναι Bug ή ασυμβατοτητα της εφαρμογης,το facebook messenger οταν σου εστελαν μηνυμα σου πεταγε ενα κυκλακι με την εικονα του αποστολεα και τον αριθμο των αδιαβαστων.τωρα δεν το κανει?ή εγω πειραξα τιποτα?το ψαχνω αλλα δεν το βρισκω.

Edited by leftko

Aκριβώς τα ίδια και σε εμένα ..μάλλον πρέπει να κάνουμε υπομονή

ΝΟΚΙΑ Ν95 -ΝΟΚΙΑ Ν8 - NEXUS 4- HTC M8 -NOKIA 1020 -XPERIA Ζ5-Lumia 950xl

Aκριβώς τα ίδια και σε εμένα ..μάλλον πρέπει να κάνουμε υπομονή

Kι εγω ακομα στο περιμενε με Γαλλικο νεξους, σκεφτομαι να το κανω sideload αλλά εχει διαφορετικη "γλυκα" η ota :D

εβαλα την 4.4 .Μια χαρα φαινεται.Νομιζω βεβαια οτι οταν πας να κανεις κληση αργει λιγο παραπανω απο οτι στην 4.3.Προς το παρων και το μενου κλησεων δεν μου αρεσε.Με τις τοποθεσιες τι ακριβως εχουν κανει τωρα?

Κι εγώ δεν έχω καταλάβει τί ακριβώς γίνεται με την τοποθεσία όσον αφορά τον Dialer!!

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Οι τοποθεσία σου δίνει την επιλογή να ενημερώνει εφαρμογές τις Google όπως το Google now κ αλλες, κ ταυτοχρονα να μην ενημερώνει τοποθεσίες π.χ. Facebook και διάφορα.

Είναι καλό να είναι μονο ενεργοποιημένο σε εφαρμογές καιρού κ αλλες παρόμοιες κ με τσεκ σε χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει φτιαχτεί.Και Ναι Της Google πατάτα είναι.

Αν βάλεις κωδικό pin δεν ξεκλειδώνει.

@Samakos με dalvik Είμαι ακόμα.Αλλά όχι και 2 δευτερόλεπτα.

Κατι αλλο,που δεν ξερω αν ειναι Bug ή ασυμβατοτητα της εφαρμογης,το facebook messenger οταν σου εστελαν μηνυμα σου πεταγε ενα κυκλακι με την εικονα του αποστολεα και τον αριθμο των αδιαβαστων.τωρα δεν το κανει?ή εγω πειραξα τιποτα?το ψαχνω αλλα δεν το βρισκω.

βγάλε τις εφαρμογές facebook kai facebook messager και ξανά βόλτες και θα είναι οκ εγώ αυτό έκανα και δουλεύουν όλα κανονικά

ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

2-3 παρατηρήσεις όσον αφορά την 4.4

1.Προσωπικά δεν είδα καμία τρελή διαφορά με την 4.3.Λογικά οι περισσότερες αλλαγές θα έχουν γίνει κάτω απ το καπό που λέμε.Έκανα και την αλλαγή απο dalvik se art,πάλι δεν παρατήρησα τίποτα.Γρήγορο ήταν,γρήγορο είναι

2.Ο καινούργιος dialer δεν μ αρέσει,τον έκανα πολύπλοκο και δύσχρηστο

3.Δοκίμασα τον Gel,δεν τρελλάθηκα.Ωραία η διαφάνεια πάνω κ κάτω της οθόνης,αλλά τα εικονίδια είναι μεγάλα για την οθόνη του ν4.Θα περιμένω τον apex να βγάλει επιλογή για διαφανή οθόνη

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)