alexx Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 οντος το whats up δεν ανοιγει με art... αλλα με τοσα παραπονα στο google play συντομα θα τρεξει... Δες στους xda ,έχει μοντα που παίζει η τελευταία έκδοση. Εγώ χρησιμοποιώ μια παλαιότερη και παίζει μια χαρά!! Οριστε και το λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2527879 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 εβαλα την 4.4 .Μια χαρα φαινεται.Νομιζω βεβαια οτι οταν πας να κανεις κληση αργει λιγο παραπανω απο οτι στην 4.3.Προς το παρων και το μενου κλησεων δεν μου αρεσε.Με τις τοποθεσιες τι ακριβως εχουν κανει τωρα?Εβαλα και gel μια χαρα και εκει.Το προβλημα που ειχα με το κουμπι ενεργοποιησης ελαχιστοποιηθηκε αλλα δεν εστρωσε εντελως οποτε και το στελνω Τριτη να το φτιαξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Εγώ πάλι τίποτα. Έκανα εκκαθάριση πλαισίου εφαρμογών google αλλα τίποτα Και μενα τίποτα ακόμα... Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Εσείς που δεν πηρατε ακόμα απο που αγορασατε το κινητό; είναι ευρωπαϊκά η όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Εσείς που δεν πηρατε ακόμα απο που αγορασατε το κινητό; είναι ευρωπαϊκά η όχι; Από Αγγλία Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μόλις διάβασα για το Google Services Framework, έκανα εκκαθάριση, μετά έκανα ένα restart και αμέσως ξεκίνησε να κατεβάζει την 4.4. Ολοκλήρωσα την αναβάθμιση, έκανα και ακόμη ένα restart και είμαι κομπλέ. Λίγα πράγματα οι διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Εσείς που δεν πηρατε ακόμα απο που αγορασατε το κινητό; είναι ευρωπαϊκά η όχι; Εγώ google play USA.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Εγώ google play USA.... Μόλις έκανα εκκαθάριση και μετά restart και τώρα κατεβαίνει... Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μόλις έκανα εκκαθάριση και μετά restart και τώρα κατεβαίνει... Το έκανα αλλά προς το παρών δεν έκανε τίποτα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Και καθόμουν χθες και φλασαρα γιατί βαρεθηκα να περιμένω. Και, η ΟΤΑ άργησε μια μέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Νέο ρεκόρ μίνιμουμ Ram! 300Mb Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Και καθόμουν χθες και φλασαρα γιατί βαρεθηκα να περιμένω. Και, η ΟΤΑ άργησε μια μέρα... Μια από τα ίδια και εγώ.είχα 10s αλλά με root twrp και Franco οπότε OTA δε θα έπαιρνα έτσι και αλλιώς.Δε βαριέσαι μωρέ.πάντως με art η αυτονομία βελτιώθηκε θεαματικά τουλάχιστον με τη δική μου χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ρωταω ξανά, έχει κανείς πρόβλημα με την ταχύτητα του wifi? Όταν είμαι ωρα συνδεμένος πιάνω ταχύτητα 1mbps. Ενω αμα κλείσω κ ανοιξω ξανά το wifi του κινητού έχω πάλι κανονική ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ρωταω ξανά, έχει κανείς πρόβλημα με την ταχύτητα του wifi? Όταν είμαι ωρα συνδεμένος πιάνω ταχύτητα 1mbps. Ενω αμα κλείσω κ ανοιξω ξανά το wifi του κινητού έχω πάλι κανονική ταχύτητα. Εγώ κανένα πρόβλημα.... Για πες λίγο τον τρόπο που έβαλες την αναβάθμιση; Έχεις ξετικαρει την εξοικονόμηση μπαταρίας στο wifi? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Εγώ κανένα πρόβλημα.... Για πες λίγο τον τρόπο που έβαλες την αναβάθμιση; Έχεις ξετικαρει την εξοικονόμηση μπαταρίας στο wifi? Όχι, δεν ήξερα καν οτι υπάρχει αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Νέο ρεκόρ μίνιμουμ Ram! 300Mb με ποια εφαρμογη???στοκ?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 με ποια εφαρμογη???στοκ?? Τι εννοείς ποια εφαρμογή; έχω ανοιχτά tapatalk, fb messenger, Gmail, dolphin κλπ. Στοκ Rom Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Τι εννοείς ποια εφαρμογή; έχω ανοιχτά tapatalk, fb messenger, Gmail, dolphin κλπ. Στοκ Rom το φορτωσες full... με ποια εφαρμογη μετρας την ram.. Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosphi Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) νομιζω εκανα βλακεια και εχω προβλημα.εκανα την ΟΤΑ χτες βραδυ και στην επανεκινηση αργηουσε πολυ να ανοιξει οσπου εκλεισε απο μπαταρια.(στην CWM πριν ανοιξει μου εβγαλε 2 επιλογες οπου πατησα Νο.η μια ηταν για το ρουτ).το φορτισα ολη νυχτα και το ανοιξα το πρωι οπου περιμενα 1μιση ωρα να ανοιξει αλλα ειχε κολλησει στους κυκλους.παω να περασω χειροκινητα την 4,4 αλλα και με τις εντολες απο τον οδηγο και με το τουλκιτ του Wug μου περναει ραδιο και bootloader αλλα μετα κολλαει και λεει οτι δεν βρισκει 2 αρχεια!!ακομα και στην 4,3 που πηγα να περασω το κανει.πριν δοκιμασω χειροκινητα εκανα και wipes και format απο recovery.πλεον δεν δειχνει ουτε τους κυκλους!!δεν ανοιγει καν! any help???? :!::cry::cry: edit. μου βγαζει οτι λειπουν περιπου 700 mb και το system.img Edited November 22, 2013 by dinosphi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNtErAz Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Πέρασα την 4.4 μέσω fastboot, ενεργοποίησα το ART και μετά τον GEL και έχω κανονικά trasparency, το οποίο για μένα ήταν ευχάριστη έκπληξη! Τώρα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το Nexus 5 Παράθεση :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Σημειώνοντας και εγώ τις πρώτες εντυπώσεις από τον GEL, έχω να παρατηρήσω: - Το περιβάλλον, αν και όχι κάτι ιδιαίτερο, είναι αρκετά φρέσκο και όμορφο - Το σκρολάρισμα γίνεται απροβλημάτιστα (όπως και στην 4.3 κατ' εμέ) - Η διαφάνεια τόσο στην μπάρα με τα home buttons, όσο και στην μπάρα ειδοποιήσεων δίνει παραπάνω χώρο και σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση οτι χρησιμοπείς άλλο τηλέφωνο. Αυτά τα λίγα για αρχή. Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 ναι και γω να συμφωνησω οτι καλοδεχτηκα την τζαμπα μεγενθυνση της οθονης..γενικα το κινητο ειναι πολυ γρηγορο αλλα παντα ηταν...περιμενω εντυπωσεις απο αυτονομια που ειναι σημαντικοτερο...οσο για το Kit kat ειμαι ακομα μπερδεμενος αν ειναι minor η μεγαλο update...μαλλον κατι καλο εγινε λιγο λιγοτερο καλυτερο... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel2000 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Καλό το gel αλλά δεν μπορούσα να παραβλέψω ότι όλα τα εικονίδια έχασαν την σωστή τους ανάλυση και δεν ήταν πλέον crisp όσο στον default launcher...μακάρι να διορθωθεί με κάποιον τρόπο γιατί είναι σαν να έχεις μυωπία....:wacko: Παράθεση http://www.defrost.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Το GEL που εχουμε ολοι ειναι απο το Nexus 5 που εχει μεγαλυτερη οθονη και αναλυση. Για αυτο στο N4 ειναι μεγαλα τα εικονιδια. Αμα το βγαλει η Google και για εμας επισημα, θα το διορθωσει. Αλλιως πρεπει να αλλαχθει το dpi. Ή βαλτε Nova beta. Ή παρτε τo Nexus 5:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Πάντα είχα την απορία..Ξέρει κανείς τι είναι τα "μετ." και "δωρ" ; http://postimg.org/image/ml0fsw43l/ Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts