Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ω

Άλλο θέλει να πει.....

Το ότι θα χάσεις όλα τα δεδομένα εννοείται για ένα τέτοιο update...... Για να γίνει σωστά η δουλειά.

Υ. Γ. έχω πάθει σοκ με το smoothness της συσκευής, αλλά και με την μπαταρία..... Εννοείται χρησιμοποιώ το art.

Δεν με νοιαζει προσωπικα να χασω τα δεδομενα. Δεν πολυ παιζω παιχνιδια ετσι κι αλλως, φωτο κ.λ.π. τις εχω στο λαπτοπ, επαφες ειναι sync. Το επισημο update να δουμε ποτε θα το δωσει εχουν περασει 20 μερες σχεδον..:mad:

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμενα το μονο προβλημα μου ειναι οτι οταν παω να περασω ενα μεγαλο ογκο φωτογραφιων απο pc στο κινητο εκει που περναει μια μια ξαφνικα σταματαει κ πεταει σφλαμα στο κινητο android media σταματησε κατι τετοιο.Οποτε ξαναπερναω μεχρι να κολλησει πιο κατω.Καπως ετσι τις μετακινησα ολες με τη μλκ
Δημήτρης

Εμενα το μονο προβλημα μου ειναι οτι οταν παω να περασω ενα μεγαλο ογκο φωτογραφιων απο pc στο κινητο εκει που περναει μια μια ξαφνικα σταματαει κ πεταει σφλαμα στο κινητο android media σταματησε κατι τετοιο.Οποτε ξαναπερναω μεχρι να κολλησει πιο κατω.Καπως ετσι τις μετακινησα ολες με τη μλκ

Κι εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα όταν ήθελα να περάσω τα πάντα από το κινητό στον υπολογιστή. Δεν πετούσε σφάλμα, αλλά έχανε αρχεία. Τώρα πια κάνω όλα αυτά που θέλω ένα zip μέσω του solid Explorer και μετά περνάω μόνο ένα αρχείο. Περίεργο πάντως γιατί με κανένα άλλο Nexus δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

Κι εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα όταν ήθελα να περάσω τα πάντα από το κινητό στον υπολογιστή. Δεν πετούσε σφάλμα, αλλά έχανε αρχεία. Τώρα πια κάνω όλα αυτά που θέλω ένα zip μέσω του solid Explorer και μετά περνάω μόνο ένα αρχείο. Περίεργο πάντως γιατί με κανένα άλλο Nexus δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

Aπλα δεν θυμαμαι να το εκανε παλιοτερα.Ισως με custom rom αργοτερα που θα δοκιμασω να μην το κανει.Αλλα ειναι καλη η ιδεα σου ;)

Δημήτρης

Βλέπω οτι κάποιοι χρησιμοποιουν dalvik και κάποιοι art?και σε εμας που θα αναβαθμισουμε με ΟΤΑ θα έχουμε δικαίωμα επιλογής ; μπερδευτηκα λιγο

Βλέπω οτι κάποιοι χρησιμοποιουν dalvik και κάποιοι art?και σε εμας που θα αναβαθμισουμε με ΟΤΑ θα έχουμε δικαίωμα επιλογής ; μπερδευτηκα λιγο

Ναι, γιατί να μην έχεις την επιλογή;

Ναι, γιατί να μην έχεις την επιλογή;

Δεν το εθεσα σωστα.δεν ήμουν Σιγούρος για τον αν θα ερθει με την αναβαθμιση προεγκατεστημένο ενα απο τα δυο.

Ναι θα σου δίνεται η δυνατότητα. Απλά στην πρώτη εκκίνηση θα γίνει διαγραφή της cache και θα γίνει βελτιστοποίηση του συστήματος.

Aπλα δεν θυμαμαι να το εκανε παλιοτερα.Ισως με custom rom αργοτερα που θα δοκιμασω να μην το κανει.Αλλα ειναι καλη η ιδεα σου ;)

Είχα πει πως αυτή τη φορά (με την KitKat) θα μείνω αρκετό καιρό με stock, γιατί τον τελευταίο το είχα παρακάνει με τις nightlies. :lol:

Έτσι και ενώ ήμουν με CM 10.2, όταν προσπάθησα κάποια στιγμή να πάρω backup ό,τι είχα στην internal memory, δεν τα κατάφερα.

Το κάνει οπότε και με custom. Δεν ξέρω τί φταίει !!!

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Το άλλο κουλό που μου κάνει είναι λες και αργεί να διαβάσει αλλαγές όταν το συνδέω στον υπολογιστή. Πχ αν κάνω ένα backup με το helium, το συνδέσω στον υπολογιστή αμέσως μετά, όταν περνάω τα αρχεία μου περνάει τα παλιά. Άλλο παράδειγμα, αν κατεβάσω ένα αρχείο με torrent μόλις το συνδέσω δεν το βρίσκει, στο κινητό είναι κανονικά μέσα. Αν το μετακινήσω σε άλλο φάκελο τότε το βλέπει από τον υπολογιστή. Επίσης αν κάνω reboot όλα τα αρχεία είναι ανανεωμένα και τα βλέπω στον υπολογιστή. Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει ή τι σόι πρόβλημα είναι αυτό. Ένα διάστημα το έκανε και στο galaxy Nexus, αλλά τις τελευταίες φορές δεν το παρατηρώ πια. Ίσως φταίει η έκδοση του Android ή το mtp.

οκ ευχαριστώ αν κ προτιμω στοκ

Ολα τα ραδιο στοκ ειναι εκει εκτος αν λενε hybrid.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σήμερα δούλεψα λίγο με 3g και η συσκευή ζεσταθηκε παρα πολύ..Το έχει προσέξει κάποιος;;

Άντε να βγουν kernel sources να έχουμε κάνα custom kernel γιατί χωρίς uv δεν γίνεται..

Σήμερα δούλεψα λίγο με 3g και η συσκευή ζεσταθηκε παρα πολύ..Το έχει προσέξει κάποιος;;

Άντε να βγουν kernel sources να έχουμε κάνα custom kernel γιατί χωρίς uv δεν γίνεται..

κάποια παλιοσειρά εδώ μέσα το έφτασε στους + 70 βαθμούς :):):)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

κάποια παλιοσειρά εδώ μέσα το έφτασε στους + 70 βαθμούς :):):)

Κάποια μπαναρισμενη παλιόσειρά το τερμάτισε..:-p Δεν ξέρω αμα λέμε για τον ίδιο..

Σήμερα αναβάθμισα, με ολικό φορμάτ πριν και μετά, το Ν4 ενός φίλου σε 4.4! Έπαθα πλάκα με την απαλότητα λειτουργίας! Συγκριτικά, όλα τα υπόλοιπα Android δουλεύουν σαν να έχουν αρπαγμένα ρουλεμάν!!! Θα ξαναπάρω Nexus!

Σωστός!! Και ναι,έτσι ακριβώς είναι! ;)

OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@

Το άλλο κουλό που μου κάνει είναι λες και αργεί να διαβάσει αλλαγές όταν το συνδέω στον υπολογιστή. Πχ αν κάνω ένα backup με το helium, το συνδέσω στον υπολογιστή αμέσως μετά, όταν περνάω τα αρχεία μου περνάει τα παλιά. Άλλο παράδειγμα, αν κατεβάσω ένα αρχείο με torrent μόλις το συνδέσω δεν το βρίσκει, στο κινητό είναι κανονικά μέσα. Αν το μετακινήσω σε άλλο φάκελο τότε το βλέπει από τον υπολογιστή. Επίσης αν κάνω reboot όλα τα αρχεία είναι ανανεωμένα και τα βλέπω στον υπολογιστή. Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει ή τι σόι πρόβλημα είναι αυτό. Ένα διάστημα το έκανε και στο galaxy Nexus, αλλά τις τελευταίες φορές δεν το παρατηρώ πια. Ίσως φταίει η έκδοση του Android ή το mtp.

Το κάνει και το δικό μου και τώρα με 4.4 και πιο παλιά , αλλά δεν ξέρω φταίει.

Το κάνει και το δικό μου και τώρα με 4.4 και πιο παλιά , αλλά δεν ξέρω φταίει.

Είναι πολύ κουραστικό και δεν έχω βρει καμία λύση όσο κι αν το έχω ψάξει. Ήλπιζα με την 4.3 ότι θα λυθεί, με την 4.4 πάλι τίποτα. Την πρώτη φορά την είχα πατήσει που δεν είχε ανανεώσει τα αρχεία μετά από backup του helium.

Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος και εγώ του nexus 4. Ερώτηση γιατί δεν είμαι και τόσο σχετικός:

Θέλω να βάλω την 4.4 και από ότι βλέπω την έχουν περάσει οι περισσότεροι εδώ μέσα.

1) Από που την κατεβάζω;

2) Υπάρχει κανένας δοκιμασμένος οδηγός βήμα βήμα για το πως το κάνω (είμαι αρχαριος σε κάτι τετοιο);

3) Είναι ακριβώς αυτήν που θα πάρουμε ΟΤΑ επίσημα από την google; Υπάρχει καμία διαφορά;

4) Από ότι διάβασα είναι καλό να κάνουμε delete τα πάντα και να το στήσουμε το τηλέφωνο από την αρχή. Σου δίνει τέτοια επιλογή κατά την εγκατάσταση;

Ευχαριστώ πολύ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος και εγώ του nexus 4. Ερώτηση γιατί δεν είμαι και τόσο σχετικός:

Θέλω να βάλω την 4.4 και από ότι βλέπω την έχουν περάσει οι περισσότεροι εδώ μέσα.

1) Από που την κατεβάζω;

2) Υπάρχει κανένας δοκιμασμένος οδηγός βήμα βήμα για το πως το κάνω (είμαι αρχαριος σε κάτι τετοιο);

3) Είναι ακριβώς αυτήν που θα πάρουμε ΟΤΑ επίσημα από την google; Υπάρχει καμία διαφορά;

4) Από ότι διάβασα είναι καλό να κάνουμε delete τα πάντα και να το στήσουμε το τηλέφωνο από την αρχή. Σου δίνει τέτοια επιλογή κατά την εγκατάσταση;

Ευχαριστώ πολύ

Από αυτά που ρωτάς μάλλον δεν έχεις ξανασχοληθει με το άθλημα οπότε για αρχή θέλεις πολύ διάβασμα.

Υπάρχει σχετικός αναλυτικός οδηγός, στους οδηγούς του φόρουμ που εξηγεί αναλυτικά όλα τα βήματα.

Προτρέπω όσους θέλουν να αναβαθμίσουν να το κάνουν με το sdk και όχι με toolkit γιατί από ότι φαίνεται σε κάποιους δημιουργεί προβλήματα και στο τέλος πάλι στο sdk θα καταλήξετε που είναι και παρα πολύ γρήγορο και ασφαλές!

Από αυτά που ρωτάς μάλλον δεν έχεις ξανασχοληθει με το άθλημα οπότε για αρχή θέλεις πολύ διάβασμα.

Υπάρχει σχετικός αναλυτικός οδηγός, στους οδηγούς του φόρουμ που εξηγεί αναλυτικά όλα τα βήματα.

Προτρέπω όσους θέλουν να αναβαθμίσουν να το κάνουν με το sdk και όχι με toolkit γιατί από ότι φαίνεται σε κάποιους δημιουργεί προβλήματα και στο τέλος πάλι στο sdk θα καταλήξετε που είναι και παρα πολύ γρήγορο και ασφαλές!

Ακριβώς έτσι!!! Μπορείς να μου δώσεις σχετικά links να διαβάσω;

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακριβώς έτσι!!! Μπορείς να μου δώσεις σχετικά links να διαβάσω;

Ευχαριστώ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366717

Nexus 4 : Unlock Bootloader / Root / Custom Recovery / Factory Image

Κάποιος το είχε γράψει αλλά δεν έδωσα σημασία.Όταν έχω αναπαντητη ξεκλειδωνει το κινητό κ μένει αναμένει η οθόνη ξεκλειδωτη φυσικά μέχρι να κλειδώσει απο το χρονο που έχω δώσει.Τι σκατά;
Δημήτρης

μετά την καταγγελία στην Wind.... βρέθηκε φορτιστής και μου έστειλαν έστω και μετά από 6 μήνες. είχα ενημερώσει αν ήθελε κάποιος άλλος να κάνουμε μαζική καταγγελία αλλά δεν απάντησε κανείς οπότε προχώρησα μόνος μου και δικαιώθηκα. οφείλω να πω ότι τελικά έστω και αργά ή Wind έστειλε το δώρο!
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Κάποιος το είχε γράψει αλλά δεν έδωσα σημασία.Όταν έχω αναπαντητη ξεκλειδωνει το κινητό κ μένει αναμένει η οθόνη ξεκλειδωτη φυσικά μέχρι να κλειδώσει απο το χρονο που έχω δώσει.Τι σκατά;

bug.............

IPhone 15 Pro 

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)