nokisas Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 διαβάζω αυτά που λέτε και έχω φρηξει... μπορεί να είναι φθηνό κινητό αλλά δεν παύει να χει ένα 300αρι. και σε θήκες θα το βάλω και με ζελατίνες θα το τυλίξω και σε τσαντακια θα το βάλλω.. και αν κάνω καμία κωλοδουλεια. θα το αφήσω σπίτι και θα πάρω κάνα Κούβα μαζί μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) διαβάζω αυτά που λέτε και έχω φρηξει... μπορεί να είναι φθηνό κινητό αλλά δεν παύει να χει ένα 300αρι. και σε θήκες θα το βάλω και με ζελατίνες θα το τυλίξω και σε τσαντακια θα το βάλλω.. και αν κάνω καμία κωλοδουλεια. θα το αφήσω σπίτι και θα πάρω κάνα Κούβα μαζί μου. διαφωνείς οτι ειναι γυαλι και με μιση τουμπα σπαει? πιστεύεις οτι θα υπαρχουν πολλα νεξους που θα βγαλουν χρονο χωρις να σπασει οθονη η πλατη?(χωρις καποιο σοβαρο bumper) προσωπικά εχω ενα desire που έσκασα 450 ειναι σκυλί με απειρες τουμπες.....χωρις θηκες συγνωμη που σου χαλαμε την αισθητικη και ρωταμε σε ενα φορουμ τι μπορουμε να κανουμε ωστε να μην γινεται αυτο συνεχεια και να σκαμε 140αρες......και γραφουμε 1-2 ποστ παραπανω.... επισης επειδη δεν ειναι η πρωτη φορα που βελπω οτι σε πειραζει κατι "χαζο" που γραφουμε.... και δεν υπαρχει λογος να γινει τωρα η μαχη του γυαλιου.... χαλαρωσε λιγο και αν γουσταρεις απαντα ωστε να βοηθησεις και οχι σα να θες να ανεβασεις κανα ratio εξυπναδας... η αν το εχεις κανε ενα καλο χιουμορακι που οντος υπερβαλουμε για καποια πραγματα...και μην τρλενεσαι.... πολυ φιλικα παντα! Edited October 16, 2013 by manolisv Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Αυτό το "φιλικά πάντα" με σκοτώνει κάθε φορά! Ήρεμα ρε κουβέντα κάνουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Τι έχουμε εδώ;;πάμε να πιούμε κάνα Τζόνι ρε μάγκες να ηρεμησουμε και να τα πούμε απο κοντά :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Μανώλη καμία σχέση με αυτά που λες απλά μου φαίνεται παράξενο που δεν τα προσέχετε.. στα τελευταία χρόνια που έχω καλά κινητά ούτε κατά διάνοια δεν πήγε να μου πέσει.. άλλα το θέμα είναι φιλέ μου ότι αν περνεις κάτι που για να το πάρεις κοβεις από δω και κει τότε υποχρεούσαι να το προσεχείς γιατί δεν θα χεις την δυνατότητα να το ξαναπάρεις.. απ την άλλη αν τρέχουν απ τα μπατζακια σου ε τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 συμφωνω με το να τα προσεχουμε.... αλλα κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει αυτο....με κατι που κατα μεγαλη πιθανοτητα οπως ειναι η πτωση να γινει....και οταν γουσταρεις ενα κινητο τοσο πολυ....αλλα ....να πρεπει κυριολεκτικα τα σπασμενα να τα πληρωνεις τοσο ακριβα.... και να μου ετρεχαν θα το θεορουσα βλακεια να τα σκαω εκει συνεχεια ;) τεσπα περιμενουμε αντικατασταση τωρα και μετα με την RINGKE FUSION και περισσότερο προσοχη ελπιζω να δω και την 4.5 :P Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iammysterious Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Παιδιά έρχεται.Για να δούμε... http://www.gsmarena.com/android_44_kitkat_and_nexus_5_to_go_official_on_october_28-news-6992.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Παιδιά έρχεται.Για να δούμε... http://www.gsmarena.com/android_44_kitkat_and_nexus_5_to_go_official_on_october_28-news-6992.php αντε να δουμε πως θα ειναι και το kitkat!!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Τα "hints" τους πάντως είναι πανέξυπνα :thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herc7387 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Επειδη εχει 16 GB αποθηκευτικο χωρο και δεν υπαρχει δυνατοτητα επεκτασης καπου ειχα δει οτι σου δινει αρκετα GB σε λογαριασμο dropbox. Ισχυει? Και αν ναι ποσα GB δινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Επειδη εχει 16 GB αποθηκευτικο χωρο και δεν υπαρχει δυνατοτητα επεκτασης καπου ειχα δει οτι σου δινει αρκετα GB σε λογαριασμο dropbox. Ισχυει? Και αν ναι ποσα GB δινει? Αν θυμάμαι καλά, έδινε στο box 50 giga. Μαζί με 15 στο Google drive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herc7387 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Αν θυμάμαι καλά, έδινε στο box 50 giga. Μαζί με 15 στο Google drive. To google drive ειναι κατι σαν το dropbox? Οποτε, αν εχω καταλαβει σωστα μπορεις πχ να τραβας φωτο ή να περνας τραγουδια και οταν συνδεεσε σε wifi να πηγαινουν αυτοματα στον λογαριασμο του dropbox? Και αν ναι υπαρχει δυνατοτητα αφου πανε στο box να διαγραφονται αυτοματα απο το κινητο τα αρχεια που μεταφερθηκαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Αν θυμάμαι καλά, έδινε στο box 50 giga. Μαζί με 15 στο Google drive. Αυτο πρωτη φορα το ακουω. Πως ενημερωθηκες για αυτο; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Αυτο πρωτη φορα το ακουω. Πως ενημερωθηκες για αυτο; Είναι παλιό αυτό νομίζω έληξε τέλος Φεβρουαρίου. Το πρόλαβα. Ήταν συνεργασία LG - box. Για δες αν έχει ακόμα. Χλωμό το κόβω. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 To google drive ειναι κατι σαν το dropbox? Οποτε, αν εχω καταλαβει σωστα μπορεις πχ να τραβας φωτο ή να περνας τραγουδια και οταν συνδεεσε σε wifi να πηγαινουν αυτοματα στον λογαριασμο του dropbox? Και αν ναι υπαρχει δυνατοτητα αφου πανε στο box να διαγραφονται αυτοματα απο το κινητο τα αρχεια που μεταφερθηκαν? Ναι σαν το dropbox μόνο που δυστυχώς δε γίνεται αυτόματα. Για όλα αυτά που θέλεις, καλύτερα να κατεβάσεις μια εφαρμογή από το play store σαν το FolderSync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Παιδια υπάρχει κ το Mega cloud https://mega.co.nz/ το οποίο δίνει σε όλους 50gb κ κανει κ αυτόματο συγχρονισμό .το χρησιμοποιώ απροβληματιστα εδώ κ πολύ καιρό ταυτόχρονα με το dropbox. Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Το καλό με το Dropbox είναι ότι κάνει τον συγχρονισμό με μια ρύθμιση μια φορά. Και η μεγάλη διάφορα με το box, είναι ότι να παίζει όλα, είτε βίντεο, είτε φωτο. Στο box αυτό δεν γίνεται. Όταν τους ρώτησα, μου απάντησαν πως δεν γίνεται να δεις ένα βίντεο που ανέβασες στο box. Πρέπει να το κατεβάσεις στην συσκευή σου για το δεις! Αυτές τις μέρες όμως κλείνω τα δύο χρόνια που ενεργοποίησα τα 50g στο Dropbox. Τι θα γίνει μετά δεν ξέρω. Για τις φωτογραφίες, επέλεξα τον συγχρονισμό με το Google+. Ξέρω πως είναι σαν να βάζω τα χέρια μου και βγάζω τα μάτια μου με το όλο σκηνικό της Google και τις ισοπέδωσης οποιασδήποτε ελευθερίας και ιδιωτικότητας, άλλα έχασα φωτογραφίες που δεν έπρεπε και μέχρι να δω τι θα γίνει θα το αφήσω έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 cb600f.. ο πιο ασφαλής αποθηκευτικός για μένα εξωτερικός σκληρός. γεμιζεις το κιν. με 1 - 2 γιγα φωτο-βίντεο? τα πετάς μέσα το ίδιο στο PC και σε όλες σου τις συσκευές. πλεον με 50ε μπορεί και πιο λίγα παίρνεις 500γ. οπότε και ασφαλή είναι και έχεις free space στις συσκευές σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Kαλημέρα τρελόπαιδα !!! Πόσοι από εμάς θα μεταπηδήσουν στο τόπικ του nexus 5 ?????:O:O Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 ελπίζω λίγοι αν είναι όπως λένε δεν αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Kαλημέρα τρελόπαιδα !!! Πόσοι από εμάς θα μεταπηδήσουν στο τόπικ του nexus 5 ?????:O:O Καλημέρα !εσύ θα σαι πρώτος έτσι;;χαχα Εγώ δεν το βλέπω,δεν πάνε κ πολύ καλά οι δουλειές .. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλημέρα !εσύ θα σαι πρώτος έτσι;;χαχα Εγώ δεν το βλέπω,δεν πάνε κ πολύ καλά οι δουλειές .. ο πρώτος σίγουρα δεν θα είμαι, την θέση την έχει καπαρώσει ο G47:), είμαι σε δίλλημα ακόμα:rolleyes: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλημέρα !εσύ θα σαι πρώτος έτσι;;χαχα Εγώ δεν το βλέπω,δεν πάνε κ πολύ καλά οι δουλειές .. Αν ισχύσει αυτό με την μπατρια τη μεγάλη θα πάω κ εγώ απο το 4 στο 5! Αλλιως ακόμα δεν ξέρω μια σκέψη είναι να κρατήσω το 4 και να Παρω το 7αρι μιας κ δεν έχω tablet Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Αν ισχύσει αυτό με την μπατρια τη μεγάλη θα πάω κ εγώ απο το 4 στο 5! Αλλιως ακόμα δεν ξέρω μια σκέψη είναι να κρατήσω το 4 και να Παρω το 7αρι μιας κ δεν έχω tablet καλά και εγώ δεν το συζητώ, αν το πάρω μόνο την έκδοση 32gb με την μεγάλη μπαταρία (αν βγει τέτοια έκδοση ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Για μενα δεν αξιζει την μεταβαση αν εχεις ηδη το 16αρι Ν4. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts