prioxxx Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 ρε παιδιά τι γίνετε με το 5? άλλοι λένε 2γ Ραμ άλλοι 3 και σήμερα είδα και 4 από camera από τά 13 πέσαμε στα 8 πάντως αν έχει παρόμοια specks με μόνη διάφορα οθόνη και CPU με βλέπω για ένα ακόμα λευκό 4.. με Ραμ αντιμετώπισε κανείς προβλήματα? για όσους έχουν πάνω από 250αππ απευθύνεται η ερώτηση.. για μπαταρία και ταχύτητα πέραστε τον τελευταίο Hell's και ενεργοποίηστε μέσω κάποιου αππ το mp decision κρατάει την θερμοκρασία σε στοκ επίπεδα. (Γνωρίζει κανείς γιατί έκλεισε το threat του hell?) thanks Κανε λιγο υπομονη μεχρι να βγει.Αν οντως βγει με 2giga ram και 8αρα καμερα παιζει να κρατησω αυτο που εχω.Εβγαλε πιο νεο απο bo37 ο hell?Δωσε λινκ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Μιας και πιασαμε την γνωστη κουβεντα μπαταρια... 10% μου τρώει το βράδυ με περιπου 7 ώρες αναμονή....είναι Νορμάλ? Κοβω λιγο την κουβεντα για τον hell για να πω οτι εχθες το βραδυ σε 7 περιπου ωρες αναμονη εφαγε 3% αλλα ειχα τικαρει μονο 2g και κλειστα δεδομενα και συγχρονισμο.αλλιως τρωει γυρω στο 7%.8α το δω κ σημερα μηπως δεν θυμαμαι καλα. Παντως αυτο το 3g ειναι ρουφηκτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Κοβω λιγο την κουβεντα για τον hell για να πω οτι εχθες το βραδυ σε 7 περιπου ωρες αναμονη εφαγε 3% αλλα ειχα τικαρει μονο 2g και κλειστα δεδομενα και συγχρονισμο.αλλιως τρωει γυρω στο 7%.8α το δω κ σημερα μηπως δεν θυμαμαι καλα. Παντως αυτο το 3g ειναι ρουφηκτρα. Σε όλα τα κινητά είναι ρουφήχτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Κανε λιγο υπομονη μεχρι να βγει.Αν οντως βγει με 2giga ram και 8αρα καμερα παιζει να κρατησω αυτο που εχω.Εβγαλε πιο νεο απο bo37 ο hell?Δωσε λινκ Υπάρχει Β38 εδώ και βδομάδες. Αυτόν έχω τόσο καιρό. http://www.android-hilfe.de/custom-kernel-fuer-google-nexus-4/410455-kernel-jb-jss15j-jwr66v-hells-core-b38-19-09-2013-a.html Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) Υπάρχει Β38 εδώ και βδομάδες. Αυτόν έχω τόσο καιρό. http://www.android-hilfe.de/custom-kernel-fuer-google-nexus-4/410455-kernel-jb-jss15j-jwr66v-hells-core-b38-19-09-2013-a.html με αυτόν από τα 1870mb πήγα στα 1850 και stock ταχύτητα janglist: έτσι λένε όλοι άλλα εγώ είδα μεγάλη διάφορα στη θερμοκρασία taliban:το mp το ανοιγεις με trickster με faux.. Edited October 5, 2013 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 με αυτόν από τα 1870mb πήγα στα 1850 και stock ταχύτητα janglist: έτσι λένε όλοι άλλα εγώ είδα μεγάλη διάφορα στη θερμοκρασία taliban:το mp το ανοιγεις με trickster με faux.. Μάλλον δεν δουλεύει με hells το mp decision. Το ενεργοποιω με trickster και μόλις βγω και ξαναμπώ είναι off. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Όσοι έχετε skype σε ν4 μάλλον σας κάνει και εσάς restart το κινητό(εμένα όταν είναι σε εξέλιξη η βίντεοκληση).Είναι θέμα εφαρμογής ή κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Εμένα έκανε update το Skype σήμερα.βεβαια δεν το χω δουλέψει τελευταία να δω αν είχε πρόβλημα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Εγώ έχω το Skype στη συσκευή μου αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Στο n4 της αδερφής μου, που κάνει πολύ βιντεοκλήσεις, κάνει restart. Γενικά είναι κακή η εφαρμογή ή την σαμποτάρει η Microsoft λόγω κόντρας. Σε Windows mobile δουλεύει άψογα. Το θέμα είναι οτι το hangouts είναι ανώτερο γι αυτή τη δουλειά. Πολύ καλύτερη ποιότητα και σε εικόνα αλλά πολύ περισσότερο σε ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Pakakos το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ και σίγουρα πολλοί άλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Ρε guys τι Σκάλωμα φαγατε με το mpdecision? Όλοι οι devs ψαχναν να το απενεργοποιησουν και εσείς θέλετε να το ξαναβαλετε χωρίς να ξέρετε καν τι κάνει. Δεν το ενεργοποιήτε και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 4% 7 ώρες αναμονή.. μονο...επειδή έσβησαν το synchronisation! Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 firekostas: ποιος είπε ότι δεν ξέρουμε τι κάνει? ρυθμίζει τη θερμοκρασία στα stock επίπεδα. junglist: το faux app το κρατάει άλλα δεν είναι free mano: το sync όντος ρίχνει πολύ τη μπαταρία συνέχεια το έχω off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Κανε λιγο υπομονη μεχρι να βγει.Αν οντως βγει με 2giga ram και 8αρα καμερα παιζει να κρατησω αυτο που εχω.Εβγαλε πιο νεο απο bo37 ο hell?Δωσε λινκ Νέα leaks http://www.phonedog.com/2013/10/05/new-lg-nexus-smartphone-images-and-specs-allegedly-revealed-in-leaked-service-manual/?utm_source=Rss&utm_medium=Latest&utm_campaign=BlinkFeed Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 (edited) Νέα leaks http://www.phonedog.com/2013/10/05/new-lg-nexus-smartphone-images-and-specs-allegedly-revealed-in-leaked-service-manual/?utm_source=Rss&utm_medium=Latest&utm_campaign=BlinkFeed Nαι οτι το διαβασα σε αλλο σαιτ!Με βλεπω να μενω με το 4αρι ετσι οπως δειχνουν τα πραγματα.Για να δουμε στην παρουσιαση μηπως μας εκπληξουν με τπτ αλλο...Σαν τελικη αναλυση μιλαμε για ενα βελτιωμενο Ν4 ,γτ τα ηχεια πλεον τα εχει μπροστα,εχει ιδια ραμ,ιδια καμερα αλλα με στα8εροποιητη και διαφερει σε καποι αλλα σημαντικα βεβαια οπως fullhd και λοιπα.Σε αυτονομια το βλεπω ναναι το ιδιο με μας γτ εκεινο ειναι 5ιντσο με 2300 και μας 4,7 με 2100.Με βαζει στη μπριζα βεβαια να δω πως θαναι απο κοντα. Edited October 6, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_tzatz Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 4% 7 ώρες αναμονή.. μονο...επειδή έσβησαν το synchronisation! Τι δίαολο... Ούτε 3G έχω ανοικτό, ούτε τίποτα! Και όλα τα προγράμματα κλειστά! Ερώτηση κρίσεως: Είσαι με stock ή έχεις κάνει τα μερεμέτια σου; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 firekostas: ποιος είπε ότι δεν ξέρουμε τι κάνει? ρυθμίζει τη θερμοκρασία στα stock επίπεδα. OK τώρα σιγουρευτηκα οτι δεν ξέρεις τι κάνει. Πείραζε το κατα βούληση δεν υπάρχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 OK τώρα σιγουρευτηκα οτι δεν ξέρεις τι κάνει. Πείραζε το κατα βούληση δεν υπάρχει θέμα. Το κείμενο που έχω στο post 5100 ισχύει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Το κείμενο που έχω στο post 5100 ισχύει; Ναι. για να τελειώσουμε με αυτό το θέμα το mpdecision είναι ο αλγόριθμος της Google ο οποίος ειναι υπεύθυνος για τις οποίες διεργασίες της συσκευής. Μάλλον για τον τρόπο με τον οποίο ρυθμίζει τις διεργασίες. Για να το καταλάβετε καλύτερα είναι ο "hotplug" της Google. Το θέμα του είναι ότι σε οποιαδήποτε διεργασία ανεβάζει κατευθείαν το low CPU load στο 1024 και το κρατάει εκεί και το max κανονικά στο 1512. άρα ακόμα και για το πιο απλό πράγμα όπως το να ξεκλειδώσεις το κινητό ας πούμε χρησιμοποιείται πολύ ισχύς. Εξ ου και οι υψηλές επιδόσεις και το πολύ smooth κινητό αλλά σε αυτό ευθύνονται και η τραγική στοκ διάρκεια μπαταρίας Αλλα και η υπερθέρμανση. Όλοι οι devs,μάλλον οι περισότεροι και καλύτεροι πχ Franco faux semaphore Hell's κλπ, το απενεργοποιουν και"φτιάχνουν"δικό τους algorithm ο οποίος ανάλογα το load ρυθμίζει και την επεξεργαστική ισχύ. End of story. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraki1986 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω τα φώτα σας γενικά για το κινητό! Ερχόμενη απο samsung galaxy s2,δεν μπορώ να βρω τον φάκελο "τα αρχεία μου" για να αλλάξω ήχο κλήσης,μηνυμάτων και γενικά να φτιάξω φακέλους,έτσι ώστε να φτιάξω τις φωτογραφίες και τα βίντεο χωρίς να χρειάζομαι pc,όπως έκανα και με το παλιό μου κινητό,απλά πράγματα δηλαδή... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Τι δίαολο... Ούτε 3G έχω ανοικτό, ούτε τίποτα! Και όλα τα προγράμματα κλειστά! Ερώτηση κρίσεως: Είσαι με stock ή έχεις κάνει τα μερεμέτια σου; :p stock!... και γενικα δεν βλεπω και καμια τρελη χρησιμοτητα του synchronization με βαση του ποση μπαταρια καιει.......δεν θυμαμαι και ακριβως ποιες εφαρμογες τραβανε απο εκει..... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω τα φώτα σας γενικά για το κινητό! Ερχόμενη απο samsung galaxy s2,δεν μπορώ να βρω τον φάκελο "τα αρχεία μου" για να αλλάξω ήχο κλήσης,μηνυμάτων και γενικά να φτιάξω φακέλους,έτσι ώστε να φτιάξω τις φωτογραφίες και τα βίντεο χωρίς να χρειάζομαι pc,όπως έκανα και με το παλιό μου κινητό,απλά πράγματα δηλαδή... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αυτό που νομίζω ότι χρειαζεσαι είναι να κατεβάσεις έναν file manager, όπως τον ES ή τον Astro File . Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω τα φώτα σας γενικά για το κινητό! Ερχόμενη απο samsung galaxy s2,δεν μπορώ να βρω τον φάκελο "τα αρχεία μου" για να αλλάξω ήχο κλήσης,μηνυμάτων και γενικά να φτιάξω φακέλους,έτσι ώστε να φτιάξω τις φωτογραφίες και τα βίντεο χωρίς να χρειάζομαι pc,όπως έκανα και με το παλιό μου κινητό,απλά πράγματα δηλαδή... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Κατέβασε από το store έναν file manager πχ file explorer και είσαι κομπλέ.Στις nexus συσκευές δεν υπάρχει προεγκατεστημένη αυτή η εφαρμογή. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraki1986 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 (edited) Και κάτι τελευταίο,υπάρχει άλλος τρόπος να κλειδώνει/ξεκλειδώνει η οθόνη χωρίς να πατάω το κουμπάκι στο πλάι; Edited October 6, 2013 by iraki1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael19 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Παιδια σημερα μοε επεσε και εσπασε η touch screen η lcd φενεται κανονικα χωρις προβλημα ωστοσο το Touch screen δεν λειτουργει..ξερετε περιπου ποσο κοστιζει αυοτ?αξιζει να το στειλω στην αντιπροσωπεια η καπου αλλου καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts