Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας και την βοήθεια σας :)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχω παρει αυτην την θηκη.ειναι τελεια. http://www.ebay.com/itm/271163370688?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 και αυτον τον ασυρματο φορτιστη τον πρωτο που υπαρχει στην σελιδα http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l1313&_nkw=LG+Nexus+7.4+v2+Wireless+Charging+Orb&_sacat=0&_from=R40
salonika city :thanks:

εχω παρει αυτην την θηκη.ειναι τελεια. http://www.ebay.com/itm/271163370688?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 και αυτον τον ασυρματο φορτιστη τον πρωτο που υπαρχει στην σελιδα http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l1313&_nkw=LG+Nexus+7.4+v2+Wireless+Charging+Orb&_sacat=0&_from=R40

Για αξεσουαρ μπορεις να απευθύνεσαι στο ανάλογο thread .

Απο τον φορτιστη εισαι ικανοποιημενος?

Υπογραφή....

σημερα μου ηρθε θα τον δοκιμασω και θα ενημερωσω .και μια ερωτηση αν ξερει κανεις εψαξα και στο φορουμ για δω απο που ειναι το τηλεφωνο μου αλλα η σελιδα που εδινε ενας φιλος δεν ανοιγε.μου γραφει κατω απο το made in korea τρια γραματα SEA και δεν μπορω να βρω απο ποια χωρα ειναι.οτιδηποτε βοηθεια δεκτη αν γνωριζει καποιος σε τι χωρα ανηκει.
salonika city :thanks:

Καλημερα σε ολους!

Ενα περιεργο.....Οταν με καλούν απο σταθερο μή καταχωρημένο στις επαφές μου , εμφανιζει τον αριθμο κ από κατω την περιγραφη Αθηνα/πειραιας/Σαλαμινα.

Τι ειναι παλι τουτο? Καποια λαθος ρυθμιση , δεν νομιζω.....

Any ideas?

Επίσης, ποιόν φορτιστή αγοράζω;

Θα το παρω από UK play store οποτε πρέπει να πάρω φορτιστή με eu plug.

Δεν με ενδιαφέρει να είναι αυθεντικός ή κινεζια απλά να ειναι τεσταρισμενος αξιόπιστος!

Γιατί ακριβώς πρέπει να πάρεις έξτρα φορτιστή;;

Από θήκες έχω τη Ringke Fusion και βρίσκω να έχει πολύ καλή εφαρμογή ενώ μου αρέσει και η διάφανη πλάτη οπότε την έχω κρατήσει. Βέβαια ό,τι και να βάλεις, το κινητό χάνει σε εμφάνιση, αυτό δεν το αποφέυγεις με τπτ. Το bumper κατά τη γνώμη μου αυξάνει τον όγκο του κινητού χωρίς να προσφέρει και προστασία πλάτης οπότε δεν το συνιστώ σα λύση αλλά γούστα είναι αυτά.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Καλημερα σε ολους!

Ενα περιεργο.....Οταν με καλούν απο σταθερο μή καταχωρημένο στις επαφές μου , εμφανιζει τον αριθμο κ από κατω την περιγραφη Αθηνα/πειραιας/Σαλαμινα.

Any ideas?

σε μια ρομ του ειχα περασει στο Blade το εκανε και εμενα.προσωπικα μου αρεσε,αν και μερικες φορες εδειχνε κατι ακυρα.

απο οτι καταλαβα λειτουργει με τον 3(4)-ψηφιο κωδικο στην αρχη του νουμερου.αν πανω απο 1 περιοχες εχουν τον ιδιο κωδικο τοτε δειχνει ακυρα.

δεν νομιζω οτι ειναι θεμα τηλεφωνου,θεμα ρομ ειναι.

σε μια ρομ του ειχα περασει στο Blade το εκανε και εμενα.προσωπικα μου αρεσε,αν και μερικες φορες εδειχνε κατι ακυρα.

απο οτι καταλαβα λειτουργει με τον 3(4)-ψηφιο κωδικο στην αρχη του νουμερου.αν πανω απο 1 περιοχες εχουν τον ιδιο κωδικο τοτε δειχνει ακυρα.

δεν νομιζω οτι ειναι θεμα τηλεφωνου,θεμα ρομ ειναι.

stock rom εχω , δεν εχω αλλαξει κατι.......

Όταν κάνω κλήση, σβήνει η οθόνη και όταν πατάω το δεξί πλαϊνό πλήκτρο, ανάβει πάρα πολύ λίγο και πάλι σβήνει... υπάρχει κάποια επιλογή ώστε να μην σβήνει η οθόνη κατά την διάρκεια της κλήσης;

Ευχαριστώ πολύ.

Όταν κάνω κλήση, σβήνει η οθόνη και όταν πατάω το δεξί πλαϊνό πλήκτρο, ανάβει πάρα πολύ λίγο και πάλι σβήνει... υπάρχει κάποια επιλογή ώστε να μην σβήνει η οθόνη κατά την διάρκεια της κλήσης;

Ευχαριστώ πολύ.

Λογικα οταν πατας το πλαινο πληκτρο πρεπει να μενει ανοικτη η οθονη.μηπως εχει ζελατινα που εμποδιζει τους αισθητηρες?

Καλημερα σε ολους!

Any ideas?

4.3 έχω όπως ολοι φανταζομαι...Δεν υπάρχει αλλος που να του συμβαινει το εξης παραδοξο?

4.3 έχω όπως ολοι φανταζομαι...Δεν υπάρχει αλλος που να του συμβαινει το εξης παραδοξο?

Συνέβαινε από την 4.2 και συμβαίνει και σε άλλα κινητά (Samsung). Προφανώς είναι feature (σου βγάζει από πού περίπου σε παίρνουν) και τίποτε άλλο, σίγουρα όχι bug :)

Δεν σου έχει συμβεί να δεις σταθερό επαρχίας και να αναρωτιέσαι από πού είναι;

Ευχαριστώ πολύ.

Με κάτι (ζελατίνα, δαχτυλιά) εμποδίζεται ο proximity sensor πάνω αριστερά. Για δες το. Συνήθως αυτό είναι.

Δεν είναι bug αυτό..Απλα σου δείχνει απο που είναι ο αριθμός που σε πέρνει..

καλησπερα παιδια μολις ειδα την προσφορα για το κινητο απο google.

απο ελλαδα πως μπορουμε να το αγορασουμε;

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

καλησπερα παιδια μολις ειδα την προσφορα για το κινητο απο google.

απο ελλαδα πως μπορουμε να το αγορασουμε;

Θέλει ενδιάμεσο για τέτοια δουλειά.

Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις στο θέμα της Διαθεσιμότητας.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Θέλει ενδιάμεσο για τέτοια δουλειά.

Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις στο θέμα της Διαθεσιμότητας.

ευχαριστω πολυ αν ειχες κ ενα λινκ για το θεμα αυτο θα βοηθουσε

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Το παρηγγειλα απο το πουλοφωνο και οταν μου τηλεφωνησαν για την επιβεβαιωση της παραγγελιας μου ανεφεραν πως ναι μεν εχει ελληνικο μενου αλλά δεν εχει ελληνικη γραμματοσειρα (το γραφει και στο site).

Δεν εδωσα σημασια η αληθεια ειναι εκεινη την ωρα, σκεφτηκα οτι λογω "ασχετοσυνης" εχουν μπερδευτει καπου. Αλλωστε android ειναι και μαλιστα pure, αφου εχει ελληνικο μενου θα εχει και γραμματοσειρα. Αν δεν εχει παλι μικρο το κακο αλλά το θεμα ειναι πως γινεται να μην εχει? Δεν ειναι περιεργο κατι τετοιο? Εξακολουθω να πιστευω οτι μαλλον καπου μπερδευτηκαν και η συσκευη θα ειναι μια χαρα αλλά ειπα να σας ρωτησω για να μου φυγει η οποια ανησυχια. Με διαβεβαιωσαν επισης οτι ειναι ευρωπαϊκης εισαγωγης η συσκευη.

Από όσο ξέρω γλώσσες βάζεις και βγαζεις όσες θες. Λογικά πακέτο πάνε και οι γραμματοσειρές.

Καλησπέρα παιδιά. Σε λίγες μέρες θα έχω και εγώ την συσκευή στα χέρια μου.

Θα μου την φέρεις ένας φίλος απο Αμερική. Την παρήγγειλε απο play store usa.

Μια ερώτηση:

Μου είπε ότι ο φορτιστής είναι usb και υπάρχει αντάπτορας για αμερικάνικου τύπου μπρίζα. Αν χρησιμοποιήσω το usb καλωδιο της συσκευής και τον αντάπτορα απο το iphone 3g που είχα, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι κι εγω αυτο ξερω, απλα οπως μου το ειπαν περασε απο το μυαλο μου μηπως παιζει τιποτα περιεργο με την "καταγωγη" της συσκευης. Μαλλον τσαμπα τρομαξα :)

Καλησπέρα παιδιά. Σε λίγες μέρες θα έχω και εγώ την συσκευή στα χέρια μου.

Θα μου την φέρεις ένας φίλος απο Αμερική. Την παρήγγειλε απο play store usa.

Μια ερώτηση:

Μου είπε ότι ο φορτιστής είναι usb και υπάρχει αντάπτορας για αμερικάνικου τύπου μπρίζα. Αν χρησιμοποιήσω το usb καλωδιο της συσκευής και τον αντάπτορα απο το iphone 3g που είχα, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ

Με εναν απλο αναπτωρα απο καταστημα με ηλεκτρολογικα κανεις την δουλεια σου.

Το πολυ δυο ευρω κανει.

Γιατι να μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια;

Το παρηγγειλα απο το πουλοφωνο και οταν μου τηλεφωνησαν για την επιβεβαιωση της παραγγελιας μου ανεφεραν πως ναι μεν εχει ελληνικο μενου αλλά δεν εχει ελληνικη γραμματοσειρα (το γραφει και στο site).

Δεν εδωσα σημασια η αληθεια ειναι εκεινη την ωρα, σκεφτηκα οτι λογω "ασχετοσυνης" εχουν μπερδευτει καπου. Αλλωστε android ειναι και μαλιστα pure, αφου εχει ελληνικο μενου θα εχει και γραμματοσειρα. Αν δεν εχει παλι μικρο το κακο αλλά το θεμα ειναι πως γινεται να μην εχει? Δεν ειναι περιεργο κατι τετοιο? Εξακολουθω να πιστευω οτι μαλλον καπου μπερδευτηκαν και η συσκευη θα ειναι μια χαρα αλλά ειπα να σας ρωτησω για να μου φυγει η οποια ανησυχια. Με διαβεβαιωσαν επισης οτι ειναι ευρωπαϊκης εισαγωγης η συσκευη.

Αγορασμένο από το US Play store, 1ης φουρνιάς συσκευή, και η δικιά μας γραμματοσειρά υπάρχει κανονικά.

Με εναν απλο αναπτωρα απο καταστημα με ηλεκτρολογικα κανεις την δουλεια σου.

Το πολυ δυο ευρω κανει.

Γιατι να μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια;

Τον έχω τον ανταπτορα απο το iphone. Τι εννοείς να μπω σε αυτήν την διαδικασία;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)