pik. Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 ειδα σημερα κινητο 2 μηνων με προστατευτικα εμπρος πισω, αναγνωριζω ειναι πανεμορφο,αλλα δεν χωνευω το οτι γεμιζει απιστευτα γρηγορα γρατζουνιες το bezel γυρω απο την οθονη... ο μονος λογος για τον οποιο δεν το αγοραζω παλι. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 ειδα σημερα κινητο 2 μηνων με προστατευτικα εμπρος πισω, αναγνωριζω ειναι πανεμορφο,αλλα δεν χωνευω το οτι γεμιζει απιστευτα γρηγορα γρατζουνιες το bezel γυρω απο την οθονη... ο μονος λογος για τον οποιο δεν το αγοραζω παλι. Οπωσδηποτε θελει θηκη....οπως και τα περισσοτερα αλλωστε:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 (edited) Οπωσδηποτε θελει θηκη....οπως και τα περισσοτερα αλλωστε:D και παλι ομως κανει σημαδια. :( ειλικρινα ετοιμος ειμαι...αλλα. Edited May 20, 2013 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 και παλι ομως κανει σημαδια. :( ειλικρινα ετοιμος ειμαι...αλλα. Σιγουρα κανει σημαδια,ναι... Παντως εγω αλλαζα κινητα καθε βδομαδα σχεδον,κυριως android. Ειναι το μοναδικο που εχω ευχαριστηθει....δεν κολλαει καθολου οτι κι αν του κανω. Ειναι μια πολυ καλη επιλογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Σιγουρα κανει σημαδια,ναι... Παντως εγω αλλαζα κινητα καθε βδομαδα σχεδον,κυριως android. Ειναι το μοναδικο που εχω ευχαριστηθει....δεν κολλαει καθολου οτι κι αν του κανω. Ειναι μια πολυ καλη επιλογη... με την χρηση που τους κανω εγω δεν θα κολλαγε και ενα S2... :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ευχαριστώ :) Θα δοκιμάσω smart statusbar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Ξέρει κανείς ποιο widget έχει βάλει στο lock screen για την ώρα σε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Το dashclock widget είναι. Δε το έχεις; Είναι must κι έχει κι ένα κάρο add ons :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλημέρα είχε κανεις S3 και πηγε N4 να μας πει θετικα-αρνητικά??? Και αν θα γυριζε στο S3?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Ενεργοποιησα παλι τους χάρτες και το currents και μιλάμε τρελή διαφορα στη μπαταρία.ρουφάει σα τρελό. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλημέρα είχε κανεις S3 και πηγε N4 να μας πει θετικα-αρνητικά??? Και αν θα γυριζε στο S3?? θετικα και αρνητικα μαζι αμναλογα τα γουστα!!!! 1.καθαρο android εναντι touchwiz 2.αποσπωμενη μπαταρια και εξτρα storage 3.πληθωρα περιφεριακων(θηκες,συνδεση με τηλεοραση)εναντι πολυ λιγων 4.παιρνεις τα update στο νεξους εναντι στο σ3 οποτε τα θυμηθει η σαμμυ(αν και τα παει πολυ καλα σε σχεση με αλλες εταιριες) 5.υποστηριξη τρελη απο devs και στα δυο αλλα κυριως στο νεξους 6.ποιοτητα κατασκευης πολλη καλυτερη στο νεξους 7.πιο γρηγορο το νεξους αυτα τα λιγα....για μενα το νεξους ειναι πιο τηλεφωνο ενω το σ3 εχει αυτα τα gestures που σε αλλους τους βολευει ενω σε αλλους οχι αν θα γυριζα;οχιιιιι και το s4 που ειδα δεν με ενθουσιασε εκτος απο την οθονη του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 ευχαριστώ για τη βοήθεια σου σκέφτομαι και εγω να κανω την αλλαγη..... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 να το δεις ομως πρωτα!στο χερι το νεξους ειναι αλλου....και μην σου φανει αδειο....βαζεις οτι γουσταρεις μεχρι να σου αρεσει κατι....ετσι κιαλιως εδω ειμαστε και εμεις για οποιαδηποτε αλλη απορια σου ή xda...και πιστεψε με αν κολλησεις με τα νεξους δεν θα υπαρχει δευτερη επιλογη!την προσωπικη μου αποψη λεω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixgkami Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 καλησπέρα σε όλους, δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος από τη δόνηση, δεν το ακούω καν όταν το έχω πάνω στο γραφείο, με ένα htc desire που είχα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βελτιωθεί κάπως? κάποιο app ίσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Ενεργοποιησα παλι τους χάρτες και το currents και μιλάμε τρελή διαφορα στη μπαταρία.ρουφάει σα τρελό. Ναι ρε συ. Κάτι παίζει με τις εφαρμογές της Google!!! Έβαλα το currents για να δω τί ακριβώς κάνει και δεν το κράτησα πολύ, για να ξέρω την κατανάλωση. Αλλά, το Google+ μού ρήμαξε τη μπαταρία. Το έβγαλα και από τότε είμαι μια χαρά. Την ίδια ώρα η ίδια εφαρμογή στο Desire, είναι λες και δεν την έχω εγκατεστημένη!!! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλώς ορίστε με στη παρέα σας, τώρα φορτίζει για πρώτη φορά... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλώς ορίστε με στη παρέα σας, τώρα φορτίζει για πρώτη φορά... :D Καλώς μας ηρθες !καλοριζικοο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Kαι γω στη παραλια μαζι μου το παιρνω.Ενταξει με τη ζεστη που εχει μια θερμοκρασια μπορει να την εχει λογω οτι το χτυπαει ο ηλιος.Λογικο το βρισκω. :D Παντως απο την στιγμη που εχουμε δωσει τοσα λεφτα οφειλουμε να το προσεχουμε , στην θαλασσα δεν ειναι μονο ο ηλιος αλλα και η αμμος νερα αντιλιακα , ολα αυτα το επιβαρυνουν το κινητο και το φθειρουν αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Ξεκίνησα ήδη να διαβάζω όλο το νήμα από την αρχή αλλά επειδή θα μου πάρει χρόνο, μπορεί να μου πει κάποιος που βλέπουμε - στο serial number ή αλλού - ημερομηνία παραγωγής? Το δικό μου sn ξεκινάει 303... ( Μάρτης του 2013 είναι αυτό ? ) Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, κανά γλυκάκι δε θα κεράσετε ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontios Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Σε σημερινή συνομιλία με τη LG, μου είπανε ότι οι ασύρματοι φορτιστές θα έρθουν επιτέλους αρχές Ιούνη. Άντε να δούμε. Παράθεση Panathinaikos Uber Alles. Death to false metal. For every day that stings a better day it brings. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 (edited) Ξεκίνησα ήδη να διαβάζω όλο το νήμα από την αρχή αλλά επειδή θα μου πάρει χρόνο, μπορεί να μου πει κάποιος που βλέπουμε - στο serial number ή αλλού - ημερομηνία παραγωγής? Το δικό μου sn ξεκινάει 303... ( Μάρτης του 2013 είναι αυτό ? ) Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, κανά γλυκάκι δε θα κεράσετε ? :p Ακριβώς όπως το είπες. Mε την ευκαρία, αν κάποιος θέλει να βρει εύκολα την χώρα κατασκευής του κινητού του, πότε παράχθηκε και κάποιες άλλες πληροφορίες, αρκεί να πάει στο site http://sndeep.info/en και να βάλει το IMEI του. Edited May 21, 2013 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Ακριβώς όπως το είπες. Mε την ευκαρία, αν κάποιος θέλει να βρει εύκολα την χώρα κατασκευής του κινητού του, πότε παράχθηκε και κάποιες άλλες πληροφορίες, αρκεί να πάει στο site http://sndeep.info/en και να βάλει το IMEI του. Καταπληκτικός! Το δικό μου λέει φτιάχτηκε 23 Μαρτίου :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Κατά την διάρκεια μιας κλήσης, πως γίνεται ο δεύτερος που θα μας καλέσει να ακούει πως η γραμμή είναι κατειλημμένη και δεν χτυπάει και δεν το σηκώνω; γίνεται από εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Νομίζω ότι με αυτο τικαρισμενο ο άλλος ακούει ότι καλεί και εσύ δεν το σηκώνεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Χαιρετω την παρεα,θελω να παρω το nexus4 και σκεφτομαι να το παρω απο εδω τους εχω στειλει email και μου ειπαν πως στην συσκευασια μεσα εχει φορτιστη,καλωδιο και handsfree στερεοφωνικα ετσι ειναι σε ολους?ενας φιλος μου που το πηρε απο το ιδιο καταστημα ειχε μεσα μονο φορτηστη και μαλιστα οχι για ελληνικη μπριζα και το καλωδιο,ακουστικα οχι.εχει κανεις καμια ιδεα τι γινετε,σε εσας ειχε μεσα handsfree? επισης λεει ελληνικης αντιπροσωπειας,ποια η διαφορα και πως την καταλαβαινω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts