stylatos Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Δεν έχω πειράξει τίποτα. Την έβαλα απευθείας απο την google developers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Εγώ είμαι ακόμη με την 5.0 ota δεν μου έχει ερθει η 5.0.1 περίεργο δε είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Υπομονή και θα σου έρθει. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Συνέχεια έχω με διαφορά τις υπηρεσίες πρώτο σε κατανάλωση. Και επανεκκίνηση που κάνω δεν στρώνει. Σε εσάς τι κατανάλωση έχει? Υπόψην είμαι καραστοκ με κλειδωμένο bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Ακριβώς τα ίδια κι εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Επίσης κ εγώ, πρώτες οι υπηρεσίες Google. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Συνέχεια έχω με διαφορά τις υπηρεσίες πρώτο σε κατανάλωση. Και επανεκκίνηση που κάνω δεν στρώνει. Σε εσάς τι κατανάλωση έχει? Υπόψην είμαι καραστοκ με κλειδωμένο bootloader. 8% κατανάλωση από τα services δεν λέει τίποτα. Άστο να μείνει 10% μπαταρία και ξαναποσταρε να δούμε πόσο έχει φθάσει Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Γεια σας έχω το nexus 4 εδώ και 1 χρονο και 1μηνα και παει τέλεια αλλά η μπαταρία μου τα χαλάει όλα μου κρατάει ακριβως 1 μερα με το android 5.0.1 και λεω να το πουλησω και να πάρω το nexus 6 εσεις τι λέτε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Για το Nexus 6 όλοι λένε ότι είναι... μεγάλο! Αν δεν το δεις από κοντά δεν είναι εύκολη απόφαση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Γεια σας έχω το nexus 4 εδώ και 1 χρονο και 1μηνα και παει τέλεια αλλά η μπαταρία μου τα χαλάει όλα μου κρατάει ακριβως 1 μερα με το android 5.0.1 και λεω να το πουλησω και να πάρω το nexus 6 εσεις τι λέτε???? Αν αντεχεις το μεγεθος,χτυπα το.Παντως απο οτι διαβαζω μην περιμενεις και πολλα περισσοτερα στον τομεα μπαταρια.Σε ολα τα υπολοιπα δεν υπαρχει συγκριση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Αν αντεχεις το μεγεθος,χτυπα το.Παντως απο οτι διαβαζω μην περιμενεις και πολλα περισσοτερα στον τομεα μπαταρια.Σε ολα τα υπολοιπα δεν υπαρχει συγκριση! Ναι το ξερωω ειναι πολυ μεγαλοο .Ξερεις καποιο κινητο που να εχει καλη μπαταρια ..??:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ναι το ξερωω ειναι πολυ μεγαλοο .Ξερεις καποιο κινητο που να εχει καλη μπαταρια ..??:O Καλά λόγια διαβάζω για τα Sony Ζ3 και Z3 compact. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Συμφωνω για τα sony.Επισης one+ και g2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Και το lg g3 εχω ακουσει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 + Note 4 . Νομίζω όλα είναι καλύτερα από τα νεξους μας καινούργια παλιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Γνωρίζει κανείς πως καταχωρούμε γενέθλια στο ημερολόγιο;Στην 4.4 είχα περάσει,δεν θυμάμαι πως ,αλλά τώρα ενώ μου εμφανίζει κανονικά τα προηγούμενα δεν βρίσκω τρόπο να περάσω καινούργια.Μου αφήνει μόνο τον τίτλο αλλά δεν τον "αναγνωρίζει" σαν γενέθλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι να προσθέσω ημερομηνίες γενεθλίων στις επαφές μου (εννοείται ότι τις έχω συγχρονισμένες στον λογαριασμό Google) και κατόπιν να προσθέσω στα "άλλα ημερολόγια" το "Γενέθλια", όπως περιγράφεται και εδώ: https://support.google.com/calendar/answer/37098?hl=en (Μάλλον μόνο μέσα από το web, νομίζω δεν γίνεται από το κινητό.) Μετά τα γενέθλια μεταφέρονται αυτόματα στο ημερολόγιο. Edited December 29, 2014 by nplatis Υποβλήθηκε κατά λάθος πριν ολοκληρωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Γνωρίζει κανείς πως καταχωρούμε γενέθλια στο ημερολόγιο;Στην 4.4 είχα περάσει,δεν θυμάμαι πως ,αλλά τώρα ενώ μου εμφανίζει κανονικά τα προηγούμενα δεν βρίσκω τρόπο να περάσω καινούργια.Μου αφήνει μόνο τον τίτλο αλλά δεν τον "αναγνωρίζει" σαν γενέθλια. Οπως ειπωθηκε απο το φιλο παραπανω αν τις προσθεσεις στην καθε επαφη σου μετα θα εμφανιστουν μονα τους στο ημερολογιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι να προσθέσω ημερομηνίες γενεθλίων στις επαφές μου (εννοείται ότι τις έχω συγχρονισμένες στον λογαριασμό Google) και κατόπιν να προσθέσω στα "άλλα ημερολόγια" το "Γενέθλια", όπως περιγράφεται και εδώ: https://support.google.com/calendar/answer/37098?hl=en (Μάλλον μόνο μέσα από το web, νομίζω δεν γίνεται από το κινητό.) Μετά τα γενέθλια μεταφέρονται αυτόματα στο ημερολόγιο. Οπως ειπωθηκε απο το φιλο παραπανω αν τις προσθεσεις στην καθε επαφη σου μετα θα εμφανιστουν μονα τους στο ημερολογιο... Όντως έτσι γίνεται!Σας ευχαριστώ και τους 2:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Tην εκανα την πατατα μου χθες, μου επεσε πανω στο πεζοδρομιο με την οθονη, το γυαλι εχει γεμισει ραγισματα και δεν πιανει απο τη μεση και κατω :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bours Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Παρά την αναβάθμιση σε 5.0.1 (stock rom), μετά από 4 - 5 ημέρες συνεχούς χρήσης του κινητού και χωρίς restart, ή ram που καταλαμβάνει το λειτουργικό σύστημα φθάνει στα 0,95 gb. Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Γεια σας και χρονια πολλα ειχα ενα προβληματακι σημερσ με το νεξυς 4 ειχα 33 % μπαταρια και εβγαλα βιντεο 5 λεπτων και πηγε 10% γιατι τι να κανω με αυτην μπαταρια??:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Εμένα έχει 3-4 μέρες που σε άσχετα σημεία σβήνει. Δεν το κάνει συχνά αλλά έχει γίνει 2-3 φορές. 5.0.1 στοκ. Σε άλλον συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Εμένα έχει 3-4 μέρες που σε άσχετα σημεία σβήνει. Δεν το κάνει συχνά αλλά έχει γίνει 2-3 φορές. 5.0.1 στοκ. Σε άλλον συμβαίνει? Και σε εμενα συμβαινει αλλα σπανια οχι καθε μερα ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Tην εκανα την πατατα μου χθες, μου επεσε πανω στο πεζοδρομιο με την οθονη, το γυαλι εχει γεμισει ραγισματα και δεν πιανει απο τη μεση και κατω :cry: Πολύ κρίμα. Στό τηλέφωνο της γυναίκας μου δεν δουλεύουν πλέον τα soft buttons και έχει ένα σπάσιμο πίσω στην πλάτη. Θα ήθελα όμως να το στείλω στο σερβίς για να γίνει σαν καινούργιο. Το κόστος όμως υποθέτω θα είναι απαγορευτικό. Είναι όμως από τα πιο όμορφα τηλέφωνα που έχουν βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts