andrewk Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Από τη στιγμή που έβαλα την Lollipop στο κινητό δεν παίζουν τα video που υπάρχουν μέσα στο Facebook. Με λίγο ψάξιμο είδα ότι έχουν πολλοί με διάφορες συσκευές Nexus το ίδιο πρόβλημα, και κάποιοι ακόμη μεγαλύτερο (δεν παίζουν σ' αυτούς και τα video στο YouTube). Το έχετε το πρόβλημα και χρήστες εδώ μέσα; Το mx player προκαλούσε το πρόβλημα,μετα την αναβάθμιση του,νομιζω είναι κομπλε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Μετα την χθεσινη ota, την φλασαρα και εσβησα τα δεδομενα και το εστησα απο την αρχη. Η διαφορα στην ταχυτητα ειναι εμφανης. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 μπορειτε να μου δωσετε link για καποιο καλο guide να φλασαρω και γω..εχω κολλησει σε error cannot open bootloader Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diyan36 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 απλά να ενημερώσω ότι και εγώ είχα το ίδιο θέμα και πήγα στην procodia, σε 2 ώρες ήταν έτοιμο, χωρίς να πληρώσω κάτι .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Aν δε σε ενδιαφερει να ασχοληθεις και απλα θες να δουλεψει, κατεβασε ενα toolkit (wug η skipsoft) και ακολουθησε τις οδηγιες απο εκει. Αλλιως απλα κανεις flash all οπως περιγραφεται εδω http://www.ibtimes.co.uk/how-update-nexus-4-android-5-0-lollipop-lrx21t-via-official-factory-image-1474933 Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Η lollipop εχει καποια θεματάκια με το WIFI ή δικία μου εντυπωση είναι? ουτε μια μερα δεν την εχω και εχω βαρεθει να βλεπω το θαυμαστικό στο εικονιδιο το WIFI. Σημειωτέον το τηλ το εχω στησει απο την αρχή factory reset erase all. και κατι άλλο ακομα. δεν ειναι ενοχλητικό να βλεπεις το θαυμαστικο οταν δεν εχεις ενοργοποιημενα τα δεδομενα στο κινητό? ντε και καλα να εχω συνδεση στο νετ μονίμως? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Step 6 - Then extract the downloaded file to a desired location on your computer (preferably desktop). Go to the folder occam-LRX21T and then copy/paste all the files to the Fastboot directory. αυτο το βημα δε καταλαβαινω..που ειναι αυτο το directory? επισης αυτος ο οδηγος ειναι μονο για rooted nexus? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Η lollipop εχει καποια θεματάκια με το WIFI ή δικία μου εντυπωση είναι? ουτε μια μερα δεν την εχω και εχω βαρεθει να βλεπω το θαυμαστικό στο εικονιδιο το WIFI. Σημειωτέον το τηλ το εχω στησει απο την αρχή factory reset erase all. και κατι άλλο ακομα. δεν ειναι ενοχλητικό να βλεπεις το θαυμαστικο οταν δεν εχεις ενοργοποιημενα τα δεδομενα στο κινητό? ντε και καλα να εχω συνδεση στο νετ μονίμως? Tετοιο κινητο χωρις να εχει δικτυο? Λογικο το βρισκω. Κανενα προβλημα με το wifi εδω. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Step 6 - Then extract the downloaded file to a desired location on your computer (preferably desktop). Go to the folder occam-LRX21T and then copy/paste all the files to the Fastboot directory. αυτο το βημα δε καταλαβαινω..που ειναι αυτο το directory? επισης αυτος ο οδηγος ειναι μονο για rooted nexus? Ειναι το directory στο οποιο εχεις θεσει το sdk να παρει τα αρχεια για το flash-all. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Η lollipop εχει καποια θεματάκια με το WIFI ή δικία μου εντυπωση είναι? ουτε μια μερα δεν την εχω και εχω βαρεθει να βλεπω το θαυμαστικό στο εικονιδιο το WIFI. Σημειωτέον το τηλ το εχω στησει απο την αρχή factory reset erase all. και κατι άλλο ακομα. δεν ειναι ενοχλητικό να βλεπεις το θαυμαστικο οταν δεν εχεις ενοργοποιημενα τα δεδομενα στο κινητό? ντε και καλα να εχω συνδεση στο νετ μονίμως? Ερωτηση γιατι ειχα δει και αλλου να αναφερεται αντιστοιχο θεμα : Σε ποιο καναλι ειναι το wifi του σπιτιου σου? Ειναι σε καποιο ψηλα πχ το 11 ή και παραπανω διοτι κατι τετοιο λεγανε πως συμβαινει και το wifi δεν ειναι σταθερο. Σε ρωταω γιατι με ενδιαφερει να ξερω πριν προχωρησω σε αναβαθμιση καθως στο σπιτι μου το εχω σε ψηλο λογω παρεμβολων απο αλλους. Στην Αμερικη δεν χρησιμοποιουνται αυτα τα καναλια και πιθανον γιαυτο και δεν εχει προσεχτει αυτο το θεμα αν οντως ισχυει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Μια μικρη αλλα καλοδεχουμενη αλλαγη ειναι οτι πλεον το ποσοστο μπαταριας ειναι σε γκρι και οχι ασπρο χρωμα, οποτε δε χρειαζεται να αδειασει κατω απο το επιιπεδο των αριθμων για να εμφανιστει. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Step 6 - Then extract the downloaded file to a desired location on your computer (preferably desktop). Go to the folder occam-LRX21T and then copy/paste all the files to the Fastboot directory. αυτο το βημα δε καταλαβαινω..που ειναι αυτο το directory? επισης αυτος ο οδηγος ειναι μονο για rooted nexus? Κάντο με ένα toolkit να τελειώνεις αφού δυσκολεύεσαι με το fastboot. Η lollipop εχει καποια θεματάκια με το WIFI ή δικία μου εντυπωση είναι? ουτε μια μερα δεν την εχω και εχω βαρεθει να βλεπω το θαυμαστικό στο εικονιδιο το WIFI. Σημειωτέον το τηλ το εχω στησει απο την αρχή factory reset erase all. και κατι άλλο ακομα. δεν ειναι ενοχλητικό να βλεπεις το θαυμαστικο οταν δεν εχεις ενοργοποιημενα τα δεδομενα στο κινητό? ντε και καλα να εχω συνδεση στο νετ μονίμως? To θαυμαστικό δεν σημαίνει ότι έχει θέμα η lollipop. Είναι όταν δεν έχεις κάνει σύνδεση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Μια μικρη αλλα καλοδεχουμενη αλλαγη ειναι οτι πλεον το ποσοστο μπαταριας ειναι σε γκρι και οχι ασπρο χρωμα, οποτε δε χρειαζεται να αδειασει κατω απο το επιιπεδο των αριθμων για να εμφανιστει. Αυτό γίνεται σε στοκ android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Αυτό γίνεται σε στοκ android? Ναι με το battery enabler από το Play. Δες το. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 To θαυμαστικό δεν σημαίνει ότι έχει θέμα η lollipop. Είναι όταν δεν έχεις κάνει σύνδεση. Το τι σημαίνει το θαυμαστικό ξέρω τι είναι το ζήτημα είναι οτι με τηn 5.0 το wifi δεν είναι σταθερό και χάνει συχνα τη σύνδεση του και πρεπει να γίνει επανεκκίνηση για να στρώσει. Με KitKat δεν είχα τέτοια θέματα σταθερότητας του wifi Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ναι με το battery enabler από το Play. Δες το. H και χωρις αυτο. http://nexus7.wonderhowto.com/how-to/unlock-hidden-battery-percentage-status-bar-icon-kitkat-your-nexus-7-tablet-0149770/ Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ναι με το battery enabler από το Play. Δες το. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι εχει προβλημα ο bootloader μου καθως οτι και να κανω το κινητο κολλάει στο downloading.. Συνεπως ουτε χειροκίνητα ουτε με toolkit εχω καταφερει κατι Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι εχει προβλημα ο bootloader μου καθως οτι και να κανω το κινητο κολλάει στο downloading.. Συνεπως ουτε χειροκίνητα ουτε με toolkit εχω καταφερει κατι Φλάσαρε bootloader από το image Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Εγώ θα θέσω το εξής πρόβλημα. Άπαξ κ την εγκατέστησα , η κατανάλωση 3g δεδομένων έχει "εικονικά" εκτιναχθει. Έβαλα 3 διαφορετικά applications κ όλα μετρουσαν τρελές καταναλωσεις από Android OS, ακόμα και όταν ήμουν με WiFi..... Λέω "εικονικές", γιατί με καθημερινές ενημερώσεις από την Vodafone μέσω SMS, βλέπω ότι η πραγματική κατανάλωση , είναι ελάχιστα mb, όσα δλδ περίμενα να έχω... Περίεργο, ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) Τελικα μου ηρθε ΟΤΑ οποτε τη γλιτωσα.. Ειδα στο antutu μεγαλη πτωση επιδοσεων παντως αν και στη πράξη μου φαινεται καλυτερο Recovery δεν εχω ακομα παντως.. Μυστηρια πράματα νομιζα οτι η νεα ρομ έφτιαχνε και αυτα τα θεματα Edited November 26, 2014 by zebric Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Τελικα μου ηρθε ΟΤΑ οποτε τη γλιτωσα.. Ειδα στο antutu μεγαλη πτωση επιδοσεων παντως αν και στη πράξη μου φαινεται καλυτερο Recovery δεν εχω ακομα παντως.. Μυστηρια πράματα νομιζα οτι η νεα ρομ έφτιαχνε και αυτα τα θεματα Δεν ξέρω τι πτώση είδες, αλλά εγώ μόνο με custom kernel χτύπησα 27.000 που είναι 3.000 παραπάνω από την ΚΚ για μένα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Καλημέρα.Μόλις ήρθε και σε μένα (εντελώς stock) η ειδοποίηση για αναβάθμιση,αλλά διστάζω να την κάνω ακόμα. Διαπιστώνω ότι η 5.0 έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Στη περίπτωση που προχωρήσω, συνίσταται να κάνω ολικό format πριν; Υπάρχει κάποιος τρόπος να μη χάσω τα saves των παιχνιδιών μου (π.χ. στο bubble witch που έχω φτάσει μετά κόπων και βασάνων μέχρι την 147η πίστα) :D Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Ερωτηση γιατι ειχα δει και αλλου να αναφερεται αντιστοιχο θεμα : Σε ποιο καναλι ειναι το wifi του σπιτιου σου? Ειναι σε καποιο ψηλα πχ το 11 ή και παραπανω διοτι κατι τετοιο λεγανε πως συμβαινει και το wifi δεν ειναι σταθερο. Είναι όντως στο έντεκα καθότι στη γειτονιά όλοι υο έχουν στο στο εξι. Επιπλέον ομως εγώ χρησιμοποιω μονίμως το 5gz δίκτυο μου .οκ είναι πιο ευαίσθητο απο το 2.4gz αλλά και παλι με προηγούμενες εκδόσεις δεν είχα αστάθεια Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Καλημέρα.Μόλις ήρθε και σε μένα (εντελώς stock) η ειδοποίηση για αναβάθμιση,αλλά διστάζω να την κάνω ακόμα. Διαπιστώνω ότι η 5.0 έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Στη περίπτωση που προχωρήσω, συνίσταται να κάνω ολικό format πριν; Υπάρχει κάποιος τρόπος να μη χάσω τα saves των παιχνιδιών μου (π.χ. στο bubble witch που έχω φτάσει μετά κόπων και βασάνων μέχρι την 147η πίστα) :D Ευχαριστώ προκαταβολικά! Το Γενικό backup καλό είναι να γίνεται πριν μεγάλες αναβαθμίσεις. Πάντως σου προτείνω να την περάσεις από πάνω. Σε μένα έτσι περνιουνται όλες οι τελευταίες χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Το Γενικό backup καλό είναι να γίνεται πριν μεγάλες αναβαθμίσεις. Πάντως σου προτείνω να την περάσεις από πάνω. Σε μένα έτσι περνιουνται όλες οι τελευταίες χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν υπάρχουν προβλήματα όταν την περάσω από πάνω, φαντάζομαι ότι θα λυθούν όταν κάνω αργότερα factory reset, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts