Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λίγη βοήθεια, παρακαλώ: έκανα εγκατάσταση την 4.4.3 από το factory image (έιχα custom kernel) κι έκτοτε η διάρκεια της μπαταρίας έχει μειωθεί πάρα πολύ. Σήμερα, για παράδειγμα, με ελάχιστη χρήση σε περιοχή με καλό σήμα κι ενεργοποιημένο το wi-fi, έχω ήδη καταναλώσει 22% σε περίπου 6 ώρες. Χθες, έκλεισε μετά από 12 περίπου ώρες χρήσης, με περίπου 1 ώρα ομιλίας. Πρόκειται για κάποιο bug;

Ευχαριστώ πολύ!

Δηλαδή αν αυτά είναι τα άσχημα, πριν πώς ήσουν;

24 ώρες χρήσης μέχρι να κλείσει με 2 ώρες ομιλίας;;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είμαι ο μόνος που έχω και ΠΑΛΙ πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις;

Aυτή τη φορά όχι απλά καθυστερούν, αλλά δεν έρχονται καθόλου!!!!! Είχα reply σε post μου στο G+, pm στο Facebook και κάτι υπότιτλους από σειρές που βλέπω, και δεν πήρα καμία ειδοποίηση.

Τί πρόβλημα είναι ρε μαμώτο, από την 1η μέρα που το αγόρασα... :dash:

Λοιπόν περίμενα να σιγουρευτώ πρώτα.

Όχι μόνο δεν έχω καθυστερήσεις στις ειδοποιήσεις, αλλά συγκεκριμένα στο Yahoo email, πρώτα λαμβάνω ενημέρωση για νέο email στο κινητό και μετά εμφανίζεται στο PC!

Tapatalk και αυτό σφαίρα, το ίδιο και Gmail.

Facebook όχι τόσο γρήγορα, όσο στο pc, αλλά όχι και άσχημα

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μάλλον δεν τα έγραψα πολύ ξεκάθαρα: 1η ημέρα 12 ώρες χρήσης με ~1 ώρα χρόνο κλήσεων, 2η ημέρα 22% κατανάλωση μπαταρίας με ~20 λεπτά χρόνο κλήσεων. Πριν την αναβάθμιση με Matr1x kernel είχα περίπου 24 ώρες stand-by με ~2 ώρες οθόνης και ~1 ώρα κλήσεις. Μόλις θυμήθηκα ότι χθες ενεργοποίησα το ART. Ευχαριστώ!

ειμαι rooted και unlock bootloader..το ΟΤΑ θα μου ερθει κανονικα ετσι δεν ειναι..;τρεχω την stock rom..στο nexus 7 (2012) ερχοταν κανονικα θυμαμαι..
:thanks:

πραγματικα τα εχω φτυσει με το κινητο..o υπολογιστης δε μου βρισκει κανενα driver..οτι και να βαλω παραμενει αγνωστο..με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω τιποτα...επισης δεν μου μπαινει στο recovery...καμια ιδεα?

Παιδιά πείτε μου και εσείς την γνώμη σας... Είμαι με slim και hells και είμαι πολύ ευχαριστημενος από το κινητό αξίζει να πάω σε στοκ για να πάρω την αναβάθμιση;

Παιδιά πείτε μου και εσείς την γνώμη σας... Είμαι με slim και hells και είμαι πολύ ευχαριστημενος από το κινητό αξίζει να πάω σε στοκ για να πάρω την αναβάθμιση;

Όχι γιατί θα την πάρει και η slim σε λίγο.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Νιώθω ότι με έχει ξεχάσει η Google γιατί ακόμα να πάρω ΟΤΑ εγώ χαχαχα. Εννοείται έχω υπομονή. Το κινητό είναι stock ολόκληρο και δεν έχω όρεξη για image και τέτοια.

Φίλε Nikitas,δοκίμασε το εξής:

Πήγαινε ρυθμίσεις και μετά εφαρμογές.Σύρε το μενού μεχρι να πας στο όλα.

Ανοιξε το πλαισιο υπηρεσιών Google και κάνε εκκαθάριση δεδομένων.

Έγινε τελικά η αναβάθμιση. Έκανα εκκαθάριση, επιτόπου επανεκκίνηση και αμέσως ήρθε η αναβάθμιση

μου ηρθε και μενα μετα την εκκαθαριση...το μονο προβλημα που παραμενει ειναι οτι το pc δε μου αναγνωριζει το κινητο..πχ για να μεταφερω αρχεια

μου ηρθε και μενα μετα την εκκαθαριση...το μονο προβλημα που παραμενει ειναι οτι το pc δε μου αναγνωριζει το κινητο..πχ για να μεταφερω αρχεια

Πήγαινε Settings -> Storage -> Menu -> USB Computer Connection, και δες μήπως είναι απενεργοποιημένο το Media device (MTP).

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Πήγαινε Settings -> Storage -> Menu -> USB Computer Connection, και δες μήπως είναι απενεργοποιημένο το Media device (MTP).

solved! ευχαριστω

7 μηνες είναι χωρίς ζελατίνα μπρος και πίσω και δεν έχει την μαραμικρη γρατζουνια. Τι την φοράει την gorilla.... Πεταξτε τις ζελατινες και απολαυστε το κινητό σας όσο μπορείτε.

Ναι μόνο που πίσω δεν είναι γορίλας......

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γι αυτο βαζεις ενα skin της dbrand και εισαι αρχοντας.Το μονο που χρειαζεται προσοχη ειναι το ψευτονικελοπλαστικο που εχει περιμετρικα.

Αν και δεν ξέρω πως ανοιξαμε την... κουβέντα, η δική μου εμπειρία 4 μήνες τώρα με την γνήσια bumper case της LG είναι πολύ ικανοποιητική. Πλήρης προστασία από γρατζουνιες και στο ευαίσθητο κρύσταλλο στο πίσω μέρος, χωρίς να το καλύπτει, αφήνοντας όλη την ευχαρίστηση στο μάτι. Απλά είναι λίγο τσουχτερή...

Sony logo.gif

Αν και δεν ξέρω πως ανοιξαμε την... κουβέντα, η δική μου εμπειρία 4 μήνες τώρα με την γνήσια bumper case της LG είναι πολύ ικανοποιητική. Πλήρης προστασία από γρατζουνιες και στο ευαίσθητο κρύσταλλο στο πίσω μέρος, χωρίς να το καλύπτει, αφήνοντας όλη την ευχαρίστηση στο μάτι. Απλά είναι λίγο τσουχτερή...

Αρκετά καλό το bumper αλλά μου έκανε 2 βαθιά χτυπήματα στο νίκελ και αναγκάστηκα και το έβγαλα

καλημέρα σε όλους...γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω καινούργια μπαταρία για το κινητό?

Από εδώ.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Αρκετά καλό το bumper αλλά μου έκανε 2 βαθιά χτυπήματα στο νίκελ και αναγκάστηκα και το έβγαλα

Αφού το bumper καλύπτει πλήρως όλη τη νίκελ περίμετρο του κινητού, πως το έπαθες αυτό???

Edited by dbal

Sony logo.gif

Μπορούμε να βρούμε μεγαλύτερη μπαταρία;

Δεν υπάρχει κάτι αξιόπιστο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)