mitsakos1908 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Όχι, χρησιμοποιώ το EvolveSMS το οποίο υποστηρίζει 160 χαρακτήρες, οπότε δεν μου χρειάζεται. Απλά, είχα διαβάσει κάποιες μέρες πριν το post, και το παρέθεσα. αδερφε πως ενεργοποιησες τους 160 χαρακτηρες στο evolvesms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Τα nexus 5 στην Αμερική άρχισαν και παίρνουν 4.4.3. Άντε να δούμε αν θα σκάσει και σε μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Τα nexus 5 στην Αμερική άρχισαν και παίρνουν 4.4.3. Άντε να δούμε αν θα σκάσει και σε μας. Μα δεν έχει κάποια αλλαγή για τα δικά μας. Αφορά bugs Για το ν5 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Είναι σίγουρο αυτό?Κάπου διάβασα ότι διορθώνει bugs σε nexus 5-7-10 ,bluetooth-wifi κτλ.Στο 4 αυτά δεν υπάρχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Είναι σίγουρο αυτό?Κάπου διάβασα ότι διορθώνει bugs σε nexus 5-7-10 ,bluetooth-wifi κτλ.Στο 4 αυτά δεν υπάρχουν? Ει!αι bugs Για αυτά που διάβασες. Ακόμα δεν μας έχουν αναφέρει κάπου. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Δεν ξέρω τι θα γίνει με την 4.4.3 αλλά η σημερινή αναβάθμιση της camera app είναι super!! Δεν θα την δείτε ακόμα διαθέσιμη αυτόματα στο play store, αλλά με μια απλή αναζήτηση θα εμφανιστεί το link, που ανοίγοντας το με το play store θα δείτε την επιλογή για update-enjoy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Γίνεται default app η google camera πλέον, ή συνυπάρχουν μαζί οι δύο εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Γίνεται default app η google camera πλέον, ή συνυπάρχουν μαζί οι δύο εφαρμογές; Moλις τη περασα, γινεται default που προσωπικα πιστευω ειναι πιο καλα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.GoogleCamera Το περιεργο ειναι οτι μου ελεγε "εγκατασταθηκε" ακομα και πριν τη βαλω. Απλα πατησα το κουμπι και εκανε κανονικα update :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Για εμάς τους κατόχους nexus είναι λογικό αφού πρόκειται για αναβάθμιση της προϋπάρχουσας stock app. Έτσι οι επιλογές στο play store είναι "open" & "update" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλα πλάκα μου κάνουν.. Μια φορά χρησιμοποιησα την κάμερα. Σήμερα το πρωί. Και το βράδυ μαθαίνω ότι την βελτιωσαν.. Χαχα.. Δεν πειράζει. Πάντως φαίνεται αρκετά ωραία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Σε εμένα το παραπάνω link που παραπέμπει στο play μου αναφέρει ότι δεν είναι συμβατό με την χώρα μου......Οκ δεν πειράζει το κατέβασα από android police Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Εμένα γιατί μου βγάζει μνμ το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Παιδιά εμενα μετα την αναβάθμιση του camera app μου εχει κάνει 2 φορές επανεκκίνηση η συσκευή,οσο ήμουν μέσα στην εφαρμογή, έχετε παρατηρήσει κατι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Με την παλιά εφαρμογή δεν το είχες αυτό το προβλημα?δεν είναι πολύ συχνό αλλά όχι και καινούργιο. Και εφαρμογές για scan qr codes μου έχουν κάνει επανκινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Παιδιά εψαχα και δεν μπόρεσα να το βρω σας παρακαλώ ας γραψη κάποιος αναλυτικά πως θα το βρω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 λειπουν καποιες επιλογες για σκηνες εκθεση και τα σχετικα η εγω δε τα βρισκω? παντως η mx camera μου φαινεται ελαφρως ποιοτικοτερη Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Ξέρετε μήπως ποτε θα έρθει η εκδοση 4.4.3???:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 λειπουν καποιες επιλογες για σκηνες εκθεση και τα σχετικα η εγω δε τα βρισκω? παντως η mx camera μου φαινεται ελαφρως ποιοτικοτερη Για έκθεση όπως κανεις swipe απο τα αριστερά και επιλεγεις πχ κάμερα βίντεο κτλ... Κάτω δεξια πατά το γρανάζι και στις επιλογές έχει κάτι για μη αυτόματη έκθεση. Ποντιακό μεν γιατι και παλι κανει αυτοματη αλλά στην ουσία εννοεί οτι ξεκλειδωνεις την επιλογή αλλαγής εκθεσης. Το μονο που λείπει είναι το hdr με τη μπροστινή που δε καταλαβαίνω γιατί το βγαλανε. Πάντως και γω απο το πρωι έχω φαει ενα restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Κανένα restart εδώ και το update της κάμερας μου βγήκε κανονικά στα Update του Store. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 λειπουν καποιες επιλογες για σκηνες εκθεση και τα σχετικα η εγω δε τα βρισκω? παντως η mx camera μου φαινεται ελαφρως ποιοτικοτερη Ναι, λείπουν οι σκηνες εκθεσης, αν κ ποτέ δε τις χρησιμοποιουσα, αλλα λειπουν επισης κ τα υποπολλαπλάσια format του 8mp. Εγω χρησιμοποιουσα 5mp, το οποιο εχει καταργηθεί, τωρα. Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Ναι, λείπουν οι σκηνες εκθεσης, αν κ ποτέ δε τις χρησιμοποιουσα, αλλα λειπουν επισης κ τα υποπολλαπλάσια format του 8mp. Εγω χρησιμοποιουσα 5mp, το οποιο εχει καταργηθεί, τωρα. Οι ρυθμισεις εμφανιζονται οταν κανεις swipe για να εμαφανιστουν στην οθονη οι επιλογες sphere - panorama - blur κτλ πατωνατας το "γραναζακι" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Νεο απίστευτο bug παιδιά..με περνούν τηλ ακούγεται ο ήχος κ η οθόνη δε έδειχνε τίποτα..μετα κάνα λεπτο εμφανίζει αναπαντητη Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Νεο απίστευτο bug παιδιά..με περνούν τηλ ακούγεται ο ήχος κ η οθόνη δε έδειχνε τίποτα..μετα κάνα λεπτο εμφανίζει αναπαντητη Restart έκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Νεο απίστευτο bug παιδιά..με περνούν τηλ ακούγεται ο ήχος κ η οθόνη δε έδειχνε τίποτα..μετα κάνα λεπτο εμφανίζει αναπαντητη Μου έχει συμβεί και εμένα. Σπανια αλλά έχει τύχει. Αμέσως μετά μπορώ να πάρω τηλέφωνο και να με πάρουν. Αλλιώς ρεσταρτ. Απο οσο θυμαμαι όμως πάντα το παθαινα είτε με εστω ροοτ,gravity κτλ είτε με κάποιον κερνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 με το restart στρωνει αν και μου το ξαναεκανε..το κινητο ειναι stock αλλα νομιζω με ανοιχτο bootloader...τεσπα αν το ξανακανει θα το κανω επαναφορα...καλη ανασταση! Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts