Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι, χρησιμοποιώ το EvolveSMS το οποίο υποστηρίζει 160 χαρακτήρες, οπότε δεν μου χρειάζεται.

Απλά, είχα διαβάσει κάποιες μέρες πριν το post, και το παρέθεσα.

αδερφε πως ενεργοποιησες τους 160 χαρακτηρες στο evolvesms;

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα nexus 5 στην Αμερική άρχισαν και παίρνουν 4.4.3.

Άντε να δούμε αν θα σκάσει και σε μας.

Μα δεν έχει κάποια αλλαγή για τα δικά μας. Αφορά bugs Για το ν5

Δημήτρης

Είναι σίγουρο αυτό?Κάπου διάβασα ότι διορθώνει bugs σε nexus 5-7-10 ,bluetooth-wifi κτλ.Στο 4 αυτά δεν υπάρχουν?

Είναι σίγουρο αυτό?Κάπου διάβασα ότι διορθώνει bugs σε nexus 5-7-10 ,bluetooth-wifi κτλ.Στο 4 αυτά δεν υπάρχουν?

Ει!αι bugs Για αυτά που διάβασες. Ακόμα δεν μας έχουν αναφέρει κάπου.

Δημήτρης

Δεν ξέρω τι θα γίνει με την 4.4.3 αλλά η σημερινή αναβάθμιση της camera app είναι super!! Δεν θα την δείτε ακόμα διαθέσιμη αυτόματα στο play store, αλλά με μια απλή αναζήτηση θα εμφανιστεί το link, που ανοίγοντας το με το play store θα δείτε την επιλογή για update-enjoy!

Sony logo.gif

Γίνεται default app η google camera πλέον, ή συνυπάρχουν μαζί οι δύο εφαρμογές;

Moλις τη περασα, γινεται default που προσωπικα πιστευω ειναι πιο καλα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.GoogleCamera Το περιεργο ειναι οτι μου ελεγε "εγκατασταθηκε" ακομα και πριν τη βαλω. Απλα πατησα το κουμπι και εκανε κανονικα update :)

Για εμάς τους κατόχους nexus είναι λογικό αφού πρόκειται για αναβάθμιση της προϋπάρχουσας stock app. Έτσι οι επιλογές στο play store είναι "open" & "update"

Sony logo.gif

Καλα πλάκα μου κάνουν.. Μια φορά χρησιμοποιησα την κάμερα. Σήμερα το πρωί. Και το βράδυ μαθαίνω ότι την βελτιωσαν.. Χαχα..

Δεν πειράζει. Πάντως φαίνεται αρκετά ωραία

Σε εμένα το παραπάνω link που παραπέμπει στο play μου αναφέρει ότι δεν είναι συμβατό με την χώρα μου......Οκ δεν πειράζει το κατέβασα από android police

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παιδιά εμενα μετα την αναβάθμιση του camera app μου εχει κάνει 2 φορές επανεκκίνηση η συσκευή,οσο ήμουν μέσα στην εφαρμογή, έχετε παρατηρήσει κατι παρόμοιο;

Με την παλιά εφαρμογή δεν το είχες αυτό το προβλημα?δεν είναι πολύ συχνό αλλά όχι και καινούργιο. Και εφαρμογές για scan qr codes μου έχουν κάνει επανκινηση

λειπουν καποιες επιλογες για σκηνες εκθεση και τα σχετικα η εγω δε τα βρισκω? παντως η mx camera μου φαινεται ελαφρως ποιοτικοτερη

λειπουν καποιες επιλογες για σκηνες εκθεση και τα σχετικα η εγω δε τα βρισκω? παντως η mx camera μου φαινεται ελαφρως ποιοτικοτερη

Για έκθεση όπως κανεις swipe απο τα αριστερά και επιλεγεις πχ κάμερα βίντεο κτλ... Κάτω δεξια πατά το γρανάζι και στις επιλογές έχει κάτι για μη αυτόματη έκθεση. Ποντιακό μεν γιατι και παλι κανει αυτοματη αλλά στην ουσία εννοεί οτι ξεκλειδωνεις την επιλογή αλλαγής εκθεσης. Το μονο που λείπει είναι το hdr με τη μπροστινή που δε καταλαβαίνω γιατί το βγαλανε.

Πάντως και γω απο το πρωι έχω φαει ενα restart

Κανένα restart εδώ και το update της κάμερας μου βγήκε κανονικά στα Update του Store.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ναι, λείπουν οι σκηνες εκθεσης, αν κ ποτέ δε τις χρησιμοποιουσα, αλλα λειπουν επισης κ τα υποπολλαπλάσια format του 8mp. Εγω χρησιμοποιουσα 5mp, το οποιο εχει καταργηθεί, τωρα.

LG G6

Ναι, λείπουν οι σκηνες εκθεσης, αν κ ποτέ δε τις χρησιμοποιουσα, αλλα λειπουν επισης κ τα υποπολλαπλάσια format του 8mp. Εγω χρησιμοποιουσα 5mp, το οποιο εχει καταργηθεί, τωρα.

Οι ρυθμισεις εμφανιζονται οταν κανεις swipe για να εμαφανιστουν στην οθονη οι επιλογες sphere - panorama - blur κτλ πατωνατας το "γραναζακι"

Νεο απίστευτο bug παιδιά..με περνούν τηλ ακούγεται ο ήχος κ η οθόνη δε έδειχνε τίποτα..μετα κάνα λεπτο εμφανίζει αναπαντητη

Νεο απίστευτο bug παιδιά..με περνούν τηλ ακούγεται ο ήχος κ η οθόνη δε έδειχνε τίποτα..μετα κάνα λεπτο εμφανίζει αναπαντητη

Restart έκανες?

Μου έχει συμβεί και εμένα. Σπανια αλλά έχει τύχει. Αμέσως μετά μπορώ να πάρω τηλέφωνο και να με πάρουν. Αλλιώς ρεσταρτ. Απο οσο θυμαμαι όμως πάντα το παθαινα είτε με εστω ροοτ,gravity κτλ είτε με κάποιον κερνελ.

με το restart στρωνει αν και μου το ξαναεκανε..το κινητο ειναι stock αλλα νομιζω με ανοιχτο bootloader...τεσπα αν το ξανακανει θα το κανω επαναφορα...καλη ανασταση!

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)