Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω και 1 μερα μου εχει κολλησει ο καιρος της τοποθεσιας στο Ηρακλειο Κρητης π.χ. ενω εγω ειμαι Πειραια...εσβησα την εφαρμογη , την ξαναπερασα , κατεβασα και αλλη ( beautiful widgets) , η τοποθεσια ειναι ενεργη στις ρυθμισεις αλλα εξακολουθει να μην βρισκει τη τοποθεσια μου και την περιοχη μου...Ξερει κανεις τι παιζει ???

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εδω και 1 μερα μου εχει κολλησει ο καιρος της τοποθεσιας στο Ηρακλειο Κρητης π.χ. ενω εγω ειμαι Πειραια...εσβησα την εφαρμογη , την ξαναπερασα , κατεβασα και αλλη ( beautiful widgets) , η τοποθεσια ειναι ενεργη στις ρυθμισεις αλλα εξακολουθει να μην βρισκει τη τοποθεσια μου και την περιοχη μου...Ξερει κανεις τι παιζει ???

Το είχα κι εγώ το θέμα πριν τις γιορτές (το είχα γράψει κι εδώ μέσα). Έφτασα στο σημείο μέχρι και να αλλάξω rom γιατί πίστευα ότι κάτι έπαιζε με το GPS, αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Τελικά μετά από μέρες διορθώθηκε. Ίσως να συμβαίνει και σ' εσένα το ίδιο.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

[παιδιά δεν ξέρω τι έχει πάθει το κινητό μου και όταν μερικές φορές κάνω επανεκκίνηση χάνονται μερικά ποσοστά από την μπαταρία. Τρέχω stock kit kat και προχθές το έκανα restore και μου κάνει πάλι τα ίδια. Τι μπορώ να κάνω; να το πάω στη αντιπροσωπια μήπως έχει πρόβλημα η μπαταρία;
:thanks:

[παιδιά δεν ξέρω τι έχει πάθει το κινητό μου και όταν μερικές φορές κάνω επανεκκίνηση χάνονται μερικά ποσοστά από την μπαταρία. Τρέχω stock kit kat και προχθές το έκανα restore και μου κάνει πάλι τα ίδια. Τι μπορώ να κάνω; να το πάω στη αντιπροσωπια μήπως έχει πρόβλημα η μπαταρία;

Έτσι κάνει φίλε είναι φυσιολογικό. Μην ανησυχείς!

Δημήτρης

Έτσι κάνει φίλε είναι φυσιολογικό. Μην ανησυχείς!

Είναι φυσιολογικό με κάθε επανεκκίνηση να πέφτει η μπαταρία;

Είναι φυσιολογικό με κάθε επανεκκίνηση να πέφτει η μπαταρία;

Όταν γίνεται επανεκκίνηση φίλε σπαταλάει ενέργεια για να σου δώσω να καταλάβεις. Πόσο έχασες;άμα θυμάμαι καλά πρέπει να πέφτει 2 με 3%

Δημήτρης

Όταν γίνεται επανεκκίνηση φίλε σπαταλάει ενέργεια για να σου δώσω να καταλάβεις. Πόσο έχασες;άμα θυμάμαι καλά πρέπει να πέφτει 2 με 3%

Τι να πω. Αν είναι φυσιολογικό καλώς. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πώς εξηγείς πως ενώ το έχω στην πρίζα το κάνω επανεκκίνηση και από 34% πάει 55

Δες την εικόνα

Edited by mindfield

Δες την εικόνα

Τι να σου πω αφού το χεις στη πρίζα μπορεί να μπερδεύεται. Άστο να φορτίσει κ μετά Κάνε ότι είναι να κάνεις..

Δημήτρης

Πως σου είπαν είναι φυσιολογικό να χάνεις κάποια ποσοστά στην επανεκκίνηση. Αλλά εγώ βλέπω σε κάποια σημεία και χάνεις πολύ από απότομα μεγάλα ποσοστά. Άστο να κάνει μερικές φορτίσεις κάτι παρατήρησε το. Επίσης, αν έχεις τίποτα πρόγραμμα για εξοικονόμηση ενέργειας απενεργοποίησε τα.

Μάλλον και μένα αρχίζει και τα παίζει η μπαταρία του.

Βλέπω μεγάλες αποκλίσεις (+-10%) στο ποσοστό της μπαταρίας μεταξύ ένδειξης μέσα στο Android και στο recovery.

Ή μετά από reboot.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γεια σας ανοιγω καινουριο θεμα επειδη δεν βρηκα κατι σχετικο εδω, οπως λοιπον γραφω και στον τιτλο χρησιμοποιω handsfree ακουστικα/μικροφωνο bluetooth για τις συνομιλιες μου (κυριως τις επαγγελματικες οπου ταυτοχρονα πρεπει να χρησιμοποιω πληκτρολογιο με τα χερια) και με οσους μιλαω μου διαμαρτυρονται οτι με ακουν πολυ χαμηλα/σιγα/στο βαθος. Οταν πλησιαζω το μικροφωνο του handsfree πολυ κοντα στο στομα και ταυτοχρονα μιλησω ποιο δυνατα με ακουνε καλυτερα αλλα αυτο φυσικα δεν ειναι αποδεκτη λυση. Ψαχνοντας σε διαφορα φορουμ στο εξωτερικο ειδα οτι καποιοι αναφερουν προβλημα με τα ενσυρματα handsfree το οποιο και υπαρχει ενα workaround αλλαζοντας καποιες τιμες σε ενα αρχειο του συστηματος που χρειαζετε root access ομως για να αλλαχθουν οι τιμες. Δεν το εχω δοκιμασει αλλα στο ιδιο θεμα λενε οτι αυτη η μεθοδος δεν φτιαχνει το προβλημα στα bluetooth handsfree αλλα μονο στα ενσυρματα. Αν εχει βρει καποιος κατι που να βοηθα παρακαλω ας μας διαφωτισει.

Ευχαριστω.

Όχι δεν τρέχω τίποτα για βοήθημα μπαταρίας. Θα το κοιτάξω και όπως το κόβω η μπαταρία του τα πίνει. Και το κινητό δεν το έχω ούτε 4 μήνες. Το φορτίζω κανονικά.

Όχι δεν τρέχω τίποτα για βοήθημα μπαταρίας. Θα το κοιτάξω και όπως το κόβω η μπαταρία του τα πίνει. Και το κινητό δεν το έχω ούτε 4 μήνες. Το φορτίζω κανονικά.

Μια χαρά είναι το τηλέφωνό σου. Μην ασχολείσαι απλά με αυτά. Φόρτισε όταν χρειάζεται και στα reboot πάντα χάνει.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Εχω απενεργοποιήσει κάποιες εφαρμογές του γούγλη και η μπαταρία είναι στρωτή αλλά και αχρείαστες...

Μετα απο 1 χρονο χρησης και παντα στην θηκη του χτες ειχα την πρωτη πτωση χωρις θηκη και εσπασε το πισω γυαλi.Ξερει καποιος το κοστος επισκευης απο την procordia?

Μετα απο 1 χρονο χρησης και παντα στην θηκη του χτες ειχα την πρωτη πτωση χωρις θηκη και εσπασε το πισω γυαλi.Ξερει καποιος το κοστος επισκευης απο την procordia?

Ψάξε σχετικά βιντεο και άλλαξε το μόνος σου είναι πολύ εύκολο ένα κατσαβίδι και μια πενα από κιθάρα χρειάζεσαι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ψάξε σχετικά βιντεο και άλλαξε το μόνος σου είναι πολύ εύκολο ένα κατσαβίδι και μια πενα από κιθάρα χρειάζεσαι.

Καλη ιδεα.Που βρισκω το ανταλλακτικο απο Ελλαδα?

Στο eBay έχει σε πολύ καλες τιμες. Αλλιως μπορείς να πάρεις ενα τηλέφωνο στην procordia. Μπορεί να σου δώσουν μονο το ανταλλακτικό αν χρεώνουν αλλαγή και να το κανεις μόνος σου.

Με μια ματια στο eBay πάντως μάλλον θα πεισθεις να αγοράσει απο εκεί, γιατί θυμάμαι είχα διαβάσει κάτι 70αρια για αλλαγή

Καλη ιδεα.Που βρισκω το ανταλλακτικο απο Ελλαδα?

http://www.spareslg.com/catalogsearch/result/?q=e960

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους!

Κάνοντας χρήση ενός οδηγού που υπήρχε στο φόρουμ, είχα κάνει εύκολα και γρήγορα root το κινητό μου. Τότε θυμάμαι ήμουν με Android 4.3.

Με το που βγήκε όμως η έκδοση 4.4, είχα κάνει το OTA update, το οποίο όμως όχι μόνο έσπασε το root, αλλά έκανε και την εφαρμογή SuperSU να εμφανίζεται ως "system app" και να είναι αδύνατη η απεγκατάστασή της.

Τόσο καιρό δε με απασχολούσε, απλά πλεόν χρειάζομαι το service της LG.

Υπάρχει κάποιος ενδεδειγμένος οδηγός ή έστω κάποιος τρόπος για να αφαιρεθεί το app;

Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!

Μπορείς να κατεβάσεις στον υπολογιστη σου το nexus toolkit(ψάξε στο XDA) και έχει επιλογή να στο κανει φουλ στοκ. Κράτα ενα μπακ απ πριν και είσαι έτοιμος. Το περνεις πίσω και τελειωσες.

Απο το ίδιο πρόγραμμα μπορείς μετα να ξανά αποκτήσεις root access στην συσκευή σου κλπ κλπ

Είμαι απο το κινητό και δεν μπορω να την βρω, αν θυμηθω το όνομα θα το γράψω.

Edit: http://www.wugfresh.com/nrt/

Edited by megawatt

Καλησπέρα σε όλους!

Κάνοντας χρήση ενός οδηγού που υπήρχε στο φόρουμ, είχα κάνει εύκολα και γρήγορα root το κινητό μου. Τότε θυμάμαι ήμουν με Android 4.3.

Με το που βγήκε όμως η έκδοση 4.4, είχα κάνει το OTA update, το οποίο όμως όχι μόνο έσπασε το root, αλλά έκανε και την εφαρμογή SuperSU να εμφανίζεται ως "system app" και να είναι αδύνατη η απεγκατάστασή της.

Τόσο καιρό δε με απασχολούσε, απλά πλεόν χρειάζομαι το service της LG.

Υπάρχει κάποιος ενδεδειγμένος οδηγός ή έστω κάποιος τρόπος για να αφαιρεθεί το app;

Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!

Υπάρχει ακόμα ο οδηγός στο φόρουμ. Δεν το κοίταξες; Είναι στην ενότητα οδηγοί, Android. Ή με τον οδηγό του φόρουμ ή με τουλκιτ όπως πρότεινε ο φίλος πριν θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Για να κάνω root τότε, είχα χρησιμοποιήσει ένα .apk, το οποίο το έτρεχες και μετά από μία μικρή διαδικασία ήσουν rooted. Δεν θυμάμαι ακριβώς ποιό ήταν, γιατί πλέον ο οδηγός δεν υπάρχει στην αρχική του forum για το Ν4, μιας και στην 4.4 δεν υποστηριζόταν.

Δυστυχώς πλέον έχω σοβαρό πρόβλημα.

Κατέβασα το toolkit, το οποίο για να με κάνει "Back to Stock", έπρεπε να πρώτα να είμαι Unlocked. Οπότε ουσιαστικά έπρεπε να τρέξω μία-μία τις επιλογές (Unlock-Root-Back to Stock-Relock).

Αφού πέρασα επιτυχώς τους drivers, έκανα επιτυχώς unlock και στη συνέχεια έκανα και το root. Αμέσως μετά, η συσκευή μπήκε σε ένα bootloop (μετά την οθόνη με το λογότυπο της Google, στα τέσσερα πολύχρωμα κυκλάκια που ενώνονται). Έκανα επανεκκινήσεις, περίμενα μισάωρα, αλλά συνέχιζε κανονικά.

Οπότε αποφάσισα να τρέξω το Unroot, το οποίο περνάει το stock image. Το image περάστηκε κανονικά (στο log δεν υπήρχε ούτε ένα error). Στο τέλος έλεγε ότι ίσως χρειαστεί να περιμένω κανά 10λεπτο μέχρι να περαστεί το νέο image. Περίμενα 25 λεπτά, αλλά συνέχιζε το ίδιο bootloop.

Το πρόβλημα είναι ότι τώρα η συσκευή είναι unlocked και ότι για να την κάνω relock, θα πρέπει να boot-άρει το κινητό (πράγμα δύσκολο) για να μπει σε debug mode...

Καμμία πρόταση;

το ιδανικο θα ειναι να το κανεις χωρις χρηση τοολκιτ αλλα με τις εντολες του adb και του fastboot. σβηνεις το κινητο, πατας power + volume down και μπεινεις σε recovery. μετα τρεχεις το flash all script που ειναι μεσα στο official image και απλα περιμενεις

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)