maximos Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Πήρα κι εγώ το ν4 για δεύτερη συσκευή. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι κάτι που έχει ξαναυποθει αλλά θέλω επιβαιβεωση. Ακούγεται ένα μικρό τρίξιμο στην περιοχή κοντά στην κάμερα όταν το χτυπάς λίγο το κινητό. Είναι φυσιολογικό; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) Φρανκο εμεινα απο συνήθεια να πω και του στραβού το δίκιο και γιατι κουράστηκα να το σκαλίζω. Εχω και άλλα πράγματα να κάνω δεν μπορω να ασχολούμαι συνέχεια με το κινητό. Όντως παλιότερα ήταν ο καλύτερος κερνελ. Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν πάει πολύ καλά. κρατάω custom kernel για να δουλευω το Touch Control οποτε ή θα το γυρίσω σε modified stock ή βλέπω. Αλλιως τι προτείνετε σε φρέσκο κερνελά; @maximos: Ν4 σαν δευτερη συσκευή; Ακούγεται κάπως περίεργο σαν να έχεις μια παλιά Ferrari δίπλα στην νέα Ferrari. :O Nαι ειναι φυσιολογικός ο ήχος είναι απο τον φακό της κάμερας. Edited February 5, 2014 by vagosman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Βαλε hells να είσαι ήσυχος, το t/c δουλεύει άψογα και ο γερμανός βγάζει μια έκδοση κάθε μήνα, Όχι σαν τον Πορτογάλο κάθε τρεις και λίγο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Βαλε hells να είσαι ήσυχος, το t/c δουλεύει άψογα και ο γερμανός βγάζει μια έκδοση κάθε μήνα, Όχι σαν τον Πορτογάλο κάθε τρεις και λίγο Βλέπω threads του Σεπτέμβρη μόνο. Σίγουρα συνεχίζει την υποστήριξη; Μπορώ να έχω κάποιο φρέσκο λινκ; Τα περνάς κάθε φορά η εχει καποιο downloader οπως ο Φρανκο; http://d-h.st/users/hellsgod/?fld_id=28949#files Αυτό ειναι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Βλέπω threads του Σεπτέμβρη μόνο. Σίγουρα συνεχίζει την υποστήριξη; Μπορώ να έχω κάποιο φρέσκο λινκ; Τα περνάς κάθε φορά η εχει καποιο downloader οπως ο Φρανκο; http://d-h.st/users/hellsgod/?fld_id=28949#files Αυτό ειναι οκ; Πρωτον για τους κερνελ μιλαμε στο αλλο θεμα με τις τροποποιησεις. Δευτερον, θα βρεις στα τελευταια post link απο μενα με το σχετικο θεμα του hell. Νομιζω Φλεβαρη ειναι η τελευταια εκδοση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Φρανκο εμεινα απο συνήθεια να πω και του στραβού το δίκιο και γιατι κουράστηκα να το σκαλίζω. Εχω και άλλα πράγματα να κάνω δεν μπορω να ασχολούμαι συνέχεια με το κινητό. Όντως παλιότερα ήταν ο καλύτερος κερνελ. Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν πάει πολύ καλά. κρατάω custom kernel για να δουλευω το Touch Control οποτε ή θα το γυρίσω σε modified stock ή βλέπω. Αλλιως τι προτείνετε σε φρέσκο κερνελά; @maximos: Ν4 σαν δευτερη συσκευή; Ακούγεται κάπως περίεργο σαν να έχεις μια παλιά Ferrari δίπλα στην νέα Ferrari. :O Nαι ειναι φυσιολογικός ο ήχος είναι απο τον φακό της κάμερας. Και ο semaphore είναι επίσης πάρα πολύ καλός http://forum.xda-developers.com/nexus-4/orig-development/kernel-semaphore-n4-2-0-0-t2232898 Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καλυτερα να μεταφερθούμε στο άλλο θέμα για τους κερνελ μη μπερδευτεί κανας καινούριος! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Έχει δοκιμασει κανεις αυτα τα carbon fiber? Λέτε προστατεύουν το πισω γυαλι στις πτώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καλυτερα να μεταφερθούμε στο άλλο θέμα για τους κερνελ μη μπερδευτεί κανας καινούριος! Στο μυαλό μου είσαι!Κάτοχος από σήμερα και διαβάζοντας εδώ και μια βδομάδα,νιώθω πολύ ηλίθιος!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) Παιδιά εδώ και κανα μήνα που πήρα το κινητό χρησιμοποιούσα για τα sms το hangouts το οποίο με βόλεψε πολύ. Δεν ήξερα όμως ότι τα μνμ με ελληνικούς χαρακτήρες είναι περιορισμένα στους 60 γιατί δε έδινα ποτέ σημασία μιας και έστελνα λίγα μνμ.. τις προάλλες όμως τελείωσα πολύ γρήγορα αυτά που είχα με αποτέλεσμα να φάω και την κάρτα μου.. Επειδή δε μου άρεσε κάποιο άλλο πρόγραμμα (π.χ. go sms pro, handscent, evolve sms_αν και τους έβαλα και θέμα που να μοιάζει στο hangouts) μήπως ξέρει κανείς αν μπορεί να λυθεί αυτό το ζήτημα με κάποιο τρόπο?? ευχαριστώ. Λυνεται, φιλε μου. Θα πας στις ρυθμισεις στο sms messasing k sta extra settings στο strip unicode θα επιλεξεις "strip all unicode characters". Θα σου στελνει τα sms με κεφαλαιους, μεν, χαρακτηρες αλλα 160 συνολο . Πολυ καλο κολπο κ πολυ αποτελεσματικο. Δοκιμασε το. Edited February 5, 2014 by gtsip Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Λυνεται, φιλε μου. Θα πας στις ρυθμισεις στο sms messasing k sta extra settings στο strip unicode θα επιλεξεις "strip all unicode characters". Θα σου στελνει τα sms με κεφαλαιους, μεν, χαρακτηρες αλλα 160 συνολο . Πολυ καλο κολπο κ πολυ αποτελεσματικο. Δοκιμασε το. Νομίζω ότι αυτό που περιγράφεις αφορά το 88sms, ενώ ο φίλος ενδιαφέρεται για το Hangouts, το οποίο, από όσο ξέρω, δεν έχει ακόμα τέτοια δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Σήμερα μου έτυχε κάτι πρωτοφανές. 1 φορά το πρωί κι μία πριν λίγο. Κοίταξα το κινητό και για καμια αναπ. και το κινητό ήταν απενεργοποιημένο. Το περίεργο είναι πως όταν το ενεργοποίησα άργησε λίγο στο bootanimation και όταν άνοιξε το ρολόι έλεγε κι τις δυο φορές 2.00π.μ Είμαι stock rom 4.4.2 και stock kernel με xposed, gravity box, x-blast, και nova launcer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Νομίζω ότι αυτό που περιγράφεις αφορά το 88sms, ενώ ο φίλος ενδιαφέρεται για το Hangouts, το οποίο, από όσο ξέρω, δεν έχει ακόμα τέτοια δυνατότητα. Αυτο που περιγραφω αφορα το official stock messaging app που εχουν ολες οι ROMs. Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Αυτο που περιγραφω αφορα το official stock messaging app που εχουν ολες οι ROMs. και που είναι αυτή η διαδρομή στην stock εφαρμογή ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 έβγαλαν mod για την ένταση ..... όποιος είναι τολμηρός ας φλασάρει να μας πει απόψεις :) http://forum.xda-developers.com/nexus-4/themes-apps/-t2635983 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_mos Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) καλησπερα κυριες και κυριοι νεος χαρουμενος κατοχος n4 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα : οταν τραβαω μια φωτο, βγαζει πανω αριστερα αυτο το icon http://i.i.cbsi.com/cnwk.1d/i/tim2/2013/12/30/Google-Photos-icon-logo.png ειναι εκει μονο οσο εχω τη φωτο που μολις τραβηξα στην επισκοπηση και οταν το παταω η φωτο εξαφανιζεται.. παει σε καποιο app του Γουγλη(picasa? now? +?)? παει στην ευχη του Θεου? (εχω sync google photos OFF // app data, calendar, chrome, contacts, drive και gmail ON) Αν καποιος μυστης - γνωστης με διαφωτισει θα το εκτιμουσα thanx in advance :) Edited February 5, 2014 by chris_mos sorry για το τεραστιο icon :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Στον λογαριασμο σου google εχεις ενεργοποιημενο το συγχρονισμο φωτογραφιων google+ και picasa web albums. Στο gallery δημιουργειται αυτος ο φακελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_mos Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Στον λογαριασμο σου google εχεις ενεργοποιημενο το συγχρονισμο φωτογραφιων google+ και picasa web albums. Στο gallery δημιουργειται αυτος ο φακελος εχω sync google photos OFF // app data, calendar, chrome, contacts, drive και gmail ON picasa δεν εχει πουθενα, ουτε G+ εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 και που είναι αυτή η διαδρομή στην stock εφαρμογή ? Κοιτα το post #7589 , πριν. Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Σήμερα μου έτυχε κάτι πρωτοφανές. 1 φορά το πρωί κι μία πριν λίγο. Κοίταξα το κινητό και για καμια αναπ. και το κινητό ήταν απενεργοποιημένο. Το περίεργο είναι πως όταν το ενεργοποίησα άργησε λίγο στο bootanimation και όταν άνοιξε το ρολόι έλεγε κι τις δυο φορές 2.00π.μ Είμαι stock rom 4.4.2 και stock kernel με xposed, gravity box, x-blast, και nova launcer. Το χεις σε θήκη; έκανε soft reboot. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Κοιτα το post #7589 , πριν. Εγώ πάντως δε το βρίσκω. Ευτηχως που έχω βολευτει με το contacts + κ για 160sms κ για κλησεις Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Κοιτα το post #7589 , πριν. Μήπως δεν έχεις stock rom; Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι στην stock εφαρμογή της stock rom δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Αντίθετα, υπάρχει π.χ. στο 88sms που είναι μια εμπλουτισμένη εκδοχή της stock εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλημέρα.Νέος κάτοχος και εγώ και διαπίστωσα ότι πραγματικά το κινητό είναι πανέμορφο.Μια ερώτηση μόνο:Καθώς το περιεργαζόμουν-και όχι πολύ,καμιά ώρα-το πάνω μέρος ζεστάθηκε,περισσότερο απ' ότι είχα συνηθίζει σε προηγούμενα κινητά μου.Είναι φυσιολογικό αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Στον stock launcher δεν μπορούμε να πειράξουμε τον αριθμό των σελίδων που θέλουμε; πατάω παρατετανα και δεν μου έχει ρυθμίσεις. Υπάρχει άλλος τρόπος; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλημέρα.Νέος κάτοχος και εγώ και διαπίστωσα ότι πραγματικά το κινητό είναι πανέμορφο.Μια ερώτηση μόνο:Καθώς το περιεργαζόμουν-και όχι πολύ,καμιά ώρα-το πάνω μέρος ζεστάθηκε,περισσότερο απ' ότι είχα συνηθίζει σε προηγούμενα κινητά μου.Είναι φυσιολογικό αυτό; Στον stock launcher δεν μπορούμε να πειράξουμε τον αριθμό των σελίδων που θέλουμε; πατάω παρατετανα και δεν μου έχει ρυθμίσεις. Υπάρχει άλλος τρόπος; Στο πρώτο ναι, στο δεύτερο όχι, μόνο με άλλο launcher. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts