Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρα κι εγώ το ν4 για δεύτερη συσκευή. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι κάτι που έχει ξαναυποθει αλλά θέλω επιβαιβεωση. Ακούγεται ένα μικρό τρίξιμο στην περιοχή κοντά στην κάμερα όταν το χτυπάς λίγο το κινητό. Είναι φυσιολογικό;

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φρανκο εμεινα απο συνήθεια να πω και του στραβού το δίκιο και γιατι κουράστηκα να το σκαλίζω. Εχω και άλλα πράγματα να κάνω δεν μπορω να ασχολούμαι συνέχεια με το κινητό.

Όντως παλιότερα ήταν ο καλύτερος κερνελ. Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν πάει πολύ καλά.

κρατάω custom kernel για να δουλευω το Touch Control οποτε ή θα το γυρίσω σε modified stock ή βλέπω.

Αλλιως τι προτείνετε σε φρέσκο κερνελά;

@maximos: Ν4 σαν δευτερη συσκευή; Ακούγεται κάπως περίεργο σαν να έχεις μια παλιά Ferrari δίπλα στην νέα Ferrari. :O

Nαι ειναι φυσιολογικός ο ήχος είναι απο τον φακό της κάμερας.

Edited by vagosman

Βαλε hells να είσαι ήσυχος, το t/c δουλεύει άψογα και ο γερμανός βγάζει μια έκδοση κάθε μήνα, Όχι σαν τον Πορτογάλο κάθε τρεις και λίγο

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Βαλε hells να είσαι ήσυχος, το t/c δουλεύει άψογα και ο γερμανός βγάζει μια έκδοση κάθε μήνα, Όχι σαν τον Πορτογάλο κάθε τρεις και λίγο

Βλέπω threads του Σεπτέμβρη μόνο. Σίγουρα συνεχίζει την υποστήριξη; Μπορώ να έχω κάποιο φρέσκο λινκ;

Τα περνάς κάθε φορά η εχει καποιο downloader οπως ο Φρανκο;

http://d-h.st/users/hellsgod/?fld_id=28949#files

Αυτό ειναι οκ;

Βλέπω threads του Σεπτέμβρη μόνο. Σίγουρα συνεχίζει την υποστήριξη; Μπορώ να έχω κάποιο φρέσκο λινκ;

Τα περνάς κάθε φορά η εχει καποιο downloader οπως ο Φρανκο;

http://d-h.st/users/hellsgod/?fld_id=28949#files

Αυτό ειναι οκ;

Πρωτον για τους κερνελ μιλαμε στο αλλο θεμα με τις τροποποιησεις.

Δευτερον, θα βρεις στα τελευταια post link απο μενα με το σχετικο θεμα του hell. Νομιζω Φλεβαρη ειναι η τελευταια εκδοση.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Φρανκο εμεινα απο συνήθεια να πω και του στραβού το δίκιο και γιατι κουράστηκα να το σκαλίζω. Εχω και άλλα πράγματα να κάνω δεν μπορω να ασχολούμαι συνέχεια με το κινητό.

Όντως παλιότερα ήταν ο καλύτερος κερνελ. Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν πάει πολύ καλά.

κρατάω custom kernel για να δουλευω το Touch Control οποτε ή θα το γυρίσω σε modified stock ή βλέπω.

Αλλιως τι προτείνετε σε φρέσκο κερνελά;

@maximos: Ν4 σαν δευτερη συσκευή; Ακούγεται κάπως περίεργο σαν να έχεις μια παλιά Ferrari δίπλα στην νέα Ferrari. :O

Nαι ειναι φυσιολογικός ο ήχος είναι απο τον φακό της κάμερας.

Και ο semaphore είναι επίσης πάρα πολύ καλός http://forum.xda-developers.com/nexus-4/orig-development/kernel-semaphore-n4-2-0-0-t2232898

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Καλυτερα να μεταφερθούμε στο άλλο θέμα για τους κερνελ μη μπερδευτεί κανας καινούριος!
Δημήτρης

Καλυτερα να μεταφερθούμε στο άλλο θέμα για τους κερνελ μη μπερδευτεί κανας καινούριος!

Στο μυαλό μου είσαι!Κάτοχος από σήμερα και διαβάζοντας εδώ και μια βδομάδα,νιώθω πολύ ηλίθιος!!:)

Παιδιά εδώ και κανα μήνα που πήρα το κινητό χρησιμοποιούσα για τα sms το hangouts το οποίο με βόλεψε πολύ.

Δεν ήξερα όμως ότι τα μνμ με ελληνικούς χαρακτήρες είναι περιορισμένα στους 60 γιατί δε έδινα ποτέ σημασία μιας και έστελνα λίγα μνμ.. τις προάλλες όμως τελείωσα πολύ γρήγορα αυτά που είχα με αποτέλεσμα να φάω και την κάρτα μου..

Επειδή δε μου άρεσε κάποιο άλλο πρόγραμμα (π.χ. go sms pro, handscent, evolve sms_αν και τους έβαλα και θέμα που να μοιάζει στο hangouts) μήπως ξέρει κανείς αν μπορεί να λυθεί αυτό το ζήτημα με κάποιο τρόπο??

ευχαριστώ.

Λυνεται, φιλε μου. Θα πας στις ρυθμισεις στο sms messasing k sta extra settings στο strip unicode θα επιλεξεις "strip all unicode characters". Θα σου στελνει τα sms με κεφαλαιους, μεν, χαρακτηρες αλλα 160 συνολο . Πολυ καλο κολπο κ πολυ αποτελεσματικο. Δοκιμασε το.

Edited by gtsip
LG G6

Λυνεται, φιλε μου. Θα πας στις ρυθμισεις στο sms messasing k sta extra settings στο strip unicode θα επιλεξεις "strip all unicode characters". Θα σου στελνει τα sms με κεφαλαιους, μεν, χαρακτηρες αλλα 160 συνολο . Πολυ καλο κολπο κ πολυ αποτελεσματικο. Δοκιμασε το.

Νομίζω ότι αυτό που περιγράφεις αφορά το 88sms, ενώ ο φίλος ενδιαφέρεται για το Hangouts, το οποίο, από όσο ξέρω, δεν έχει ακόμα τέτοια δυνατότητα.

Σήμερα μου έτυχε κάτι πρωτοφανές.

1 φορά το πρωί κι μία πριν λίγο.

Κοίταξα το κινητό και για καμια αναπ. και το κινητό ήταν απενεργοποιημένο.

Το περίεργο είναι πως όταν το ενεργοποίησα άργησε λίγο στο bootanimation και όταν άνοιξε το ρολόι έλεγε κι τις δυο φορές 2.00π.μ

Είμαι stock rom 4.4.2 και stock kernel με xposed, gravity box, x-blast, και nova launcer.

Νομίζω ότι αυτό που περιγράφεις αφορά το 88sms, ενώ ο φίλος ενδιαφέρεται για το Hangouts, το οποίο, από όσο ξέρω, δεν έχει ακόμα τέτοια δυνατότητα.

Αυτο που περιγραφω αφορα το official stock messaging app που εχουν ολες οι ROMs.

LG G6

Αυτο που περιγραφω αφορα το official stock messaging app που εχουν ολες οι ROMs.

και που είναι αυτή η διαδρομή στην stock εφαρμογή ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

έβγαλαν mod για την ένταση ..... όποιος είναι τολμηρός ας φλασάρει να μας πει απόψεις :)

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/themes-apps/-t2635983

καλησπερα κυριες και κυριοι

νεος χαρουμενος κατοχος n4 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα :

οταν τραβαω μια φωτο, βγαζει πανω αριστερα αυτο το icon http://i.i.cbsi.com/cnwk.1d/i/tim2/2013/12/30/Google-Photos-icon-logo.png

ειναι εκει μονο οσο εχω τη φωτο που μολις τραβηξα στην επισκοπηση και οταν το παταω η φωτο εξαφανιζεται..

παει σε καποιο app του Γουγλη(picasa? now? +?)? παει στην ευχη του Θεου?

(εχω sync google photos OFF // app data, calendar, chrome, contacts, drive και gmail ON)

Αν καποιος μυστης - γνωστης με διαφωτισει θα το εκτιμουσα

thanx in advance :)

Edited by chris_mos
sorry για το τεραστιο icon :(

Στον λογαριασμο σου google εχεις ενεργοποιημενο το συγχρονισμο φωτογραφιων google+ και picasa web albums. Στο gallery δημιουργειται αυτος ο φακελος

Στον λογαριασμο σου google εχεις ενεργοποιημενο το συγχρονισμο φωτογραφιων google+ και picasa web albums. Στο gallery δημιουργειται αυτος ο φακελος

εχω sync google photos OFF // app data, calendar, chrome, contacts, drive και gmail ON

picasa δεν εχει πουθενα, ουτε G+ εχω

και που είναι αυτή η διαδρομή στην stock εφαρμογή ?

Κοιτα το post #7589 , πριν.

LG G6

Σήμερα μου έτυχε κάτι πρωτοφανές.

1 φορά το πρωί κι μία πριν λίγο.

Κοίταξα το κινητό και για καμια αναπ. και το κινητό ήταν απενεργοποιημένο.

Το περίεργο είναι πως όταν το ενεργοποίησα άργησε λίγο στο bootanimation και όταν άνοιξε το ρολόι έλεγε κι τις δυο φορές 2.00π.μ

Είμαι stock rom 4.4.2 και stock kernel με xposed, gravity box, x-blast, και nova launcer.

Το χεις σε θήκη; έκανε soft reboot.

Δημήτρης

Εγώ πάντως δε το βρίσκω. Ευτηχως που έχω βολευτει με το contacts + κ για 160sms κ για κλησεις

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως δεν έχεις stock rom; Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι στην stock εφαρμογή της stock rom δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Αντίθετα, υπάρχει π.χ. στο 88sms που είναι μια εμπλουτισμένη εκδοχή της stock εφαρμογής.

Καλημέρα.Νέος κάτοχος και εγώ και διαπίστωσα ότι πραγματικά το κινητό είναι πανέμορφο.Μια ερώτηση μόνο:Καθώς το περιεργαζόμουν-και όχι πολύ,καμιά ώρα-το πάνω μέρος ζεστάθηκε,περισσότερο απ' ότι είχα συνηθίζει σε προηγούμενα κινητά μου.Είναι φυσιολογικό αυτό;

Στον stock launcher δεν μπορούμε να πειράξουμε τον αριθμό των σελίδων που θέλουμε; πατάω παρατετανα και δεν μου έχει ρυθμίσεις. Υπάρχει άλλος τρόπος;

Καλημέρα.Νέος κάτοχος και εγώ και διαπίστωσα ότι πραγματικά το κινητό είναι πανέμορφο.Μια ερώτηση μόνο:Καθώς το περιεργαζόμουν-και όχι πολύ,καμιά ώρα-το πάνω μέρος ζεστάθηκε,περισσότερο απ' ότι είχα συνηθίζει σε προηγούμενα κινητά μου.Είναι φυσιολογικό αυτό;

Στον stock launcher δεν μπορούμε να πειράξουμε τον αριθμό των σελίδων που θέλουμε; πατάω παρατετανα και δεν μου έχει ρυθμίσεις. Υπάρχει άλλος τρόπος;

Στο πρώτο ναι, στο δεύτερο όχι, μόνο με άλλο launcher.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)