Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως χρησιμοποιείς xposed framework; Αν ναι γίνεται αυτό για να μην μπει σε bootloop. Αλλιώς λογικά θα συμβαίνει και παρόμοιο με κάποια άλλη εφαρμογή.

Χρησιμοποιουσα αλλά το έβγαλα

Καμια ιδέα μήπως και γλιτωσω το factory reset?

Edited by vino_89

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χρησιμοποιουσα αλλά το έβγαλα

Καμια ιδέα μήπως και γλιτωσω το factory reset?

Έκανες απεγκατάσταση πριν το βγαλεις(διαγράψεις);;;

Έκανες απεγκατάσταση πριν το βγαλεις(διαγράψεις);;;

Ναι, απενεργοποιησα οτι είχα κατεβάσει μέσω xposed. Και μετα το εκανα απεγκατάσταση.

Ναι, απενεργοποιησα οτι είχα κατεβάσει μέσω xposed. Και μετα το εκανα απεγκατάσταση.

Δηλαδή πηγες στον φάκελο framework(μέσα στην εφαρμογή) και έκανες απεγκατάσταση;;

Δηλαδή πηγες στον φάκελο framework(μέσα στην εφαρμογή) και έκανες απεγκατάσταση;;

Πήγα κάπου μέσα στην εφαρμογή που τικαρεις τι θες να εχεις. Εγώ συγκεκριμενα είχα μόνο το gravity. Μετα έκανα απ εγκατάσταση το gravity, και μετά απεγκατάσταση το xposed, σαν απλή εφαρμογή. Μετα ρεσταρτ το κινητό

Νομίζω ότι όταν το βάζεις έχει κι ένα zip που το επαναφέρει σε αρχική κατάσταση. Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί πήγα σε άλλη rom, με όλα τα wipes.

Παρ'όλα αυτά το zip βρίσκεται στην sd. (Xposed-disabler-recovery)

Καλύτερα όμως να έθετες το πρόβλημά σου στην ενότητα των βελτιώσεων/τροποποιήσεων.

Edited by noisex

Νομίζω ότι όταν το βάζεις έχει κι ένα zip που το επαναφέρει σε αρχική κατάσταση. Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί πήγα σε άλλη rom, με όλα τα wipes.

Παρ'όλα αυτά το zip βρίσκεται στην sd. (Xposed-disabler-recovery)

Καλύτερα όμως να έθετες το πρόβλημά σου στην ενότητα των βελτιώσεων/τροποποιήσεων.

Το zip το διεγραψα! Ρώτησα και στην ενότητα που λες αλλά απάντηση δεν πήρα

Οκ. Τώρα το είδα. Τέλος πάντων. Θα προτιμούσα να μην βγαίναμε off topic, μια κι εδώ δεν έχει θέση το πρόβλημά σου.

Από την άλλη, όπως είπα, δεν έχω δοκιμάσει το zip, αν θέλεις να δοκιμάσεις να στο ανεβάσω, αλλά συνέχεια στο σωστό θέμα.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα όταν μιλάω με handsfree. Τις περισσότερες φορές δεν με ακούνε καλά. Σκέφτηκα ότι μπορεί να φταίει το μικρόφωνο και κατέληξα να αλλάξω 4-5 διαφορετικά set* χωρίς να βελτιωθεί η κατάσταση.

Υπάρχει κάποιο software θεματάκι που μπορεί να δημιουργεί το πρόβλημα;

*Διάφορα samsung και ένα της lg. Τώρα χρησιμοποιώ iLuv.

Καλησπέρα. Το προηγούμενο Σάββατο μου ήρθε επιτέλους το κινητό. Του έχω περάσει τα βασικά...εφαρμογές απο play.store...αλλά ενω πχ είναι κλειδωμένο κ χωρίς να τρέχω πολλές εφαρμογές ( χθες πχ είχα μόνο το Messenger του fb και μόλις πήγα να ανοιξω να δω ενα μήνυμα ),μου έχει κανει δυο reboot :/ Να ανησύχησω και να απευθυνθω στην lg η δεν είναι κάτι;

Καλησπέρα. Το προηγούμενο Σάββατο μου ήρθε επιτέλους το κινητό. Του έχω περάσει τα βασικά...εφαρμογές απο play.store...αλλά ενω πχ είναι κλειδωμένο κ χωρίς να τρέχω πολλές εφαρμογές ( χθες πχ είχα μόνο το Messenger του fb και μόλις πήγα να ανοιξω να δω ενα μήνυμα ),μου έχει κανει δυο reboot :/ Να ανησύχησω και να απευθυνθω στην lg η δεν είναι κάτι;

Μάλλον εχεις βάλει κάποια εφαρμογή που το προκαλει αυτό..Πχ όταν είχε βγει η 4.3 ειχαμε το ίδιο θέμα με το skype..

Γεια σας,

σημερα συνειδητοποιησα οτι τα pop up μηνυματα του viber περνανε την Lockscreen. υπαρχει καποια επιλογη να το αφαιρεσω?ενω κλειδωνει με κωδικο,οταν μου ερχετε μηνυμα ανοιγει η οθονη και διαβάζετε το μηνυμα,και απαντιέται.

Edit . fixed. έχει επιλογή στις ρυθμίσεις της εφαρμογής .

Edited by leftko

Γεια σας,

σημερα συνειδητοποιησα οτι τα popout μηνυματα του viber περνανε την Lockscreen. υπαρχει καποια επιλογη να το αφαιρεσω?ενω κλειδωνει με κωδικο,οταν μου ερχετε μηνυμα ανοιγει η οθονη και διαβάζετε το μηνυμα,και απαντιέται.

με ενα μικρο googlarisma δεν βρηκα πως διορθώνεται και μιλανε για κενο ασφαλειας.

Απ ενεργοποίησε τα pop up..

Απ ενεργοποίησε τα pop up..

Χαχα ναι άκυρο, έχει και ξεχωριστή επιλογή να ξεκλειδώνει την οθόνη (που είχα τικαρει).

μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να ενεργοποιήσω το λεξικό στο ίντερνετ? ενώ σε εφαρμογές όπως το viber όταν γράφω μια λέξη λάθος ή χωρίς τόνους, μου τη διορθώνει, στο ίντερνετ είτε κάνω λάθος, είτε γράφω χωρίς τόνους, δεν αλλάζει κάτι.

συγγνώμη εκ των προτέρων αν έχει ξανασυζητηθεί, αλλά οι σελίδες είναι πολλές. :)

Παιδιά τα μενού της κάμερας είναι 2;

Έπαιζα με το Sony smartwatch που πήρα πρόσφατα και ενεργοποίησα την δυνατότητα να βλέπεις στο ρολόι αυτό που δείχνει η κάμερα του κινητού.

Όμως εμφανίστηκε ένα μενού στο κινητό με όλα τα κλασικά για λήψη φωτογραφίας, επιλογή φλας, ανάλυσης κλπ, αλλά αντί να είναι στο κέντρο με το πάτημα, υπήρχαν σε σταθερή θέση όλες αυτές οι επιλογές περιμετρικά, δεξιά και αριστερά σε στήλες.

Ξέρετε αν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε κάπως αυτό το μενού;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά ενδιαφέρομαι για το κινητο, έχω 2 ενδιασμούς, την μπαταρία και την αντοχή του πισω γυαλιού. Σας εχει πεσει το κινητο κατω? αντεχει γενικά? επειδή μαρεσει η πισω οψη του δε θα θελα να το χαραμίσω με πλαστική θήκη, παίζει κανα αυτοκολλητο διαφανές για πίσω που να προστατεύει το γυαλί?

Και οσον αφορα την μπαταρία με λογική χρήση (δλδ 5-6 τηλεφωνα την μερα και λιγο ιντερνετ) κραταει κανα 2ημερο?

Γενικά εχετε να μου πείτε κάποιο αρνητικο που να με αποτρέπει απο την αγορά του?

Για την χρήση που αναφερεις άνετα θα σε βγάλει. Προσωπικά το έχω καιρό τώρα γυμνό χωρίς ζελατινες κ θήκες κ δεν έχει πάθει το παραμικρό. Βέβαια προσέχω μην μου πεσει γιατί απο όσο ξέρω δεν νομιζω να υπάρχει σμαρτφονε που να αντέχει σε πεσηματα. Γι αυτό προσοχή. Πάρτι με κλειστά ματια αν το βρεις στην αγορά το κινητό ακόμα κ τώρα πετάει..

Παιδιά ενδιαφέρομαι για το κινητο, έχω 2 ενδιασμούς, την μπαταρία και την αντοχή του πισω γυαλιού. Σας εχει πεσει το κινητο κατω? αντεχει γενικά? επειδή μαρεσει η πισω οψη του δε θα θελα να το χαραμίσω με πλαστική θήκη, παίζει κανα αυτοκολλητο διαφανές για πίσω που να προστατεύει το γυαλί?

Και οσον αφορα την μπαταρία με λογική χρήση (δλδ 5-6 τηλεφωνα την μερα και λιγο ιντερνετ) κραταει κανα 2ημερο?

Γενικά εχετε να μου πείτε κάποιο αρνητικο που να με αποτρέπει απο την αγορά του?

Το μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία.

Αν το χρησιμοποιείς αρκετά το κινητό θα βγάλεις 1-1.5 μέρα μόνο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλημέρα και από μένα.Επειδή πρόκειται να το παραλάβω σε λίγες ημέρες (μεταχειρισμένο), αρκεί η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο επιπλέον;Επίσης το κινητό που χρησιμοποιώ δέχεται mini sim και όχι micro όπως το n4. Γνωρίζω ότι η sim μπορεί να κοπεί, ωστόσο θέλω να χρησιμοποιώ και το "παλιό" μου κινητό. Υπάρχει κάποιος αντάπτορας π.χ. έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργούν και τα δύο. Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις και ευχαριστώ προκαταβολικά!

Αν στην κόψουν σε κατάστημα, μπορείς να κρατήσεις τι κομμάτι που φεύγει. Θα είναι σαν πλαίσιο. Αν εκεί βάλεις πάλι την κομμένη SIM, θα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις πάλι. Αν δεν θέλεις και έχεις πρόγραμμα με συμβόλαιο, συνήθως υπάρχει κάποια λύση με δύο SIM. Πρέπει να ρωτήσεις τον πάροχο που έχεις για τυχών χρεώσεις που σίγουρα υπάρχουν, είτε εφάπαξ, είτε μηνιαίως. Αν έχεις καρτοκινητό, υπάρχει αν δεν κάνω λάθος μια εφάπαξ πληρωμή και έχεις δύο SIM. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχεις το ένα τηλέφωνο απενεργοποιημένο ή σε airplane mode για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χάσεις κάποια κλήση.

Αν στην κόψουν σε κατάστημα, μπορείς να κρατήσεις τι κομμάτι που φεύγει. Θα είναι σαν πλαίσιο. Αν εκεί βάλεις πάλι την κομμένη SIM, θα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις πάλι. Αν δεν θέλεις και έχεις πρόγραμμα με συμβόλαιο, συνήθως υπάρχει κάποια λύση με δύο SIM. Πρέπει να ρωτήσεις τον πάροχο που έχεις για τυχών χρεώσεις που σίγουρα υπάρχουν, είτε εφάπαξ, είτε μηνιαίως. Αν έχεις καρτοκινητό, υπάρχει αν δεν κάνω λάθος μια εφάπαξ πληρωμή και έχεις δύο SIM. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχεις το ένα τηλέφωνο απενεργοποιημένο ή σε airplane mode για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χάσεις κάποια κλήση.

Ξέχασα να διευκρινίσω ότι έχω συμβόλαιο!Ευχαριστώ για την απάντηση.Αρκεί η επαναφορά ή πρέπει να κάνω και κάτι επιπλέον για να βεβαιωθώ ότι το τηλέφωνο είναι "καθαρό";

Ξέχασα να διευκρινίσω ότι έχω συμβόλαιο!Ευχαριστώ για την απάντηση.Αρκεί η επαναφορά ή πρέπει να κάνω και κάτι επιπλέον για να βεβαιωθώ ότι το τηλέφωνο είναι "καθαρό";

Καλό θα ηταν να φλασαρεις παλι την official ώστε να φύγουν τα πάντα.

Δημήτρης

Καλό θα ηταν να φλασαρεις παλι την official ώστε να φύγουν τα πάντα.

Το τηλέφωνο δεν έχει πειραχτεί ποτέ με custom rom ή ότιδήποτε άλλο.

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)