tsiftsism Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Πάντως εμένα δεν με πειράζει η μπαταρία μιας κ έχω power bank κ με βολευει Power banks κάνουν για το Nexus όλα όσα υπάρχουν στο ebay; Ακόμη και αυτά που είναι σαν αναπτήρες και κοστίζουν ~ £5. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Ναι! Κ μένα είχε κάπου στα 7 ευρώ αν θυμάμαι κ ηταν 5600. Μη πάρεις κάτω απο τόσο. Εμένα με βγάζει μια πληρη φόρτιση κ αλλη μια περιπου μισή. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ναι! Κ μένα είχε κάπου στα 7 ευρώ αν θυμάμαι κ ηταν 5600. Μη πάρεις κάτω απο τόσο. Εμένα με βγάζει μια πληρη φόρτιση κ αλλη μια περιπου μισή. Άρα δεν είναι 5600, αλλά 2100+1000=3100mah περίπου. Περισσότερα όμως στο θέμα αξεσουάρ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Άρα δεν είναι 5600, αλλά 2100+1000=3100mah περίπου. Περισσότερα όμως στο θέμα αξεσουάρ. Ακριβώς. Γιαυτό πρέπει να παίρνεις τριπλάσια τουλαχιστον σε mah απο οτι είναι η μπαταρία σου για να έχεις απο 2 φορτίσεις κ πανω μιας κ τα πραγματικα είναι λιγότερα. Αν κ μένα η μία μου αρκεί. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ναι! Κ μένα είχε κάπου στα 7 ευρώ αν θυμάμαι κ ηταν 5600. Μη πάρεις κάτω απο τόσο. Εμένα με βγάζει μια πληρη φόρτιση κ αλλη μια περιπου μισή. Εγώ έλεγα να πάρω κάποιο από αυτά που έβαλα στο link με τη μικρή χωρητικότητα, κυρίως λόγω μεγέθους. Αυτό που έχεις εσύ πώς είναι; Με όγκο περίπου σαν του κινητού; Sorry για το off topic, μάλλον θα έπρεπε να συζητάμε στα των αξεσουάρ... Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Εγώ έλεγα να πάρω κάποιο από αυτά που έβαλα στο link με τη μικρή χωρητικότητα, κυρίως λόγω μεγέθους. Αυτό που έχεις εσύ πώς είναι; Με όγκο περίπου σαν του κινητού; Sorry για το off topic, μάλλον θα έπρεπε να συζητάμε στα των αξεσουάρ... Το χω γράψει στα αξεσουάρ τώρα πρόσφατα , ρίξε μια ματιά!μικρο είναι κ μένα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johpapa Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Καλησπέρα παιδιά !! Με την κιτ κατ δε θα έπρεπε να γίνει διάφανο το status bar και τα soft keys επίσης? Είμαι νέος στο θρεντ και δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες οποτε σορρυ αν το αναφέρω για δεύτερη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Καλησπέρα παιδιά !! Με την κιτ κατ δε θα έπρεπε να γίνει διάφανο το status bar και τα soft keys επίσης? Είμαι νέος στο θρεντ και δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες οποτε σορρυ αν το αναφέρω για δεύτερη φορά. Πρέπει να περάσεις τον launcher του Kitkat ή κάποιον που να υποστηρίζει διάφανο status και notification bar (πχ. Nova). Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johpapa Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Πρέπει να περάσεις τον launcher του Kitkat ή κάποιον που να υποστηρίζει διάφανο status και notification bar (πχ. Nova). Μου φαίνεται περίεργο που ενώ έχουμε κιτ κατ ,θέλει launcher kitkat :worry: ... Ελπίζω σε μελλοντική αναβάθμιση να γίνουμε πιο πολύ κιτ κατ. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Μου φαίνεται περίεργο που ενώ έχουμε κιτ κατ ,θέλει launcher kitkat :worry: ... Ελπίζω σε μελλοντική αναβάθμιση να γίνουμε πιο πολύ κιτ κατ. :p Ο experience launcher που παρουσιάστηκε με το Κιτκατ, δόθηκε αποκλειστικά στο nexus 5. Απλά. Αν θέλουμε κάτι αντίστοιχο βάζουμε το apk του ή έναν 3rd party launcher που υποστηρίζει τα περισσότερα καλούδια του Κιτκατ. Οπτικό είναι το θέμα ουσιαστικά. Τα άλλα είναι ίδια. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotr Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ο experience launcher που παρουσιάστηκε με το Κιτκατ, δόθηκε αποκλειστικά στο nexus 5. Απλά. Αν θέλουμε κάτι αντίστοιχο βάζουμε το apk του ή έναν 3rd party launcher που υποστηρίζει τα περισσότερα καλούδια του Κιτκατ. Οπτικό είναι το θέμα ουσιαστικά. Τα άλλα είναι ίδια. Ειναι αρκετα κουλο ομως απο μερους του γουγλη να μας δινει transparency στη lock screen και οχι στον launcher! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ειναι αρκετα κουλο ομως απο μερους του γουγλη να μας δινει transparency στη lock screen και οχι στον launcher! Όπως είπα είναι οπτικό το θέμα. Θα βλέπω τη wallpaper ολόκληρη. So what.? Αφού στις εφαρμογές δεν μένει transparent ούτε στο 5. Σιγά τα ωά. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theologisikalos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) Γεια σας παιδιά, έχω μια βδομάδα το nexus 4 και παρατηρώ κάποια ζητήματα και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικά ή πρέπει να το πάω στο σέρβις. 1)Το ακουστικό είτε κατά τη διάρκεια της κλήσης είτε όχι, κάνει ένα παράξενο βουητό όπως όταν συνδέσεις ένα φορτιστή στην πρίζα και δεν έχει συνδέσει τη συσκευή πάνω 2)Η φωτεινή ένδειξη led, δεν αναβοσβήνει από μόνη της παρόλο που την έχω ενεργή από τις ρυθμίσεις..λειτουργεί μόνο αν βάλω κάποια εφαρμογή από το google play. 3)Από την πρώτη μέρα που το πήρα έκανα τις ενημερώσεις(έχει την 4.4.2 τώρα) και μετά προσπάθησα να περάσω φωτογραφίες από το παλιό μου κινητό μέσω καλωδίου(δοκίμασα και με mac και με pc). Κάθε φορά που περνάω φωτογραφίες, ανεξαρτήτως όγκου βγάζει ένα μνμ η οθόνη της συσκευής που λέει ότι : "Η διαδικασία android.process.media έχει τερματιστεί και κολλά η μεταφορά στον υπολογιστή.Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι το ίδιο.Το αξιοπερίεργο είναι ότι μουσική και άλλα αρχεία όπως για gps, τα περνάει κανονικά όσο ογκώδη και να είναι.Μάλιστα για τις φωτό, τις έκανα όλες ένα zip, και τις πέρασα κανονικά. Η απορία μου είναι, φταίει μήπως η αναβάθμιση, ή είναι κάποιο ζήτημα hardware? 4)το ματ περίβλημα πάνω από το πλήκτρα έντασης όταν τα κρατάς ακούγεται σα να πατιέται..(ενώ είναι συμπαγής καταστκευή, εκεί φαίνεται να μην είναι) Είμαι καινούργιος χρήστης, αρκετά ψείρας όπως βλέπετε, και δεν ξέρω αν είναι όντως ζητήματα όλα αυτά που να χρειάζεται έλεγχος από το σέρβις, ή απλά εγώ είμαι πολύ ψείρας.. Σας ευχαριστώ πολύ. Και συγγνώμη αν είμαι off-topic, δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να ανοίξω καινούργιο. Edited January 6, 2014 by Theologisikalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johpapa Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Παίδες εσάς σας απαντάει το google now .. Εμένα απλα κανει αναζήτηση στο google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Κάτοχος απο χτες έχω μεγαλο πρόβλημα αποσυνδεσεων στο bluetooth. Χρησημοποιω το mw600. Κάποια λύση; Το κινητό είναι με 4.4.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theologisikalos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 φίλε,εγώ μια μέρα είχα θέμα με το bluetooth, δεν απενεργοποιούταν, αλλά με ένα restart, ήρθε. Από ΄κει και πέρα, δοκίμασες factory reset? ή και το mw600 αν δεν είναι καλά φορτισμένο και έχει φάει σκάλωμα..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Κάτοχος απο χτες έχω μεγαλο πρόβλημα αποσυνδεσεων στο bluetooth. Χρησημοποιω το mw600. Κάποια λύση; Το κινητό είναι με 4.4.2. Κι εγώ αυτό έχω αλλά πέρα από δύο φορές που μου έκανε νερά κατά τα αλλά όλα καλά. Υπάρχει και μια λειτουργεία που κάνει reset στο Bluetooth. Το έχεις δοκιμάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Το δοκιμασα αλλά μια απο τα ίδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Για το bluetooth δοκίμασε να βάλεις το wi-fi να χρησιμοποιεί μόνο την μπάντα των 2,4GHz. Είναι θέμα της kit-kat από όσο έχω διαβάσει και έχει εμφανιστεί σε αρκετό κόσμο. Από search σε xda και ένα post στο android police το είδα σαν λύση και σε εμένα έτσι έχουν κοπεί οι αποσυνδέσεις του bluetooth όταν μιλάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Πως το κάνω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Κάτοχος απο χτες έχω μεγαλο πρόβλημα αποσυνδεσεων στο bluetooth. Χρησημοποιω το mw600. Κάποια λύση; Το κινητό είναι με 4.4.2. είναι γνωστό πρόβλημα. το ίδιο ΒΤ έχω και εγώ με παρόμοιο πρόβλημα και δεν έχω βρει λύση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Μάλιστα..Καμμία πρόταση για διπλό στερεο με ράδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Κουλο bug: το γυροσκόπιο σταμάτησε να δουλεύει και χρειάστηκε επανεκκίνηση για να στρώσει. Stock 4.4.2 με art. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Μερικές φορες κανει και σε μένα ενα παράξενο βουητό το ακουστικό, τον ίδιο θόρυβο όμως είχα και στο optimus 2x και gnex.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Πως το κάνω αυτό; Πας στο wi-fi, στις ρυθμίσεις -> advanced -> wi-fi frequency band ->only 2,4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts