Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το 1ο πήγαινε στις εφαρμογές αναζήτηση google και απενεργοποίησέ την.Για το 2ο εμένα που κρατάει backup η google κατεβάζει αυτόματα τις ρυθμίσεις εφαρμογές ταπετσαρία και τους κωδικούς wifi από μόνο του.Σε καλύπτει?

2.λογο what's app..4.4.2 έχει μουλαρωσει... Ετσι οπως το λες ειναι σαν itunes...παιζει?

Αλλά να κάτσω να το ξαναστησω δεν παιζει...έχω τόσες δουλειές αυτό τον καιρό...

Ευχαριστώ πολύ παντός!

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μεγαλη βλακεία αυτή ρε παιδιά η μεγαλύτερη για μένα να εισαι υποχρεωμένος να κανείς ροοτ για ένα πλήρες backup. δηλαδή τι θέλουν να πουν ότι αν δεν το πειραξεις δεν υπάρχει περίπτωση να πάθει ποτέ κάτι οπότε δε χρειάζεται?

Βασικά γίνεται να πάρεις backup χωρίς ροοτ..Απλα θέλει υπολογιστη,το έκανε το toolkit του γερμανού..Λογικά κάποια εντολή στο sdk είναι..

Βασικά γίνεται να πάρεις backup χωρίς ροοτ..Απλα θέλει υπολογιστη,το έκανε το toolkit του γερμανού..Λογικά κάποια εντολή στο sdk είναι..

εντάξει, γίνεται και με το helium και χωρις γερμανό κλπ. Το θέμα είναι, όπως σου επαναφέρει τις εφαρμογές, να επανεφέρει και τα data

ρε μαγκες και γιατι δε φτιαχουμε μια εφαρμογη A-tunes να χ@@με στο ευρω?

Υ.Γ. :κατοχυρώνω την πατεντα επισημα μεσα σε αυτο το φορυμ...αριθμος πρωτο-κωλου..Π124351 χαχαχ

Μάγκες καλησπέρα,

Αύριο περιμένω το κινητό να μου έρθει και σαν νέος χρήστης android θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια links (αυτά που βλέπουμε “καθημερινά” ας πούμε). Α και κάποιες συμβουλές για την πρώτη φόρτιση και τι πρέπει άμεσα να ελέγξω στην συσκευή τις πρώτες μέρες πριν περάσει το περιθώριο (DOA).

Κανένας ρε παιδιά :(

Welcome to Rapture

ρε μαγκες και γιατι δε φτιαχουμε μια εφαρμογη A-tunes να χ@@με στο ευρω?

Υ.Γ. :κατοχυρώνω την πατεντα επισημα μεσα σε αυτο το φορυμ...αριθμος πρωτο-κωλου..Π124351 χαχαχ

Άλλαξε το καλύτερα σε Α-tubes γιατί θα χ@στείς στην μήνυση :lol:

Παιδιά μάλλον μου τον φόρεσαν. Ενώ το μαγαζί πού το πήρα γράφει ξεκάθαρα EU από το S/N του κουτιού κατάλαβα ότι είναι κορεατικό και μάλιστα 301κ παλιό revision και δεν έχει ποδαράκια.
Welcome to Rapture

Παιδιά μάλλον μου τον φόρεσαν. Ενώ το μαγαζί πού το πήρα γράφει ξεκάθαρα EU από το S/N του κουτιού κατάλαβα ότι είναι κορεατικό και μάλιστα 301κ παλιό revision και δεν έχει ποδαράκια.

από που το πήρες ? Γυρισέ το πίσω με την μια

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

από που το πήρες ? Γυρισέ το πίσω με την μια

KaizerShop. Ισχύει ότι είναι παλιό και κορεάτικο ; γιατί είμαι και λίγο άσχετος με κινητά. Δεν έχω ανοίξει καν την συσκευή. Μονό του κουτιού διάβασα.

Welcome to Rapture

KaizerShop. Ισχύει ότι είναι παλιό και κορεάτικο ; γιατί είμαι και λίγο άσχετος με κινητά. Δεν έχω ανοίξει καν την συσκευή. Μονό του κουτιού διάβασα.

δες στις πρώτες σελίδες του τόπικ ή κάνε αναζήτηση καλύτερα, υπάρχουν πολλά ποστ που αναφέρουν την ακολουθία των κωδικών

edit

το δικό σου πρέπει να είναι παραγωγής Ιανουάριο 2013 για το Κ στο τέλος δεν θυμάμαι, πρέπει όμως όλα Κ να αναφέρουν ( κατασκευή Κορέα )

για βάλε και εδώ το imei σου να δεις στοιχεία http://sndeep.info/en

Edited by taliban

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Βάζω το S/N από το κουτί και βγάζει AGE: 11 ΜΟΝΤΗ YEAR: 2013 JANUARY MADE: KOREA

Δεν έχει και ποδαράκια. Γιατί αν μου στείλουν άλλο θα έχει ;

Edited by darklord77
Welcome to Rapture

λογικά είχε κάποιο από τα παλιά και στο έδωσε, τώρα πως θα το γυρίσεις πίσω δεν ξέρω και αν θα το δεχτούν, δες όμως και μέσω imei τα στοιχεία στο site που σου εβαλα

Βάζω το S/N από το κουτί και βγάζει AGE: 11 ΜΟΝΤΗ YEAR: 2013 JANUARY MADE: KOREA

και για ποια χώρα είναι κατασκευασμένο ?

Καλησπέρα και από εμένα.

Εγώ παρέλαβα πριν 5 μέρες από το ίδιο κατάστημα kaizershop το Nexus 4 black.

Και εμένα 301Κ είναι. Είναι κατασκευασμένο 19/01/2013 στην Κορέα, αλλά για το United Kingdom - Google.

Αρα ευρωπαικό είναι. Μην ανησυχείς. Εκτός από τα ποδαράκια δεν υπάρχει καμία άλλη διαφορά έτσι δεν είναι?

Ασε που αν βάλεις θήκη, είτε με ποδαράκια είτε χωρίς, καμία διαφορά...

Βάλε στο site που έστειλε ο φίλοs πιο πάνω το imei και θα δεις για που είναι κατασκευασμένο. Εμένα έγραφε και στο κουτί UK.

Λογικά το ίδιο θα είναι και εσένα. Αφού το πήραμε σχεδόν μαζί απ το ίδιο κατάστημα.

Ααα εγώ το λειτουργώ χωρίς το παραμικρό προβληματάκι εδώ και 5 μέρες. Μου ήρθαν αμέσως με το που το άνοιξα και όλες οι ενημερώσεις. μέχρι την 4.4.2. Αρα όλα μια χαρά. ;)

Edited by konstantinosid

Καλησπέρα και από εμένα.

Εγώ παρέλαβα πριν 5 μέρες από το ίδιο κατάστημα kaizershop το Nexus 4 black.

Και εμένα 301Κ είναι. Είναι κατασκευασμένο 19/01/2013 στην Κορέα, αλλά για το United Kingdom - Google.

Αρα ευρωπαικό είναι. Μην ανησυχείς. Εκτός από τα ποδαράκια δεν υπάρχει καμία άλλη διαφορά έτσι δεν είναι?

Ασε που αν βάλεις θήκη, είτε με ποδαράκια είτε χωρίς, καμία διαφορά...

Βάλε στο site που έστειλε ο φίλοs πιο πάνω το imei και θα δεις για που είναι κατασκευασμένο. Εμένα έγραφε και στο κουτί UK.

Λογικά το ίδιο θα είναι και εσένα. Αφού το πήραμε σχεδόν μαζί απ το ίδιο κατάστημα.

Ααα εγώ το λειτουργώ χωρίς το παραμικρό προβληματάκι εδώ και 5 μέρες. Μου ήρθαν αμέσως με το που το άνοιξα και όλες οι ενημερώσεις. μέχρι την 4.4.2. Αρα όλα μια χαρά. ;)

Ευχαριστώ ρε φίλε :thanks: και περίμενα να σηκώσουν το τηλέφωνο στο κατάστημα. Ακριβώς το ίδια γράφει και μένα και μάλιστα πάνω δεξιά γράφει LGE960 BLACK 16GB (UK). Το έχω δυο ώρες και δεν άνοιξα ακόμα την συσκευή. Αν είναι για τα ποδαράκια δεν με νοιάζει καν.

Welcome to Rapture

Ευχαριστώ ρε φίλε :thanks: και περίμενα να σηκώσουν το τηλέφωνο στο κατάστημα. Ακριβώς το ίδια γράφει και μένα και μάλιστα πάνω δεξιά γράφει LGE960 BLACK 16GB (UK). Το έχω δυο ώρες και δεν άνοιξα ακόμα την συσκευή. Αν είναι για τα ποδαράκια δεν με νοιάζει καν.

Ναι η μόνη διαφορά είναι αυτή, αλλά επειδή είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα το βάλεις θηκούλα, δεν θα έχει καμία διαφορά ;)

Αν βάλεις και το imei όταν το ανοίξεις θα δεις θα σου γράψει ακριβώς τα ίδια. Οπότε μην αγχώνεσαι. Με το καλο να το χαρείς. :)

και μία διαφορά ακόμα στο ΄΄δαχτυλίδι΄΄ πέριξ της κάμερας

Ναι η μόνη διαφορά είναι αυτή, αλλά επειδή είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα το βάλεις θηκούλα, δεν θα έχει καμία διαφορά ;)

Αν βάλεις και το imei όταν το ανοίξεις θα δεις θα σου γράψει ακριβώς τα ίδια. Οπότε μην αγχώνεσαι. Με το καλο να το χαρείς. :)

Να σου πω την αλήθεια και κλειστό που το έχω τόση ώρα έχω πάθει πλάκα. Είναι πανέμορφο το άτιμο. Πες μου αν μπορείς σε παρακαλώ επειδή είναι το πρώτο κινητό android που έχω, κάποια σελίδα για διαβάσω και να ξεκινήσω. Δεν θέλω προχωρημένα πράγματα (για αρχή) απλά κάπου να καταλάβω ποιες είναι χρήσιμες και καθημερινές εφαρμογές και τέτοια

P.S Φίλε taliban δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο να κάνω αλλαγή για αυτόν τον λόγο. Θα έχουν και δίκιο να μην μου το αλλάξουν. Διαβάζω μάλιστα σε forum ότι σε διάφορες χώρες χρήστες που το αγοράζουν τώρα ή παίρνουν νέο από rma είναι παρτίδες αρχές του 2013.

Edited by darklord77
Welcome to Rapture

Να σου πω την αλήθεια και κλειστό που το έχω τόση ώρα έχω πάθει πλάκα. Είναι πανέμορφο το άτιμο. Πες μου αν μπορείς σε παρακαλώ επειδή είναι το πρώτο κινητό android που έχω, κάποια σελίδα για διαβάσω και να ξεκινήσω. Δεν θέλω προχωρημένα πράγματα (για αρχή) απλά κάπου να καταλάβω ποιες είναι χρήσιμες και καθημερινές εφαρμογές και τέτοια

P.S Φίλε taliban δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο να κάνω αλλαγή για αυτόν τον λόγο. Θα έχουν και δίκιο να μην μου το αλλάξουν. Διαβάζω μάλιστα σε forum ότι σε διάφορες χώρες χρήστες που το αγοράζουν τώρα ή παίρνουν νέο από rma είναι παρτίδες αρχές του 2013.

κοίτα ...γενικά δεν τρέχει τίποτα, εκτός από το ΄΄ηθικό΄΄ της ιστορίας που σου πασάρουν κάτι που δεν είχες στο μυαλό σου να αγοράσεις, τώρα στο χέρι σου είναι να το κρατήσεις ή όχι, εγώ πάντως μάλλον δεν θα το κρατούσα ή θα ζητούσα πριν το αγοράσω από το μαγαζί να μου ξεκαθαρίσουν ποια έκδοση είναι και ανάλογα θα πορευόμουνβ

Και εγώ και ένας φίλος μου το 301κ έχουμε χωρίς κανένα πρόβλημα. Όσο για εφαρμογές δεν είναι εδώ το κατάλληλο μέρος. Διάβασε στο σχετικό νήμα του Android.

Και εγώ και ένας φίλος μου το 301κ έχουμε χωρίς κανένα πρόβλημα. Όσο για εφαρμογές δεν είναι εδώ το κατάλληλο μέρος. Διάβασε στο σχετικό νήμα του Android.

ρε παιδιά δεν μιλάμε αν εχει θέμα το τηλ, το δικό μου είναι δεκέμβριος του 12, το ότι πάνε να σε πιάσουν λαλάκα είναι το θέμα

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)