Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρουφαγε που ρουφαγε ο chrome σαν τρελός απο πριν, τώρα με 4.4 και art πραγματικα τρελάθηκε. Κατάφερε να καταναλώσει πιο πολύ απο 2 ώρες οθόνη σε μια φόρτιση. Στο καλό πλεον, με είχε βολεψει είναι η αλήθεια αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της.

boat δοκίμασε....

IPhone 15 Pro 

Δεν ξερω για εσας παντως στο δικο μου ειναι εμφανεστατη η διαφορα υπερ του art.Σε dalvik ειναι ενα κλικ πιο αργο απο την 4,3.Το αφηνω σε art που μ αρεσει και βλεπω συμπεριφορα και κυριως μπαταρια.

Με μια φορτιση +15 λεπτα φορτιση στο αμαξι.

Θυμαται κανεις πως απενεργοποιω την επιλογη να βαζει συντομευσεις αυτοματα στην κεντρικη οθονη μετα την εγκατασταση μιας εφαρμογης?

Παιδια εγω ακομα κανενα φως στο τουνελ...4.3. :wacko:

Καποιοι χρηστες παραπονιουνται οτι ενω τους ηρθε το ΟΤΑ, μετα κολλησε το τηλεφωνο τους, εμφανιζοντας τους τα κυκλακια στην αρχη και μαλιστα για πολλη ωρα! Κι απο οτι διαβασα δεν ειναι μεμονωμενα περιστατικα, εχει τυχει σε πολλους χρηστες.

Με μια φορτιση +15 λεπτα φορτιση στο αμαξι.

Θυμαται κανεις πως απενεργοποιω την επιλογη να βαζει συντομευσεις αυτοματα στην κεντρικη οθονη μετα την εγκατασταση μιας εφαρμογης?

απο τις ρυθμισεις του playstore

IPhone 15 Pro 

Play Store - Ρυθμίσεις - Αυτόματη προσθήκη widget

Καποιοι χρηστες παραπονιουνται οτι ενω τους ηρθε το ΟΤΑ, μετα κολλησε το τηλεφωνο τους, εμφανιζοντας τους τα κυκλακια στην αρχη και μαλιστα για πολλη ωρα! Κι απο οτι διαβασα δεν ειναι μεμονωμενα περιστατικα, εχει τυχει σε πολλους χρηστες.

Κι εμένα μου το έκανε, άνοιξα και σχετικό θέμα στο nexus 4 forum της Google, ήδη έχουν ποσταρει πάνω από 100 άτομα, μαζί και μια υπεύθυνος της Google, η οποία προσπαθεί να βρει λύση, αλλά κατέληξε στο "απευθύνσου στο μαγαζί που το αγόρασες, να το δώσουν στο σέρβις".

Φυσικά εγώ ξεκλείδωσα bootloader, πέρασα το factory image, το ρουταρα επ ' ευκαιρίας κ όλα οκ.

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Kαλησπερα,

σημερα το πρωι εγινε και εμενα η αναβαθμιση, μου εχασε το recovery αλλα και το root,

ξαναπερασα το cwm 6.0.4.3 που ειχα αλλα το superuser 1.65 που ειχα ενω μου τρεχει κανονικα στο recovery

δεν μου βγαζει το εικονιδιο μεσα στις εφαρμογες και δεν εχω root.

Εχει κανενας καμια ιδεα αν κανω κατι λαθος ή μηπως το superuser δεν ειναι σωστο για την kitkat??

Edited by Sunny

Phone Model 1: LG N4, Recovery: TWRP 2.8.6.1, ROM: Stock 5.1.1, Kernel: Stock

Phone Model 2: Samsung Nexus S, Recovery: TWRP, ROM: CM M8 KK, Kernel: CM Build

Tablet Model: Samsung Tab 10,1 WiFi, Recovery: TWPR, ROM: KK 4.4.4 Nameless ROM

Θα πρέπει να εννοείς super su κι όχι superuser. Το 1.65 zip είναι παλιό. Υπάρχει 1.69 και προχθές πήρε το μάτι μου 1.75.

Οπότε ψάξε τη σελίδα του chainfire και δοκίμασε με το τελευταίο. Δεν είμαι σε pc τώρα για να στο βρω.

Θα πρέπει να εννοείς super su κι όχι superuser. Το 1.65 zip είναι παλιό. Υπάρχει 1.69 και προχθές πήρε το μάτι μου 1.75.

Οπότε ψάξε τη σελίδα του chainfire και δοκίμασε με το τελευταίο. Δεν είμαι σε pc τώρα για να στο βρω.

Ευχαριστω πολυ,

το κατεβασα και επαιξε μια χαρα. :cool:

Phone Model 1: LG N4, Recovery: TWRP 2.8.6.1, ROM: Stock 5.1.1, Kernel: Stock

Phone Model 2: Samsung Nexus S, Recovery: TWRP, ROM: CM M8 KK, Kernel: CM Build

Tablet Model: Samsung Tab 10,1 WiFi, Recovery: TWPR, ROM: KK 4.4.4 Nameless ROM

παιδια για ενα συγγενη που τραβαει τα μαλλια του αυτη η απριλα σε ωρα κτλπ μπορει να ξαναμπλεδισει;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Πρέπει να είμαι από τους λίγους δηλαδή που πέρασα την 4 4 πάνω από την 4.3 χωρίς wipe, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα στην απόκριση και που θεωρώ την ART υπερεκτιμημενη για να την βάλω ως μόνιμη επιλογή;

Τρέχω άπειρες εφαρμογές ταυτόχρονα και το κινητό δεν κολλάει πουθενά ακόμα και με 300mb free ram.

Τελικά αυτό το Ν4 τα κάνει όλα και συμφέρει! :-)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παιδια για ενα συγγενη που τραβαει τα μαλλια του αυτη η απριλα σε ωρα κτλπ μπορει να ξαναμπλεδισει;

Και όλα τα μαλλιά να τα βγάλει, σε στοκ χωρίς τροποποίηση δεν το βλέπω...

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Και όλα τα μαλλιά να τα βγάλει, σε στοκ χωρίς τροποποίηση δεν το βλέπω...

μονο custom rom? με αλλαγη θέματος ή κάνα mod δεν γίνεται τίποτα; ένα άλλο θέμα θα βόλευε πολύ μια και τον ενοχλεί η ασπρίλα και στον dialer...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Και κατι ακομα για την 4.4 που σιγουρα δεν ειναι placebo γιατι το τσεκαρω απο το πρωι.Εχει βελτιωθει αρκετα το ηχειο στο κινητο.

Ερωτηση: Γίνεται να κάνω root στην 4.4 με κλειδωμενο bootloader, χωρίς να υπαρχει κάποιο custom recovery εγκατεστημένο κ χωρις να πρέπει να γίνει factory reset, wipe κλπ (χωρίς δλδ εκ νεου ξεκλείδωμα του bootloader κ χάσιμο δεδομένων)? είναι εφικτό ή ζητάω πολλά? :/

Ερωτηση: Γίνεται να κάνω root στην 4.4 με κλειδωμενο bootloader, χωρίς να υπαρχει κάποιο custom recovery εγκατεστημένο κ χωρις να πρέπει να γίνει factory reset, wipe κλπ (χωρίς δλδ εκ νεου ξεκλείδωμα του bootloader κ χάσιμο δεδομένων)? είναι εφικτό ή ζητάω πολλά? :/

Ζητάς πολλά..

Παιδιά καλησπέρα. Μετά την επιτυχή εγκατάσταση του 4.4 με ΟΤΑ στο τηλέφωνο μου, αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εφαρμογή Email του kitkat. Συγκεκριμένα ενώ διαγράφω τα mail μου και από το καδο στην εφαρμογή, αυτά ξανάρχονται 3 και 4 φορές. Πολύ ενοχλητικό. Έχω κάνει factory reset μετά την εγκατάσταση του kitkat, αλλά τίποτα. Είμαι unrooted και τελείως stock. Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ.

Όσοι είστε με art δοκιμαστε αμα θέλετε 3d live christmas wallpaper γτ εμένα δεν το εγκαθιστά.Μήπως φταίει το art
Δημήτρης

Τελικα καποιος που εχει χρησιμοποιησει και art και dalvik εχει καταληξει σε συμπέρασμα ποιο κανει καλύτερη διαχείριση ενέργειας;

Εχει κανεις απαντηση στο παραπανω;

Εχει κανεις απαντηση στο παραπανω;

Αν με το ενεργεια εννοεις μπαταρια τοτε με κλειστα ματια Art

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)