noisex Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Δεν χρησιμοποιώ what's up αλλά είμαι σίγουρος πως είδα ένα zip που φλασάρεις και παίζει με art. Για ψάξτε λίγο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Ρουφαγε που ρουφαγε ο chrome σαν τρελός απο πριν, τώρα με 4.4 και art πραγματικα τρελάθηκε. Κατάφερε να καταναλώσει πιο πολύ απο 2 ώρες οθόνη σε μια φόρτιση. Στο καλό πλεον, με είχε βολεψει είναι η αλήθεια αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της. boat δοκίμασε.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Δεν ξερω για εσας παντως στο δικο μου ειναι εμφανεστατη η διαφορα υπερ του art.Σε dalvik ειναι ενα κλικ πιο αργο απο την 4,3.Το αφηνω σε art που μ αρεσει και βλεπω συμπεριφορα και κυριως μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Πάντως πιο butter αίσθηση απο το 4.4 δε γίνεται! Μεταξένια η λειτουργία του... εντυπωσιασμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Με μια φορτιση +15 λεπτα φορτιση στο αμαξι. Θυμαται κανεις πως απενεργοποιω την επιλογη να βαζει συντομευσεις αυτοματα στην κεντρικη οθονη μετα την εγκατασταση μιας εφαρμογης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Παιδια εγω ακομα κανενα φως στο τουνελ...4.3. :wacko: Καποιοι χρηστες παραπονιουνται οτι ενω τους ηρθε το ΟΤΑ, μετα κολλησε το τηλεφωνο τους, εμφανιζοντας τους τα κυκλακια στην αρχη και μαλιστα για πολλη ωρα! Κι απο οτι διαβασα δεν ειναι μεμονωμενα περιστατικα, εχει τυχει σε πολλους χρηστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Με μια φορτιση +15 λεπτα φορτιση στο αμαξι. Θυμαται κανεις πως απενεργοποιω την επιλογη να βαζει συντομευσεις αυτοματα στην κεντρικη οθονη μετα την εγκατασταση μιας εφαρμογης? απο τις ρυθμισεις του playstore Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Θυμαται κανεις πως απενεργοποιω την επιλογη να βαζει συντομευσεις αυτοματα στην κεντρικη οθονη μετα την εγκατασταση μιας εφαρμογης? Play Store - Ρυθμίσεις - Αυτόματη προσθήκη widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Καποιοι χρηστες παραπονιουνται οτι ενω τους ηρθε το ΟΤΑ, μετα κολλησε το τηλεφωνο τους, εμφανιζοντας τους τα κυκλακια στην αρχη και μαλιστα για πολλη ωρα! Κι απο οτι διαβασα δεν ειναι μεμονωμενα περιστατικα, εχει τυχει σε πολλους χρηστες. Κι εμένα μου το έκανε, άνοιξα και σχετικό θέμα στο nexus 4 forum της Google, ήδη έχουν ποσταρει πάνω από 100 άτομα, μαζί και μια υπεύθυνος της Google, η οποία προσπαθεί να βρει λύση, αλλά κατέληξε στο "απευθύνσου στο μαγαζί που το αγόρασες, να το δώσουν στο σέρβις". Φυσικά εγώ ξεκλείδωσα bootloader, πέρασα το factory image, το ρουταρα επ ' ευκαιρίας κ όλα οκ. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sunny Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 (edited) Kαλησπερα, σημερα το πρωι εγινε και εμενα η αναβαθμιση, μου εχασε το recovery αλλα και το root, ξαναπερασα το cwm 6.0.4.3 που ειχα αλλα το superuser 1.65 που ειχα ενω μου τρεχει κανονικα στο recovery δεν μου βγαζει το εικονιδιο μεσα στις εφαρμογες και δεν εχω root. Εχει κανενας καμια ιδεα αν κανω κατι λαθος ή μηπως το superuser δεν ειναι σωστο για την kitkat?? Edited November 23, 2013 by Sunny Παράθεση Phone Model 1: LG N4, Recovery: TWRP 2.8.6.1, ROM: Stock 5.1.1, Kernel: Stock Phone Model 2: Samsung Nexus S, Recovery: TWRP, ROM: CM M8 KK, Kernel: CM Build Tablet Model: Samsung Tab 10,1 WiFi, Recovery: TWPR, ROM: KK 4.4.4 Nameless ROM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Θα πρέπει να εννοείς super su κι όχι superuser. Το 1.65 zip είναι παλιό. Υπάρχει 1.69 και προχθές πήρε το μάτι μου 1.75. Οπότε ψάξε τη σελίδα του chainfire και δοκίμασε με το τελευταίο. Δεν είμαι σε pc τώρα για να στο βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sunny Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Θα πρέπει να εννοείς super su κι όχι superuser. Το 1.65 zip είναι παλιό. Υπάρχει 1.69 και προχθές πήρε το μάτι μου 1.75. Οπότε ψάξε τη σελίδα του chainfire και δοκίμασε με το τελευταίο. Δεν είμαι σε pc τώρα για να στο βρω. Ευχαριστω πολυ, το κατεβασα και επαιξε μια χαρα. :cool: Παράθεση Phone Model 1: LG N4, Recovery: TWRP 2.8.6.1, ROM: Stock 5.1.1, Kernel: Stock Phone Model 2: Samsung Nexus S, Recovery: TWRP, ROM: CM M8 KK, Kernel: CM Build Tablet Model: Samsung Tab 10,1 WiFi, Recovery: TWPR, ROM: KK 4.4.4 Nameless ROM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 παιδια για ενα συγγενη που τραβαει τα μαλλια του αυτη η απριλα σε ωρα κτλπ μπορει να ξαναμπλεδισει; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Πρέπει να είμαι από τους λίγους δηλαδή που πέρασα την 4 4 πάνω από την 4.3 χωρίς wipe, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα στην απόκριση και που θεωρώ την ART υπερεκτιμημενη για να την βάλω ως μόνιμη επιλογή; Τρέχω άπειρες εφαρμογές ταυτόχρονα και το κινητό δεν κολλάει πουθενά ακόμα και με 300mb free ram. Τελικά αυτό το Ν4 τα κάνει όλα και συμφέρει! :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 παιδια για ενα συγγενη που τραβαει τα μαλλια του αυτη η απριλα σε ωρα κτλπ μπορει να ξαναμπλεδισει; Και όλα τα μαλλιά να τα βγάλει, σε στοκ χωρίς τροποποίηση δεν το βλέπω... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Και όλα τα μαλλιά να τα βγάλει, σε στοκ χωρίς τροποποίηση δεν το βλέπω... μονο custom rom? με αλλαγη θέματος ή κάνα mod δεν γίνεται τίποτα; ένα άλλο θέμα θα βόλευε πολύ μια και τον ενοχλεί η ασπρίλα και στον dialer... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Και κατι ακομα για την 4.4 που σιγουρα δεν ειναι placebo γιατι το τσεκαρω απο το πρωι.Εχει βελτιωθει αρκετα το ηχειο στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dio1 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Ερωτηση: Γίνεται να κάνω root στην 4.4 με κλειδωμενο bootloader, χωρίς να υπαρχει κάποιο custom recovery εγκατεστημένο κ χωρις να πρέπει να γίνει factory reset, wipe κλπ (χωρίς δλδ εκ νεου ξεκλείδωμα του bootloader κ χάσιμο δεδομένων)? είναι εφικτό ή ζητάω πολλά? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Ερωτηση: Γίνεται να κάνω root στην 4.4 με κλειδωμενο bootloader, χωρίς να υπαρχει κάποιο custom recovery εγκατεστημένο κ χωρις να πρέπει να γίνει factory reset, wipe κλπ (χωρίς δλδ εκ νεου ξεκλείδωμα του bootloader κ χάσιμο δεδομένων)? είναι εφικτό ή ζητάω πολλά? :/ Ζητάς πολλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bours Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Μετά την επιτυχή εγκατάσταση του 4.4 με ΟΤΑ στο τηλέφωνο μου, αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εφαρμογή Email του kitkat. Συγκεκριμένα ενώ διαγράφω τα mail μου και από το καδο στην εφαρμογή, αυτά ξανάρχονται 3 και 4 φορές. Πολύ ενοχλητικό. Έχω κάνει factory reset μετά την εγκατάσταση του kitkat, αλλά τίποτα. Είμαι unrooted και τελείως stock. Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Όσοι είστε με art δοκιμαστε αμα θέλετε 3d live christmas wallpaper γτ εμένα δεν το εγκαθιστά.Μήπως φταίει το art Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Ποιό από όλα ρε μαν, βγάζει καμία τριάντα το play! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Η διαφορά με το ART αισθητή, τώρα να βάλει ο next υποστήριξη για διάφανες μπάρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Τελικα καποιος που εχει χρησιμοποιησει και art και dalvik εχει καταληξει σε συμπέρασμα ποιο κανει καλύτερη διαχείριση ενέργειας; Εχει κανεις απαντηση στο παραπανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Εχει κανεις απαντηση στο παραπανω; Αν με το ενεργεια εννοεις μπαταρια τοτε με κλειστα ματια Art Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts